Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει μήπως κάποιος αν δουλεύει και με 2.2.1, η μόνο με 2.2? Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει μήπως κάποιος αν δουλεύει και με 2.2.1, η μόνο με 2.2? Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μια χαρα δουλευει ,το περασα πριν λιγο σε JS5

ΓΙΑΝΝΗΣ

Φιλοι μου εχετε κανει την εγγραφη που ζηταει?

Τουλαχιστον εγω την εγγραφη την εχω κανει απο τοτε που αγορασα το τηλεφωνο και ειχε ακομη την 2.1

ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπορεις να πας σε 2.2.1 και να τελειωσουν ολα σου τα προβληματα. Εγγυηση βεβαια bye bye

δεν υπαρχει τροπος αν γινει κατι να ξαναφορεσει γνησια 2.2 και να μην χασει την εγγυηση???:(

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

δεν υπαρχει τροπος αν γινει κατι να ξαναφορεσει γνησια 2.2 και να μην χασει την εγγυηση???:(

Μπορεις να την ξαναπερασεις την 2.2 κανονικα και να εχεις εγγυηση. Το θεμα ειναι αν οταν χρειαστεις την εγγυηση μπορεις να λειτουργησεις το τηλεφωνο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλημερα

εκανα και γω το update και ακολουθησα ολα τα βηματα

η εγκατασταση ολοκληρωθηκε, αλλα οταν κανω ανοιγμα αφου φορτωσει 100% τους χαρτες, μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα

λυπουμαστε

η εφαρμογη MLS Destinator (σε εξελιξη com.intrinsyc.sparrowgui.nopay) τερματιστηκε απροσδοκητα.

δοκιμαστε ξανα

αναγκαστικο κλεισιμο

ξερει κανεις τπτ????

thanks

καλημερα

εκανα και γω το update και ακολουθησα ολα τα βηματα

η εγκατασταση ολοκληρωθηκε, αλλα οταν κανω ανοιγμα αφου φορτωσει 100% τους χαρτες, μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα

λυπουμαστε

η εφαρμογη MLS Destinator (σε εξελιξη com.intrinsyc.sparrowgui.nopay) τερματιστηκε απροσδοκητα.

δοκιμαστε ξανα

αναγκαστικο κλεισιμο

ξερει κανεις τπτ????

thanks

Μαλλον δεν εσβησες την παλια εφαρμογη του Destinator . Κανε διαγραφη την παλια και εγκατεστησε την καινουργια .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Και που έγινε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Η MLS

Αλλού βαρούν τα κρούταλα αλλού χορεύει η Κόρη

Δεν δουλεύει σωστά αλλά αντι άλλων δείχνει. Άργή να κλειδώσει και σε πολλά σημεία στην Αθήνα με δείχνει οτι είμαι εκτός δρόμου ή σε παράδρομο κλπ

Παιδιά με το mls τι έγινε τελικά?δέχτηκε αναβάθμιση?το έκανε κάποιος?ποια η διαδικασία και σε ποια έκδοση μπαίνει?

Καανονικά ,μπαίνεις στη σελίδα της mls,κάνεις λογαριασμό,πατας αναβαθμιση λογισμικου και ακολουθείς τα βήματα .'εχει κ οδηγίες.Δουλεύει και σε 2.2.1

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει και σε 2.2.1???γιατί στο site γράφει...ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο για android 2.2 froyo...!!!!

Ναι, το έχουν αναφέρει πολλά παιδιά ότι δουλεύει κανονικά ;)

Γιάννης

Καλησπέρα σε όλους...

Να ρωτήσω κάτι που με καίει ρε παιδιά, και συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν και δεν το έχω διαβάσει: έχω την 2.1 και θέλω να κάνω την αναβάθμιση στην επίσημη 2.2 μέσω kies. Οι επαφές μου θα χαθούν; αν όχι, κάνοντας μετά factory reset ή και hard reset μετά. θα χαθούν τότε;

Είναι το μόνο που δε γνωρίζω και με κολλάει στο να κάνω την αναβάθμιση, δεν με ενδιαφέρει ούτε τα μνμτα μου αν μείνουν ούτε οι εφαρμογές κτλ, μόνο οι επαφές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σε όλους...

Να ρωτήσω κάτι που με καίει ρε παιδιά, και συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν και δεν το έχω διαβάσει: έχω την 2.1 και θέλω να κάνω την αναβάθμιση στην επίσημη 2.2 μέσω kies. Οι επαφές μου θα χαθούν; αν όχι, κάνοντας μετά factory reset ή και hard reset μετά. θα χαθούν τότε;

Είναι το μόνο που δε γνωρίζω και με κολλάει στο να κάνω την αναβάθμιση, δεν με ενδιαφέρει ούτε τα μνμτα μου αν μείνουν ούτε οι εφαρμογές κτλ, μόνο οι επαφές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μεσω Κies οχι δεν θα χαθουν. ΑΛΛΑ για καθε ενδεχομενο και για να εισαι 100% σιγουρος πως για οτιδηποτε ενδεχομενως συμβει στο κινητο σου (και σε ασχετη στιγμη, οχι μονο σε αναβαθμισεις κλπ) εσυ θα εχεις τις επαφες σου, κανε εναν συγχρονισμο με το Gmail.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εκανα και γω την αναβάθμιση του MLS σε Froyo 2.2 (αφού πρώτα απεγκατέστησα την παλιά) και δουλεύει κανονικά

για Ελλάδα έχω τον χάρτη στην έκδοση 2.9.4.19466.20100628.

ξέρει κανείς αν υπάρχουν νεότεροι χάρτες για την έκδοση mobile του MLS??

καλημέρα, μετα από την αυθεντική αναβάθμιση που έκανα στο samsung galaxy s δεν μου δουλέυει το mls destinator. δεν μπαινει με τιποτα. μπορεί καποιος να βοηθησει?
nMIL

καλημέρα, μετα από την αυθεντική αναβάθμιση που έκανα στο samsung galaxy s δεν μου δουλέυει το mls destinator. δεν μπαινει με τιποτα. μπορεί καποιος να βοηθησει?

Αν αναβάθμισες την έκδοση android σε 2.2 πρέπει να μπεις στο mlsdestinator.gr και να κατεβάσεις το update που έχει δώσει η mls για android 2.2

H αναβάθμιση 2.2 δόθηκε πια για όλες τις ελληνικές εκδόσεις, όπως γράφει και το πρώτο μήνυμα. Το θέμα παρέμεινε ανοιχτό για κάποιο καιρό για απορίες κτλ., αλλά πλέον δεν είναι απαραίτητο. Αν κάποιος ακόμα έχει απορίες για την ελληνική Froyo έκδοση, να τις κάνει στο επίσημο θέμα. :lock:
- Alex

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked