Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Administrators
Προφανώς το root το έκανες με αυτή τη μέθοδο;

If the tutorial above fails, here is djmcnz's method:

Use the psneuter option, I had the same problem with rage, psneuter worked instantly.

Optimus 2x, Unbranded, Android 2.2.2 (out of the box, no OTA)

All I did was:

Install LG driver (first post)

Open SuperOneClick 1.7

Select psneuter

Hit root

Check Superuser app

No reboots or shell root required.

Su is permanent, withstands a reboot.

Ναι... βέβαια εγώ χρειάστηκε να περάσω και τους drivers που δίνονται πιο κάτω.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βεβαιως το βγαζει.Καρτοκινητη εχω οχι συνδεση.Εχω μια εντυπωση οτι πρεπει να κανω της ρυθμησεις χειροκινητα.Παιζει ρολο που ειχα κλειστο το 3G το ειχα σε 2G οταν μου εστειλε η Q Telecom της ρυθμησεις;

να το βαλεις 3g και ξαναστειλε τις ρυθμισεις και αν σου πει παλι περνα τες χειροκινητα!

παίδες το lg mobile support tool μου βγάζει αναβάθμιση..

200mb..την κατεβάζω λοιπόν και δεν γίνεται τπτ,αφού ολοκληρωθεί..

την έχει κάνει κανείς??ή κάτι δεν κατάλαβα>?:pκ έχει περαστεί ήδη..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

να το βαλεις 3g και ξαναστειλε τις ρυθμισεις και αν σου πει παλι περνα τες χειροκινητα!

Για χειροκινητα παω ρυθμησεις-Στοιχεια ελενχου ασυρματης συνδεσης-Δικτυα κινητης τηλεφωνιας-Ονοματα σημειου προσβασης-Νεα APN;

παίδες το lg mobile support tool μου βγάζει αναβάθμιση..

200mb..την κατεβάζω λοιπόν και δεν γίνεται τπτ,αφού ολοκληρωθεί..

την έχει κάνει κανείς??ή κάτι δεν κατάλαβα>?:pκ έχει περαστεί ήδη..

Μαλλον η baseband ηταν...!

Ποια baseband εχεις τωρα?

φιλε μου κατι σου τρεχει που σου ρουφαει μπαταρια....βαλε εναν task manager και δες τι τρεχει!εμενα με cook rom,χρονισμενη η cpu στα 1,3 Ghz,πληρη φωτεινοτητα,3G συνεχως και ανανεωση των widget (facebook,twitter,emails,weather,news) καθε 2ωρο,λιγο internet, κανα 15 λεπτο κλησεις και καμια 10αρια μνμτα με φτανει μια μερα (απο πρωι σε βραδυ) σιγουρα!!μεσα στα 15 λεπτα κλησεων μπορει να ειναι λιγο βιντεοκλησεις...

Α) με εκπλήσσει ...

Β) πως το προγραμματίζεις να κάνει κάθε 2ωρο ανανέωση ?

Ελεγα για την αλλη βδομαδα αλλα δεν αντεξα και εφτιαξα εναν οδηγο για τα εξης:

HowTo root

HowTo clockwork recovery

HowTo nandroid backup-restore

HowTo flash custom roms

Το εχω σε word αρχειο.Καποιος mod να μου πει σε ποιο thread να το βαλω(εδω ή σε καινουριο)

Επισης θελω καποιον γνωστη να μου δωσει το email του με Pm να του το στειλω να μου πει τη γνωμη του και να τον τσεκαρει αν μπορει γιατι το κεφαλι μου ειναι καζανι...

Το πρωι διαβασμα κβαντομηχανικη ΙΙ μετα επαναληπτικες ασκησεις για τα μαθητουδια(γυμνασιο ευτυχως) και τωρα τον οδηγο για το LG......κλαταρααααα

Φυσικά σε καινούργιο εδώ έχει γίνει Chatroom

Μαλλον η baseband ηταν...!

Ποια baseband εχεις τωρα?

V10B λέει ότι έχω:)τι λες??

edit τώρα έβγαλε

Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

έγινε μάλλον..γιατί όμως δεν την έβγαζε την αναβάθμιση αυτή το pcsuite??

Α) με εκπλήσσει ...

Β) πως το προγραμματίζεις να κάνει κάθε 2ωρο ανανέωση ?

απο το ιδιο το widget...τι σε προβληματιζει φιλε μου?η χρηση ειναι περιορισμενη σε σχεση με αλλους και πιστευω πως και 1 μερα ειναι πολυ λιγη διαρκεια γιαυτην την χρηση...

Για χειροκινητα παω ρυθμησεις-Στοιχεια ελενχου ασυρματης συνδεσης-Δικτυα κινητης τηλεφωνιας-Ονοματα σημειου προσβασης-Νεα APN;

ακριβως......

Να ρωτησω κατι .

Αμα κανουμε root , περασουμε rom (αν και δεν ξερω καν τι ειναι ) , και κανουμε overclock τον επεξεργαστη οπως λετε πολλοι ,

Δεν Χανετε η Εγγυηση της Αντιπροσωπειας ???????

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Να ρωτησω κατι .

Αμα κανουμε root , περασουμε rom (αν και δεν ξερω καν τι ειναι ) , και κανουμε overclock τον επεξεργαστη οπως λετε πολλοι ,

Δεν Χανετε η Εγγυηση της Αντιπροσωπειας ???????

Το ιδιο ειχα ρωτησει και εγω η εγγυηση χανεται κατα καποιον τροπο.Αλλα με το recovery buck up εφοσον εχες κανει buck up το κινητο σου οταν ηταν stock και να σου βγαλει καποιο προβλημα επαναφερεις την εγγυηση ωστε να μην εχεις καποιο προβλημα με την LG.Δηλαδη οπως ηταν απο το εργοστασιο το κινητο.Πιστευω να τα ειπα σωστα.

Edited by Rospy7

Το ιδιο ειχα ρωτησει και εγω η εγγυηση χανεται κατα καποιον τροπο.Αλλα με το recovery buck up εφοσον εχες κανει buck up το κινητο σου οταν ηταν stock και να σου βγαλει καποιο προβλημα επαναφερεις την εγγυηση ωστε να μην εχεις καποιο προβλημα με την LG.Δηλαδη οπως ηταν απο το εργοστασιο το κινητο.Πιστευω να τα ειπα σωστα.

Αμα ομως καει ο επεξεργαστης απο το overclock δεν υπαρχει back up να κανεις και τοτε την πατησες

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

απο το ιδιο το widget...τι σε προβληματιζει φιλε μου?η χρηση ειναι περιορισμενη σε σχεση με αλλους και πιστευω πως και 1 μερα ειναι πολυ λιγη διαρκεια γιαυτην την χρηση...

Αν έχεις διαβάσει ο ποστ μου με παρόμοια χρήση έβγαλα κάπου 8 ώρες

Αλλά σήμερα χωρίς κάτι ιδιαίτερο δείχνει πολλή μικρή κατανάλωση .

Ίσως φταίει το στρώσιμο της.

Όσο αφορά το 2ο που γράφεις δεν μου απάντησες . Μόνο το FB μου έβγαλε κάθε πότε θα συγχρονίζει σε λεπτά και ώρες . Έβαλα και εγώ 2ωρο .

To Gmail δεν είδα να έχει τέτοια επιλογή . Αν έχει μου λες που είναι .

ΤΟ ίδιο και το Yahoo.

Κάτι ακόμα ,

Ψάχνοντας ( Ρυθμίσεις τηλεφώνου - Πληροφορίες για το τηλέφωνο - DiVX VOD καταχώρηση - έχει ένα κωδικό ) , Έχει μπει κανείς στο site να το ενεργοποιήσει , αξίζει ?

Edited by zakailiou

Μενού-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Διαχείριση των αιτήσεων-Όλα-πατάς στην εφαρμογή-"move to SD card"

Μια ερώτηση, με αυτή τη διαδικασία μπορείς να μεταφερεις τα πάντα στη κάρτα ή θα πρέπει να αφήσεις κάποιες εφαρμογές στο "τηλέφωνο"; (δεν είναι root η συσκευή)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αμα ομως καει ο επεξεργαστης απο το overclock δεν υπαρχει back up να κανεις και τοτε την πατησες

ε τότε δεν στενοχωριέσαι,έπεσες στο βωμό του καθήκοντος,

ηρωας πια:lol:,τι να το κάνεις το κινητό?

Κάτι ακόμα ,

Ψάχνοντας ( Ρυθμίσεις τηλεφώνου - Πληροφορίες για το τηλέφωνο - DiVX VOD καταχώρηση - έχει ένα κωδικό ) , Έχει μπει κανείς στο site να το ενεργοποιήσει , αξίζει ?

εγώ το ενεργοποίησα αλλά ότι αρχεία video έπαιζε τα παίζει..ίσως δεν δοκίμασα τα κατάλληλα..

Μια ερώτηση, με αυτή τη διαδικασία μπορείς να μεταφερεις τα πάντα στη κάρτα ή θα πρέπει να αφήσεις κάποιες εφαρμογές στο "τηλέφωνο"; (δεν είναι root η συσκευή)

κάποιες εφαρμογές περνιούνται,άλλες όχι.

προτείνω να το κάνεις,εμένα είχε βαρύνει το σύστημα από τις πολλές εφαρμογές,τώρα γκάζωσε ξανά!!έχω όμως class 6 sd..μάλλον βοηθασει.

Edited by mertaghon2

Καλησπερα παιδια, εχω το κινητο εδω και 3 μερουλες και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.

Εχω καποιες αποριουλες ομως :p

1) Κατεβασα το tegra zone και απο τι ειδα το μονο free game ειναι το dungeons defenders. Πατησα get it now και μου βγαζει μηνυμα "Δεν βρεθηκε, Δεν ηταν δυνατη η ευρεση τοθ αντικειμενου για το οποιο πραγματοποιησατε αιτημα". Εχω ιντερνετ κανονικα μεσω wifi. Τι μπορει να παιζει ?

2)Επισης επειδι κοιταξα το manual αλλα δεν βρηκα κατι. Για να ειμαι σιγουρος οτι δεν χρησιμοποιω 3G και χαλαω τα mb μου καταλαθος :p απο που φενετε οτι το 3G ειναι ανοιχτο και ανεβοκατεβαινουν data ?

Αυτα βασικα αν καποιος γνωριζει κατι :happy:

Επισης το κινητο ειναι version V10b μωλις πριν λιγη ωρα το εκανα update με το PC suite.

:)

Καλησπερα παιδια, εχω το κινητο εδω και 3 μερουλες και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.

Εχω καποιες αποριουλες ομως :p

1) Κατεβασα το tegra zone και απο τι ειδα το μονο free game ειναι το dungeons defenders. Πατησα get it now και μου βγαζει μηνυμα "Δεν βρεθηκε, Δεν ηταν δυνατη η ευρεση τοθ αντικειμενου για το οποιο πραγματοποιησατε αιτημα". Εχω ιντερνετ κανονικα μεσω wifi. Τι μπορει να παιζει ?

2)Επισης επειδι κοιταξα το manual αλλα δεν βρηκα κατι. Για να ειμαι σιγουρος οτι δεν χρησιμοποιω 3G και χαλαω τα mb μου καταλαθος :p απο που φενετε οτι το 3G ειναι ανοιχτο και ανεβοκατεβαινουν data ?

Αυτα βασικα αν καποιος γνωριζει κατι :happy:

Επισης το κινητο ειναι version V10b μωλις πριν λιγη ωρα το εκανα update με το PC suite.

:)

http://dungeondefenders.com/androidmobile

από εδώ εγώ το κατεβάζω τώρα:)

3g όταν πάνω λέει π.χ. H και δείχνει τα βελάκια πάνω κάτω..νομίζω g είναι gsm..

χεμ 3g ανοιγοκλείνοντάς το είναι μια λύση,εννοώ εναλλαγή 2g -3g όταν είναι να μπεις ιντερνετ..κουραστικό βέβαια:p

και φόρτιζε με κλειστό κινητό από usb( κάνει μεγάλη διαφορά,!!)

Λοιπον, ας κανω μια ερωτηση κι εγω.. :p μολις το πηρα.. :) Παιδια, ξερει κανεις, πως γινεται οταν το συνδεεις με το usb του υπολογιστη, να μην φορτιζει το κινητο? Και με το Galaxy S που ειχα, και με το Desire αλλα και με το Zte Blade, εχει στο μενου για τσεκαρισμα, να μην φορτιζεται μεσω usb αν θελουμε, αλλα και να το τσεκαρω αυτα συνεχιζαν να φορτιζουν.. Το δικο τους.. :p Ισχυει το ιδιο και με το Optimus 2X..? (το ρωταω γιατι θελω να κανω σωστα τις πρωτες φορτισεις) Οποιος ξερει, παρακαλω ας απαντησει.. :) Το κινητο παιδια παντως, ειναι απαικτο οντως.. :)

V10B λέει ότι έχω:)τι λες??

edit τώρα έβγαλε

Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

έγινε μάλλον..γιατί όμως δεν την έβγαζε την αναβάθμιση αυτή το pcsuite??

Μιλαω για την "εκδοση βασικης μορφης" αν εκει σου λεει πλεον 1035.21_20110405 τοτε ηταν αναβαθμιση baseband

Αφου δεν προθυμοποιήθηκε κανεις να ελεγξει τον οδηγο μου(κλαψ κλαψ) θα τον ανεβασω αυριο σε καινουριο thread και θα μου σχολιασετε εκει.....

• Administrators
Αφου δεν προθυμοποιήθηκε κανεις να ελεγξει τον οδηγο μου(κλαψ κλαψ) θα τον ανεβασω αυριο σε καινουριο thread και θα μου σχολιασετε εκει.....

Ανέβασέ τον εσύ και εμείς εδώ είμαστε για σχόλια/προτάσεις. :rolleyes:

Modpic.gif

απ οτι διαβασα ειναι ευκολο να ρουταρεις το κινητο,εαν ομως θελεις να κανεις unroot περνας το backup που ειχες παρει;κ εαν για καποιο λογο φαει κολλημα η συσκευη κ δεν ανοιγει;κ κατι τελευταιο,με το ρουτ χανονται οσα ειναι περασμενα στο κινητο;ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

Μολις εκανα και γω το bench με το quadrant 3 φορες, την 1η 2253 τις αλλες δυο λιγο πριν τα 2600..

Γνωριζει καποιος τι διαφορα εχει η free ram απο την inactive ram? Στο δικο μου εχει πχ: Total 381mb, Free 248mb, Inactive173mb.

Φιλε το κινητο σου απο την ελληνικη lg ηταν ή παραεισαγωγη ;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)