mobile_freak Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια κατι ασχετο..η οθονη εχει screen protector??γιατι μου φαινεται πολυ λεια αλλα οσο και να ψαχνω μου φαινεται οτι δεν εχει εκτος αν ειναι τελεια κολλημενο :p και κατι αλλο..ποια ειναι η αρχικη φωτεινοτητα της συσκευης γιατι την αλλαξα και θελω να ξαναπαω στην αρχικη και ο μονος τροπος να την επαναφερω ειναι με επαναφορα μαλλον :p Η οθόνη του 2X είναι Scratch proof Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=mt4hi_lIfmI Αν θες μπορείς να αφήσεις και την προστατευτική ταινία που έχει στο κουτί για να το προφυλάξεις απο τις δαχτυλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το είχαν μια μέρα στα χέρια μου η μπαταριά είναι σαν το desire hd περίπου αλλά είναι τραγικά γρήγορο Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 πιστευω θα χαλαει πολυ μπαταρια και θα ανεβοκατεβαινει η εφωτεινοτητα απο μονη της... Δεν παύει να αποτελεί και την πιο σωστή λύση όμως μιας και κατά τη διάρκεια της ημέρας/νύχτας θα χρειάζεται να το κάνεις manually και πίστεψέ με δεν θα σε βολέψει καθόλου κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω την ακρη αυτης της ταινιας που λογικα ταινια ειναι για να γλιστραει τοσο πολυ και πρεπει να εχει κολληθει πολυ καλα.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 πιστευω θα χαλαει πολυ μπαταρια και θα ανεβοκατεβαινει η εφωτεινοτητα απο μονη της... Το αντιθετο ακριβως συμβαινει με την αυτοματη φωτεινοτητα... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το είχαν μια μέρα στα χέρια μου η μπαταριά είναι σαν το desire hd περίπου αλλά είναι τραγικά γρήγορο Σε μία μέρα η αλήθεια είναι ότι δεν αποκτάς εικόνα για την κατανάλωση. Όσον αφορά την ταχύτητα, σε καθημερινή χρήση δεν διαφέρει και πολύ από αυτή της συσκευής του avatar σου. Εκεί που δείχνει τα δόντια του ο tegra είναι στην άνετη αναπαραγωγή full hd video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Δεν παύει να αποτελεί και την πιο σωστή λύση όμως μιας και κατά τη διάρκεια της ημέρας/νύχτας θα χρειάζεται να το κάνεις manually και πίστεψέ με δεν θα σε βολέψει καθόλου κάτι τέτοιο. σε ολα μου τα κινητα το ειχα σστο full..μια φορα το εβαλα αυτοματο και εκει που επαιζα ανεβοκατεβαινε η φωτεινοτητα επειδη κουνιομουνα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 σε ολα μου τα κινητα το ειχα σστο full..μια φορα το εβαλα αυτοματο και εκει που επαιζα ανεβοκατεβαινε η φωτεινοτητα επειδη κουνιομουνα :p Με τη συγκεκριμένη συσκευή, θα αποκτήσεις πρόβλημα στα μάτια αν το έχεις στο full μέσα στη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 χαχα απλως θελω να βλεπω τελεια τα χρωματα :P τεσπα :P τελικα δεν εχεις screen protector :P μηπως εχει κανεις απο εσας την αρχικη ρυθμιση στην φωτεινοτητα να μου πει? :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) ΤΟ έχω στα χέρια μου .:up: Το αγόρασα από το Πλαίσιο Αλίμου . Σας το έλεγα ότι όσα γράφτηκαν ήταν αποτέλεσμα αγωνίας , ανυπομονησίας και πόθου :p . Το 1ο εύκολο συμπέρασμα , Η συσκευή είναι καταπληκτική . :respect: - Ποιότητα και φινίρισμα πολύ ψιλά . Καμία σχέση με HD . - Οθόνη απλά απολαυστική . - Χρώματα και φωτεινότητα . - Η αφή της οθόνης εξαιρετική " το Gorilla glass , αξίζει " - Ταχύτατο - Λεπτό - Ο explorer ταχύτατος - Συγχρονίστηκε με το gmail και σε 3-4 δεύτερα και κατέβασε απροβλημάτιστα όλες της επαφές τα mail κλπ. - Ο καιρός έχει ένα πολύ καλό γραφικό ... :lol: - Το ακουστικό από τις κλίσεις που έκανα σε εξωτερικό χώρο στάθηκε αντάξιο των απαιτήσεων - Η συσκευασία περιέχει HDMI - Φόρτωσε στο boot μόνο του τα Ελληνικά . - Το πληκτρολόγιο πολύ εύκολο στην χρήση . - Δεν υπάρχει κανένα Logo ή άλλης μορφής σήμα της Voda . αυτά προς το παρόν ..... Αν θέλει κάποιος ας προτείνει εφαρμογές που έχει χρησιμοποιήσει και θεωρεί ότι είναι αξιόλογες να τις κατεβάσουμε από το Market . Edited April 8, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αν δεν εχεις πειραξει την φωτεινοτητα πες μου που βρισκεται :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αν δεν εχεις πειραξει την φωτεινοτητα πες μου που βρισκεται :p ρυθμίσεις-προβολη-φωτεινοτητα και ρυθμισε το Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αν θέλει κάποιος ας προτείνει εφαρμογές που έχει χρησιμοποιήσει και θεωρεί ότι είναι αξιόλογες να τις κατεβάσουμε από το Market . Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. Παρεμπιπτόντως, αν βρεις κάποια λύση στο να ανοίγει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο η συσκευή (από sleep mode) εκτός του power button πες το μου και εμένα. Ότι λύσεις γνωρίζω και έχω δοκιμάσει δουλεύουν στην αρχή και μετά... τίποτα. ρυθμίσεις-προβολη-φωτεινοτητα και ρυθμισε το Αυτό το ξέρει. Άλλο θέλει να κάνει αλλά τέλοσπάντων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 θελω την αρχικη φωτεινοτητα που εχει το κινητο αλλα τεσπα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 θελω την αρχικη φωτεινοτητα που εχει το κινητο αλλα τεσπα :p αν καταλαβαινω χωρις να παρεξηγηθω παλι βαλε απο εκει που σου ειπα λιγο πιο κατω απο την μεση τον δεικτη και θα ειναι η αρχικη φωτεινοτητα.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. Παρεμπιπτόντως, αν βρεις κάποια λύση στο να ανοίγει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο η συσκευή (από sleep mode) εκτός του power button πες το μου και εμένα. Ότι λύσεις γνωρίζω και έχω δοκιμάσει δουλεύουν στην αρχή και μετά... τίποτα. Αυτό το ξέρει. Άλλο θέλει να κάνει αλλά τέλοσπάντων! Το ειχα ψαξει κι εγω και δεν ειχα βρει καποιο λειτουργικο τροπο. Μονο με το power button, λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αν καταλαβαινω χωρις να παρεξηγηθω παλι βαλε απο εκει που σου ειπα λιγο πιο κατω απο την μεση τον δεικτη και θα ειναι η αρχικη φωτεινοτητα.... οκ και εγω εκει θυμομουν και το εβαλα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το ειχα ψαξει κι εγω και δεν ειχα βρει καποιο λειτουργικο τροπο. Μονο με το power button, λοιπον... Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι στην αρχή όλα δουλεύουν (tap tap app, wake all, widgetlocker screen) αλλά μετά τίποτα! Και είμαι από τους τύπους που δεν τους αρέσει να κάνει η συσκευή του κεφαλιού της! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οκ και εγω εκει θυμομουν και το εβαλα :p το εχω στην εργοστασιακη φωτεινοτητα και γιαυτο στο λεω....ειναι λιγο πιο πανω απο τα 2/3 της μεσης....αν σε βοηθαει αυτο! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι στην αρχή όλα δουλεύουν (tap tap app, wake all, widgetlocker screen) αλλά μετά τίποτα! Και είμαι από τους τύπους που δεν τους αρέσει να κάνει η συσκευή του κεφαλιού της! :rolleyes: Έχεις δίκιο αυτό είναι μείον.Ούτε το widgetlocker,κρίμα. Μήπως να έστελνες ένα mail sto support toy widgetlocker; Ά και κάτι άλλο .Στο LG είσαι ρουτ; Σε ρωτάω γιατί έχω αγορασμένες κάτι εφαρμογές από το μαρκετ με το desire που είμαι ρουτ και αναρωτιέμαι όταν θα πάω στο LG που δεν θα είμαι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα apk. Edited April 8, 2011 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 το εχω στην εργοστασιακη φωτεινοτητα και γιαυτο στο λεω....ειναι λιγο πιο πανω απο τα 2/3 της μεσης....αν σε βοηθαει αυτο! πηγαινε το στα 30 δευτερα :P εκει ειναι και το δικο σου? :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ΤΟ έχω στα χέρια μου .:up: Το αγόρασα από το Πλαίσιο Αλίμου . Σας το έλεγα ότι όσα γράφτηκαν ήταν αποτέλεσμα αγωνίας , ανυπομονησίας και πόθου :p . Το 1ο εύκολο συμπέρασμα , Η συσκευή είναι καταπληκτική . :respect: - Ποιότητα και φινίρισμα πολύ ψιλά . Καμία σχέση με HD . - Οθόνη απλά απολαυστική . - Χρώματα και φωτεινότητα . - Η αφή της οθόνης εξαιρετική " το Gorilla glass , αξίζει " - Ταχύτατο - Λεπτό - Ο explorer ταχύτατος - Συγχρονίστηκε με το gmail και σε 3-4 δεύτερα και κατέβασε απροβλημάτιστα όλες της επαφές τα mail κλπ. - Ο καιρός έχει ένα πολύ καλό γραφικό ... :lol: - Το ακουστικό από τις κλίσεις που έκανα σε εξωτερικό χώρο στάθηκε αντάξιο των απαιτήσεων - Η συσκευασία περιέχει HDMI - Φόρτωσε στο boot μόνο του τα Ελληνικά . - Το πληκτρολόγιο πολύ εύκολο στην χρήση . - Δεν υπάρχει κανένα Logo ή άλλης μορφής σήμα της Voda . αυτά προς το παρόν ..... Αν θέλει κάποιος ας προτείνει εφαρμογές που έχει χρησιμοποιήσει και θεωρεί ότι είναι αξιόλογες να τις κατεβάσουμε από το Market . Σε ευχαριστω με εβγαλες απο την αγωνια το περιμενω την Τεταρτη να το λαβω στα χερια μου.Τελικα για πες μου αξιζει;Γιατι μια ζωη επερνα ΝΟΚΙΑ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έχεις δίκιο αυτό είναι μείον.Ούτε το widgetlocker,κρίμα. Μήπως να έστελνες ένα mail sto support toy widgetlocker; Για να δουλεύει στην αρχή... πιστεύω ότι έχει να κάνει με τη συσκευή/rom και όχι με την εφαρμογή. Επίσης είναι η μοναδική συσκευή που δεν ξυπνάει ούτε με το button του bluetooth. Άρα ενισχύεται αυτό που λέω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 θελω την αρχικη φωτεινοτητα που εχει το κινητο αλλα τεσπα :p εαν ισχυει οτι και στο δικο μου τοτε η αρχικη φωτεινοτητα ειναι στο 30% βγαζεις το power widget και το τελευταιο δεξια κουμπι εχει 3 σκαλες για τη φωτεινοτητα: 0%,30%,100%. ετσι το βαζεις ακριβως στην αρχικη του θεση. τη νυχτα παντως δοκιμασε να την κλεισεις τελειως. παιζει να μην εχεις προβλημα οπως εγω οποτε γλυτωνεις αρκετη ενεργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω την ακρη αυτης της ταινιας που λογικα ταινια ειναι για να γλιστραει τοσο πολυ και πρεπει να εχει κολληθει πολυ καλα.. Κατεβασε το gps test για να δουμε πως δουλευει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts