Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ξέρετε άμα υπάρχει custom rom που να είναι ics,jellybean και να έχει ραδιόφωνο,κάμερα κλπ,δηλαδή να είναι πλήρης...

Οχι, για καμμια βδομαδα ακομα τουλαχιστον.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιλάω για το ίδιο wifi και για την ίδια θέση! Δηλαδή βλέπω ότι με την νέα CM μειώθηκε η απόδοση του wifi του κινητό.

Δοκιμασε με το Wi-Fi Analyzer, μηπως και ειναι απλα θεμα του τι δειχνει σε σχεση με την πραγματικη ταχυτητα/ποιοτητα.

Εάν κρατήσεις το Power κολλάει η δόνηση... Έχουμε καμία λύση γι'αυτό; Κατά τα άλλα όλα μια χαρά με τη CM10! Smooth του κερατά μιλάμε! :lol:

Υ.Γ. Ντροπή στην LG που έχει χαντακώσει ένα τόσο καλό smartphone και το κάνει να δείχνει άχρηστο χωρίς την υποστήριξή της...

Εάν κρατήσεις το Power κολλάει η δόνηση... Έχουμε καμία λύση γι'αυτό; Κατά τα άλλα όλα μια χαρά με τη CM10! Smooth του κερατά μιλάμε! :lol:

Υ.Γ. Ντροπή στην LG που έχει χαντακώσει ένα τόσο καλό smartphone και το κάνει να δείχνει άχρηστο χωρίς την υποστήριξή της...

Περνα την τελευταια Nighlty (31-10), εκει εχει λυθει το προβλημα.

Αλλοι λενε απλα να καταργησεις την επιλογη "Profiles" απο το Power Menu και στρωνει.

Αλλοι λενε απλα να καταργησεις την επιλογη "Profiles" απο το Power Menu και στρωνει.

Update:

- If you press the power button, the phone sometimes stuck in vibrate mode

FIX: some people say you need to install CWM 6.0.1.5 from ROM Manager

- I have no camera flash when I want to take photos

FIX: touch the display at the point you want to photograph and take then the photo

- Installing another RIL will come to lose the connection (?)

FIX: Reflash the ROM (Gapps, too)

Καλά μιλάμε το τοπικ αυτό έχει πάρει φωτιά...κάθε λεπτό και απάντηση...

Ξέρει κανείς γιατί σε όσες custom rom που έχω βάλει όταν ανοίγω το ραδιόφωνο ανοίγει και το bluetooth μαζί;

D angelos έτσι γίνεται στην cyanogen

Δεν κρατήθηκα και φλασαρα και την καινούργια.κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!!

Καλά μιλάμε το τοπικ αυτό έχει πάρει φωτιά...κάθε λεπτό και απάντηση...

Ξέρει κανείς γιατί σε όσες custom rom που έχω βάλει όταν ανοίγω το ραδιόφωνο ανοίγει και το bluetooth μαζί;

Που να δεις στο XDA τι γινεται.... αν υπολογισεις 30Κ installations CM του Ο2Χ, μπορεις να καταλαβεις τι παιζει... :D :P

3 thread παρακολουθω και εχω 10 mail το λεπτο...

Την τελευταία έχω και δυστυχώς ούτε η άλλη λύση λειτούργησε για 'μένα... :(

EDIT : Για κάποιο λόγο λύθηκε το πρόβλημα μετά την εγκατάσταση των google applications!!!

Edited by NickTSPre

Έχει καταλάβει κάποιος τι ακριβώς είχε γίνει με τον RC και την cm10 του p970??

Σε γενικες γραμμες βγηκε custom ROM μολις ο RC εβγαλε την CM. Δηλ ο 2ος παλευε ποσο καιρο να βγαλει την CM και το 1ος σε λιγες ωρες

βασιστηκε στην δουλεια του RC και εβγαλε ROM.

Τωρα, καθαρα απο σεβασμο προς τον RC και την δουλεια που εχει κανει, αποφασισαν σχεδον ολοι οι devs να μην βγαλουν custom ROM για περιπου μια βδομαδα, και χωρις την εγκριση του RC.

Πέρασα και εγώ την σημερινή.

Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το wifi. Δηλαδή εκεί που με την CM7.2 είχε ισχύ σήματος 2-3 γραμμές τώρα με την CM10 παλεύει να συνδεθεί και το πολύ να πιάσει 1 γραμμή (μετά από λίγο πάλι αποσυνδέεται).

Έχει κανείς το ίδιο θέμα?

Αλλαξε bb/ril,βαλε του 660,το γραφω κ πιο πανω.

Έχει καταλάβει κάποιος τι ακριβώς είχε γίνει με τον RC και την cm10 του p970??

Του εκλεψε ο αλλος την ρομ,δευτερη μερα κυκλοφοριας,τσαντιστηκε ο rc κι απεσυρε την ρομ του κ την υποστηριξη για το 970

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Αλλαξε bb/ril,βαλε του 660,το γραφω κ πιο πανω.

Του εκλεψε ο αλλος την ρομ,δευτερη μερα κυκλοφοριας,τσαντιστηκε ο rc κι απεσυρε την ρομ του κ την υποστηριξη για το 970

Με αλλαγη baseband, λογικα, κανεις full wipe. Μετα αν κανεις restore απο CWM το baseband δεν θα αλλαξει, κ απλα περνας το RIL που θες ?

Με αλλαγη baseband, λογικα, κανεις full wipe. Μετα αν κανεις restore απο CWM το baseband δεν θα αλλαξει, κ απλα περνας το RIL που θες ?

Επειδη γραφω απο το κινητο,δες στο xda το baseband thread που υπαρχει,για να καταλαβεις.

Edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26191697 δειτε προς το τελος για cm10

Edited by batman_13

Ρε παιδιά ξαφνικά δεν με ακούνε όταν μιλάω. Σήμα έχω φουλ.

Αλλαξε baseband

Αλλαξε baseband

Φίλε μήπως σου είναι εύκολο να μου πεταξεις ένα λινκ και να μου πεις πως το κάνω γιατί δεν το έχω ξανακάνει ποτε?

Το updater του cm10 το έχει δοκιμάσει κάνεις?

Εγώ πάλι που δε μπορώ με τίποτα να εντοπίσω το path της εξωτερικής SD τι κάνω...;

Έκανα και search φάκελο αλλά και συγκεκριμένο αρχείο που έχω στην εξωτερική μέσω του OI File Manager αλλά δε βγάζει αποτέλεσμα... :cry:

Εγώ πάλι που δε μπορώ με τίποτα να εντοπίσω το path της εξωτερικής SD τι κάνω...;

Έκανα και search φάκελο αλλά και συγκεκριμένο αρχείο που έχω στην εξωτερική μέσω του OI File Manager αλλά δε βγάζει αποτέλεσμα... :cry:

Κοίταξες στο /emmc?

Στην CM7.2 ήταν στο /mnt/emmc . Στην CM10 στο /mnt δεν υπάρχει emmc... :(

Φίλε εγώ με τον astro file manager τις βλέπω και τις δυο (internal& external). Τσεκαρε τον.

Κατεβάζετε es file manager δίνεται πρόσβαση superuser,αρχικη τοποθεσία (/) και στο storage είναι και οι δυο κάρτες σας..Δουλεύει 100%

Από τη ρίζα έχω κάνει και το search και όλα τα έχω ψάξει αλλά τίποτα... και το _ExternalSD που έχει μέσα στο φάκελο sdcard λέει ότι είναι άδειος ο φάκελος ενώ η εξωτερική SD card έχει αρχεία και φακέλους μέσα... άρα ούτε αυτό είναι... Ούτε ξέρω τι να κάνω πλέον...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)