KPONOSS Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Λοιπον ειμαι ρουτ και αγορασα το titanium pro, ποιες εφαρμογες εχετε κανει freeze; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Οταν ημουν σε stock ειχα αφαιρεσει πολλες αλλα πια δε θυμαμαι(παει καιρος...) παρε μια λιστα που βρηκα ετοιμη για LG apps: AnalogueAlarmWidget.apk AnalogueClockWidget.apk AppAdvisor_v1.5.78_production_signed_aligned.apk CarHome.apk com_lge_christmassnowcity.apk com_lge_lgfirework2.apk cyon.apk DigitalAlarmWidget.apk DigitalClockWidget.apk EmailWidget.apk F-Secure_Mobile_Security_Android22.apk LGEmail.apk LGLauncher.apk MessageWidget.apk PreloadedApp.apk SNS.apk Stk.apk WorldClockWidget.apk και διαβασε εδω για τα google apps(ειναι της CM αλλα εχει ενδιαφερον και βοηθαει) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Υπαρχει περιπτωση το ροοτ να επηρεαζει την καταναλωση της μπαταριας; Επισης αν κανεις freeze καποιες εφαρμογες με το titanium backup υπαρχει περιπτωση το λειτουργικο να προσπαθει να τις ανοιξει και να καταναλωνει μπαταρια; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Οχι και οχι. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Θελω απο εσας παιδια που δοκιμασατε, με σιγουρια, συνεπεια, αυτοπεποιθηση, αποφασιστικοτητα και τα συναφη να μου πειτε ποια ROΜ αξιζει να βαλω ωστε να εχω μια φυσιολογικη καταναλωση μπαταριας και smooth λειτουργια χωρις εμφανη κι ενοχλητικα bugs. Γιατι αρχισαμε τα κολληματακια αυτες τις μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παιδια, μηπως βαζετε καποιο προγραμμα που σας δημιουργει αυτα τα κολληματα?? Εμενα με ενα απλο ροοτ και freeze και το κινητο κολλαει μετα απο μια.. εβδομαδα συνεχομενης χρησης. Και το κινητο, πραγματικα το λιωνω καθημερινα.. Για ψαχτειτε... Κανα νεο απο v20q?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 παιδια, οταν πρωτοπηρατε το κινητο, ειχε μεσα καποια sd καρτουλα η μονο τα 8GB του κινητου?? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Δεν συνοδεύεται με κάρτα μνήμης.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Δεν συνοδεύεται με κάρτα μνήμης.. ευχαριστω :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παιδια, μηπως βαζετε καποιο προγραμμα που σας δημιουργει αυτα τα κολληματα?? Εμενα με ενα απλο ροοτ και freeze και το κινητο κολλαει μετα απο μια.. εβδομαδα συνεχομενης χρησης. Και το κινητο, πραγματικα το λιωνω καθημερινα.. Για ψαχτειτε... Κανα νεο απο v20q?? Βασικα, το ταραξα στο GTA3. :/ Τις τελευταιες 3 μερες εχω συχνα lags στο παιχνιδι αλλα και στο μενου και στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 εχει τυχει σε κανενα σας την ωρα που το φορτιζετε ανοιχτο το βραδυ , την αλλη μερα το πρωι να το βρησκετε κλειστο τελειως κ για να ανοιξει παλι να χρειαστει να βγει η μπαταρια? μου τοχει κανει 3 φορες μεχρις στιγμης :confused: ειμαι cm7 temasek's KANG BUILD P204-66 , ironkrnl 48ramhack! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 παιδια αξιζει να βαλω το freeze ? ετσι το ψαχνω? σε τι βοηθαει τι εννοει παγωνει τις εφαρμογες? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 titanium backup pro λεγεται το προγραμμα, πρεπει να το αγορασεις και να εχεις κανει το κινητο σου ροοτ. Αξιζει με τα χιλια. ειδα τεραστια βελτιωση σε θεμα ταχυτητας και μπαταριας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 αφου βολευτηκα με το κινεζακι λεω να δωσω το 2x. ποσα λετε να πιασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) αφου βολευτηκα με το κινεζακι λεω να δωσω το 2x. ποσα λετε να πιασω? Ποιο κινεζακι αν επιτρεπεται ; Αναλογικα, οπως θα κοιταξουν οι περισσοτεροι, με την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz, οχι πολλα δυστυχως. Οποτε αν δε θες αμεσα τα λεφτα, κρατα το καλυτερα μεχρι να ρθει και η ICS. Edited February 28, 2012 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Η διαφορά του να κανουμε απεγκατάσταση καποιες εφαρμογές απο να τις κάνουμε απλα freeze είναι μόνο στον χωρο που κερδίζουμε σωστά; ΔΛδ και στις 2 περιπτωσεις οι εφαρμογές δεν πιανουν πορους του κινητου και απλά αν τις απεγκαταστήσουμε κερδιζουμε και αποθηκευτικο χωρο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Ποιο κινεζακι αν επιτρεπεται ; Αναλογικα, οπως θα κοιταξουν οι περισσοτεροι, με την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz, οχι πολλα δυστυχως. Οποτε αν δε θες αμεσα τα λεφτα, κρατα το καλυτερα μεχρι να ρθει και η ICS. star a101 . Πολυ μαχιμο πραγματικα. Μονο στην οθονη θα θελα κατι παραπανω σε αναλυση. 2-2.5 μερες μπαταρια, ηχος σε ολα τα επιπεδα (κουδουνι, συνομιλια, μουσικη) καλυτερος ή ισαξιος του 2Χ, φωτογραφιες μαπα (δε με νοιαζει , τη μερα βγαζουν ολα, τη νυχτα μονο οσα εχουν xenon). Και ειανι πολυ γρηγορο ρε παιδια. Το δυπυρηνο του 2Χ τσαμπα καθεται στα χερια μου, δεντ οα ξιοποιω. Μονο για 3d παιχνιδια ειναι. Το κινεζακι φορτωνει το ιδιο γρηγορα τις ιστοσελιδες και μου κανει τρομερη εντυπωση. Οταν θα παρει την ics το 2Χ θα ειναι καλοκαιρι. Ασε που και παλι θελω ενα κινητο με 2 σιμ. Το καλοκαιρι το 2Χ θα εχει μεταχειρισμενο 150€ κι αν. Η τεχνολογια προχωραει πολυ γρηγορα για να κρατησω τετοιο διαμαντακι 3 μηνες χωρις λογο. φανταζομαι 200-220 αμα το δωσω καλα θα ναι Edited February 28, 2012 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 απ οσο εχω δει μεχρι στιγμης ολα τα μεταχειρισμενα lg 2x παιζουν καπου στα 220 euro ,βεβαια παραδοξως υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα προς πωληση . πχ χρυσες αγγελιες ,αγγελιοπολις κτλ σε αναζητηση για lg βρηκα αρκετα 2χ και για να πω την αληθεια απορησσα πολυ, με την εννοια του οτι φαινεται ενα πολυ καλο κινητο σε σχεση με τα λεφτα του :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 απ οσο εχω δει μεχρι στιγμης ολα τα μεταχειρισμενα lg 2x παιζουν καπου στα 220 euro ,βεβαια παραδοξως υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα προς πωληση . πχ χρυσες αγγελιες ,αγγελιοπολις κτλ σε αναζητηση για lg βρηκα αρκετα 2χ και για να πω την αληθεια απορησσα πολυ, με την εννοια του οτι φαινεται ενα πολυ καλο κινητο σε σχεση με τα λεφτα του :rolleyes: κοιτα να δεις. Για μενα φταινε 2 πραγματα: 1ον και βασικοτερον ειναι οτι δε χρειαζομαστε πραγματικα ΤΟΣΗ τεχνολογια. Ουτε το 1/10 της . Απλα αργουμε να το συνειδητοποιησουμε. Εγω πχ με 650αρη πλεον επεξεργαστη ειμαι ευτυχης. 2ον κακη υποστηριξη lg. Καθε update φερνει 10 νεα χαρακτηριστικα και 10 νεα προβληματα , ενω λυνει πολυ λιγοτερα. Πχ το gps στην τελευταια ρομ. Να μπλεξω με custom δε θελω. Προτιμω να παρω ενα κινεζικο και να το πεθανω στο overclocking. To lg το πηρα γιατι ειαν υποτιθεται σοβαρη εταιρεια με υποστηριξη. βεβαια @@ υποστηριξη οπως παμε.. Το κινεζακι που πηρα τρεχει 3 μερες χωρις το παραμικρο κολλημα και το χω φορτωσει ενα καρο προγραμματα. Αφηστε που τα κινεζακια φορανε πλεον και αξιολογες καρτες γραφικων. Οκ, δε βγαζουν 60 καρε αλλα το παλευουν με 25. Παραδειγμα το gps. Ηταν το μεγαλο μου αγχος, αν θα τρεχει καλα. Στο 2Χ πηγαινε νερο, δεν ειχα παραπονο. Το κινεζακι φοραει μια powervr530κατι και στο sygicπαιζει περιπου στα 20-25 καρε. Οποτε σκεφτομαι πραγματικα, ποιο το νοημα ενος τοσο γρηγορου τηλεφωνου, που δεν αξιοποιειται καν ολη του η ισχυς λογω κακης υποστηριξης? Για μενα πλεον καμια. Αν ηθελα παιχνιδομηχανη θα επαιρνα ps vita. Αν ηθελα καμερα θα επαιρνα καμερα. Η οθοναρα του μου λειπει μονο. Προσπαθω βεβαια να απεξαρτηθω κι απο την τεχνολογια, γιατι συνειδητοποιησα οτι απο τοτε που πηρα το κινητο αντι να ειμαι πιο παραγωγικος κατεληξα να προσπαθω να κανω στο κινητο οτι κανω με το pc. Πραγμα ανουσιο και πολυ χρονοβορο. ομως προς τα εκει παει το Marketing, να μας πουν οτι τα κινητα ειναι ισαξια των υπολογιστων. Για ποιο λογο? Για κανενα! Ετσι απλα δημιουργουν αναγκες. Μαγκια τους. Το περασα, δε θα παρω αλλο, βολευομαι και με λιγοτερα. Αλλωστε θελω χρηστικοτητα στο κινητο, οχι να δειχνομαι. Μεγαλη μαγκια να βγαζεις iphon sgs kai 2X στο τραπεζι της καφετεριας , το εζησα... Την τεχνολογια μου αρεσει να την χρησιμοποιω και οχι να με χρησιμοποιει. Τεσπα , σορρυ για την παρενθεση. Ηταν ομως μια δοση πραγματικοτητας. Πολυ καλο και το φορουμ εδω μπορω να πω οτι με υποστηριξε σε οτι χρειαστηκα, ελπιζω να βοηθησα κι εγω το ιδιο. Το αποφασισα, θα το πουλησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Αν το εχεις παρει αποφαση, πουλα το οσο πιο γρηγορα γινεται. Ερχονται συντομα τα τετραπυρηνα, αλλα και αλλα πλεον ισαξια διπυρηνα, και η τιμη του θα κατρακυλησει. Η παρενθεση που κανεις, μην φοβασαι, καλα κανεις. εδω δεν ειμαστε μονο να λεμε τι ρομ βαζουμε αλλα γενικα την εμπειρια που εχουμε απο το κινητο. Εγω να σου πω την αληθεια, ειδα μεγαλη διαφορα απο το black που ειχα, και επειδη το λιωνω το κινητο καθημερινα, τα λεφτα του τα εχει βγαλει και με το παραπανω. Και μαλιστα χωρις ενα τεραστιο ψαξιμο. Το εφερα το κινητο στα μετρα μου γρηγορα, χωρις πολλα πολλα και πλεον πηγαινει και σφαιρα, και η μπαταρια του δουλευει τελεια. Παντως καλα κανεις με την τεχνολογια οπως λες, το σωστο ειναι να την χρησιμοποιεις και οχι να σε χρησιμοποιει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 μα δεν εχω παραπονο απο το κινητο. ισα ισα το θεωρω πολυ value for money ακομα και οταν το πηρα. Ομως τελικα δεν το χρειαζομαι. Κι εγω το ελιωνα αρκετα καθε μερα, ομως χωρις πραγματικο νοημα, διοτι προσβαση σε υπολογιστη εχω παντου. Περισσοτερο ηταν το πουλ μουρ παρα η ουσιαστικη χρηση. Το παραμετροποιησα κι εγω στο βαθμο που με ικανοποιουσε. Ηταν ευκολο. Λιγο ακομ και θα μπαινα στο τριπακι για custom rom ics. Διαφορα βλεπω κι εγω εννοειται με το πιο αργο, αλλα δεν ειναι ανασταλτικη στη χρηση. Δηλαδη αντι να κανει 5 δευτ τη σελιδα κανει 7. Αντε κι αργει λιγο παραπανω σε καποια προγραμματα. Στα μενου και παλι νερο παει το κινεζακι. Και ολα πλεον δεν εχουν θεμα, κυλανε κανονικα. Ας εβγαζε μια επωνυμη εταιρεια κινητο με 2σιμ και αξιοπρεπεη επεξεργαστη και θα το επαιρνα. Αλλα βλεπετε οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας ειανι γκετο και δεν αφηνουν την εισαγωγη τους. Ειναι τρομερη ευκολια να απαντας με τον αλλο αριθμο οταν δεν εχεις καρτα παρα να αλλαζεις κινητο. Η να τα εχεις ολα σε ενα. Δε συμφερει ομως τους παροχους. Στην ιαπωνια κυκλοφορει to sgs2 dual sim απο τη samsung. Εδω δεν θα το δουμε ποτε, να ειστε σιγουροι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartphone και είμαι ανάμεσα στο Optimus 2X , στο HTC EVO ED και στο SE XPERIA ARC S , τι θα μου συμβουλεύατε ? Η μπαταρία του LG πως είναι σε σχέση με τον "ανταγωνισμό"? Ευχαριστώ. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartphone και είμαι ανάμεσα στο Optimus 2X , στο HTC EVO ED και στο SE XPERIA ARC S , τι θα μου συμβουλεύατε ? Η μπαταρία του LG πως είναι σε σχέση με τον "ανταγωνισμό"? Ευχαριστώ. Σε συμβουλεύω να διαβάσεις για τα τρία smartphone που σε ενδιαφέρουν, στα θέματα των συσκευών που θα βρεις εδώ μέσα και κοίτα ποιο καλύπτει της ανάγκες σου και της προτεραιότητες και αγόρασε το. Αν περιμένεις απο εμάς θα πάρεις απαντήσεις υποστηρίξεις του smartphone που έχει ο κάθε ένας, που υποστηρίζει της ανάγκες του, οπότε μάλλον θα σε μπερδέψουμε παρα θα σε βοηθήσουμε. Για μένα πάρε το LG 2X. Για κάποιων άλλων το HTC EVO ED, και ούτε κάθε έξεις..!!!;) Ειναι σαν την γυναικά.......;) κάθε μια έχει να καλύψει τα γούστα σου..!! αλλιώς θα θέλαμε όλοι την ίδια....! εξαιρούνται τα μοντέλα που της θέλουμε όλοι..!!!:lol: Περισσότερο θα σε βοηθήσει το παρακάτω link http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3 μπορείς να συγκρηνεις πολλά smartphone με ντοκουμέντα όπως, photo - video- ταχύτητα-επιδώσεις- αυτονομία, και πολλά αλλά, να το ψάξεις λίγο.;) Edited February 29, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σ ευχαριστώ πολύ :) χαχαχαχα, πολύ σωστός. Απλά ρωτούσα απο άποψη προβλημάτων περισσότερο και αυτονομίας. Διαβάζω πως η μπαταρία του LG είναι κακή. Η αναβάθμιση που λέγεται ότι γίνεται απο Andriod 2.2 σε 2.3 ισχύει ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ρε παιδια... αγορασα το key Tou Titanium backup, εγκατασταθηκε και σημερα στο κινητο μου δειχνει τη free εκδοση, μπαινω στο μαρκετ και μου δειχνει το pro key εγκατεστημενο... Τι στο π%$τσο συμβενει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts