agekalp Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Απο αποψη software η LG δε τα καταφερε καθολου καλα στο LG2Χ (σιγα σιγα βελτιωνεται...)!Απο hardware εγω προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Το screen bleeding σιγουρα δεν ειναι γενικο φαινομενο αφου το δικο μου δεν εχει προβλημα.Πολυ πιθανο να εχει παρουσιαστει θεμα σε καποιες συσκευες αλλα γενικα πιστευω πως ειναι κατι που πιο πολυ θα ακουσεις για αυτο παρα θα το δεις...! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εγω δεν εχω το παραμικρο bleeding Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 screen what??? κανενα προβλημα ουτε εδω φιλε μου. οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, το hardware του κινητου ειναι κορυφαιο. Και το software με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ψαξιμο ειναι και αυτο απλα τελειο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ειναι ασφαλες να κανω διαγραφη το backup.apk που εχει μεσα?απο την στιγμη που εχω το titanium. κανενας?μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο να ενεργοποιητε μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 οι απαντησεις ηταν σαφεις! διαβαζοντας τις πρηγουμενες σελιδες ειχε αναφερθει το screen bleeding οτι ειναι προβλημα που μαλιστα δεν δεχεται αντικατασταση απο την lg . ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 κανενας?μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο να ενεργοποιητε μονο του. Κανε ''πάγωμα'' της εφαρμογής με το titanium και οπότε θες το ''ξεπαγώνεις''.....!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 παιδια οταν κανω εγκατασταση ενα παιχνιδι μεγαλο δηλαδη να το κατεβασω και ειναι πχ 700mb οταν κλειδωνει η οθονη οταν παω να ξεκλειδωσει δεν ανοιγει απλα αναβει λιγακι το φως αλλα εξακολουθει να ειναι μαυρη η οθονη! αν περασει λιγη ωρα η οταν κατεβει δουλευει κανονικα το κινητο αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανει σας το κανει εσας αυτο> αν δε το αφησω να κλειδωσει δεν εχει θεμα! τελικα καμια ρομ βγηκε καλη? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ε το κανει γιατι κατεβαζει το παιχνιδι, ειναι πολλα τα ΜΒ και κολλαει λιγακι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Κανε ''πάγωμα'' της εφαρμογής με το titanium και οπότε θες το ''ξεπαγώνεις''.....!;) εχω την free εκδοση.δεν με αφηνει να το παγωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εχω την free εκδοση.δεν με αφηνει να το παγωσω. Υπάρχουν και free εφαρμογές για πάγωμα όποιων εφαρμογών δεν θες. Κοίτα κανά Android Booster ή κάτι παρόμοιο.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Βρε.... παλικάρια έχω παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να μου κλίνει ο γενικός ήχος του τηλεφώνου:wacko: (LG p990 2x 2.3.4. v20L) και μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα ;)του τηλεφώνου ξανά έρχεται ...!!! έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο..??? και αν ναι ! βρέθηκε λύσει..!!??? η εφαρμογές ειναι οι ίδιες δεν μπήκε τίποτα καινούργιο..! Edited March 6, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ναι εγώ.. Εκει που το έχω στο δυνατο με παιρνουν τηλ και χτυπαει μονο η δονηση και πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω. Εχω βαλει ενα προγραμματακι που φτιαχνεις προφιλ ηχου για να επιλεγεις ευκολα οποιο θες αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο το προγραμμα. Χθες το βραδυ μου κανε ενα κουλο. Εχω βαλει 3 μερες τωρα go launcher μαζι με go calendar go weather και το live wallpaper του go weather. Χθες το βραδυ το αφησα στο 70% και οταν ξυπνησα μετα απο5 ωρες ηταν στο 2% κοντευε να κλεισει. Τοσο πολυ τρωει το go weather και το live wallpaper? Τα αφαιρεσα τωρα για να δουμε. Τι λετε; Τι φταιει; Με τρομαξε σημερα μαυτο Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 μην τρομαζεις φιλε μου, ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειχα κανει και εγω και η μπαταρια εξαφανιζοταν. Συγκεκριμενα καπως ετσι σαν και εσενα την πατησα μια μερα και εγω και τα εβγαλα τα δυο τελευταια αμεσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Βρε.... παλικάρια έχω παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να μου κλίνει ο γενικός ήχος του τηλεφώνου:wacko: (LG p990 2x 2.3.4. v20L) και μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα ;)του τηλεφώνου ξανά έρχεται ...!!! έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο..??? και αν ναι ! βρέθηκε λύσει..!!??? η εφαρμογές ειναι οι ίδιες δεν μπήκε τίποτα καινούργιο..! ναι μου το χε κανει και μενα.και νομιζα οτι εφταιγε η καρτα μνημης.τωρα με την 20q δεν το εχω παρατηρησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ναι μου το χε κανει και μενα.και νομιζα οτι εφταιγε η καρτα μνημης.τωρα με την 20q δεν το εχω παρατηρησει. Πως τα παει το 20Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 μην τρομαζεις φιλε μου, ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειχα κανει και εγω και η μπαταρια εξαφανιζοταν. Συγκεκριμενα καπως ετσι σαν και εσενα την πατησα μια μερα και εγω και τα εβγαλα τα δυο τελευταια αμεσως... Το live wallpaper πρεπει να την εκανε την δουλεια. Οταν δειχνει συννεφια με τα συννεφα που κουνιουνται τοτε πρεπει να τρωει πολυ Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ρε guys δουλευει σε ολους το GPS ειμαι στην 2.3.4 stock και δεν κλειδωνει :confused: εχετε κ εσεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ρε guys δουλευει σε ολους το GPS ειμαι στην 2.3.4 stock και δεν κλειδωνει :confused: εχετε κ εσεις το ιδιο προβλημα? Κανε ενα restart με ανοιχτο gps και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Βρε.... παλικάρια έχω παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να μου κλίνει ο γενικός ήχος του τηλεφώνου:wacko: (LG p990 2x 2.3.4. v20L) και μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα ;)του τηλεφώνου ξανά έρχεται ...!!! έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο..??? και αν ναι ! βρέθηκε λύσει..!!??? η εφαρμογές ειναι οι ίδιες δεν μπήκε τίποτα καινούργιο..! φιλε μου να εχεις το νου σου μην το βαζεις μονο σου πιο κατω!! τι εννοω.... εστω και αν σου φανει χαζο.. οταν πατας τα κουμπια της εντασης οπου και να εισαι... μετα λιγοστευει και ο ηχος εγω την πατησα ετσι.. και ελεγα γιατι χανεται ο ηχος και μπαινει στη δονηση.. αν οχι εσυ σιγουρα και καποιος αλλος θα το εχει παθει χωρις να το ξερει.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 φιλε μου να εχεις το νου σου μην το βαζεις μονο σου πιο κατω!! τι εννοω.... εστω και αν σου φανει χαζο.. οταν πατας τα κουμπια της εντασης οπου και να εισαι... μετα λιγοστευει και ο ηχος εγω την πατησα ετσι.. και ελεγα γιατι χανεται ο ηχος και μπαινει στη δονηση.. αν οχι εσυ σιγουρα και καποιος αλλος θα το εχει παθει χωρις να το ξερει.. Αυτό που λες δεν το παθαίνω, μιας που όταν το καταλαβαίνω επιχειρώ να ανεβάσω την ένταση είτε με το κουμπί πλάγια είτε μέσω ρυθμίσεων και αυτό δείχνει πώς ειναι τέρμα ο ήχος και ήχο δεν έχω..! μόνο μετά από κλείσιμο και άνοιγμα του τηλεφώνου στρώνει..!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδιά για σας έχω ένα πρόβλημα πήγα μέσα από το κινητό να κάνω έναν έλεγχο για ενημέρωση έχω την επίσημη 2.3.4 μου λέει ότι υπάρχει και την κατεβάζει 35mb μετά ξεκινα να την κάνει εγκατάσταση αλλα μετά από πολύ ώρα κόλλησε και έκλεισα το κινητό το ξανά άνοιξα και μου βγάζει ότι υπάρχει ενημέρωση πάνω στην μπάρα κατέβας την μπάρα κάτω και πατάω να γίνει η ενημέρωση το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε μια οθόνη που όπως ήταν αυτή που είχα κάνει root την συσκευή που το χειρίζομαι με τα κουμπιά τις φωνής τώρα τι κάνει δεν κάνει τίποτα έψαξα λίγο το menu αυτό αλλα δεν βρήκα κάτι και κάθε φορα που κλείνω και ξανά ανοίγω το κινητό πάλι το πετάει για αναβάθμιση τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Βαλε καμια τελεια βρε αδερφε ή ενα κομμα τουλαχιστον.Μου βγηκε η ανασα να το διαβασω...:p Απο μαμα αναβαθμιση σε πεταει σε recovery???Περιεργο. Εισαι και stock που δεν εχω πολυ ασχοληθει.Σιγουρη λυση ειναι να ξαναπερασεις τη v20l με Smartflash αλλα αν καποιος με stock rom το εχει συναντησει και εχει πιο απλη λυση ας σε βοηθησει. επισης νομιζω πως εχει ρυθμιση για αυτοματη ενημερωση του τηλεφωνου.Για δοκιμασε να την απενεργοποιησεις. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) παιδιά θα τρελαθώ κάντε μια ενημέρωση λογισμικού μέσα από την συσκευή να μου πείτε αν σας βρίσκει αναβάθμιση?? μήπως φταίει επειδή έχω κάνει root την συσκευή για αυτό όταν πάω να κάνω αναβάθμιση με πετάει στο recovery menu?? Edited March 7, 2012 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Καλησπερα , θα ηθελα να κανω 1-2 ερωτησεις για το optimus 2x που αγορασα μεταχειρισμενο. λοιπον το κινητο ειναι μαβρο απο πισω. απο οσο καταλαβα ειναι γερμανικο deu γραφει στο αυτοκολητο. το κουτι του ειναι διαφορετικο απο αυτα που βλεπω στο youtube και μεσα δεν ειχε το hdmi. τι λετε ? τι φαση μπορει να ειναι ? α και απο οσο ειδα δεν ειχε ταινια ασφαλειας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Σε ποιο χρώμα παρατηρείται πιο ευκολα το screen bleeding? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts