Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

@sterios89 σου απανταω εγω(μιας και ειμαι ευκαιρος) και συμπληρωνει ο Αλεξ

1)Δε χρειαζεται wipe απλα τον φλασαρεις.

2)Αυτο που καταλαβα απο τη wiki ειναι πως οτιδηποτε αλλαγη κανεις στη μνημη του κινητου(εγγραφη,αποθηκευση,σβησιμο δεδομενων κτλ) μπαινει σε ενα "προσωρινο" χωρο πριν γινει αυτη η αλλαγη ουσιαστικα στο συστημα.Σαν να "προετοιμαζει" το συστημα για την αλλαγη που θα γινει.Χονδρικα χονδρικα και προσωπικη κατανοηση απο αυτα που διαβασα

3)Για του vadonka δε ξερω...!Του setiron(ironkrnl) ειναι OC στα 1.3 το οποιο πολυ ευκολα αλλαζει αλλα τα βηματα χρονισμου που εχει επιλεξει πανε απο τα 912 στα 1100 οποτε τα "μαμα" 1000 δε μπορεις να τα πιασεις.Το undervolting παλι αλλαζει πολυ ευκολα αλλα μπορεις να το αποφυγεις απο την αρχη αφαιροντας το -uv flag απο το ονομα του kernel.

4)Για πολλους και διαφορους....!Αν βγει απλα βγαζεις μπαταρια και ξανανοιγεις το κινητο.Μετα μπορεις να δοκιμασεις αλλο kernel η να περιμενεις καποια αναβαθμιση που θα λυνει το προβλημα...

1) ότι είπε ο Αγγελος. Και αν δεν έχεις kernel διαθέσιμο φλασάρεις όλη τη rom και περνάει και ο kernel. Δεν χρειάζεται κανένα wipe και δεν χάνεις τίποτα.

2) Είναι λίγο διαφορετικό (αν το έχω καταλάβει :p). Δεν αποθηκεύει όλο τα data που είναι να γράψει αλλά αποθηκεύει τις διευθύνσεις της μνήμης στις οποίες θα γραφούν, πριν αυτό γίνει, σαν ένα "ημερολόγιο" των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τότε σβήνει τα δεδομένα των διευθύνσεων απο το ημερολόγιο αυτό.

Αν για οποιανδήποτε λόγο η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί, τότε από το ημερολόγιο ξέρει το σύστημα ποια κομμάτια της μνήμης δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία και τα ελευθερώνει.

Αν δεν υπάρχει το ημερολόγιο, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρεί το σύστημα ότι έχουν γραφεί τα data αυτά ενώ είναι ημιτελή. Και όταν πάς να τα ανακτήσεις να μην μπορείς (corrupted data).

3) To ΟC στο κινητό μας είναι ασφαλές μέχρι τα 1,5 στους περισσότερους. Εγώ το έχω μόνιμα στο 1.4. Αν δεν θέλεις να ζορίζεις τον επεξεργαστή άσ'το στο 1,1 (για ironkrnl) ή στο 1 στους άλλους.

Το πρόβλημα είναι ότι ο επεξεργαστής μπορεί να σηκώσει μέχρι 8 διαφορετικές συχνότητες. Οπότε κάθε dev που φτιάχνει ένα kernel πρέπει να διαλέξει ποιές συχνότητες θα βάλει. Ο ironkrnL έχει και το 1.5 και για αυτό θυσίασε το 1.0. O kernel του Vadonka (που δεν τον πολυεμπιστεύομαι) φτάνει στο 1.4 και "περισσεύει" και το 1.0.

4) Όπως είπε και ο Άγγελος, είναι πολύ λόγοι και δεν είναι όλοι γνωστοί. Πάντως ένας σίγουρος είναι η υπερβολικά χαμηλή τάση μέσω UV. Δεν αντέχουν όλα τα κομμάτια το ίδιο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΟΚ,tsaglis το περασα στο antutu 2,6 bench με 1,3 εκανε 6950 το διαβασμα της μ.καρτας ειναι στο 11,6 κ γραψιμο στο 4,7 εχω μια κλας 10 hp 8g,ειναι λιγο νομίζω. Tο τζουρναλ το έσβησα απο το όνομα αρχείου και όπως το είχα ζιπ μπήκα σε ρεκοβερι και το φόρτωσα απο εκεί επανεκκίνηση και οκ ή μήπως ήθελε ανζιπ και εγκατάσταση ένα ένα τα αρχεία; ΤΟ uv άφησα τι παρενέργειες θα κάνει; τι είναι το bsod;τι θέμα να έχω;

Ρε παιδια κανα ξυπνητήρι σαν και το stock (widget με διακοπτη on-ff) εχει κατεβασει κανεις; Το λεω γιατι αμα βαλω αλλο launcher δε μου το βλεπει το stock ξυπνητηρι.

Ρε παιδια κανα ξυπνητήρι σαν και το stock (widget με διακοπτη on-ff) εχει κατεβασει κανεις; Το λεω γιατι αμα βαλω αλλο launcher δε μου το βλεπει το stock ξυπνητηρι.

Φιλε αμα θες ξυπνητήρι κατεβασε το alarm clock extreme free.Πολυ καλυτερο απο το stock. Κατεβασε το και θα με θυμηθείς

καλησπερα παιδια, μολις εκανα μια αγορα μεταχειρισμενου απο αγγελια εδω στο buy & sell

το παιδι μου ειπε οτι ειναι ελληνικο απο Wind αλλα ενω ειπε οτι δινεται με ολα τα παρελκομενα και υπολοιπο εγγυησης

δεν υπαρχει αποδειξη αγορας μεσα, και το manual ειναι στα Ρουμανικα. Υπαρχει ενδεχομενο να ειναι ελληνικο απο Wind

η ειναι 100% παραεισαγωγης? Επισης, οσον αφορα το ολα τα παρελκομενα..δεν εχει μεσα ουτε ακουστικα ουτε καλωδιο συνδεσης με PC.

Χωρις να εχω κανει unboxing σε optimus 2x ποτε πιστευω οτι στο "ολα τα παρελκομενα" θα πρεπε να συμπεριλαμβανονται και τα 2 αυτα αξεσουαρ που αναφερω, σωστα?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

καλησπερα παιδια, μολις εκανα μια αγορα μεταχειρισμενου απο αγγελια εδω στο buy & sell

το παιδι μου ειπε οτι ειναι ελληνικο απο Wind αλλα ενω ειπε οτι δινεται με ολα τα

καλημερα φιλε μου αν το εχει παρει απο wind θα πρεπε να ειναι ελληνικο αλλα δε νομιζω να ειναι με αυτα που γραφεις... λοιπον.. αν ειναι καλη η τιμη παρτο αλλα μαλλον... σε δουλευει... ακουστικα φυσικα και εχει μεσα ειτε ειναι ελληνικο ειτε απο αλλη πολη της ευρωπης... και λογικα και απο αμερικη να ειναι θα επρεπε να εχει.. το βιβλιαρακι μπορει να το πεταξε το ελληνικο.. η να το εχασε... αλλα κρατησε κ αυτος το ρουμανικο? ελεος! λοιπον ο φορτιστης ειναι δυο σε ενα... και καλωδιο για φορτιση και βγαινει και γινεται καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη.. ελπιζω νασε καλυψα...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

@tresor..

το καλωδιο της LG που μου εχει μεσα στη συσκευασια δεν ειναι αποσπωμενο, ειναι ενας microUSB charger της LG απλος

και το εχω παρει ηδη το κινητο για να σου λεω τι ειχε μεσα το πακετο.. :-/

ευτυχως εμφανησιακα ειναι αψογο..

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

παιδια εχει βγει official ευρωπαικη rom v10q και απο οτι λενε κυκλοφορισε ιταλια πρωτα.

τα γνωστα προβληματαgps,memory leaks ειναι ποια παρελθον,επισης σε αλλο forum htcmania διαβασα οτι και η αυτονομια γινεται καλυτερη ουτε και χανει κλησεις οπως η v10o

Flashαρεται με smart flash

Ψαξτε στο xda!!!νομιζω απαγορευεται να ποσταρω το λινκτου deposit file

@corpse_grinder

Οπως και να εχει αλλο πληρωσες αλλο πηρες οποτε ισως θα επρεπε να κανεις κατι για αυτο...!

@jim290

Δε ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για τετοιες συζητησεις....αλλα απο περιεργια πες μου ενα λογο που το σκεφτεσαι????

το παιδι μου ειπε οτι ειναι ελληνικο απο Wind αλλα ενω ειπε οτι δινεται με ολα τα παρελκομενα και υπολοιπο εγγυησης

δεν υπαρχει αποδειξη αγορας μεσα, και το manual ειναι στα Ρουμανικα. Υπαρχει ενδεχομενο να ειναι ελληνικο απο Wind

η ειναι 100% παραεισαγωγης? Επισης, οσον αφορα το ολα τα παρελκομενα..δεν εχει μεσα ουτε ακουστικα ουτε καλωδιο συνδεσης με PC.

Χωρις να εχω κανει unboxing σε optimus 2x ποτε πιστευω οτι στο "ολα τα παρελκομενα" θα πρεπε να συμπεριλαμβανονται και τα 2 αυτα αξεσουαρ που αναφερω, σωστα?

Ακουστικά & καλώδιο σύνδεσης με PC πρέπει να έχει μέσα..! Τώρα για την εγγύησης, πρέπει να έχεις στα χέρια σου την απόδειξη αγοράς, που θα αποδυκνειη την ημερομηνία αγοράς για να ξέρει (αν χρειαστεί να πας) το service αν ειναι μέσα στην εγγύησης και φυσικά θα μπορούσες να τσεκάρεις απο ποιο μαγαζί πήρε την συσκευή ;) . Φαίνεται ότι δεν ειναι και πολύ νοικοκύρης ο φιλαράκος που σου το πούλησε.:cry:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια εχει βγει official ευρωπαικη rom v10q και απο οτι λενε κυκλοφορισε ιταλια πρωτα.

τα γνωστα προβληματαgps,memory leaks ειναι ποια παρελθον,επισης σε αλλο forum htcmania διαβασα οτι και η αυτονομια γινεται καλυτερη ουτε και χανει κλησεις οπως η v10o

Flashαρεται με smart flash

Ψαξτε στο xda!!!νομιζω απαγορευεται να ποσταρω το λινκτου deposit file

Φίλε είναι froyo?

Γιατί οι αναβαθμίσεις αρχίζουν από v20 στην gingerbread

Ακουστικά & καλώδιο σύνδεσης με PC πρέπει να έχει μέσα..! Τώρα για την εγγύησης, πρέπει να έχεις στα χέρια σου την απόδειξη αγοράς, που θα αποδυκνειη την ημερομηνία αγοράς για να ξέρει (αν χρειαστεί να πας) το service αν ειναι μέσα στην εγγύησης και φυσικά θα μπορούσες να τσεκάρεις απο ποιο μαγαζί πήρε την συσκευή ;) . Φαίνεται ότι δεν ειναι και πολύ νοικοκύρης ο φιλαράκος που σου το πούλησε.:cry:

κριμα γιατι παντα κοιταω να εχει αξιολογησεις ο αλλος που κανω τη συναλλαγη και αυτος ειχε 20+ στο ινσομνια και 15+ εδω, και ολες θετικες... δεν με πειραξε τοσο το παραεισαγωγης ..αλλα να μην εχει τα ακουστικα και το καλωδιο usb? ελεος :-/ lol εν το μεταξυ ειχε μεσα ενα bluetooth ακουστικο με τον φορτιστη του και ολα, ισως πιστευει οτι μαυτο αντισταθμιζεται η απουσια των δικων του ακουστικων... τι να πω :-/ βασικα, αν μου τα εξηγουσε ολα εξαρχης δεν θα χα προβλημα κανενα, αλλα οι εκπληξεις σε τετοιες συναλλαγες...δεν ειναι και οτι καλυτερο.....

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

@corpse_grinder

offtopic

Δεν ειναι κακο να μη τα εχει μεσα ή να ειναι παραεισαγωγης αλλα το οτι δεν σου γνωστοποιηθηκε....

@epcilon7

20q Ηθελε να πει ο φιλος

@corpse_grinder

offtopic

Δεν ειναι κακο να μη τα εχει μεσα ή να ειναι παραεισαγωγης αλλα το οτι δεν σου γνωστοποιηθηκε....

αυτο ειπα και εγω ναι.

Coolpad F1 (8297W)

παιδια λεω να δωσω το lg x2 και 20 εθρο για desire hd ποια ειναι η γνωμη σας?

πλακα κανεις ετσι??? μιλαμε οτι ο αλλος πρεπει να σου δωσει τουλαχιστον 50 ευρω και παλι σε πιανει κοτσο φιλε μου :lol:

Παιδια οσοι εχετε βαλει τον Go Launcher Ex ...

Βλεπω οτι η ram εχει περιοριστει πολυ αφου τρωει ο Go και οι εφαρμογες του ... Τι να κανω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

καλησπερα αλανια να ρωτησω κανα καλο σαιτ για καλα παιχνιδια υπαρχει? fifa gta κτλ? ατζελινο(αγγελε σε εχω πρηξει) τωρα με φλασαρισμενο το κινητο καλο και μονιμο gps μπορω να βρω?οκ το ρουταρα το φλασαρα αλλα θελω να το σκαλισω κιαλλο για να το κανω και καλυτερο εχεις να προτηνεις κατι να κανω? ειτε εφαρμογη ειτε καποιο προγραμμα ! αυτο με τους 60 χαρακτηρες ελληνικους το εχουμε λυσει στο πληκτρολογιο ?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

παιδια εχει παρει κανεις σας απο eBay μπαταρια για το κινητο?

ενδιαφερομαι να παραγγειλω μια και σκεφτηκα να ρωτησω αν εχετε καποια να προτεινετε

Coolpad F1 (8297W)

πλακα κανεις ετσι??? μιλαμε οτι ο αλλος πρεπει να σου δωσει τουλαχιστον 50 ευρω και παλι σε πιανει κοτσο φιλε μου :lol:

Πως προκύπτει αυτό;

Για ρίξε μια μάτια στις τιμές στο σκρουτζ...

Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk

Πως προκύπτει αυτό;

oι τιμες στο σκρουτζ δεν λενε κατι, σιγουρα το παιδι θα αναφεροταν σε spec-wise συγκριση & value for money

Coolpad F1 (8297W)

παιδια εχει παρει κανεις σας απο eBay μπαταρια για το κινητο?

ενδιαφερομαι να παραγγειλω μια και σκεφτηκα να ρωτησω αν εχετε καποια να προτεινετε

καλησπερα. εγω πηρα αυτη :) την περιμενω τις επομενες μερες. θα γραψω εντυπωσεις μολις την φορτισω μερικες φορες.

Πως προκύπτει αυτό;

και τι ειναι το σκρουτζ δλδ, μετρο συγκρισης κινητων;;

σορρυ αλλα τα δυο κινητα ειναι η μερα με την νυχτα.. Υπαρχει περιπτωση συγκρισης οποιοδηποτε μονοπυρηνο με διπυρηνο κινητο;;

Μην πουμε για το βαρυ sense ths htc που το κανει ακομα πιο αργο.

και για να τελειωσουμε αυτη την ανουσια κουβεντα, το lg φιλε μου ειναι συμφωνα με το quadrant πιο γρηγορο απο οποιοδηποτε htc κυκλοφοραει στην αγορα...

ακου εκει στο σκρουτζ...

φιλε Με την μπαταρια μην μας ξεχασεις, ενδιαφερομαι πολυ για backup μπαταρια..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)