Leolipop Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Παιδια αν καποιος εχει κατι ας μου απαντησει εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4396318#post4396318 Edited November 20, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδια αν καποιος εχει κατι ας μου απαντησει εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4396318#post4396318 Τι εγινε θελεις να γυρισεις πισω στο ο2χ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Θα θελες εεεε ;:p:p Αυριο μαλλον θα στειλω το hd2 της γυναικας μου και θελει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 άσχημα -μάλλον- νέα... Όσοι είστε "του αθλήματος", δείτε τι γράφει στο τέλος σε κάθε thread που έχει ανοίξει ο Stefan στο xda.... Κάποιοι άνθρωποι είναι λ@λ@κες!!! πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34434971#post34434971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ναι το διάβασα και εγώ το πρωί..Κρίμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Για όσους ενδιαφέρονται, το δικό μου 2Χ είναι προς πώληση. Φοράει 2.3.7 του temasek, κομπλέ και με αξεσουάρ. LG 2X P990 Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Φιλε θα στο επαιρνα αλλα δεν σε προλαβα και σημερα πηρα galaxy s...Αν θες κανουμε τραμπα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Που αλλου μπορω να βρω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να γυρισω σε στοκ ρομ??το κατεβασα απο: http://forum.xda-developer....php?t=1035041 η τελος παντον την στοκ ρομ που φορουσε το κινητο μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Που αλλου μπορω να βρω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να γυρισω σε στοκ ρομ??το κατεβασα απο: http://forum.xda-developer....php?t=1035041 η τελος παντον την στοκ ρομ που φορουσε το κινητο μας... Αμα δεν το βρεις,πες μου να το ανεβασω καπου.. Έχω εγκατεστημένο το leak του Stefan και είπα σήμερα να γυρίσω στην stock gb με smartflash..Μου πετάει συνέχεια error..Δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο;Εχουμε κάνα link με nvflash?Γιατί δεν ειδα κάτι.. Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Αμα δεν το βρεις,πες μου να το ανεβασω καπου.. Ευχαριστω πολυ. Θα σου πω αν ειναι... Προς το παρον προσπαθω με NVFLASH... Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Οτι θα χαιρομουν που ξαναπερασα την stock rom δεν το περιμενα ποτε... αλλα τι να πεις... τεσπα μια χαζη απορια τωρα που γυρισα σε στοκ δεν ειναι ροοταρισμενο το τηλ. οποτε εχει εγγυιση κανονικα ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Οτι θα χαιρομουν που ξαναπερασα την stock rom δεν το περιμενα ποτε... αλλα τι να πεις... τεσπα μια χαζη απορια τωρα που γυρισα σε στοκ δεν ειναι ροοταρισμενο το τηλ. οποτε εχει εγγυιση κανονικα ε?? Ναι κανονικά. Για στείλε ένα Λίνο από nvflash Link* ήθελα να γράψω... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Link* ήθελα να γράψω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 δεν ξερω αν εννοουσες αυτο... το δοκιμασα αλλα τελικα δεν εκανε δουλεια, και προσπαθισα τον κλασικο πλεον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008189#post4008189 που τελικα οντως λειτουργει μια χαρα! Στην αρχη ειχα θεμα γιατι ο server που ειχε το αρχειο "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" ηταν αποσχολημενος επι 2 μερες και δεν μπορουσα να το κατεβασω με τιποτα, αλλα χτες ολα πηγαν καλα. Και τωρα υπομονει μια την επισιμη ICS !!! (αν και αμα περασει ο μηνας και δεν εχει βγει με βλεπω να το ξαναροουταρω, ειδηκα τωρα που εμαθα τον τροπο... :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά στο παρακάτω link. Πουλάω το Lg P990 μαζί με όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστή ρεύματος + usb καλώδιο, θήκη casemate, LG βάση + φορτιστή αυτοκινήτου και 2 δώρα). LG P990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω στο 2Χ μου για να μην κολλάει; Φοραω ενημερωμένη oficial V20s! Είμαι διατεθιμένος να βαλω custom απο 4+ αλλα δεν ξερω πως γίνεται και αν εκει δεν κολλάει γιατι τωρα μου ειναι εντελώς άχρηστο κατι που να εχει ευκολη εγκατάσταση να την καταλάβω δηλαδη και μην γινει βλακεια!είχα κανει ροοτ κλπ και δεν μπορούσα να κανω update στην official και απο τοτε στο boot έχω να δω αυτες τις λέξεις...(wipe,full wipe,cache κλπ) Αλλα το κινητό δεν αντέχετε καλύτερα να είχα το w760... Edited November 23, 2012 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω στο 2Χ μου για να μην κολλάει; Φοραω ενημερωμένη oficial V20s! Είμαι διατεθιμένος να βαλω custom απο 4+ αλλα δεν ξερω πως γίνεται και αν εκει δεν κολλάει γιατι τωρα μου ειναι εντελώς άχρηστο κατι που να εχει ευκολη εγκατάσταση να την καταλάβω δηλαδη και μην γινει βλακεια!είχα κανει ροοτ κλπ και δεν μπορούσα να κανω update στην official και απο τοτε στο boot έχω να δω αυτες τις λέξεις...(wipe,full wipe,cache κλπ) Αλλα το κινητό δεν αντέχετε καλύτερα να είχα το w760... Καμία ICS/JB δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση ακόμα. Οπότε αν θες άμεση λύση, βάλε μια CM7 (εγώ προτείνω temasek), το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα, θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και διάρκεια, και όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS τότε βλέπεις.... Temasek's CM7 Final Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καμία ICS/JB δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση ακόμα. Οπότε αν θες άμεση λύση, βάλε μια CM7 (εγώ προτείνω temasek), το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα, θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και διάρκεια, και όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS τότε βλέπεις.... Temasek's CM7 Final Ξέρουμε ποτε θα βγεί; Αυτο που είπες ειναι 2.3 λογικά αλλα παλι κανενα πρόβλημα εδω που μας φτάσανε :p υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ξέρουμε ποτε θα βγεί; Αυτο που είπες ειναι 2.3 λογικά αλλα παλι κανενα πρόβλημα εδω που μας φτάσανε :p υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγίες; Είναι 2.3.7 και δουλεύουν τα πάντα όλα 100% :cool: Οδηγίες έχει στο thread, και εδώ μέσα αν κοιτάξεις στις custom ROMs... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Είναι 2.3.7 και δουλεύουν τα πάντα όλα 100% :cool: Οδηγίες έχει στο thread, και εδώ μέσα αν κοιτάξεις στις custom ROMs... 7οκτ2011 ειναι παλιες δεν εχει αλλαξει ο τρόπος κλπ;μηπως βλεπω αλλου;υπαρχει καποιο λινκ αν δεν σε κουράζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 7οκτ2011 ειναι παλιες δεν εχει αλλαξει ο τρόπος κλπ;μηπως βλεπω αλλου;υπαρχει καποιο λινκ αν δεν σε κουράζω; Η ημερομηνία είναι από το αρχικό post, η τελευταία ανανέωση έγινε πριν μερικές βδομάδες. Απλώς κατεβάζεις το zip, το περνάς στην SD, μπαίνεις CWM (αν δεν το έχεις και δεν είσαι root, πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω), κάνεις wipe τα πάντα και μετά κάνεις install zip. Θα μπουτάρει 2 φορές το κινητό, και μετά είσαι έτοιμος. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 εβαλα την gueste 3.8 και εχω ενα θεματακι με την μπαταρια..αδειαζει σχετικα γρηγορα..και απο οτι εχω δει η συλλογη ειναι σχεδον 50% και ολα τα υπολοιπα ειναι το υπολοιπο 50.τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Η ημερομηνία είναι από το αρχικό post, η τελευταία ανανέωση έγινε πριν μερικές βδομάδες. Απλώς κατεβάζεις το zip, το περνάς στην SD, μπαίνεις CWM (αν δεν το έχεις και δεν είσαι root, πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω), κάνεις wipe τα πάντα και μετά κάνεις install zip. Θα μπουτάρει 2 φορές το κινητό, και μετά είσαι έτοιμος. Περίφημα...ούτε ροοτ είμαι μετα την αναβάθμιση...το αλλο δεν ξέρω καν τι ειναι...Οδηγίες για αυτά που υπάρχουν καθώς και για ροοτ στην 20ς; Επίσης απο backup τι μπορώ να κάνω και πώς;μεχρι τωρα εκανα με της LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 root κανεις με superoneclick εχοντας ενεργοποιησει στις ρυθμισεις τον εντοπισμο σφαλματων usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Θέλω να περάσω την temasek,τι εννοείς θα bootari δύο φορές;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Θέλω να περάσω την temasek,τι εννοείς θα bootari δύο φορές;ευχαριστώ Για να περάσεις custom ROM το κινητό κάνει δύο επανεκκινήσεις από μόνο του. Το λέω για να μην σε παραξενέψει. Κάνει root, περνάς CWM, περνάς το zip της ROM που θες, μπαίνεις Recovery, κάνεις wipe, περνάς τη ROM και το αφήνεις να κάνει τα δικά του :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts