FiR3FoX Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Είμαι και εγώ απο Κύπρο. Έχω πάρει τηλέφωνο σε μία εταιρία και μου είπαν ότι μπορούν να μου αναβαθμίσουν το κινητό μου σε 2.2 Τώρα αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι αν αξίζει τον κόπο αφού έχω ακούσει απο εδώ μέσα ότι με την αναβάθμιση εκτός απο ορισμένα πλεονεκτήματα υπάρχουν και μειονεκτήματα. Ίσως θα ηταν καλύτερα να περιμένουμε να βγεί το 2.2.1 ; Είμαι και εγώ σε αμφιβολία. Εγω παντως που την περασα και εχω βαλει και lagfix μου φαινεται παααααρα πολυ καλυτερη απο τιν 2.1 update1 που ειχα πριν... τωρα με το καλο περιμενω... την 2.2.1 οοοοοταν και ααααααμα μασ ερθει επισημα :p Παράθεση FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Εγω παντως που την περασα και εχω βαλει και lagfix μου φαινεται παααααρα πολυ καλυτερη απο τιν 2.1 update1 που ειχα πριν... τωρα με το καλο περιμενω... την 2.2.1 οοοοοταν και ααααααμα μασ ερθει επισημα :p Αφού έβαλες lagfix που ακυρώνει την εγγύησή σου ούτως ή άλλως, γιατί δε βάζεις μια 2.2.1 να δεις το φως; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Προς ολους τους Κύπριους συμπατριωτες σε αυτο το φορουμ που ακομα περιμένουν υπομονετικά την επίσημη αναβάθμιση του ι9000 σε 2.2: Σχετικά με τη αναβάθμιση της κυπριακής XWJM2 product code CYO Εχω ποστάρει και εγώ στο παρελθόν για το ίδιο θέμα. Σ'εμενα αναφέρθηκε απο τον υπέυθυνο του σερβιςτα πιο κάτω: 1. Η αναβάθμιση που έχουν είναι η "μοναδική επισημη ελληνική". Προφανώς αναφερόταν στην XWJPH. (JPT δεν υπάρχει πουθενα) 2. Πολιτική της Samsung να μην δινετε στο κοινο η αναβάθμιση για να μας "προστατεύσουν" (θέμα εγγύησης, brick κτλ) LOL 3. Η αναβάθμιση γινεται μέσω servers που δεν διαθέσιμα στο κοινό!!!!!! Οχι με ΚΙΕΣ ούτε με ODIN!!!! αλλα με απευθείας σύνδεση με υπολογιστη μέσω USB!!!!!!!! 4.Αναβαθμίσεις γινονται μόνο στο σερβις (περιοχή ΛΑΤΣΙΩΝ) μετα απο προόθηση της συσκευής απο το κατάστημα αρχικής αγοράς Τα συμπεράσματα μου: 1. Δεν υπαρχει επήσημη αναβάθμιση για XWJM2 pc CYO 2. Η Samsung Κυπρου υπάγεται στη Samsung Ελλας. Γι'αυτό το λόγο δεν θα πάρουμε ποτέ επίσημη αναβάθμιση 3. Το σέρβις δεν εχει καμία εμπειρια με Android. Καλά καλά δεν ήξεραν οτι κυκλοφορούν διαφορα firmwares!!!!! Ξέρουν μόνο eclair και Froyo!!! 4. Απο προηγούμενη εμπειρία (και αχρίαστα έξοδα) με το σέρβις γενικά δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Υποθέτω ότι απλα ελέγχουν μπαταρίες και φορτιστές. για τα υπόλοιπα οι συσκευές προοθούνται στη Ελλαδα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: διαβάστε προσεκτικά τους οδηγούς σ'αυτο το φορουμ και περνάτε με kies patcher την JPY,(ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ LAG FIX αν εχετε) μετά κάντε ένα factory data reset, ακολούθως κάντε root (με προσοχή στους οδηγούς). Μετα το ροοτ περνάτε και Swype ελληνικό (βλεπε οδηγούς) διαβάστε και τη βίβλο της μπαταρίας, και θα είστε μια χαρά και μήν ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τα παιδια εδω μεσα:D Τα εχω κάνει όλα αυτά εδω και μία βδομάδα. ΑΛΛΟ κινητό Edited January 20, 2011 by mico προσθήκη για Lag fix. Μην αρχίσει πάλι ο Red Herring LOL Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ΣΥΜΒΟΥΛΗ: διαβάστε προσεκτικά τους οδηγούς σ'αυτο το φορουμ και περνάτε με kies patcher την JPY,(ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ LAG FIX αν εχετε) μετά κάντε ένα factory data reset, ακολούθως κάντε root (με προσοχή στους οδηγούς). Μετα το ροοτ περνάτε και Swype ελληνικό (βλεπε οδηγούς) διαβάστε και τη βίβλο της μπαταρίας, και θα είστε μια χαρά και μήν ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τα παιδια εδω μεσα:D Τα εχω κάνει όλα αυτά εδω και μία βδομάδα. ΑΛΛΟ κινητό Extra συμβουλή, βάλτε απ'ευθείας την JS3 που έχει Ελληνικά ήδη και είναι ισάξια αν όχι καλύτερη της JPY :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Σχετικά με τη αναβάθμιση της κυπριακής XWJM2 product code CYO Εχω ποστάρει και εγώ στο παρελθόν για το ίδιο θέμα. Σ'εμενα αναφέρθηκε απο τον υπέυθυνο του σερβιςτα πιο κάτω: 1. Η αναβάθμιση που έχουν είναι η "μοναδική επισημη ελληνική". Προφανώς αναφερόταν στην XWJPH. (JPT δεν υπάρχει πουθενα) 2. Πολιτική της Samsung να μην δινετε στο κοινο η αναβάθμιση για να μας "προστατεύσουν" (θέμα εγγύησης, brick κτλ) LOL 3. Η αναβάθμιση γινεται μέσω servers που δεν διαθέσιμα στο κοινό!!!!!! Οχι με ΚΙΕΣ ούτε με ODIN!!!! αλλα με απευθείας σύνδεση με υπολογιστη μέσω USB!!!!!!!! 4.Αναβαθμίσεις γινονται μόνο στο σερβις (περιοχή ΛΑΤΣΙΩΝ) μετα απο προόθηση της συσκευής απο το κατάστημα αρχικής αγοράς Τα συμπεράσματα μου: 1. Δεν υπαρχει επήσημη αναβάθμιση για XWJM2 pc CYO 2. Η Samsung Κυπρου υπάγεται στη Samsung Ελλας. Γι'αυτό το λόγο δεν θα πάρουμε ποτέ επίσημη αναβάθμιση 3. Το σέρβις δεν εχει καμία εμπειρια με Android. Καλά καλά δεν ήξεραν οτι κυκλοφορούν διαφορα firmwares!!!!! Ξέρουν μόνο eclair και Froyo!!! 4. Απο προηγούμενη εμπειρία (και αχρίαστα έξοδα) με το σέρβις γενικά δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Υποθέτω ότι απλα ελέγχουν μπαταρίες και φορτιστές. για τα υπόλοιπα οι συσκευές προοθούνται στη Ελλαδα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: διαβάστε προσεκτικά τους οδηγούς σ'αυτο το φορουμ και περνάτε με kies patcher την JPY,(ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ LAG FIX αν εχετε) μετά κάντε ένα factory data reset, ακολούθως κάντε root (με προσοχή στους οδηγούς). Μετα το ροοτ περνάτε και Swype ελληνικό (βλεπε οδηγούς) διαβάστε και τη βίβλο της μπαταρίας, και θα είστε μια χαρά και μήν ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τα παιδια εδω μεσα:D Τα εχω κάνει όλα αυτά εδω και μία βδομάδα. ΑΛΛΟ κινητό Ειδατε κι εμεις τους βριζουμε. Για να μας προστατευσουνε το κανουν. Στις αλλες ευρωπαικες χωρες στην Αγγλια πχ που τους δινουν τα updates σαν τσιχλες ειναι κακοι και δεν θελουν να τους προστατευσουν...Τι να πεις... Οσο για ολα τα υπολοιπα θα συμφωνησω απολυτως και επισης θα προτεινω και εγω οτι σου ειπε ο Αλεξ. Οσο για την αιτιολογια τροποποιησης του μηνυματος, ενα τεραστιο LOL απο μενα. Το ξερω οτι εχω γινει γραφικος να το λεω για το lagfix, αλλα ειδες που μετα και απο τοσες ακομη φορες παλι υπαρχουν φιλοι που δεν προσεχουν και μετα τρεχουν τσαμπα.:lol: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyran01 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ακούστε παιδιά ένα ψιλοκουφό. Εδώ και 25 περίπου μέρες χρησιμοποιώ την JPY μετά από καποιες προηγούμενες δυσκολίες και μικρά δράματα. Πού και που μου κολλάει η ενεργοποίηση του wifi και βγάζει error, και κρασάρει και κάποια εφαρμογή, π.χ. το liar. Το περίεργο είναι ότι τις 3-5 φορές που έχω κλείσει και ξανανοίξει το τηλέφωνο, μένει στην οθόνη του S, δεν λέω κολλάει, γιατί αν πατήσω μερικές φορές το home ή το On off, συνεχίζει το boot και ξεκινάει κανονικά. Καμμιά ιδέα, συμβαίνει σε κάποιον άλλο.΄Κατα τα λοιπά κανένα πρόβλημα, μόνο λίγο jerky το scrolling στο σερφάρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ακούστε παιδιά ένα ψιλοκουφό. Εδώ και 25 περίπου μέρες χρησιμοποιώ την JPY μετά από καποιες προηγούμενες δυσκολίες και μικρά δράματα. Πού και που μου κολλάει η ενεργοποίηση του wifi και βγάζει error, και κρασάρει και κάποια εφαρμογή, π.χ. το liar. Το περίεργο είναι ότι τις 3-5 φορές που έχω κλείσει και ξανανοίξει το τηλέφωνο, μένει στην οθόνη του S, δεν λέω κολλάει, γιατί αν πατήσω μερικές φορές το home ή το On off, συνεχίζει το boot και ξεκινάει κανονικά. Καμμιά ιδέα, συμβαίνει σε κάποιον άλλο.΄Κατα τα λοιπά κανένα πρόβλημα, μόνο λίγο jerky το scrolling στο σερφάρισμα Oύτε μία φορά δε μου έχει τύχει, και έχω την JPY από την πρώτη μέρα... έχεις βάλει τίποτα lagfix, kernel? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiR3FoX Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αφού έβαλες lagfix που ακυρώνει την εγγύησή σου ούτως ή άλλως, γιατί δε βάζεις μια 2.2.1 να δεις το φως; Αμα το βγαλω και κανω και Unroot παλι χαμενος ειμαι ? Ειχα την εντυπωση οτι ... δεν την χανω ετσι... η την χανω? Παράθεση FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αμα το βγαλω και κανω και Unroot παλι χαμενος ειμαι ? Ειχα την εντυπωση οτι ... δεν την χανω ετσι... η την χανω? Αμα βγαλεις το lagfix και το root και εχεις επισημη ελληνικη JPH με το αναλογο product code η εγγυηση ισχυει. Οποιοδηποτε πειραγμα ακυρωνει την εγγυηση και οχι μονο το φλασαρισμα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiR3FoX Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αμα βγαλεις το lagfix και το root και εχεις επισημη ελληνικη JPH με το αναλογο product code η εγγυηση ισχυει. Οποιοδηποτε πειραγμα ακυρωνει την εγγυηση και οχι μονο το φλασαρισμα. οποτε με αυτες προυποθεσεις ειμαι μεσα στην εγγυηση... ακομα... :p ψηνομαι πολυ για 2.2.1 εχω ψιλολυσαξει να πω την αληθεια... Παράθεση FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 οποτε με αυτες προυποθεσεις ειμαι μεσα στην εγγυηση... ακομα... :p ψηνομαι πολυ για 2.2.1 εχω ψιλολυσαξει να πω την αληθεια... Ναι αλλα συμφωνα με αυτο που εγραψες το πρωι (οτι εβαλες lagfix) δεν εισαι στην εγγυηση.:p Θα την παρουμε την 2.2.1 αλλα μαλλον θα καθυστερησει πολυ η δουλεια. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiR3FoX Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ναι αλλα συμφωνα με αυτο που εγραψες το πρωι (οτι εβαλες lagfix) δεν εισαι στην εγγυηση.:p Θα την παρουμε την 2.2.1 αλλα μαλλον θα καθυστερησει πολυ η δουλεια. Ναι εχω βαλει... αλλα λεω ΑΝ το βγαλω δεν ειμαι μεσα? Μου απαντησες ηδη και ειμαι ΝΑΙ Παράθεση FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ναι εχω βαλει... αλλα λεω ΑΝ το βγαλω δεν ειμαι μεσα? Μου απαντησες ηδη και ειμαι ΝΑΙ ΑΝ βγαλεις root και lagfix θα εισαι ναι. Προς το παρον δεν εισαι αυτο λεω:lol: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_mpelas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μια ερωτησουλα μονο..μολις εκανα αναβαθμιση μεσω του samsung kies 2 απο την PDA: Ι9000XWJM5 PHONE: Ι9000XXJM1 CSC: Ι9000OXXJM1 σε PDA: Ι9000XWJPH, PHONE: Ι9000XXJPP CSC: Ι9000OXXJP9 χρειαζεται να κανω κατι αλλο? ενα hard reset? κατι αλλο? (εχω κανει backup) Η απλα απολαμβανω το "γιαουρτι" μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μια ερωτησουλα μονο..μολις εκανα αναβαθμιση μεσω του samsung kies 2 απο την PDA: Ι9000XWJM5 PHONE: Ι9000XXJM1 CSC: Ι9000OXXJM1 σε PDA: Ι9000XWJPH, PHONE: Ι9000XXJPP CSC: Ι9000OXXJP9 χρειαζεται να κανω κατι αλλο? ενα hard reset? κατι αλλο? (εχω κανει backup) Η απλα απολαμβανω το "γιαουρτι" μου? κανεις και ενα hard reset και εισαι ετοιμος :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_mpelas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 κανεις και ενα hard reset και εισαι ετοιμος :p πρεπει μετα να ριξω το backup απο το samsung kies και τελος? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 πρεπει μετα να ριξω το backup απο το samsung kies και τελος? :thanks: ναι :p;):D Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Σχετικά με τη αναβάθμιση της κυπριακής XWJM2 product code CYO Τα συμπεράσματα μου: 1. Δεν υπαρχει επήσημη αναβάθμιση για XWJM2 pc CYO 2. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: διαβάστε προσεκτικά τους οδηγούς σ'αυτο το φορουμ και περνάτε με kies patcher την JPY,(ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ LAG FIX αν εχετε) μετά κάντε ένα factory data reset, ακολούθως κάντε root (με προσοχή στους οδηγούς). Μετα το ροοτ περνάτε και Swype ελληνικό (βλεπε οδηγούς) διαβάστε και τη βίβλο της μπαταρίας, και θα είστε μια χαρά και μήν ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τα παιδια εδω μεσα:D Τα εχω κάνει όλα αυτά εδω και μία βδομάδα. ΑΛΛΟ κινητό Και καθώς εγραφα τα πιο πάνω..... Επίση αναβαθμιση της JM2 pc CYO σε JPH μέσω kies Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Extra συμβουλή, βάλτε απ'ευθείας την JS3 που έχει Ελληνικά ήδη και είναι ισάξια αν όχι καλύτερη της JPY :) Για JS3 τι product code περναμε στον patcher οεο; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Για JS3 τι product code περναμε στον patcher οεο; Φιλε μου το λεει ξεκαθαρα στον οδηγο μαλλον δεν το προσεξες ριξε μια ματια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Φιλε μου το λεει ξεκαθαρα στον οδηγο μαλλον δεν το προσεξες ριξε μια ματια Δεν προλαμβαίνω τα updates εδω μέσα:lol: Να'σε καλα αρτέμιε για την υπόδειξη, το βρήκα EDIT: με το "ΧΕΝ" μου βγάζει αναβάθμιση "JPA" οχι "JS3" γιατί; Edited January 20, 2011 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Εχω ενα θεμα μετα την αναβαθμιση απο το ελληνικο kies εχω εκδοση βασικου φασματος I9000XXJPP και αριθμο κατασκευης FROYO.XWJPE απο οτι ξερω το τηλ.ειναι εισαγωγης απο γερμανια η ολλανδια.Eιναι πιο αργη και κατωτερη της ελληνικης εκδοσης;Δεν εχω κανει hard reset,lag fix,root.Επισης δεν εχω την λειτουργια 3 κουμπιων δεν νομιζω να εχω προβλημα εαν κανω hard reset ετσι δεν ειναι;Eυχαριστω εκ τον προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyran01 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Oύτε μία φορά δε μου έχει τύχει, και έχω την JPY από την πρώτη μέρα... έχεις βάλει τίποτα lagfix, kernel? Όχι, δεν εχω τίποτε, μόνο ένα ταπεινό root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Δεν προλαμβαίνω τα updates εδω μέσα:lol: Να'σε καλα αρτέμιε για την υπόδειξη, το βρήκα EDIT: με το "ΧΕΝ" μου βγάζει αναβάθμιση "JPA" οχι "JS3" γιατί; Μάλλον το αφαιρέσανε από τους servers... δοκίμασε XEE, δουλεύει; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 οντως πρεπει να το αφαιρεσαν!!! παλευα απ το απογευμα μ αυτο και προβληματιζομουνα. σ εμενα εβγαλε την πρωτη φορα το patcher update σε JF3 μετα απο μια ωρα σε JPA?!?!. απεγκατεστεισα το kies εκανα clean install και τα ιδια. μονη λυση προς το παρον το ODIN. (απο κει ειμαι με js3 πλεον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts