jaranor Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ωραίες εποχές με το 2X :) Νομίζω φταίνε τα Play Services. Θυμάμαι ότι προσπάθησα κι εγώ λίγο να ασχοληθώ, αλλά είχα κι εγώ θέμα με το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ωραίες εποχές με το 2X :) Νομίζω φταίνε τα Play Services. Θυμάμαι ότι προσπάθησα κι εγώ λίγο να ασχοληθώ, αλλά είχα κι εγώ θέμα με το playstore. Νοσταλγία......αυτό το τηλ. αν είχε 2ram ακόμη θα πέταγε :superman:..... λες αν ψάξω να βρω το playstore σε apk να το πέρναγα, να έστρωνε. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Νοσταλγία......αυτό το τηλ. αν είχε 2ram ακόμη θα πέταγε :superman:..... λες αν ψάξω να βρω το playstore σε apk να το πέρναγα, να έστρωνε. ? Νομίζω αυτό πήγα να κάνω, να βάλω παλιά έκδοση του Playstore ώστε να βάλω και παλιά έκδοση Google play services για να το σηκώνει, αλλά σε κάποιο σημείο μου έβγαλε ότι δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί τα play services είναι παλιά. Οπότε ζητούσε update και αν το έκανες μετά κολλούσαν τα πάντα. Οπότε φλάσαρα την στοκ (νομίζω Ice Cream Sandwitch), αλλά και πάλι τα play services είναι παλιά προφανώς. Σαν ιδέα ήθελα να το κάνω όσο γίνεται πιο ελαφρύ, ώστε να το έχω πχ σαν mp3 player. Τζίφος όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Νομίζω αυτό πήγα να κάνω, να βάλω παλιά έκδοση του Playstore ώστε να βάλω και παλιά έκδοση Google play services για να το σηκώνει, αλλά σε κάποιο σημείο μου έβγαλε ότι δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί τα play services είναι παλιά. Οπότε ζητούσε update και αν το έκανες μετά κολλούσαν τα πάντα. Οπότε φλάσαρα την στοκ (νομίζω Ice Cream Sandwitch), αλλά και πάλι τα play services είναι παλιά προφανώς. Σαν ιδέα ήθελα να το κάνω όσο γίνεται πιο ελαφρύ, ώστε να το έχω πχ σαν mp3 player. Τζίφος όμως. Το επανέφερα :w00t: αρχικά έσβησα το Playstore, και μετά έκανα επαναφορά ερ. ρυθμ. και ολα o.k. με το παλιό Playstore και Απενεργοποίησα την ενημέρωση. Τώρα δουλεύει τέλεια, σαν την πρώτη μέρα ! :up::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Nice!! Συσκευή του 2011! Η πρώτη με διπλό πυρήνα παρακαλώ! Θα σέβεστε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts