an8rwpofagos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 http://mirror.liesgood.com/ Mirror μαζι με γα Gapps Ωραιος! Α να δουμε. Επιτελους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Smooth μεχρι αηδιας εγινε το κινητακι . Καλιο αργα παρα ποτε... LG τωρα που εγινες nexus κατασκευαστης στειλε το software department σου στα κεντρικα της Google για εκπαιδευση.ΑΜΕΣΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Την φλασαρα εδω και κανα 20λεπτο..Μεχρι στιγμης ολα καλα..Ενα σκαλωματακι εφαγε και ηθελε επανεκινηση αλλα μαλλον φταιω εγω..Για πειτε τπτ καινουργιο που εχει μπει στην cm10.. Επιτελους Google chrome!! Παει 2 ωρες μπροστα..Γιατι?? Edited October 30, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 YAY!!! μόλις την πέρασα (δεν ευκαίρησα νωρίτερα) Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Λέω να περάσω και εγώ την CM10.. Ρε παιδιά, αυτό εδώ το αρχείο ( cm-10-20121030-NIGHTLY-p990.zip.md5sum ) τι είναι ??? Τώρα έχω CM7.2 χρειάζεται να κάνω wipe? Ή απλά τα περνάω στην sd , boot και install την CM και το Gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) δεν την έβαλα ακόμα, μήπως έχει να κάνει με time zones?? (GMT +-2 κλπ)?? κανένα bug??? κάποιοι λένε ότι κολλάει η δόνηση αν κρατήσεις το Power... μπέρδεμα με τις κάρτες, σε κάποιους δεν βλέπει την εξωτερική (πρέπει να άλλαξαν και τα ονόματά τους; δεν είναι πλεον "sdcard" και "emmc" ?? ) το φλας στις φωτό λειτουργεί; (όχι ο φακός) official thread με οδηγίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964240 Edited October 30, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Έβαλα time zone london και είναι κομπλέ..Τα δυο παραπάνω bugs ισχύουν..Και ναι παιδιά full wipe!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Την φλασαρα εδω και κανα 20λεπτο..Μεχρι στιγμης ολα καλα..Ενα σκαλωματακι εφαγε και ηθελε επανεκινηση αλλα μαλλον φταιω εγω..Για πειτε τπτ καινουργιο που εχει μπει στην cm10.. Επιτελους Google chrome!! Παει 2 ωρες μπροστα..Γιατι?? Φίλε αν βρεις λύση γράψε το εδω γιατί και σε μένα πάει δυο ώρες μπροστά. Επίσης το πρόγραμμα για τα μηνύματα δεν αφήνει 160 χαρακτήρες άλλα κάπου τους μισούς. Μικρο το κακό έβαλα το hand cent SMS, άλλα αν ξέρει κάνεις πως λυνετε ας το γράψει. Ο chrome τα σπάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Φίλε αν βρεις λύση γράψε το εδω γιατί και σε μένα πάει δυο ώρες μπροστά. Επίσης το πρόγραμμα για τα μηνύματα δεν αφήνει 160 χαρακτήρες άλλα κάπου τους μισούς. Μικρο το κακό έβαλα το hand cent SMS, άλλα αν ξέρει κάνεις πως λυνετε ας το γράψει. Ο chrome τα σπάει! Βαλε στο timezone gmt +0 london και θα εισαι κομπλε!! Και ναι μολις μου εκλεισε απο μπαταρια το ξεζουμισα! Εδωσε και 2η http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=nightly ισως να ειναι η ιδια για λογους download,γιατι πεσαμε με τα μουτρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ποσοστο μπαταριας 999%..Χμμμ...Ωραια..Τωρα τι κανουμε?? Οκ μετα απο 1 5λεπτο στην φορτιση εστρωσε και αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Την πέρασα δοκιμαστικά, με πλήρες wipe. Από ότι βλέπω φορτίζει πολύ αργά για πλήρη φόρτιση θα θέλει πάνω από 10 ώρες. Επίσης το HDMI βγάζει περιστραμμένη την εικόνα κατά 90 μοίρες. Σε ταχύτητα συμπεριφορά είναι πολύ καλή, κλήσεις δεν δοκίμασα ακόμα (δεν του φόρεσα sim) Edit, με wipe dalvik cache διορθώθηκε το θέμα της μπαταρίας! Edited October 31, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλοφορετη η ics παιδια.Εγω μολις πηρα της γυναικας μου ενα HD2 και κατεβαζω να περασω jellybean 4.1.2...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλοφορετη η ics παιδια.Εγω μολις πηρα της γυναικας μου ενα HD2 και κατεβαζω να περασω jellybean 4.1.2...:p Δεν είναι ICS, JB 4.1.2 είναι! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Για πείτε ρε παιδιά να τη βάλουμε και εμείς; Έχω cm7 gueste 2x πρέπει να κάνω full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Για πείτε ρε παιδιά να τη βάλουμε και εμείς; Έχω cm7 gueste 2x πρέπει να κάνω full wipe; Ναι πρέπει να κάνεις..Όσο για την φόρτιση μια χαρά φορτίζει όπως πριν..Γενικά με κλήσεις δεν είχα θέμα έκτος από μια φόρα που δεν με άκουγαν,άλλα μπορεί να ήταν θεμα σήματός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Και μένα αργεί πολύ να φορτίσει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Για πείτε ρε παιδιά να τη βάλουμε και εμείς; Έχω cm7 gueste 2x πρέπει να κάνω full wipe; Αν θες να δεις το κινητο να μην κολαει πουθενα και να ειναι τερμα smooth ναι. Μονο το θεμα με το αργη φορτωση στην μπαταρια ειναι το μονο που θα καταλαβεις. Αν και με wipe dalvik και fix permissions απο CW Recovery φτιαχνει και αυτο. Edited October 30, 2012 by raven84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Είμαι τώρα σε stock rom και έχω αγοράσει το swiftkey 3,θα το χάσω σε περίπτωση που εγκαταστήσω την CM10? Επίσης λειτουργεί το ραδιόφωνο? Οχι δεν θα το χασεις θα το εγκαταστησεις ξανα απο το market Ραδιο ακομα οχι δεν λειτουργει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Δεν είναι ICS, JB 4.1.2 είναι! Περιφημα τοτε!!Με γειες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αν θες να δεις το κινητο να μην κολαει πουθενα και να ειναι τερμα smooth ναι. Μονο το θεμα με το αργη φορτωση στην μπαταρια ειναι το μονο που θα καταλαβεις. Αν και με wipe dalvik και fix permissions απο CW Recovery φτιαχνει και αυτο. Κομπλέ και με την φόρτιση, θενξ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Γενικά παίζει κάποιο θέμα με BB/RIL combos ... V10 είχα χάλια ποιότητα ήχου 218 γενικά ήταν unkown τώρα θέλω να δοκιμάσω μία 725 Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterispekas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδιά εγώ έχω παρατηρήσει τα εξής αφού έβαλα cm10. Δεν συγχρονίζει με τα e-mail και με μπορώ να τα δω ενώ μου λέει περιμένετε για συγχρονισμό και δεύτερο το ρολόι μου λέει ότι δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να βάλω αφύπνιση. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδιά εγώ έχω παρατηρήσει τα εξής αφού έβαλα cm10. Δεν συγχρονίζει με τα e-mail και με μπορώ να τα δω ενώ μου λέει περιμένετε για συγχρονισμό και δεύτερο το ρολόι μου λέει ότι δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να βάλω αφύπνιση. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει! Τι εννοεις δεν λειτουργει το ρολοι,εμενα μια χαρα με ξυπνησε σημερα..Αμα παει 2 ωρες μπροστα βαλε gmt+0 london οπως εχω γραψει και πανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Την εχω βαλει απο χ8ες με full wipe.2 προβληματα μεχρι τωρα αργη φορτιση μπαταριας και οταν ειμαι σε wifi η μπαταρια αδειαζει σε 2-3 ωρες.Κατα τα αλλα πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Την εχω βαλει απο χ8ες με full wipe.2 προβληματα μεχρι τωρα αργη φορτιση μπαταριας και οταν ειμαι σε wifi η μπαταρια αδειαζει σε 2-3 ωρες.Κατα τα αλλα πεταει Για την φόρτιση, το πρόβλημα λύνεται, διάβασε παραπάνω. Για την μπαταρία το θέμα είναι το wifi, μπορείς να το ρυθμίσεις να είναι ανοιχτό μονο όταν είναι συνδεδεμένο, και να βάλεις μικρό idle time out πχ στα 5 λεπτά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts