kprse Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Το έχω δόση και εγώ στην σύζυγο και του έχω πάνω DjangoManouche X1.2 ( 4.0.4) κανένα θέμα, το χρησιμοποιεί σαν τηλέφωνο και photo - video (για τα παιδιά) μιας που στον τομέα αυτό είναι Best...! Κάθε μέρα το χρησιμοποιεί και σαν ξυπνητήρι (για το σχολείο τα παιδιά) σε ''λειτουργία πτήσης'' και δεν έχει κλίση μόνο του ποτέ...! είναι μια Rom 2 χρονών αξιόπιστη....!!!;) Άλλαξα μπαταρία (8€) και πίσω καπάκι (7€) και έχει γίνει καινούργιο...!:rolleyes: Την εχεις καπου ανεβασμενη ? Η ξερεις που μπορω να τη βρω ? GPS και κλησεις με bluetooth δουλευουν? Ειναι κατι που δεν δουλευει ? Edited July 21, 2015 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Την εχεις καπου ανεβασμενη ? Η ξερεις που μπορω να τη βρω ? GPS και κλησεις με bluetooth δουλευουν? Ειναι κατι που δεν δουλευει ? Αυτή είναι η τελευταία έκδοση.....DjangoManouche X 1.6.5;) κανε καθαρή εγκατάσταση, όλα wipe ......πάρε ένα backup σε photo-video-music αν έχεις μέσα, γιατί με το Full wipe τα χάνεις. Άλλωστε το λέει : BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! (αλλά αν θέλετε να απολαύσετε PURE DMX ΕΜΠΕΙΡΙΑ κάνει μια πλήρη WIPE !!!!) ΕΔΩ θα κατεβάσεις Rom & Kernel. Edited July 22, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ; Βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία και στην συνέχεια φόρτισε το ενώ είναι σβηστό μέχρι το 100%. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα ή αν δεν φορτίζει, το πιθανότερο είναι να φταίει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ; Πέρνα την Rom ξανά από την αρχή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Λοιπόν το βάζω στην πρίζα και δεν φορτίζει αναβοσβηνει το σήμα μόνο και δεν ανταποκρινεται. Μόνο εάν βγάλω τη μπαταρία σταματά. Τη rom πως μπορώ να τη περάσω σε αυτή την κατάσταση γιατί ούτε recovery δεν μπορώ να μπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Λοιπόν το βάζω στην πρίζα και δεν φορτίζει αναβοσβηνει το σήμα μόνο και δεν ανταποκρινεται. Μόνο εάν βγάλω τη μπαταρία σταματά. Τη rom πως μπορώ να τη περάσω σε αυτή την κατάσταση γιατί ούτε recovery δεν μπορώ να μπω. Μονο με το LG Flash Tool 2014 μπορείς να το επαναφέρει....;) κατέβασε την Rom από ΕΔΩ Η ακόμα καλύτερα, βάλε ΕΔΩ το IMEI και θα σου δώσει άμεσος την Rom Edited July 22, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ευχαριστω το επανεφερα με το tool και το firmware που ποσταρες να σαι καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 παλικαρια μια πολυτιμη βοηθεια, το κινητο μου γραφει οτι εχει εκδοση android 4.0.4 και εκδοση kernel 2.6.39.4 ....σκεφτομαι ολη την ωρα να βαλω μια custom rom για να εξαλειφθουν διαφορα προβληματα,τι μου προτεινετε σαν best? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 παλικαρια μια πολυτιμη βοηθεια, το κινητο μου γραφει οτι εχει εκδοση android 4.0.4 και εκδοση kernel 2.6.39.4 ....σκεφτομαι ολη την ωρα να βαλω μια custom rom για να εξαλειφθουν διαφορα προβληματα,τι μου προτεινετε σαν best? καποιος μια κατατοπιστικη απαντηση θα το εκτιμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Σε μένα η πιο ελαφριά μου φαίνεται η: http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development/rom-paranoidandroid-4-44-t2829682 δεν λειτουργεί το GPS όμως. Από τα δίκτυα βρίσκει την τοποθεσία κανονικά. Οδηγίες έχει στο λινκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ωραια ευχαριστω,λες να βαλω αυτη ε? ...οι χαρτες δηλαδη στο κινητο δε δουλευουν?χρειαζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Δουλεύουν οι χάρτες, αλλά αν βάλεις εφαρμογή GPS, πχ το Sygic, που χρειάζεται GPS, δεν θα βρίσκει στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καποια custom rom που δουλευουν ολα μετα εχεις υποψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 η CM11 του TonyP http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769730 αυτήν είχα πριν πάω στην παραπάνω που έγραψα. Σ'αυτήν δεν δουλεύει το bluetooth! χαχα αλλά οι άλλες είναι αρκετά χειρότερες... Δυστυχώς το κινητό είναι πολύ παλιό και δεν έχει πολλή RAM για να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση... Σε άλλες ROM είχα τυχαίες επανεκκινήσεις, ξυπνούσα και το έβρισκα κλειστό από μπαταρία, σε άλλες δεν χτυπούσε καν το τηλέφωνο.... Αυτές οι δύο είναι οι καλύτερες κατά την άποψή μου. Αν θες βέβαια δοκιμάζεις κι άλλες ανάλογα τα σχόλια που κάνουν στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 τελικα θα στραφω στη πρωτη γιατι το bluetooth ειναι πιο σημαντικο....να ρωτησω παλι κατι με το gps εγω συνηθως μπαινω στην εφαρμογη χαρτες και κοιταζω τη χιλιομετρικη αποσταση και τις οδηγιες για το δρομο απ τη μια περιοχη στην αλλη,θα λειτουργει αυτο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 τελικα θα στραφω στη πρωτη γιατι το bluetooth ειναι πιο σημαντικο....να ρωτησω παλι κατι με το gps εγω συνηθως μπαινω στην εφαρμογη χαρτες και κοιταζω τη χιλιομετρικη αποσταση και τις οδηγιες για το δρομο απ τη μια περιοχη στην αλλη,θα λειτουργει αυτο ετσι? Αν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ ναιαπλα κατι ειπε πιο πριν ο φιλος οτι θα εχει προβλημα το gps αλλα εννοει μαλον εφαρμογες οπως Sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 οι χάρτες της Google έτσι κι αλλιώς χρειάζονται σύνδεση στο ιντερνετ για να λειτουργήσουν, οπότε από εκεί θα βρίσκει στιγμα, κι ας μην λειτουργεί το GPS. Σε "καθαρόαιμες" εφαρμογές πλοήγησης όμως, πχ sygic, αφού δεν λειτουργεί το GPS (ο δέκτης δηλ, ο αισθητήρας) δεν θα δουλεύει. Το κακό είναι πως ο developer την άφησε την ROM... Αν διόρθωνε κι αυτό θα ήταν αψεγάδιαστη για το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ειμαι σε φαση που περναω στο κινητο αυτη τη ROM http://www.mediafire.com/download/38hj4itd8pp30gp/DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A.zip και με ρωταει ποια kernel να περασω απο καποιες διαθεσιμες που εχει αλλα εγω δε ξερω....εεπισης μετα ρωταει αν θελω να κανω full wipe στο yes περιλαμβανει(system,/cache,dalvik cache and/data will be wiped) και στο no (system,/cache and dalvik cache will be wiped) τι επιλεγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) ειμαι σε φαση που περναω στο κινητο αυτη τη ROM http://www.mediafire.com/download/38hj4itd8pp30gp/DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A.zip και με ρωταει ποια kernel να περασω απο καποιες διαθεσιμες που εχει αλλα εγω δε ξερω....εεπισης μετα ρωταει αν θελω να κανω full wipe στο yes περιλαμβανει(system,/cache,dalvik cache and/data will be wiped) και στο no (system,/cache and dalvik cache will be wiped) τι επιλεγω? Βάλε την πρώτη kernel. Πάρε ένα αντιγράφω τα αρχεία που έχεις μέσα στο PC, και κανε Full wipe για καθαρή εγκατάσταση. Πριν στίσεις την συσκευή να κάνεις απαραιτήτως, και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων......την ίδια έχω και εγώ ενάμιση χρόνο, DjangoManouche και τρέχει μια χαρά....!!!! την συσκευή την έχει η σύζυγος, δεν έχει κάνει πότε επανεκκίνηση, η διάφορα κωλύματα, και δεν έχει χάσει κλίση....;) Άλλαξα μπαταρία (8€) και πίσω καπάκι (7€) και έχει γίνει καινούργιο...! http://s15.postimg.org/58tg88pqz/20150321_202205.jpg jpg imageshttp://s28.postimg.org/p0y3cmqbh/20150321_202230.jpg free upload pictures Edited August 29, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) ευχαριστω...αφου που πατησα next σ αυτα που μου ειπες τωρα μου βγαζει κατι αλλες επιλογες να επιλεξω οπως dynamic fsync εχει τρεις επιλογες(active εδω εχει attention:this could bring data corruption ,inactive,i chose another kernel) touchled brightness εχει τεσσερις επιλογες(superdimmed,halfdimmed,lg stock,i chose another kernel) frandom otimizations εχει τρεις επιλογες(active γραφει experimental-this could drain battery,inactive,i chose another kernel) zram εχει τεσσερις επιλογες(active 96mb,active 128mb,inactive,i chose another kernel) fast charge εχει τρεις επιλογες(active εδω εχει attention:this could damage your usb,inactive,i chose another kernel) τα θυμασαι? Edited August 30, 2015 by jayjay5432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 ευχαριστω...αφου που πατησα next σ αυτα που μου ειπες τωρα μου βγαζει κατι αλλες επιλογες να επιλεξω οπως dynamic fsync touchled brightness frandom otimizations zram fast charge τα θυμασαι? dynamic fsync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 dynamic fsync φιλε τα γραψα αναλυτικα ξανα για να ειμαι κατανοητος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 φιλε τα γραψα αναλυτικα ξανα για να ειμαι κατανοητος Δεν θυμάμαι να μου είχε βγάλει τέτοιες επιλογές...!!! απλά την φλασαρα , και καπάκι είχα περάσει και τον Kernal king of Birds 0.2 oc14 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα στην σελίδα 757 εκεί είχα κάνει ερώτηση και μου είχαν απάντηση.... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το έχεις διαβάσει.....>>??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329358&highlight=LG+Optimus+2X+%28P990%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts