JoeBar Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν με ενδιαφέρει κανένα Πλαίσιο μιας και που δεν είμαι μέτοχος, ούτε εργαζόμενος... Δεν κρίνουμε εδώ το πόσο καλό είναι το κάθε κατάστημα και αν έχουν γίνει λάθος πρακτικές... Απλά λέμε αν φταίει το κάθε κατάστημα που δεν υπάρχει το κινητό ή απλά δεν το διαθέτει η κατασκευάστρια εταιρία... Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό...?? Αυτά και εγώ στο συγκεκριμένο θέμα απλά βάζω τελεία... Δεν έχει νόημα η παραπέρα κουβέντα... Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ακούμε τον πόνο και το μένος καθενός που δεν μπορεί να το βρει... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) απο την στιγμη που εχω βαλει το λινκ με την εξηγηση της καθυστερησης δεν επρεπε καν να αρχισεις της φανφαρες υπερ του πλαισιου οποτε καλα κανεις και βαζεις τελεια γιατι εχω και αλλα ραμματα για την γουνα τους και κριμα ειναι να "βρομισω" το θεμα και αλλο με αυτο το "υπο"καταστημα! Και κατι ακομα μου εξηγεις εσυ πως η βοντα δεν εχει βαλει ημερομηνια που λογω της συνεργασιας της με το "υπο"καταστημα παιρνει και αυτο το κινητο τοσο συντομα ενω το "υπο"καταστημα βαζει 22 μαρτιου?Μηπως δεν το εκανε για να πανε ολοι σαν χανοι να το παρουν απο εκει? Edited March 21, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν με ενδιαφέρει κανένα Πλαίσιο μιας και που δεν είμαι μέτοχος, ούτε εργαζόμενος... Δεν κρίνουμε εδώ το πόσο καλό είναι το κάθε κατάστημα και αν έχουν γίνει λάθος πρακτικές... Απλά λέμε αν φταίει το κάθε κατάστημα που δεν υπάρχει το κινητό ή απλά δεν το διαθέτει η κατασκευάστρια εταιρία... Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό...?? Αυτά και εγώ στο συγκεκριμένο θέμα απλά βάζω τελεία... Δεν έχει νόημα η παραπέρα κουβέντα... Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ακούμε τον πόνο και το μένος καθενός που δεν μπορεί να το βρει... :rolleyes: και να εισαι σιγουρος φιλε μου πως εγω δεν εκφραζω κανεναν πονο μου σε αντιθεση με εσενα που εκφραζεις το μενος σου για το "υπο" καταστημα οπως ειπωθηκε και παραπανω.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 απο την στιγμη που εχω βαλει το λινκ με την εξηγηση της καθυστερησης δεν επρεπε καν να αρχισεις της φανφαρες υπερ του πλαισιου οποτε καλα κανεις και βαζεις τελεια γιατι εχω και αλλα ραμματα για την γουνα τους και κριμα ειναι να "βρομισω" το θεμα και αλλο με αυτο το "υπο"καταστημα! Και κατι ακομα μου εξηγεις εσυ πως η βοντα δεν εχει βαλει ημερομηνια που λογω της συνεργασιας της με το "υπο"καταστημα παιρνει και αυτο το κινητο τοσο συντομα ενω το "υπο"καταστημα βαζει 22 μαρτιου?Μηπως δεν το εκανε για να πανε ολοι σαν χανοι να το παρουν απο εκει? συμφωνω απολυτα και ας εμαι ενας απο τους χανους που την πατησα.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 συμφωνω απολυτα και ας εμαι ενας απο τους χανους που την πατησα.... Σορρυ φιλε μου χημικε δεν εννουσα κατι προσβλητικο προς το προσωπο σου αλλα δεν καταλαβαινω αυτη την πρεμουρα να τρεξουμε να παρουμε κατι πρωτοι λες και αν περιμενουμε λιγες μερες θα ερθει το τελος του κοσμου και δεν θα καταφερουμε ποτε να το πιασουμε στα χερια μας1 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Σορρυ φιλε μου χημικε δεν εννουσα κατι προσβλητικο προς το προσωπο σου αλλα δεν καταλαβαινω αυτη την πρεμουρα να τρεξουμε να παρουμε κατι πρωτοι λες και αν περιμενουμε λιγες μερες θα ερθει το τελος του κοσμου και δεν θα καταφερουμε ποτε να το πιασουμε στα χερια μας1 φιλε μου καμια παρεξηγηση....εσυ καλα τα λες και το εννοω!απλα παρακολουθω αυτο το κινητο απο τοτε που βγηκε στην χωρα του και μαζευοντας λεφτα γουσταρα να το εχω στις 22 μαρτιου....αλλα τελικα το "υπο" καταστημα οπως πολυ καλα ειπες μαλλον κοροιδευε!το εχω προπαραγγειλει απο 14 μαρτιου... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Παντως η καθυστερησει ισως να εχει να κανει με τα προβλημα που αναφερονται στο xda και τυχων διορθωση τους! Ομως αυτο με κανει και σκεφτομαι κατα ποσο θα ειναι και ακριβεις με τις αναβαθμισεις του κινητου! δεν παυει να με απογοητευει αυτη η εταιρια! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παντως πιστευω πως ειναι σοβαρο λαθος αυτη η καθυστερηση για το μελλον του κινητου στην χωρα μας...ισως να κανω και λαθος\ Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ειναι παγκοσμια καθυστερηση οχι μονο στην χωρα μας εγω παντως ηδη το ξανασκεφτομαι αν ειναι και μπορω να παρω το 3D ενα μηνα μετα θα το προτιμησω! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ειναι παγκοσμια καθυστερηση οχι μονο στην χωρα μας εγω παντως ηδη το ξανασκεφτομαι αν ειναι και μπορω να παρω το 3D ενα μηνα μετα θα το προτιμησω! το ζητημα ειναι οτι η οικονομικη κριση ειναι στην ελλαδιτσα και οταν μας δινουν χρονικο περιθωριο για δευτερη σκεψη με τις καθυστερησεις τους τοτε ισως καποιοι να πουν"και δεν κραταω τα 500 ευροπουλα να βουλωσω καμια αλλη τρυπα που θα τους περιμενω κιολας:lol::lol::lol::p" Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 αν σε εχει επηρεασει και διαθετεις τοσα λεφτα για ενα κινητο εισαι τουλαχιστον αμυαλος! εγω τσακωθηκα με την μιση βοντα εκανα δυο φορητοτητες και θα το παρω ως επαθλο αυτης της προσπαθειας!:w00t::w00t::w00t::devil: Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 μιλαω γενικα...και εγω μαλλον απο βοντα θα το παρω τελικα λογω της σιωπηλης της ειλικρινεια και επειδη ειμαι συνδρομητης!μετα το τρελο ακυρο του plaisio πηρα τηλ και μου ειπαν για 4 απριλη Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ναι αλλα υπαρχουν και προπαραγγελειες οποτε καλο πασχα! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ναι αλλα υπαρχουν και προπαραγγελειες οποτε καλο πασχα! στην βονταφον οχι ακομη...μονο αιτηση ενδιαφεροντος που την εχω κανει απο την πρωτη μερα που εμφανιστηκε το κινητο στην ιστοσελιδα της... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ααα ναι σορρυ τοτε λαθος μου νομιζα οτι υπηρχαν! εμενα παντως απο μεσα μου ειχαν πει οτι στις 21 θα κανουν παραλαβες! και το ειχα γραψει αλλα μας την εφερε η "ζωη ειναι ωραια" Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 και για προπαραγγελιες σημερα μου ειπαν οτι καποια στιγμη θα αρχιζουν να γινονται και online και απο τα καταστηματα της...αρα το νου μας!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 στην βονταφον οχι ακομη...μονο αιτηση ενδιαφεροντος που την εχω κανει απο την πρωτη μερα που εμφανιστηκε το κινητο στην ιστοσελιδα της... και όμως υπάρχουν... Πας σε ένα κατάστημα, αφήνεις στοιχεία και τηλ. και μόλις έρθει, έρχεται μήνυμα στο κινητό να πας να παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 και όμως υπάρχουν... Πας σε ένα κατάστημα, αφήνεις στοιχεία και τηλ. και μόλις έρθει, έρχεται μήνυμα στο κινητό να πας να παραλάβεις. αληθεια λες?σημερα που τους ρωτησα ειπαν οτι καποια στιγμη θα ξεκινησουν οι προπαραγγελιες....εκτος και αν εννοουσαν στο online καταστημα που ειναι ανεξαρτητο με τα καταστηματα...οπως ειχε γινει με iphone 4! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα το κατάστημα vodafone της περιοχής μου και έκανα την παραγγελία μου. Μόνο που η υπάλληλος μου είπε ότι δεν έβλεπε στο σύστημα την ακριβή ημερομηνία παραλαβής και ότι το κινητάκι μπορούσε να αργήσει. Πάντως με διαβεβαίωσε ότι στην πρώτη παραλαβή που θα κάνει το κατάστημα θα σταλθεί μήνυμα να πάω να το παραλάβω αφού πέρασε τα στοιχεία μου στο σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αυτο γινεται με οποια συσκευη ανακοινωνεται απο την βοντα χημικε!πας παραγγελνεις και περιμενεις να σου ερθει! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 gestures on optimus στο 1:30' του φευγει η συσκευη απο το χερι :lol: κριμα που το μενου ειναι στα ταυλανδεζικα αν δε κανω λαθος νομιζω τα gestures του κειμενου και του ηχου αξιζουν, αντιθετα με αυτα των αντικειμενων στην αρχη και των φωτο Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Στην Δανία το καλώδιο HDMI παρέχεται στην συσκευασία. Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Στην Δανία το καλώδιο HDMI παρέχεται στην συσκευασία. Γίνεται να μην ξαναμιλήσουμε για το καλώδιο!!;:wacko: Μπορεί όποιος έχει αγωνία για το καλώδιο να το παραγγείλει από εδώ με 2 ευρώ. Μέχρι να κυκλοφορήσει το κινητό θα του έχει έρθει. Το πολύ πολύ να έχει δύο καλώδια. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ρωτησα στην vodafone και μου παν δεν ξερουν ποτε θα ερθει.μαιο λενε και αν.πηγα πλαισιο μετα ρωτησα και εκει μπηκε στον pc να δει και μου πε δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το ποτε θα ρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ας ελπίσουμε πάντως , ότι αυτή η καθυστέρηση γίνεται για να διορθωθούν κάποια προβλήματα . Διάβασα ότι η θαμπάδα που φαίνεται σε κάποια κινητά , μάλλον δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στο software . Κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι η ποιότητα της φωτογραφίας βελτιωνόταν αρκετά , αν αφαιρούταν το καπάκι !!! Μάλιστα κάποιοι καθάρισαν το καπάκι στο μέρος του φακού με οινόπνευμα και η κάμερα ήταν μια χαρά .... Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ήμαστε χαρούμενοι βέβαια ή όχι .... Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts