kprse Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 O.K. και δεν επανήλθαν ταχτοποιημένα όλα όπως τα είχες με την άλλη Rom..??? αν όχι ''συγνώμη'' αλλά κάτι κάνεις λάθος. Χθες βραδύ από την V20Q πήγα στην V20M και πήγαν όλα καλά..!!!;) Εχει δυνατοτητα να το επαναφερει οπως το χες στημενο ? Μηπως λες για restore απο nandroid backup ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Υποθετω οτι μπορει να εφταιγε η μεταβαση σε CM9, γιατι αρχικα δεν εβρισκε το προεγκατεστημενο Titanium τα αρχεια του backup και χρειαστηκε να το εγκαταστησω παλι. Εσυ ομως γιατι πηγες προς τα πισω στις ROM ; :confused: Γιατί με την V20Q στα καλά καθούμενα δεν είχα (έχανε) τον ήχο, τον γενικό ήχο, και μόνο με επανεκκινηση στανιαρε..!!! οπότε πήγα στην V20M (πριν ηχα την V20L) και τώρα έβαλα την V20M μιας που το τηλέφωνο ειναι ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ και έβαλα αυτήν που πρέπει να έχει;) όταν πάρει την αναβάθμιση η ΟΛΛΑΝΔΙΑ προφανώς θα έρθει και σε μένα. Αλλά ειναι ποιο σημαντικό να έχω ήχο στο τηλέφωνο παρά την μουγγαμαρα και την αβεβαιωτιτα..!! _και τρέχει καλύτερα με την V20M με της ακριβός ίδιες εφαρμογές έχω μέσα,(με Titanium backup επαναφορά) που είχα και στην V20L .......ΙΔΟΜΕΝ..!!!:) Edited March 25, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Και σε μένα v20l είναι ακόμα.Γινεται αργά αργά η αναβάθμιση των συσκευών.Οποιος βιάζεται κάνει εγκατάσταση μέσω smartflash αλλά σεταρει από την αρχή ή βάζει σε kdz μορφή τη rom (με λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασια) και δε χάνει τίποτα. Εγώ προσωπικά δουλεύω με smartflash αλλα: Κάνω backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους μέσω mybackup root. Κάνω backup στα SMS, ρυθμίσεις κτλ πάλι μέσω mybackup root. Κάνω backup στον go launcher. Μετά όλα restore και χρειάζεται ελάχιστη δουλίτσα για να είναι όλα ετοιμα. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Και σε μένα v20l είναι ακόμα.Γινεται αργά αργά η αναβάθμιση των συσκευών.Οποιος βιάζεται κάνει εγκατάσταση μέσω smartflash αλλά σεταρει από την αρχή ή βάζει σε kdz μορφή τη rom (με λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασια) και δε χάνει τίποτα. Εγώ προσωπικά δουλεύω με smartflash αλλα: Κάνω backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους μέσω mybackup root. Κάνω backup στα SMS, ρυθμίσεις κτλ πάλι μέσω mybackup root. Κάνω backup στον go launcher. Μετά όλα restore και χρειάζεται ελάχιστη δουλίτσα για να είναι όλα ετοιμα. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Beta-4 Δηλαδή αν το περάσουμε με kdz δεν χάνουμε τις εφαρμογές και τα αρχεία (κατάλογος, μηνύματα, εικόνες κτλ) που έχουμε μέσα?? Το θέμα είναι αν αυτή η μέθοδος αφήνει κατάλοιπα από την προηγούμενη έκδοση όσον αφορά τα αρχεία του συστήματος και αν αφήνει κατά πόσο αυτό επηρεάζει την λειτουργία της καινούριας έκδοσης. Ρωτάω γιατί εγώ ήμουν πάντα της άποψης "καθάρισμα και όλα απ' την αρχή" για να 'χεις το κεφάλι ήσυχο, αλλά αν με kdz δεν υπάρχει πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε στη διαδικασία του smartflash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ναι δε χανεις τιποτα απο αυτα.Ειναι σαν να κανεις την αναβαθμιση OTA. Δε γνωριζω ακριβως πως "καθεται" η kdz πανω στη προηγουμενη αλλα αν απο την v20l πας στην v20q δε νομιζω να τιθεται θεμα καταλοιπων.Eνω απο gb σε ics δε θα το συνιστουσα. Γενικα ειμαι υπερ του καθαρισματος και απο την αρχη και για αυτο δν εχω δοκιμασει ποτε τη διαδικασια με kdz. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterispekas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 παιδιά εχω android 2.3.4 me V20r. έχω εγκαταστήσει το igo my way αλλά δεν βρίσκει με τίποτα σήμα. μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Για δοκιμασε το gps test από το market για να δεις αν κλειδώνει δορυφόρους. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterispekas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ούτε με αυτό κλειδώνει.τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Προσπαθώ να βάλω την v20r από χθες το βράδυ με αυτές τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 και διαρκώς κολλάει το πρόγραμμα με το που αρχίζει η διαδικασία (στο βήμα 10 δηλαδή). Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί ή αν υπάρχει πουθενά η v20r για να την περάσω με smartflash? EDIT: ΟΚ έγιανε από μόνο του στα ξαφνικά! Edited March 25, 2012 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Τωρα τελευταια το νιωθω αρκετα βαρυ το εργαλειο.. δε ξερω τι παιζει; ισως εχω βαλει πολλες εφαρμογες, Πως μπορω να το κανω αερατο οπως ηταν πριν κανα μηνα; Εχω παγωσει καμποσα προγραμματα με το τιτανιουμ. Root v20q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημερα. Μετα απο μια μερα χρησης με την v20r μπορω να πω οτι το κινητο πηρε αλλο αερα. Καλυτερη διαχειριση μνημης, εξαλειψη κολληματων (πχ μετα απο standby δεν κανει τα κλασσικα παγωματα στο μενου του, τα εκανε και με το GO launcher), ωραιο σκρολαρισμα στα μενου- ιντερνετ ενω παλια εκανε κολληματα, γενικα παει πολυ καλα προς το παρον. Μακαρι να συνεχιστει ετσι και επιτελους η LG να εκανε σωστα την δουλεια της αν και με καθυστερηση ενος ετους. Πλεον εχω ενα σωστο κινητο απο ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Τωρα τελευταια το νιωθω αρκετα βαρυ το εργαλειο.. δε ξερω τι παιζει; ισως εχω βαλει πολλες εφαρμογες, Πως μπορω να το κανω αερατο οπως ηταν πριν κανα μηνα; Εχω παγωσει καμποσα προγραμματα με το τιτανιουμ. Root v20q. Καθάρισμα με κάποια tools από Market, συν έλεγχος αν κάτι που έβαλες έχει μπει resident και σου τρώει CPU/μνήμη....βγάλε ότι δεν χρειάζεσαι και ξανατρέξε μετά το καθάρισμα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καθάρισμα με κάποια tools από Market, συν έλεγχος αν κάτι που έβαλες έχει μπει resident και σου τρώει CPU/μνήμη....βγάλε ότι δεν χρειάζεσαι και ξανατρέξε μετά το καθάρισμα... ΑCE thanks, αλλα επειδη εγω δεν ειμαι ακομα ace, πως βλεπω αυτο με το resident που λες. Για εργαλεια κατεβασα το android booster, εχω κατεβασει και το sdmaid αλλα μαλον θελει να το αγορασω για να εχω σωστο εργαλειο... κανα αλλο καθαριστικο εχεις να προτεινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Χθες πέρασα την v20r με kdz πάνω από την v20l που ήταν rooted. Όλα πήγαν καλά εκτός από το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον rooted. Έχει παραμείνει η εφαρμογή Superuser (μαζί με όλες τις εφαρμογές που είχα πριν), αλλά το κινητό συμπεριφέρεται σαν να μην είναι rooted. Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι γι αυτό ή πρέπει να κάνω root απ' την αρχή (και αν ναι, πως?)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δε γνωριζω ποια ειναι η λογικη του kdz οποτε δε ξερω με ποιο τροπο γραφει πανω στη προηγουμενη εκδοση. Δοκιμασε, αφου παρεις ενα backup, να κανεις unroot(τα ιδια με το root απλα πατας unroot) και μετα παλι root.Οδηγος root Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Εγω παντως δεν εκανα unroot. Ξανα ετρεξα το superoneclick μετα την εγκατασταση της V20R μεσω kdz και ξανακανε σε δευτερολεπτα ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 @agekalp: Τελικά το έκανα to root από το pc της δουλειάς. Στο σπίτι δεν κατάλβα γιατί δεν έπαιζε... Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)Όταν θα κάνω update σε νέα έκδοση θα πρέπει να κάνω unroot ή όχι; Στη νέα έκδοση θα πρέπει να κάνω ξανά root εάν θέλω root access; (το πρώτο το έχω ρωτήσει ξανά αλλά επιβεβαιώνω...) 2)Το unroot αφήνει το τηλέφωνο όπως ήταν πριν το rooting ή φαίνεται; (για το service LG σε περίπτωση που τύχει κάτι) 2)Στην εφαρμογή superuser βλέπω τις εφαρμογές που τους έχουν δοθεί root δικαιώματα. Εάν διαγράψω την λίστα υπάρχει τρόπος να δημιουργηθεί ξανα; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 @agekalp: Τελικά το έκανα to root από το pc της δουλειάς. Στο σπίτι δεν κατάλβα γιατί δεν έπαιζε... Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)Όταν θα κάνω update σε νέα έκδοση θα πρέπει να κάνω unroot ή όχι; Στη νέα έκδοση θα πρέπει να κάνω ξανά root εάν θέλω root access; (το πρώτο το έχω ρωτήσει ξανά αλλά επιβεβαιώνω...) 2)Το unroot αφήνει το τηλέφωνο όπως ήταν πριν το rooting ή φαίνεται; (για το service LG σε περίπτωση που τύχει κάτι) 2)Στην εφαρμογή superuser βλέπω τις εφαρμογές που τους έχουν δοθεί root δικαιώματα. Εάν διαγράψω την λίστα υπάρχει τρόπος να δημιουργηθεί ξανα; Ευχαριστώ πολύ. Ωραια και ειχα σπασει το κεφαλι μου.... 1)Η αναβαθμιση κολλαει αν αλλαξεις τη recovery και δεν παιζει ρολο το root.Καποια παιδια που εκαναν αναβαθμιση με kdz απλα δε τους λειτουργουσε το root και απλα το ξαναεκαναν και ηταν ΟΚ. 2)Αναλογως τι εχεις κανει με το root.Αν εχεις για παραδειγμα σβησει καποιες εφαρμογες του συστηματος δε θα επανελθουν με το Unroot.Παντως μπορεις να φλασαρεις με Smartflash και να γινει το κινητο τελειως "εργοστασιακο" πριν το στειλεις στην LG και ουτε γατα ουτε ζημια. 3)Οτι διαγραψεις απο εκει απλα θα σου ξαναζητησει αδεια root οταν πας να το ξανανοιξεις και αφου του τη δωσεις θα ξαναμπει στη λιστα.Οποια εφαρμογη μπαινει εκει απλα εχει root δικαιωματα χωρις να σε ρωταει καθε φορα που την ανοιγεις. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 @agekalp: Τελικά το έκανα to root από το pc της δουλειάς. Στο σπίτι δεν κατάλβα γιατί δεν έπαιζε... Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)Όταν θα κάνω update σε νέα έκδοση θα πρέπει να κάνω unroot ή όχι; Στη νέα έκδοση θα πρέπει να κάνω ξανά root εάν θέλω root access; (το πρώτο το έχω ρωτήσει ξανά αλλά επιβεβαιώνω...) 2)Το unroot αφήνει το τηλέφωνο όπως ήταν πριν το rooting ή φαίνεται; (για το service LG σε περίπτωση που τύχει κάτι) 2)Στην εφαρμογή superuser βλέπω τις εφαρμογές που τους έχουν δοθεί root δικαιώματα. Εάν διαγράψω την λίστα υπάρχει τρόπος να δημιουργηθεί ξανα; Ευχαριστώ πολύ. 1. Κανε update χωρείς unroot , αλλά όταν πάρεις καινούργιο update θέλει ξανά Root 2. Το unroot αφήνει το τηλέφωνο όπως ήταν πριν το rooting..! δεν φαίνεται εάν έχεις κάνει στο παρελθών Root. 3. Εάν διαγράψεις την λίστα πρέπει να ξανά τρέξεις της εφαρμογές για να ζητήσουν άδεια superuser...!!;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ρε παίδες υπάρχει η v20r για φλασαρισμα με smartflash? Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Κάνω backup στον go launcher. Μετά όλα restore και χρειάζεται ελάχιστη δουλίτσα για να είναι όλα ετοιμα. Πως κανεις backup go στον launcher ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δεν κανεις backup go στον launcher αλλα backup στον go launcher.:p προτιμησεις->αντιγραφο ασφαλειας&επαναφορα Τα widget δεν τα επαναφερει αλλα εικονιδια,φακελους,συντομευσεις κτλ τα επαναφερει μια χαρα Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μετα απο αρκετες μερες που χρησιμοποιω την καινουργια ρομ, πρεπει να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και θετικα ξαφνιασμενος, ειδικα με την διαχειρηση ραμ. Σταθερα πανω απο 100 μβ κενη, με αποτελεσμα ακομα πιο ομαλη λειτουργια και εξεικονομηση μπαταριας. Πολυ καλη δουλεια η LG (αν και απιστευτα καθυστερημενα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δεν κανεις backup go στον launcher αλλα backup στον go launcher.:p προτιμησεις->αντιγραφο ασφαλειας&επαναφορα Τα widget δεν τα επαναφερει αλλα εικονιδια,φακελους,συντομευσεις κτλ τα επαναφερει μια χαρα Ναι σωστα :p Αμα το αποθηκευσω στην εσωτερικη sd επιειδη δεν εχω εξωτερικη ειναι οκ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μετα απο αρκετες μερες που χρησιμοποιω την καινουργια ρομ, πρεπει να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και θετικα ξαφνιασμενος, ειδικα με την διαχειρηση ραμ. Σταθερα πανω απο 100 μβ κενη, με αποτελεσμα ακομα πιο ομαλη λειτουργια και εξεικονομηση μπαταριας. Πολυ καλη δουλεια η LG (αν και απιστευτα καθυστερημενα..) Έχεις βάλει την v20q ή την v20r; και η συσκευή σου τι είναι; ελληνική, ολλανδική, κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts