Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Απο αποψη software η LG δε τα καταφερε καθολου καλα στο LG2Χ (σιγα σιγα βελτιωνεται...)!Απο hardware εγω προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Το screen bleeding σιγουρα δεν ειναι γενικο φαινομενο αφου το δικο μου δεν εχει προβλημα.Πολυ πιθανο να εχει παρουσιαστει θεμα σε καποιες συσκευες αλλα γενικα πιστευω πως ειναι κατι που πιο πολυ θα ακουσεις για αυτο παρα θα το δεις...!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

screen what??? κανενα προβλημα ουτε εδω φιλε μου. οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, το hardware του κινητου ειναι κορυφαιο. Και το software με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ψαξιμο ειναι και αυτο απλα τελειο..

ειναι ασφαλες να κανω διαγραφη το backup.apk που εχει μεσα?απο την στιγμη που εχω το titanium.

κανενας?μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο να ενεργοποιητε μονο του.

οι απαντησεις ηταν σαφεις!

διαβαζοντας τις πρηγουμενες σελιδες ειχε αναφερθει το screen bleeding οτι ειναι προβλημα που μαλιστα δεν δεχεται αντικατασταση απο την lg .

ευχαριστω για τις απαντησεις!

κανενας?μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο να ενεργοποιητε μονο του.

Κανε ''πάγωμα'' της εφαρμογής με το titanium και οπότε θες το ''ξεπαγώνεις''.....!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια οταν κανω εγκατασταση ενα παιχνιδι μεγαλο δηλαδη να το κατεβασω και ειναι πχ 700mb οταν κλειδωνει η οθονη οταν παω να ξεκλειδωσει δεν ανοιγει απλα αναβει λιγακι το φως αλλα εξακολουθει να ειναι μαυρη η οθονη! αν περασει λιγη ωρα η οταν κατεβει δουλευει κανονικα το κινητο αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανει σας το κανει εσας αυτο> αν δε το αφησω να κλειδωσει δεν εχει θεμα! τελικα καμια ρομ βγηκε καλη?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ε το κανει γιατι κατεβαζει το παιχνιδι, ειναι πολλα τα ΜΒ και κολλαει λιγακι
All it takes is a swipe...

Κανε ''πάγωμα'' της εφαρμογής με το titanium και οπότε θες το ''ξεπαγώνεις''.....!;)

εχω την free εκδοση.δεν με αφηνει να το παγωσω.

εχω την free εκδοση.δεν με αφηνει να το παγωσω.

Υπάρχουν και free εφαρμογές για πάγωμα όποιων εφαρμογών δεν θες. Κοίτα κανά Android Booster ή κάτι παρόμοιο....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Βρε.... παλικάρια έχω παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να μου κλίνει ο γενικός ήχος του τηλεφώνου:wacko: (LG p990 2x 2.3.4. v20L) και μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα ;)του τηλεφώνου ξανά έρχεται ...!!! έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο..??? και αν ναι ! βρέθηκε λύσει..!!??? η εφαρμογές ειναι οι ίδιες δεν μπήκε τίποτα καινούργιο..! Edited by mariodj

Ναι εγώ.. Εκει που το έχω στο δυνατο με παιρνουν τηλ και χτυπαει μονο η δονηση και πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω.

Εχω βαλει ενα προγραμματακι που φτιαχνεις προφιλ ηχου για να επιλεγεις ευκολα οποιο θες αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο το προγραμμα.

Χθες το βραδυ μου κανε ενα κουλο.

Εχω βαλει 3 μερες τωρα go launcher μαζι με go calendar go weather και το live wallpaper του go weather.

Χθες το βραδυ το αφησα στο 70% και οταν ξυπνησα μετα απο5 ωρες ηταν στο 2% κοντευε να κλεισει.

Τοσο πολυ τρωει το go weather και το live wallpaper?

Τα αφαιρεσα τωρα για να δουμε.

Τι λετε; Τι φταιει;

Με τρομαξε σημερα μαυτο

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

μην τρομαζεις φιλε μου, ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειχα κανει και εγω και η μπαταρια εξαφανιζοταν. Συγκεκριμενα καπως ετσι σαν και εσενα την πατησα μια μερα και εγω και τα εβγαλα τα δυο τελευταια αμεσως...

Βρε.... παλικάρια έχω παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να μου κλίνει ο γενικός ήχος του τηλεφώνου:wacko: (LG p990 2x 2.3.4. v20L) και μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα ;)του τηλεφώνου ξανά έρχεται ...!!! έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο..??? και αν ναι ! βρέθηκε λύσει..!!??? η εφαρμογές ειναι οι ίδιες δεν μπήκε τίποτα καινούργιο..!

ναι μου το χε κανει και μενα.και νομιζα οτι εφταιγε η καρτα μνημης.τωρα με την 20q δεν το εχω παρατηρησει.

ναι μου το χε κανει και μενα.και νομιζα οτι εφταιγε η καρτα μνημης.τωρα με την 20q δεν το εχω παρατηρησει.

Πως τα παει το 20Q?

μην τρομαζεις φιλε μου, ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειχα κανει και εγω και η μπαταρια εξαφανιζοταν. Συγκεκριμενα καπως ετσι σαν και εσενα την πατησα μια μερα και εγω και τα εβγαλα τα δυο τελευταια αμεσως...

Το live wallpaper πρεπει να την εκανε την δουλεια. Οταν δειχνει συννεφια με τα συννεφα που κουνιουνται τοτε πρεπει να τρωει πολυ

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Ρε guys δουλευει σε ολους το GPS ειμαι στην 2.3.4 stock και δεν κλειδωνει :confused:

εχετε κ εσεις το ιδιο προβλημα?

Ρε guys δουλευει σε ολους το GPS ειμαι στην 2.3.4 stock και δεν κλειδωνει :confused:

εχετε κ εσεις το ιδιο προβλημα?

Κανε ενα restart με ανοιχτο gps και εισαι ετοιμος

Βρε.... παλικάρια έχω παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να μου κλίνει ο γενικός ήχος του τηλεφώνου:wacko: (LG p990 2x 2.3.4. v20L) και μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα ;)του τηλεφώνου ξανά έρχεται ...!!! έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο..??? και αν ναι ! βρέθηκε λύσει..!!??? η εφαρμογές ειναι οι ίδιες δεν μπήκε τίποτα καινούργιο..!

φιλε μου να εχεις το νου σου μην το βαζεις μονο σου πιο κατω!! τι εννοω.... εστω και αν σου φανει χαζο..

οταν πατας τα κουμπια της εντασης οπου και να εισαι... μετα λιγοστευει και ο ηχος εγω την πατησα ετσι.. και ελεγα γιατι χανεται ο ηχος και μπαινει στη δονηση.. αν οχι εσυ σιγουρα και καποιος αλλος θα το εχει παθει χωρις να το ξερει..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

φιλε μου να εχεις το νου σου μην το βαζεις μονο σου πιο κατω!! τι εννοω.... εστω και αν σου φανει χαζο..

οταν πατας τα κουμπια της εντασης οπου και να εισαι... μετα λιγοστευει και ο ηχος εγω την πατησα ετσι.. και ελεγα γιατι χανεται ο ηχος και μπαινει στη δονηση.. αν οχι εσυ σιγουρα και καποιος αλλος θα το εχει παθει χωρις να το ξερει..

Αυτό που λες δεν το παθαίνω, μιας που όταν το καταλαβαίνω επιχειρώ να ανεβάσω την ένταση είτε με το κουμπί πλάγια είτε μέσω ρυθμίσεων και αυτό δείχνει πώς ειναι τέρμα ο ήχος και ήχο δεν έχω..! μόνο μετά από κλείσιμο και άνοιγμα του τηλεφώνου στρώνει..!!!:wacko:

παιδιά για σας έχω ένα πρόβλημα πήγα μέσα από το κινητό να κάνω έναν έλεγχο για ενημέρωση έχω την επίσημη 2.3.4 μου λέει ότι υπάρχει και την κατεβάζει 35mb μετά ξεκινα να την κάνει εγκατάσταση αλλα μετά από πολύ ώρα κόλλησε και έκλεισα το κινητό το ξανά άνοιξα και μου βγάζει ότι υπάρχει ενημέρωση πάνω στην μπάρα κατέβας την μπάρα κάτω και πατάω να γίνει η ενημέρωση το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε μια οθόνη που όπως ήταν αυτή που είχα κάνει root την συσκευή που το χειρίζομαι με τα κουμπιά τις φωνής τώρα τι κάνει δεν κάνει τίποτα έψαξα λίγο το menu αυτό αλλα δεν βρήκα κάτι και κάθε φορα που κλείνω και ξανά ανοίγω το κινητό πάλι το πετάει για αναβάθμιση τι να κάνω???

spacer.png

Βαλε καμια τελεια βρε αδερφε ή ενα κομμα τουλαχιστον.Μου βγηκε η ανασα να το διαβασω...:p

Απο μαμα αναβαθμιση σε πεταει σε recovery???Περιεργο.

Εισαι και stock που δεν εχω πολυ ασχοληθει.Σιγουρη λυση ειναι να ξαναπερασεις τη v20l με Smartflash αλλα αν καποιος με stock rom το εχει συναντησει και εχει πιο απλη λυση ας σε βοηθησει.

επισης νομιζω πως εχει ρυθμιση για αυτοματη ενημερωση του τηλεφωνου.Για δοκιμασε να την απενεργοποιησεις.

παιδιά θα τρελαθώ κάντε μια ενημέρωση λογισμικού μέσα από την συσκευή να μου πείτε αν σας βρίσκει αναβάθμιση??

μήπως φταίει επειδή έχω κάνει root την συσκευή για αυτό όταν πάω να κάνω αναβάθμιση με πετάει στο recovery menu??

Edited by andreas443

spacer.png

Καλησπερα ,

θα ηθελα να κανω 1-2 ερωτησεις για το optimus 2x που αγορασα μεταχειρισμενο.

λοιπον το κινητο ειναι μαβρο απο πισω.

απο οσο καταλαβα ειναι γερμανικο deu γραφει στο αυτοκολητο.

το κουτι του ειναι διαφορετικο απο αυτα που βλεπω στο youtube και μεσα δεν ειχε το hdmi.

τι λετε ? τι φαση μπορει να ειναι ?

α και απο οσο ειδα δεν ειχε ταινια ασφαλειας .

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)