Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδια αν καποιος εχει κατι ας μου απαντησει εδω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4396318#post4396318

Edited by Leolipop

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια αν καποιος εχει κατι ας μου απαντησει εδω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4396318#post4396318

Τι εγινε θελεις να γυρισεις πισω στο ο2χ??

άσχημα -μάλλον- νέα... Όσοι είστε "του αθλήματος", δείτε τι γράφει στο τέλος σε κάθε thread που έχει ανοίξει ο Stefan στο xda.... Κάποιοι άνθρωποι είναι λ@λ@κες!!!

πχ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34434971#post34434971

Για όσους ενδιαφέρονται, το δικό μου 2Χ είναι προς πώληση. Φοράει 2.3.7 του temasek, κομπλέ και με αξεσουάρ.

LG 2X P990

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Που αλλου μπορω να βρω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να γυρισω σε στοκ ρομ??το κατεβασα απο: http://forum.xda-developer....php?t=1035041 η τελος παντον την στοκ ρομ που φορουσε το κινητο μας...

Που αλλου μπορω να βρω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να γυρισω σε στοκ ρομ??το κατεβασα απο: http://forum.xda-developer....php?t=1035041 η τελος παντον την στοκ ρομ που φορουσε το κινητο μας...

Αμα δεν το βρεις,πες μου να το ανεβασω καπου..

Έχω εγκατεστημένο το leak του Stefan και είπα σήμερα να γυρίσω στην stock gb με smartflash..Μου πετάει συνέχεια error..Δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο;Εχουμε κάνα link με nvflash?Γιατί δεν ειδα κάτι..

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αμα δεν το βρεις,πες μου να το ανεβασω καπου..

Ευχαριστω πολυ. Θα σου πω αν ειναι... Προς το παρον προσπαθω με NVFLASH... Για να δουμε...

Οτι θα χαιρομουν που ξαναπερασα την stock rom δεν το περιμενα ποτε... αλλα τι να πεις... τεσπα μια χαζη απορια τωρα που γυρισα σε στοκ δεν ειναι ροοταρισμενο το τηλ. οποτε εχει εγγυιση κανονικα ε??

Οτι θα χαιρομουν που ξαναπερασα την stock rom δεν το περιμενα ποτε... αλλα τι να πεις... τεσπα μια χαζη απορια τωρα που γυρισα σε στοκ δεν ειναι ροοταρισμενο το τηλ. οποτε εχει εγγυιση κανονικα ε??

Ναι κανονικά. Για στείλε ένα Λίνο από nvflash

Link* ήθελα να γράψω...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Link* ήθελα να γράψω...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 δεν ξερω αν εννοουσες αυτο... το δοκιμασα αλλα τελικα δεν εκανε δουλεια, και προσπαθισα τον κλασικο πλεον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008189#post4008189 που τελικα οντως λειτουργει μια χαρα! Στην αρχη ειχα θεμα γιατι ο server που ειχε το αρχειο "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" ηταν αποσχολημενος επι 2 μερες και δεν μπορουσα να το κατεβασω με τιποτα, αλλα χτες ολα πηγαν καλα. Και τωρα υπομονει μια την επισιμη ICS !!! (αν και αμα περασει ο μηνας και δεν εχει βγει με βλεπω να το ξαναροουταρω, ειδηκα τωρα που εμαθα τον τροπο... :p )

Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά στο παρακάτω link. Πουλάω το Lg P990 μαζί με όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστή ρεύματος + usb καλώδιο, θήκη casemate, LG βάση + φορτιστή αυτοκινήτου και 2 δώρα).

LG P990

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω στο 2Χ μου για να μην κολλάει;

Φοραω ενημερωμένη oficial V20s!

Είμαι διατεθιμένος να βαλω custom απο 4+ αλλα δεν ξερω πως γίνεται και αν εκει δεν κολλάει γιατι τωρα μου ειναι εντελώς άχρηστο

κατι που να εχει ευκολη εγκατάσταση να την καταλάβω δηλαδη και μην γινει βλακεια!είχα κανει ροοτ κλπ και δεν μπορούσα να κανω update στην official και απο τοτε στο boot έχω να δω αυτες τις λέξεις...(wipe,full wipe,cache κλπ)

Αλλα το κινητό δεν αντέχετε καλύτερα να είχα το w760...

Edited by denkar13

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω στο 2Χ μου για να μην κολλάει;

Φοραω ενημερωμένη oficial V20s!

Είμαι διατεθιμένος να βαλω custom απο 4+ αλλα δεν ξερω πως γίνεται και αν εκει δεν κολλάει γιατι τωρα μου ειναι εντελώς άχρηστο

κατι που να εχει ευκολη εγκατάσταση να την καταλάβω δηλαδη και μην γινει βλακεια!είχα κανει ροοτ κλπ και δεν μπορούσα να κανω update στην official και απο τοτε στο boot έχω να δω αυτες τις λέξεις...(wipe,full wipe,cache κλπ)

Αλλα το κινητό δεν αντέχετε καλύτερα να είχα το w760...

Καμία ICS/JB δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση ακόμα. Οπότε αν θες άμεση λύση, βάλε μια CM7 (εγώ προτείνω temasek), το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα, θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και διάρκεια, και όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS τότε βλέπεις....

Temasek's CM7 Final

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καμία ICS/JB δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση ακόμα. Οπότε αν θες άμεση λύση, βάλε μια CM7 (εγώ προτείνω temasek), το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα, θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και διάρκεια, και όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS τότε βλέπεις....

Temasek's CM7 Final

Ξέρουμε ποτε θα βγεί;

Αυτο που είπες ειναι 2.3 λογικά αλλα παλι κανενα πρόβλημα εδω που μας φτάσανε :p

υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγίες;

Ξέρουμε ποτε θα βγεί;

Αυτο που είπες ειναι 2.3 λογικά αλλα παλι κανενα πρόβλημα εδω που μας φτάσανε :p

υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγίες;

Είναι 2.3.7 και δουλεύουν τα πάντα όλα 100% :cool:

Οδηγίες έχει στο thread, και εδώ μέσα αν κοιτάξεις στις custom ROMs...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Είναι 2.3.7 και δουλεύουν τα πάντα όλα 100% :cool:

Οδηγίες έχει στο thread, και εδώ μέσα αν κοιτάξεις στις custom ROMs...

7οκτ2011 ειναι παλιες δεν εχει αλλαξει ο τρόπος κλπ;μηπως βλεπω αλλου;υπαρχει καποιο λινκ αν δεν σε κουράζω;

7οκτ2011 ειναι παλιες δεν εχει αλλαξει ο τρόπος κλπ;μηπως βλεπω αλλου;υπαρχει καποιο λινκ αν δεν σε κουράζω;

Η ημερομηνία είναι από το αρχικό post, η τελευταία ανανέωση έγινε πριν μερικές βδομάδες.

Απλώς κατεβάζεις το zip, το περνάς στην SD, μπαίνεις CWM (αν δεν το έχεις και δεν είσαι root, πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω), κάνεις wipe τα πάντα και μετά κάνεις install zip. Θα μπουτάρει 2 φορές το κινητό, και μετά είσαι έτοιμος.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

εβαλα την gueste 3.8 και εχω ενα θεματακι με την μπαταρια..αδειαζει σχετικα γρηγορα..και απο οτι εχω δει η συλλογη ειναι σχεδον 50% και ολα τα υπολοιπα ειναι το υπολοιπο 50.τι παιζει?

Η ημερομηνία είναι από το αρχικό post, η τελευταία ανανέωση έγινε πριν μερικές βδομάδες.

Απλώς κατεβάζεις το zip, το περνάς στην SD, μπαίνεις CWM (αν δεν το έχεις και δεν είσαι root, πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω), κάνεις wipe τα πάντα και μετά κάνεις install zip. Θα μπουτάρει 2 φορές το κινητό, και μετά είσαι έτοιμος.

Περίφημα...ούτε ροοτ είμαι μετα την αναβάθμιση...το αλλο δεν ξέρω καν τι ειναι...Οδηγίες για αυτά που υπάρχουν καθώς και για ροοτ στην 20ς;

Επίσης απο backup τι μπορώ να κάνω και πώς;μεχρι τωρα εκανα με της LG...

root κανεις με superoneclick εχοντας ενεργοποιησει στις ρυθμισεις τον εντοπισμο σφαλματων usb.

Θέλω να περάσω την temasek,τι εννοείς θα bootari δύο φορές;ευχαριστώ

Για να περάσεις custom ROM το κινητό κάνει δύο επανεκκινήσεις από μόνο του. Το λέω για να μην σε παραξενέψει. Κάνει root, περνάς CWM, περνάς το zip της ROM που θες, μπαίνεις Recovery, κάνεις wipe, περνάς τη ROM και το αφήνεις να κάνει τα δικά του :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)