kprse Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 FlexProvider ??? Τι ειναι αυτη η εφαρμογη που εχει προσβαση στα παντα ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδια + μαριε τον εβαλα τον spb!! teleios!!:) να σας ρωτησω ομως,επειδη μου μειωσε πολυ την ραμ,με αποτελεσμα να κρασαρει ο στοκ browser :(σε απαιτητικο browsαρισμα, τι προτεινετε? με το ροοτ που εκανα να σταματησω τον στοκ launcher? να σταματησω αχρηστες εφαρμογες που τρεχουν? αληθεια τωρα που ειμαι ροοτ, πως σταματαω τις εφαρμογες που θελω να κλεινουν,να μην ανοιγουν αυτοματα? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 θες το autostarts Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) θες το autostarts παω να το κατεβασω orlox,ευχαριστω. λες να σταματησω τον στοκ launcher κ τις αλλες χαζοεφαρμογουλες? edit ουαο δουλευουν ολα ρολοι ως τωρα,thanks orlox!!!! Edited January 20, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 θες το autostarts Κάνει ότι και το Fast Reboot ??? Fast Reboot Great Bytes Software https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVhdGJ5dGVzLmZhc3RyZWJvb3QiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Κάνει ότι και το Fast Reboot ??? Fast Reboot Great Bytes Software https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVhdGJ5dGVzLmZhc3RyZWJvb3QiXQ.. Οχι, το fast reboot είναι σαν task manager και κλείνει όσες εφαρμογές μπορεί. Δεν τις αποτρέπει από το να ξαναανοίξουν. Το άλλο, δεν τις αφήνει να ξεκινήσουν με την εκκίνηση του τηλεφώνου ή άλλο αυτόματο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με το να τις έχεις κάνει freeze. (άλλη μέθοδος) Οσες εφαρμογές δεν θέλω να τις έχω να τρέχουν αλλά θέλω να υπάρχουν στο τηλέφωνο, τις κάνω freeze με το titanium backup. Αν τις χρειαστώ τις ξεπαγώνω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Οχι, το fast reboot είναι σαν task manager και κλείνει όσες εφαρμογές μπορεί. Δεν τις αποτρέπει από το να ξαναανοίξουν. Το άλλο, δεν τις αφήνει να ξεκινήσουν με την εκκίνηση του τηλεφώνου ή άλλο αυτόματο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με το να τις έχεις κάνει freeze. (άλλη μέθοδος) Οσες εφαρμογές δεν θέλω να τις έχω να τρέχουν αλλά θέλω να υπάρχουν στο τηλέφωνο, τις κάνω freeze με το titanium backup. Αν τις χρειαστώ τις ξεπαγώνω. Καλή, και εμπεριστατωμένη η απάντηση σου.... ευχαριστώ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια τα εκλεισα ολα μα ολα με το autostarts ,εννοω email,μαρκετ,widget κ αλλα που δεν χρειαζομαι στην εκκινηση. αποτελεσμα παιζει περιπου στα 195~220 η ελευθερη ραμ. απλα αμα ανοιξω εφαρμογες μενουν ανοιχτες. εχει νοημα λετε να κανω freeze με το titanium που ανεφερε προηγουμενως ο φιλος tsaglis? ισως για να μην χρειαζεται να κλεινω χειροκινητα εφαρμογες;; αν και οταν χρειαζομαι ραμ αυτοματα μου δινει το συστημα κλεινοντας εφαρμογες.. δλδ αμα πεσει στα 170 και ανοιξω τη διαχειρηση εφαρμογων μονο του μου δινει 200 αμεσως.. τι λετε; Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια τα εκλεισα ολα μα ολα με το autostarts ,εννοω email,μαρκετ,widget κ αλλα που δεν χρειαζομαι στην εκκινηση. αποτελεσμα παιζει περιπου στα 195~220 η ελευθερη ραμ. απλα αμα ανοιξω εφαρμογες μενουν ανοιχτες. εχει νοημα λετε να κανω freeze με το titanium που ανεφερε προηγουμενως ο φιλος tsaglis? ισως για να μην χρειαζεται να κλεινω χειροκινητα εφαρμογες;; αν και οταν χρειαζομαι ραμ αυτοματα μου δινει το συστημα κλεινοντας εφαρμογες.. δλδ αμα πεσει στα 170 και ανοιξω τη διαχειρηση εφαρμογων μονο του μου δινει 200 αμεσως.. τι λετε; Καλημερα.Το Android φημιζεται για την καλη διαχειριση Μνημης και κλεινει μονο του εφαρμογες οταν χρειαζεται. Τωρα εγω εχω κανει Freeze εφαρμογες του λειτουργικου που ειναι της Lg και θεωρω(προσωπικη μου αποψη)οτι δεν μου χρειαζονται. Οτι Παγωνεις δεν ξεπαγωνει αν δεν το θελησεις εσυ. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 χμ φιλε σακαρκα θες ξα μου πεις ποιες εφαρμογες περιπου εχεις παγωσει; δλδ κ το μαρκετ πχ που θελω να το ανοιγω μονο οταν το χρειαζομαι το παγωνω; δλδ τος παγωμενες εφαρμογες μπορω να τις ανοιγω αλλα μολις τις αφησω κλεινουν μονες τους,αν τα καταλαβα; Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 χμ φιλε σακαρκα θες ξα μου πεις ποιες εφαρμογες περιπου εχεις παγωσει; δλδ κ το μαρκετ πχ που θελω να το ανοιγω μονο οταν το χρειαζομαι το παγωνω; δλδ τος παγωμενες εφαρμογες μπορω να τις ανοιγω αλλα μολις τις αφησω κλεινουν μονες τους,αν τα καταλαβα; Το Market γιατι να το παγωσεις?Να παγωσεις την υπηρεσια ενημερωσης Market. Τις παγωμενες εφαρμογες δεν μπορεις να τις ανοιγεις μονο εφοσον τις ξεπαγωσεις! Εγω παγωσα τις εφαρμογες της Lg..(Car Home,F-Secure,Χαρτες,On Screen Phone,Street View)κ.α Βασικα χρησιμοποιω δικο μου προγραμμα πλοηγησης.Εξαρταται τι θεωρεις οτι δεν χρειαζεσαι. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σκέφτομαι να κάνω root το κινητό μου τι αρχείο χρειάζομαι να για να το κάνω? και άμα το κάνω θα χάσω τα αρχεία μου από την συσκευή η θα παραμείνουν κανονικά χωρίς να σβηστεί τίποτα?? είδα αυτόν τον οδηγό εδώ και μου φαίνεται εύκολο πράγμα μιας και δεν σκαμπάζω και πολλά σας ευχαριστώ αα έχω την τελευταία έκδοση την επίσημη τις LG το κινητό το έχω 3 βδομάδες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 μήπως να κάνω αυτόν τον οδηγό τι λέτε??? γιατί ψιλοφοβάμαι για μένα κάποια βοήθεια υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Το Market γιατι να το παγωσεις?Να παγωσεις την υπηρεσια ενημερωσης Market. Τις παγωμενες εφαρμογες δεν μπορεις να τις ανοιγεις μονο εφοσον τις ξεπαγωσεις! Εγω παγωσα τις εφαρμογες της Lg..(Car Home,F-Secure,Χαρτες,On Screen Phone,Street View)κ.α Βασικα χρησιμοποιω δικο μου προγραμμα πλοηγησης.Εξαρταται τι θεωρεις οτι δεν χρειαζεσαι. αχα τωρα καταλαβα τι θα πει παγωμα. οποτε μιας κ εγω δεν τις αφηνω να εκκινησουν καν τις πληρως αχρηστες σαν το car home κλπ ειμαι οκ για την ωρα σε ευχαριστω σακαρκα που μου εξηγησες:) αντρεα 20 λεπτα μου πηρ χτες το ροοτ απο xda οπου μου προτειναν τα παιδια εδω,βρες πιο πισω το url. ειναι πανευκολο και μην ανησυχεις καθολου κι εγω το φοβομουν:O δεν χανεις δεδομενα ,απλά σου δινει αυτονοητες ελευθεριες, που χαζωδως δεν τις εχεις εξαρχης.. τοσα χρονια με wm εννοουνταν αυτα,που εδω με ροοτ. προχωρα! Edited January 20, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 για μένα κάποια βοήθεια υπάρχει? Εγω για να σου πω την αληθεια ακολουθησα αυτο τον οδηγο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 σε τελικη αναλυση μη νομιζεις οτι ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο,απλως θελει να ακολουθησεις με προσοχη step by step τις οδηγιες. Φαντασου οτι με τις αλλαγες Rom το εχω κανει root 3 φορες με τον ιδιο τροπο και καθε φορα ηταν πιο ευκολη. Τωρα με τις εφαρμογες δεν θυμαμαι να σου πω ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος για να μη σου πω ψεμματα! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) εχει απαρεδεκτη καταναλωση τουλαχιστον στο optimus με cyanogenmod. Προσωπικα χρησιμοποιω τριλιαν και fring χμ και αν ο αλλος δεν εχει trilian η fring,η μιλας με αυτα τα 2 κ με vaiber,whatsup του αλλου? στο gs2 μου με στοκ ρομ,ελαχιστη καταναλωση μπαταριας, στο 2χ το γονατιζει πραγματι...:( κλησεις ετσι κι αλλιως πρεπει κ οι 2 να εχουν εξαιρετικο σημα 3g η h..οποτε πιο πολυ θα ενοχλεισαι να βρειτε κ οι 2 τετοιο σημα,παρα απο καταναλωση.. τωρα αν ο ενας ειναι σε wifi,η με vodafone full σημα-γενικα ενισχυτη σηματος,διευκολυνεται η κατασταση. κανενα προβλημα με τα σμς σε data προχωρα αφοβα. τωρα εμενα απο τα 350 mb μου περισσευουν τα 150-180 κ με λογικο browsing,δεν ξερω περισσοτερα δυστυχως,οι iphoneαδες το κατεχουν καλα το βαιμπερ.. Edited January 20, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 χτες βραδυ που εκανα ροοτ πρωτη φορα,δεν εχασα τιποτε. edit ευχαριστω για την πληροφορηση σακαρκα! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) o πιο πανω οδηγος ειναι πολυ καλος, τον ακολουθησα και δεν ειχα κανενα προβλημα υπαρχει καποια λιστα με τα app που μπορουμε να κανουμε freeze χωρις να εχουμε προβληματα? edit: μεσες ακρες τα βρηκα, εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1143394&page=1 Edited January 20, 2012 by vlachaquito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Το Touch LED Notification το ξεχάσαμε; Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, χρησιμοποιεί το LED των κουμπιών αφής του κινητού για να μας επισημάνει ειδοποιήσεις όπως κλήσεις, μηνύματα κτλ. http://mobileboard.blogspot.com/2011/04/touch-led-notification-app-for-lg.html παιδιά έχω κάνει root το κινητό το έχω ενεργοποίηση και δεν δουλεύει όταν πάω να κάνω αναπάντητη δεν αναβοσβήνει τίποτα γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 1)Κατεβάζουμε το κόκκινο σύνδεσμο και το su303.zip που είναι χαμηλά. Και βάζουμε το su303.zip στην κάρτα μνήμης αν έχουμε η στην μνήμη του τηλεφώνου κάνουμε extract, το αρχείο που κατεβάσαμε από τον κόκκινο σύνδεσμο στην επιφάνεια εργασίας μετά βγάζουμε την μπαταρία βάζουμε το usb σε κεντρική θύρα πάνω στο pc, και όχι σε καλώδιο πάνω σε καλώδιο και κρατώντας πατημένα τα 2 κουμπιά του ήχου,πάντα χωρίς μπαταρία ,συνδέουμε το κινητό στο usb. 2)Θα βρει το pc μια συσκευή αλά δεν θα την αναγνωρίσει θα παμε με δεξί κλικ my computer,επιλογή manage,επιλογή device management. εκεί την συσκευή που θα δεις με κίτρινο θαυμαστικό πατάς δεξί κλικ και update-install driver, πατάς να βρεις χειροκίνητα εσύ τον driver- οδηγό και το οδηγείς στον φάκελο όπου έβγαλες με extract και επιλέγεις το φάκελο driver. Θα εγκαταστήσει το NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices αφού γίνει η εγκατάσταση. 3) Πηγαίνουμε μετά στο φάκελο όπου κάναμε extract τα αρχεία από τον κόκκινο σύνδεσμοι ανοίγουμε με διπλό κλικ το flash-recovery, όπου και πατάμε 2 αν έχουμε κάρτα μνήμης ,αλλιώς πατάμε 1.Το τηλέφωνο θα σου μπει σε Software-upgrade-screen μόλις τελειώσει η δουλεία στον υπολογιστή ,θα σου πει στον υπολογιστή πατά ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο περιμένουμε 10-20 sec και βγάζουμε το τηλέφωνο από το usb και βάζουμε την μπαταρία ξανά. 4) Πατάμε συγχρόνως το κουμπί ανοίγματος τηλέφωνου με το κάτω κουμπί ήχου ,μέχρι να δεις το σήμα της lg να γίνεται μπλε περίπου αιδώ πια με τα 2 κουμπιά ήχου επιλέγουμε το πάνω-κάτω και επιλογή με το κουμπί Power επιλεγούμε choose zip from sdcardκαι κατεύθυνε το εκεί που έβαλες το su303.zip στο κινητό η στην κάρτα μόλις τελειώσει κατεύθυνε το στο reboot system now. 5)Μετα πάω στο Market και εγκαθιστώ το «Busybox installer» του JRummy16.Το τρέχουμε και δεχόμαστε να του δώσουμε τα δικαιώματα root που ζητά πατάμε Ok κάτω δεξιά και install. και τέλος. Τον οδηγό αυτόν δεν τον μετέφρασα εγώ αλλα ο χρηστης mertaghon2 που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο του που έκατσε να μετάφραση τον οδηγό από το XDA για να καταφέρω να κάνω Root το LG OPTIMUS 2X μιας και δεν γνωρίζω αγγλικά. Ο οδηγός λειτουργεί σωστά και είναι πολύ εύκολος τα αρχεία μπορείτε να τα κατεβάσετε από το site του XDA που παραθέτω παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 θα ήθελα να παρακαλέσω τον Admin αν θέλει βεβαια να το βάλει και στην πρώτη σελίδα ώστε να μπορεί να τον βρει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Έκανα ρεκόρ με cyanogen 204 και μπαταραία... 4 μέρες κ 6 ώρες Με τηλέφωνα κ ίντερνετ για μέιλ μόνο . Ελάχιστο browsing επίσης Στο 8% το έβαλα να φορτίσει ^_^ Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Παιδιά τη βοηθειά σας.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην (2η) εξωτερική κάρτα sd χωρίς root. Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα θα είναι πολύ χρήσιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Καλησπερα και απο μενα παιδια!Ειμαι με στοκ ρομ ( v20l ) και το εχω κανει ροοτ.Πανω απο 189mb μνημης ελευθερα δεν εχω δει ακομα και οταν ανοιγω το τηλεφωνο.Ομολογω οπως μερικες φορες κολλαει κιολας και με ξενερωνει αν και ειναι τρομερο κινητο :wacko:...Οι υπολοιποι με στοκ ρομ που περιπου βρισκεστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 και εμενα καπου εκει ειναι, με την διαφορα οτι τα κολληματα ειναι ελαχιστα.. κανε κανα restart ποτε ποτε, καλο του κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 εμενα ξεκινα με 198-205, τωρα 5-6 φορες που το ανοιγοκλεισα μετα το ροοτ και το σταματημα των χαζοεφαρμογων στην εκκινηση, δεν εχω κανενα titaniυm ,απλα δεν εκκινουν.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Φυσικα και του κανω restart οταν κολλαει γιατι δεν παλευεται η κατασταση :p ...Εκανα και freeze καποιες εφαρμογες που δεν τις χρειαζομουν και το βλεπω πιο smooth πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts