Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Administrators
Την V20M την γνωρίζει κανείς ? ειναι η ίδια με την V20L..?

Υπάρχει συζήτηση για αυτή εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3893409#post3893409

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ το φόρτισα χθες το βράδυ κ τοχω ανοιχτό γύρω στις 11 ώρες εως τώρα!!!

έχω πάρει ενα τηλ (γύρω στα 4 λεπτά) και είχα κ 4 αναπάντητες!!! η μπαταρία απο 100% έχει κατέβει στο 26% τώρα

που σας γράφω (δεν έχω κάνει τπτ άλλο πράξη/ενέργεια σημερα στο κινητο)!!!

μέχρι το βράδυ θαχει αδειάσει σίγουρα!!! δεν είναι τραγικό?? τι λέτε να φταίει ????????? :(

και εγω το εβγαλα απο την φορτιση χθες το βραδυ και με 15 λεπτα τηλ,λιγο internet(wi-fi) και λιγο παιξιμο με το μενου ειναι τωρα στο 80%(εχει περιπου 25 εφαρμογες).καποια εφαρμογη που εχεις στην τρωει την μπαταρια,δεν υπαρχει κατι αλλο πιστευω

και εγω το εβγαλα απο την φορτιση χθες το βραδυ και με 15 λεπτα τηλ,λιγο internet(wi-fi) και λιγο παιξιμο με το μενου ειναι τωρα στο 80%(εχει περιπου 25 εφαρμογες).καποια εφαρμογη που εχεις στην τρωει την μπαταρια,δεν υπαρχει κατι αλλο πιστευω

τώρα από τις ρυθμίσεις που κοιτάω για την χρηση της μπαταρίας μου λέει

αναμονή κιν 49%

αδρανές 44%

φων. κλήσεις 6%

σύστημα android 2%

προβολή 2%

οπότε???? :confused:

τώρα από τις ρυθμίσεις που κοιτάω για την χρηση της μπαταρίας μου λέει

αναμονή κιν 49%

αδρανές 44%

φων. κλήσεις 6%

σύστημα android 2%

προβολή 2%

οπότε???? :confused:

Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο αυτό.

Υποθέτω ότι έχεις τα data ή/και το wifi μόνιμα ανοιχτά;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο αυτό.

Υποθέτω ότι έχεις τα data ή/και το wifi μόνιμα ανοιχτά;

το wifi τοχα αφισει ανοιχτο ναι αλλα κ παλι δεν δικαιολογηται να μου φάει ολη την μπαταρια αυτο . .

οταν λες data ? ? :confused:

το wifi τοχα αφισει ανοιχτο ναι αλλα κ παλι δεν δικαιολογηται να μου φάει ολη την μπαταρια αυτο . .

οταν λες data ? ? :confused:

ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ενεργοποίηση δεδομένων.

Αν το εχεις ανοιχτό ξοδεύεις data από το data plan (που ελπίζω να έχεις :cry: ) και ρουφάς τη μπαταρία.

Τo wifi αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό είναι και αυτό ρουφήχτρα. Μπορείς να το έχεις ανοιχτό μόνο όταν είναι η οθόνη ανοιχτή.

Αλέξανδρος,

ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ενεργοποίηση δεδομένων.

Αν το εχεις ανοιχτό ξοδεύεις data από το data plan (που ελπίζω να έχεις :cry: ) και ρουφάς τη μπαταρία.

Τo wifi αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό είναι και αυτό ρουφήχτρα. Μπορείς να το έχεις ανοιχτό μόνο όταν είναι η οθόνη ανοιχτή.

τωρα που το βλεπω ειναι τσεκαρισμενο! να το βαλω off? τι ακριβος κανει αυτο οταν ειναι on δηλ? :confused:

τωρα που το βλεπω ειναι τσεκαρισμενο! να το βαλω off? τι ακριβος κανει αυτο οταν ειναι on δηλ? :confused:

Αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αν το έχεις off δεν επικοινωνεί με το internet μέσω κινητής.

Αλέξανδρος,

Εχω εκδοση android και 2.2.2 και εκδοση lge v10d..Υπαρχει καποια αναβαθμιση και αν ναι πως μπορω να την κανω??Με pc suite??

Τελικα την εκανα την αναβαθμιση..

Edited by andrewk

Πω ρε παιδί μου.... Η ποιότητα ρολλαρίσματος στο μενού είναι απλά απαράδεκτη. Ακόμη και με το Go Launcher EX τη στιγμή που ανοίγω wifi "εν το κουνά απ επαέ"!

Το wfs που έχω με 600ρη ρολλάρει πιο smoothly!

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Τι Rom εισαι ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Φιλοι,μολις τωρα το παραγγειλα και εγω και πιστευω αυριο να το εχω.

Ελπιζω να μη το μετανοιωσω γιατι πιστευω οτι ειναι γρηγορο κινητο!!Διαβασα αρκετα εδω για το κινητο και πιστευω στην βοηθεια σας αν χρειαστω απο εσας που το εχετε οι περισσοτεροι πιο πολυ καιρο.

Εν αναμονη λοιπον!!!:D

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Τι Rom εισαι ?

Stock V10d 2.2.2

Οταν κατεβάζει και εγκαθιστά κάτι από το market ουσιαστικά δεν μπορώ να rollaρω!! Σκαλώνει πολύ άσχημα!

Edited by gkagg

Stock V10d 2.2.2

Οταν κατεβάζει και εγκαθιστά κάτι από το market ουσιαστικά δεν μπορώ να rollaρω!! Σκαλώνει πολύ άσχημα!

Όταν περάσεις την 2.3.4. V20L τότε θα τρέχει καλύτερα.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Προβληματα διαβασα ομως για την 2.3.4

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Προβληματα διαβασα ομως για την 2.3.4

Κάποια προβλήματα ειναι υποκειμενικά, δηλαδή ανάλογα με τι έχει φόρτωση το τηλέφωνο ο κάθε χρήστης, που σημαίνει πως

κάποια/ες εφαρμογές μπορούν να δημιουργούν προβλήματα όπως να ''σέρνεται'' η να ''κολλά''. Και αλλά να ειναι αντικειμενικά, βλέπε κλείδωμα GPS όπου λύνεται εάν αφήσεις τον δέκτη του GPS να τρέχει και όταν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοηγήσεις να βρίσκει σήμα.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

υπαρχει apn app που να δουλειει στην 2.3.4 και να μπλοκαρει την προσβαση στο internet? δεν εχω βρει κατι... Edited by Mpoumpis106

Όταν περάσεις την 2.3.4. V20L τότε θα τρέχει καλύτερα.

Την εκανα την αναβαθμιση και μου φαινεται ολιγον πιο smooth

• Administrators
υπαρχει apn app που να δουλειει στην 2.3.4 και να μπλοκαρει την προσβαση στο internet? δεν εχω βρει κατι...

Με το σχετικό διακόπτη που περιλαμβάνεται στο beautiful widget δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ποιο app χρησιμοποίησες και δεν σου δούλεψε;

Modpic.gif

Κάποια προβλήματα ειναι υποκειμενικά, δηλαδή ανάλογα με τι έχει φόρτωση το τηλέφωνο ο κάθε χρήστης, που σημαίνει πως

κάποια/ες εφαρμογές μπορούν να δημιουργούν προβλήματα όπως να ''σέρνεται'' η να ''κολλά''. Και αλλά να ειναι αντικειμενικά, βλέπε κλείδωμα GPS όπου λύνεται εάν αφήσεις τον δέκτη του GPS να τρέχει και όταν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοηγήσεις να βρίσκει σήμα.

Προς το παρον δεν εχω προσωπικη εμπειρια .

Ενα παλικαρι ειπε οτι κολλαει πολυ στο scroll .

Εγω μολις παρω το κινητο τι να κανω ? Να την βαλω ή καλυτερα οχι ?

Με την 2.2 που λογικα θα χει ειχαμε προβληματα ?

Προς το παρον δεν εχω προσωπικη εμπειρια .

Ενα παλικαρι ειπε οτι κολλαει πολυ στο scroll .

Εγω μολις παρω το κινητο τι να κανω ? Να την βαλω ή καλυτερα οχι ?

Με την 2.2 που λογικα θα χει ειχαμε προβληματα ?

Βαλτην 2.3 Το μονο προβλημα που εχει ανσφερθει ειναι αυτο με το gps. Εγω μολις την εβαλα. Μου φαινεται πως πηγαινει καλυτερα.

Με το σχετικό διακόπτη που περιλαμβάνεται στο beautiful widget δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ποιο app χρησιμοποίησες και δεν σου δούλεψε;

APN manager

APNonoff

APN switch και άλλα πολλά..

Κάτι σε free δεν υπάρχει?

εγω παντος αυριο κατα πασα πιθανοτητα (αν δεν στραβωσει τπτ) θα αντικαταστησω το optimus black με το optimus 2x συν κατι λιγα ευρω. τι λετε, εκανα καλα??

Η ποιοτητα αναπαραγωγης μεσω του hdmi κρινεται ικανοποιητικη??

εγω παντος αυριο κατα πασα πιθανοτητα (αν δεν στραβωσει τπτ) θα αντικαταστησω το optimus black με το optimus 2x συν κατι λιγα ευρω. τι λετε, εκανα καλα??

Η ποιοτητα αναπαραγωγης μεσω του hdmi κρινεται ικανοποιητικη??

καλημερα! Ειχα κ εγω το black δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος το 2x ειναι παρα πολυ καλο μην ανησυχεις!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)