Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

παιδια υπαρχει προπληρωμενη καρτα στο περιπτερο οπου μπορω να παρω κ να αγορασω εφαρμογες απο το merket μεσο αυτης?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως μπορω να φτιαξω φακελους στο μενου με τις εφαρμογες και να μην τις εχω χυμα;

https://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleCJd

παιδια εχετε αντιληφθει κανεναν player πχ vlc κτλ ο οποιος να φορτωνει πιο γρηγορα βιντεο???

Mx Video Player

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ειχα την ελπιδα οτι θα μπορουσε να γινει χωρις να βαλω καποιον launcer,κριμα.ευχαριστω για την απαντηση!

Κανε κατηγοριες ρε συ Το ιδιο ειναι περιπου

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

παιδια το bezel γθρω απο το κινητο ειναι πλαστικο ή μεταλλικο?
All it takes is a swipe...

Ενα σχόλιο,

αλλά μου φαίνεται αστείο :D τις τελευταίες μέρες που βλέπω κάθε μέρα 2-3 σελίδες με ερωτήσεις απο νέους αγοραστές αλλά χωρίς να απαντάει κανένας...

Λογικό βέβαια αφού φαίνεται ότι κανένας (ή μάλλον λίγοι) ψάχνονται απο μόνοι τους.

Με λίγο μέτρο η ερωτήσεις ρε παιδιά και... κάντε και λίγο search δεν είναι κακό, γιατί έτσι όπως πάμε το thread απο 400 σελίδες θα γίνει 600 σε καμιά βδομάδα!:happy:

παιδια υπαρχει προπληρωμενη καρτα στο περιπτερο οπου μπορω να παρω κ να αγορασω εφαρμογες απο το merket μεσο αυτης?

Φίλε πάνε στην Marfin Εγνατία Τράπεζα και πάρε μια προπληρωμένη reload card που τη φορτώνης με ότι ποσό θέλεις

Παιδες εχω αγορασει το κινητο απο μαγαζι εδω κ ειναι γερμανικο,οποτε κανω ρισταρτ το κινητο η γλωσσα στο πληκτρολογιο γυρναει σε γερμανικα κ αγγλικα κ πρεπει καθε φορα α το αλλαζω χειροκινητα βαζοντας ελληνικα .ερωτηση μπορω να του ξανα περασω την επισημη ginger ελληνικη ;κ πως;επισης θα εχω προβλημα μετα στην αναβαθμηση με ics?ευχαριστω πολυ!!

Παιδες εχω αγορασει το κινητο απο μαγαζι εδω κ ειναι γερμανικο,οποτε κανω ρισταρτ το κινητο η γλωσσα στο πληκτρολογιο γυρναει σε γερμανικα κ αγγλικα κ πρεπει καθε φορα α το αλλαζω χειροκινητα βαζοντας ελληνικα .ερωτηση μπορω να του ξανα περασω την επισημη ginger ελληνικη ;κ πως;επισης θα εχω προβλημα μετα στην αναβαθμηση με ics?ευχαριστω πολυ!!

Υπάρχει ένας οδηγός που λέει πως να περάσεις μια stock rom εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 --> post #5 (Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X)

Κατέβασε αυτό που λέει για Ελλάδα και βάλε την στο κινητό.

Πρόβλημα δεν νομίζω να έχεις στην αναβάθμιση σε ICS. Αν έχεις πρόβλημα, τότε θα ξαναβάλεις την γερμανική και θα κάνει το update.

Ελπίζω να βοήθησα :)

ειχα την ελπιδα οτι θα μπορουσε να γινει χωρις να βαλω καποιον launcer,κριμα.ευχαριστω για την απαντηση!

Μπορείς, όπως ακριβώς τα widgets. Πατάς παρατεταμένα σe κενό σημείο της οθόνης και στο menu που εμφανίζεται, ακριβώς κάτω από γραφικά στοιχεία έχει επιλογή Φάκελοι.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Παιδιά, δοκίμασε κανείς το Android Pro Widgets;

Αν ναι, είναι καλό;

https://market.android.com/details?id=com.rdr.widgets.core&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZHIud2lkZ2V0cy5jb3JlIl0.

Μπορείς, όπως ακριβώς τα widgets. Πατάς παρατεταμένα σe κενό σημείο της οθόνης και στο menu που εμφανίζεται, ακριβώς κάτω από γραφικά στοιχεία έχει επιλογή Φάκελοι.

Αυτο για μεσα στα μενου δεν παιζει , μονο στις αρχικες οθονες ... ετσι ?

Καποιος launcher που να μην πειραζει την εμφανιση του stock και να μην χαλαει τιποτα αλλο υπαρχει ?

Μονο να δινει την δυνατοτητα να φτιαχνεις φακελους μεσα στο μενου θελω .

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αυτο για μεσα στα μενου δεν παιζει , μονο στις αρχικες οθονες ... ετσι ?

Καποιος launcher που να μην πειραζει την εμφανιση του stock και να μην χαλαει τιποτα αλλο υπαρχει ?

Μονο να δινει την δυνατοτητα να φτιαχνεις φακελους μεσα στο μενου θελω .

O stock launcher είναι από τους χειρότερους που υπάρχουν, αργός, μή παραμετροποιήσιμος. Το μονο καλό που έχει είναι το weather animation.

Πρότασή μου είναι ο Go Launcher. Εχω αγοράσει απο το μάρκετ και τον ADW και τον Launcher Pro, αλλά ο free GO είναι ότι καλύτερο υπάρχει ΙΜΗΟ.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εμενα δεν με ενοχλει .

Το πρωτο μου android ειναι οποτε δεν εχω πολλες απαιτησεις .

Μονο αυτο με τους φακελους στο μενου θελω να φτιαξω , χωρις να χαλασουν ολα τα αλλα και να ψαχνω αντικαταστατες .

Οποτε απο οτι καταλαβα απο οτι ειπες δεν υπαρχει τετοιος launcher ?

Η τρίτη πτωση ηταν και η φαρμακερή. Δεν ειχα προσεξει ότι η case-mate ειχε ραγίσει στην δευτερη πτώση και το αποτέλεσμα ειναι αυτο που βλέπετε http://img812.imageshack.us/img812/9218/gillesp990.jpg Περιττό να πω ότι εσπασε και η case-mate. Πήρα τηλεφωνο το service της LG και μου είπαν 78 ευρώ χωρις τα μεταφορικά. 'Η να παραγγείλω από ebay το ανταλλακτικό (~20 ευρώ) και να το τοποθετήσει πχ ο Γερμανός;
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Δεν ψαχνεις κανα βιντεακι που δειχνει πως λυνεται να το κανεις μονος σου ...

Το εχω σκεφτεί και αυτό... απλα δεν εχω ψαξει ακόμη να δω πως γινεται στο youtube. Θα πρέπει μονο να παρω τα κατάλληλα εργαλειάκια.
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Το εχω σκεφτεί και αυτό... απλα δεν εχω ψαξει ακόμη να δω πως γινεται στο youtube. Θα πρέπει μονο να παρω τα κατάλληλα εργαλειάκια.

το ειχα ψαξει κ ηταν αρκετα μπελαλιδικο

το πηγα στο σερβις κ ηταν ετοιμο σε μια μερα

Η ζωη ειναι ωραια

εχει δει κανενας το μαυρο σε φωτογραφια? εχω φαει το τοπο αλλα δεν βρισκω τπτ

Παιδες κατεβασα τον 3d launcher τον εβαλα αλλα μετα απο λιγο με πεταξε θα πρεπει να παγωσω πρωτα τον μαμισιο;

μια χαρη, ειναι πολυ σημαντικο. Μπορει καποιο παιδι που εχει το κινητο να μου πει αν μπορει να κατεβασει και να τρεξει την εφαρμογη αυτη?

https://market.android.com/details?id=kr.sira.sound#?t=W251bGwsMSwyLDUwMSwia3Iuc2lyYS5zb3VuZCJd

Ευχαριστω πολυ!!!!

Παιδες κατεβασα τον 3d launcher τον εβαλα αλλα μετα απο λιγο με πεταξε θα πρεπει να παγωσω πρωτα τον μαμισιο;

Αν ο "μαμίσιος" είναι ο default κάθε φορά που πατάς το home θα σε πετάει σε αυτόν. Πρέπει να ορίσεις τον καινούριο σαν default.

μια χαρη, ειναι πολυ σημαντικο. Μπορει καποιο παιδι που εχει το κινητο να μου πει αν μπορει να κατεβασει και να τρεξει την εφαρμογη αυτη?

https://market.android.com/details?id=kr.sira.sound#?t=W251bGwsMSwyLDUwMSwia3Iuc2lyYS5zb3VuZCJd

Ευχαριστω πολυ!!!!

Τρέχει κανονικά

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)