stelios02 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ξέρει μήπως κάποιος αν δουλεύει και με 2.2.1, η μόνο με 2.2? Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ξέρει μήπως κάποιος αν δουλεύει και με 2.2.1, η μόνο με 2.2? Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μια χαρα δουλευει ,το περασα πριν λιγο σε JS5 Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Να επιβεβαιώσω και εγώ (JS3) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios02 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Οκ, thank's! Θα το εγκαταστήσω σήμερα κιόλας!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Φιλοι μου εχετε κανει την εγγραφη που ζηταει? Τουλαχιστον εγω την εγγραφη την εχω κανει απο τοτε που αγορασα το τηλεφωνο και ειχε ακομη την 2.1 Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Eγώ την έκανα χθες . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μπορεις να πας σε 2.2.1 και να τελειωσουν ολα σου τα προβληματα. Εγγυηση βεβαια bye bye δεν υπαρχει τροπος αν γινει κατι να ξαναφορεσει γνησια 2.2 και να μην χασει την εγγυηση???:( Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 δεν υπαρχει τροπος αν γινει κατι να ξαναφορεσει γνησια 2.2 και να μην χασει την εγγυηση???:( Μπορεις να την ξαναπερασεις την 2.2 κανονικα και να εχεις εγγυηση. Το θεμα ειναι αν οταν χρειαστεις την εγγυηση μπορεις να λειτουργησεις το τηλεφωνο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλημερα εκανα και γω το update και ακολουθησα ολα τα βηματα η εγκατασταση ολοκληρωθηκε, αλλα οταν κανω ανοιγμα αφου φορτωσει 100% τους χαρτες, μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα λυπουμαστε η εφαρμογη MLS Destinator (σε εξελιξη com.intrinsyc.sparrowgui.nopay) τερματιστηκε απροσδοκητα. δοκιμαστε ξανα αναγκαστικο κλεισιμο ξερει κανεις τπτ???? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλημερα εκανα και γω το update και ακολουθησα ολα τα βηματα η εγκατασταση ολοκληρωθηκε, αλλα οταν κανω ανοιγμα αφου φορτωσει 100% τους χαρτες, μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα λυπουμαστε η εφαρμογη MLS Destinator (σε εξελιξη com.intrinsyc.sparrowgui.nopay) τερματιστηκε απροσδοκητα. δοκιμαστε ξανα αναγκαστικο κλεισιμο ξερει κανεις τπτ???? thanks Μαλλον δεν εσβησες την παλια εφαρμογη του Destinator . Κανε διαγραφη την παλια και εγκατεστησε την καινουργια . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiferson Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ρε παιδια ποτε βγαινει κανονικα στο κιεσ το 2.2.1 ... δηλαδη ελεος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jurgen Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Και που έγινε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Η MLS Αλλού βαρούν τα κρούταλα αλλού χορεύει η Κόρη Δεν δουλεύει σωστά αλλά αντι άλλων δείχνει. Άργή να κλειδώσει και σε πολλά σημεία στην Αθήνα με δείχνει οτι είμαι εκτός δρόμου ή σε παράδρομο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Παιδιά με το mls τι έγινε τελικά?δέχτηκε αναβάθμιση?το έκανε κάποιος?ποια η διαδικασία και σε ποια έκδοση μπαίνει? Καανονικά ,μπαίνεις στη σελίδα της mls,κάνεις λογαριασμό,πατας αναβαθμιση λογισμικου και ακολουθείς τα βήματα .'εχει κ οδηγίες.Δουλεύει και σε 2.2.1 Edited February 15, 2011 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει και σε 2.2.1???γιατί στο site γράφει...ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο για android 2.2 froyo...!!!! Ναι, το έχουν αναφέρει πολλά παιδιά ότι δουλεύει κανονικά ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin80gr Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους... Να ρωτήσω κάτι που με καίει ρε παιδιά, και συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν και δεν το έχω διαβάσει: έχω την 2.1 και θέλω να κάνω την αναβάθμιση στην επίσημη 2.2 μέσω kies. Οι επαφές μου θα χαθούν; αν όχι, κάνοντας μετά factory reset ή και hard reset μετά. θα χαθούν τότε; Είναι το μόνο που δε γνωρίζω και με κολλάει στο να κάνω την αναβάθμιση, δεν με ενδιαφέρει ούτε τα μνμτα μου αν μείνουν ούτε οι εφαρμογές κτλ, μόνο οι επαφές... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους... Να ρωτήσω κάτι που με καίει ρε παιδιά, και συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν και δεν το έχω διαβάσει: έχω την 2.1 και θέλω να κάνω την αναβάθμιση στην επίσημη 2.2 μέσω kies. Οι επαφές μου θα χαθούν; αν όχι, κάνοντας μετά factory reset ή και hard reset μετά. θα χαθούν τότε; Είναι το μόνο που δε γνωρίζω και με κολλάει στο να κάνω την αναβάθμιση, δεν με ενδιαφέρει ούτε τα μνμτα μου αν μείνουν ούτε οι εφαρμογές κτλ, μόνο οι επαφές... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μεσω Κies οχι δεν θα χαθουν. ΑΛΛΑ για καθε ενδεχομενο και για να εισαι 100% σιγουρος πως για οτιδηποτε ενδεχομενως συμβει στο κινητο σου (και σε ασχετη στιγμη, οχι μονο σε αναβαθμισεις κλπ) εσυ θα εχεις τις επαφες σου, κανε εναν συγχρονισμο με το Gmail. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reset4 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 εκανα και γω την αναβάθμιση του MLS σε Froyo 2.2 (αφού πρώτα απεγκατέστησα την παλιά) και δουλεύει κανονικά για Ελλάδα έχω τον χάρτη στην έκδοση 2.9.4.19466.20100628. ξέρει κανείς αν υπάρχουν νεότεροι χάρτες για την έκδοση mobile του MLS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 καλημέρα, μετα από την αυθεντική αναβάθμιση που έκανα στο samsung galaxy s δεν μου δουλέυει το mls destinator. δεν μπαινει με τιποτα. μπορεί καποιος να βοηθησει? Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 καλημέρα, μετα από την αυθεντική αναβάθμιση που έκανα στο samsung galaxy s δεν μου δουλέυει το mls destinator. δεν μπαινει με τιποτα. μπορεί καποιος να βοηθησει? Αν αναβάθμισες την έκδοση android σε 2.2 πρέπει να μπεις στο mlsdestinator.gr και να κατεβάσεις το update που έχει δώσει η mls για android 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 H αναβάθμιση 2.2 δόθηκε πια για όλες τις ελληνικές εκδόσεις, όπως γράφει και το πρώτο μήνυμα. Το θέμα παρέμεινε ανοιχτό για κάποιο καιρό για απορίες κτλ., αλλά πλέον δεν είναι απαραίτητο. Αν κάποιος ακόμα έχει απορίες για την ελληνική Froyo έκδοση, να τις κάνει στο επίσημο θέμα. :lock: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts