c0rpse_grinder Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 παιδια αν βαλω την rom v20q μπορω μετα να ξαναγυρισω στη v20l? ναι μεσω SmartFlash μπορεις να περασεις οποια στοκ θελεις εδω τα εχει ολα --> λινκ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 παιδια αν βαλω την rom v20q μπορω μετα να ξαναγυρισω στη v20l? τα παντα μπορεις να κανεις,απλα ακολουθα καθε φορα τις οδηγειες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 την εχει δοκιμασει κανεις την v20q?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 μεσω SmartFlash θα την περασω.αν παθει κατι το κινητο οχι απο τη ρομ γενικα και το παω με την v20q την official θα εχω προβλημα με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 καλησπερα. εγω πηρα αυτη :) την περιμενω τις επομενες μερες. θα γραψω εντυπωσεις μολις την φορτισω μερικες φορες. 1980mah στο ιδιο μεγεθος ?? δηλ +25-35% περισσοτερη διαρκεια μπαταριας ?????? ενδιαφερον μπορω να πω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 την εχει δοκιμασει κανεις την v20q?? εγω τωρα την κατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 εγω τωρα την κατεβαζω απο που την κατεβαζεις? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 οποιοι εχετε βαρεθει το αθλιο καφε στο πισω μερος του κινητου . . δειτε κ αυτη http://www.ebay.com/itm/Original-LG-Optimus-2X-P990-P-990-G2X-battery-Back-Cover-NEW-White-/110807016692?pt=PDA_Accessories&hash=item19cc9ce4f4#ht_768wt_1163 εγω για καλη μου τυχη το αγορασα μια κ καλη ΛΕΥΚΟ :D http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-2x-white-2115/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 παιδια αν ξερει καποιος ασ βοηθησει.. καλησπερα αλανια να ρωτησω κανα καλο σαιτ για καλα παιχνιδια υπαρχει? fifa gta κτλ? με φλασαρισμενο το κινητο καλο και μονιμο gps μπορω να βρω?οκ το ρουταρα το φλασαρα αλλα θελω να το σκαλισω κιαλλο για να το κανω και καλυτερο εχετε να προτηνετε κατι να κανω? ειτε εφαρμογη ειτε καποιο προγραμμα ! αυτο με τους 60 χαρακτηρες ελληνικους το εχουμε λυσει στο πληκτρολογιο ? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 με το πληκτρολογιο εγω το εχω λυσει με το swiftkey, φοβερο προγραμματακι και 160 χαρακτηρες.. για τα προγραμματα δεν ειναι το σωστο μερος να ρωτησεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ξερει κανεις αν ειναι αναγκαιο στο CWM να εχεις το προς φλασαρισμα ζιπ αρχειακια εξω εξω στο root folder της καρτουλας? παντα σκεφτομαι να τα αρχειοθετησω ως "Κερνελς" και ως "Ρομς" και να τα χω ξεχωριστα και οχι χυμα στο ροοτ φολντερ. αλλα καπου καποτε ειχα δει στις οδηγιες χρησης για φλασαρισμα οτι πρεπει να ειναι σε root folder... :blink: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 http://androidflip.com/install-android-2-3-4-gingerbread-update-v20q-on-lg-optimus-dual/ Παιδιά τρέχουν τα σάλια μου! Τόσες πολλές βελτιώσεις τόσο γρήγορα δεν το περίμενα.Άντε να δούμε πότε θα έρθει και σε εμάς.Οι Ιταλοί είναι τυχεροί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εγω την κατεβασα χθες αλλα ακομα δεν την εχω βαλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) εγω την κατεβασα χθες αλλα ακομα δεν την εχω βαλει.. την εβαλα και εγω να κατεβαινει, θα κανω ενα nandroid backup, θα την περασω και θα αναφερω εντυπωσεις :) edit: την λειτουργω εδω και καμια ωριτσα, η μονη διαφορα που διακρινω ειναι στο οτι η καμερα...μου φαινεται καπως βελτιωμενη στην εικονα της. πχ πριν οταν εστρεφα τη καμερα πανω στην οθονη του pc η λαμψη της οθονης εκανε μια μικρη διαθλαση η οποια τωρα ειναι περισσοτερο ελαχιστοποιημενη edit2: επισης εχει μηνυματα στα ελληνικα με stock keyboard 160 χαρακτηρες ακομη και για τα πεζα γραμματα Edited February 26, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) καλησπερα. εγω πηρα αυτη :) την περιμενω τις επομενες μερες. θα γραψω εντυπωσεις μολις την φορτισω μερικες φορες. 1980mah στο ιδιο μεγεθος ?? δηλ +25-35% περισσοτερη διαρκεια μπαταριας ?????? ενδιαφερον μπορω να πω :D Μην περιμένετε εντοπίσημη διαφορά ααπό τη μαμά. Είναι και πανάκριβη, την ώρα που stock έχει κάτω από 10 Ευρώ με τα μεταφορικά. Στο XDA από όσους την πήραν και την δούλεψαν, οι περισσότεροι δεν εντυπωσιάστηκαν και προπαντός δεν είδαν σημαντική διαφορά ώστε να δικαιολογεί τα χρήματά της. Μερικοί αναφέρουν κάποια βελτίωση. Δεν βγαινει συμπέρασμα... επισης εχει μηνυματα στα ελληνικα με stock keyboard 160 χαρακτηρες ακομη και για τα πεζα γραμματα Έχεις τσεκάρει πως τα λαμβάνει ο άλλος; Δυστυχώς τα λαμβάνει κεφαλαία! Έτσι ήταν και πριν. Δεν είναι θέμα τηλεφώνου, η υπηρεσία SMS δεν υποστηρίζει 160 πεζά ελληνικά γράμματα. Edited February 26, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Έχεις τσεκάρει πως τα λαμβάνει ο άλλος; Δυστυχώς τα λαμβάνει κεφαλαία! Έτσι ήταν και πριν. Δεν είναι θέμα τηλεφώνου, η υπηρεσία SMS δεν υποστηρίζει 160 πεζά ελληνικά γράμματα. οντως! μολις το τσεκαρα, αποστελλονται ως πεζα και φτανουν στο αλλο κινητο ως κεφαλαια. με το swiftkeyboardX λυνεται αυτο το θεματακι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εγω ειχα παρει δυο μπαταριουλες μαζι με το φορτιστη απο ebay στα 8 δολαρια με μεταφορικα και ειναι λιγο κατωτερες απο τη μαμα μπαταρια αλλα μια χαρα γενικα. Δε ξερω αν εχει να κανει με το πληκτρολογιο.Παντως ανεξαρτητου πληκτρολογιου το θεμα φτιαχνει με αλλο προγραμμα sms.Σιγουρα ξερω για το go sms που εχει επιλογη greek. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) οντως! μολις το τσεκαρα, αποστελλονται ως πεζα και φτανουν στο αλλο κινητο ως κεφαλαια. με το swiftkeyboardX λυνεται αυτο το θεματακι? Δεν υπάρχει τρόπος, καθώς είναι θέμα της υπηρεσίας SMS και όχι της συσκευής. Δεν υποστηρίζεται. Διαλέγεις (αν το επιτρέπει το τηλέφωνο) 160 κεφαλαία ή 70 πεζά To sms περιορίζεται στα 140 byte (*8=1120 bit), και μπορεί να είναι είτε 160 γράμματα με 7-bit (δηλαδή 7*160=1120) ή 70 των 16-bit (*) (δηλαδή 70*16=1120). (*) Το αλφάβητο που περιλαμβάνει τα πεζά ελληνικά είναι το UTF-16 στα 16 bit. EDIT: Αν εννοείς να στέλνει 70 πεζά, είναι θέμα του προγράμματος sms και όχι του προγράμματος πληκτρολογίου. Δεν είμαι σε stock οπότε εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ. Edited February 26, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 την εβαλα και εγω να κατεβαινει, θα κανω ενα nandroid backup, θα την περασω και θα αναφερω εντυπωσεις :) edit: την λειτουργω εδω και καμια ωριτσα, η μονη διαφορα που διακρινω ειναι στο οτι η καμερα...μου φαινεται καπως βελτιωμενη στην εικονα της. πχ πριν οταν εστρεφα τη καμερα πανω στην οθονη του pc η λαμψη της οθονης εκανε μια μικρη διαθλαση η οποια τωρα ειναι περισσοτερο ελαχιστοποιημενη edit2: επισης εχει μηνυματα στα ελληνικα με stock keyboard 160 χαρακτηρες ακομη και για τα πεζα γραμματα Το GPS δουλευει σωστα; Δε χαθηκε τιποτα απο εφαρμογες τηλεφωνα κτλ κτλ, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εγω ειχα παρει δυο μπαταριουλες μαζι με το φορτιστη απο ebay στα 8 δολαρια με μεταφορικα και ειναι λιγο κατωτερες απο τη μαμα μπαταρια αλλα μια χαρα γενικα. και γω που το κοιταξα λιγο σε eBay και xda κατεληξα στο οτι αυτο με τον φορτιστη τους ενδεχομενως να ναι απ'τις καλυτερες λυσεις.. και με λιγοτερη αποδοση απο τη μαμα μπαταρια, εχεις την καβατζα ετοιμη και κανεις την εναλλαγη. Καποιες σαν και αυτες εδω πηρες ετσι? --> λινκ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλησπέρα και καλή σαρακοστή! Ερώτηση, "έχουμε" κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σωστά σε ανεπιθύμητες κλήσεις και κλήσεις με απόκρυψη; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Προβληματάκι με το ραδιόφωνο. Την πρώτη φορά που το ανοίγω, η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή. Αν το κλείσω και το ξανανοίξω, το πρόβλημα διορθώνεται. Είναι το προγραμματάκι για το ραδιόφωνο που έχει πάνω το κινητό. Καμία λύση για αυτό ή κανένα άλλο πρόγραμμα για να ακούω ραδιόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 και γω που το κοιταξα λιγο σε eBay και xda κατεληξα στο οτι αυτο με τον φορτιστη τους ενδεχομενως να ναι απ'τις καλυτερες λυσεις.. και με λιγοτερη αποδοση απο τη μαμα μπαταρια, εχεις την καβατζα ετοιμη και κανεις την εναλλαγη. Καποιες σαν και αυτες εδω πηρες ετσι? --> λινκ Υπάρχουν και τέτοιες (μαμά) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Προβληματάκι με το ραδιόφωνο. Την πρώτη φορά που το ανοίγω, η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή. Αν το κλείσω και το ξανανοίξω, το πρόβλημα διορθώνεται. Είναι το προγραμματάκι για το ραδιόφωνο που έχει πάνω το κινητό. Καμία λύση για αυτό ή κανένα άλλο πρόγραμμα για να ακούω ραδιόφωνο? φιλε μου μου φαινεται το ειχα γραψει και εγω αρκετα ποστ πιο πριν, μου το κανει και εμενα συνεχεια, γενικα το ραδιοφωνο ειναι τραγικο.. Παιδια κανα νεο απο την καινουργια ρομ?? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιητε για backup του κινητου?? Θα μπορω να το επαναφερω χωρις να ειναι το κινητο root μετα την εγκατασταση της καινουργιας ρομ?? (γιατι να φανταστω δεν γινεται ακομα ροοτ η v20q) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 @corpse_grinder αυτες ειχα παρει αλλα δε θυμαμαι απο ποιον.Γραφει lg κτλ πανω αλλα δεν ειναι γνησια. @ovelix5 η CM εχει ενσωματωμενη black list αλλα δε ξερω για αποκρυψη(γενικα δεν το εχω δοκιμασει).Ειχα χρησιμοποιησει αυτο παλιοτερα και ηταν μια χαρα @vlachaquito εγω χρησιμοποιω το my backup root.Δεν νομιζω η v20q να εχει προβλημα με το root. Παντως παρε ενα nandroid backup και αν δε τα καταφερεις με το root στην v20q φλασαρεις με το smartflash μια παλιοτερη,rootαρεις και επαναφερεις το αρχικο σου backup. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts