Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδιά μου δημιουργήθηκε απορία με αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω με το handcent sms, εγώ δηλαδή που στέλνω με το LG SMS app και γράφω με ελληνικά και πεζά στέλνω sms με 60 χαρακτήρες;
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μου δημιουργήθηκε απορία με αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω με το handcent sms, εγώ δηλαδή που στέλνω με το LG SMS app και γράφω με ελληνικά και πεζά στέλνω sms με 60 χαρακτήρες;

Λογικά "νομίζεις" ότι στέλνεις με μικρά. Δες και τι λαμβάνει ο άλλος. Αν στέλνεις με 160 τότε λαμβάνει κεφαλαία. (τζάμπα ο κόπος, δηλαδή, σου να γράφεις με μικρά! )

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ρε παιδιά καμμιά λύση για την αναφορά παράδοσης στα sms υπάρχει? Με την 2.3 που θα πάρουμε τον Σεπτέμβριο λύνεται το πρόβλημα?

Ποιά λύση λές; Αφού έχει κανονικά αναφορά που λειτουργεί σωστά σε μένα και σε όλους τους άλλους εδώ.

Για έλεγξε ότι έχει βάλει σωστά τις ρυθμίσεις (είναι άλλες για sms και άλλες για mms).

Αλέξανδρος,

Τώρα που το πρόσεξα καλύτερα εμφανίζεται ένα συνεφάκι που αναφέρει την ώρα που έλαβε ο παραλήπτης το μήνυμα,αυτό εννοείς σαν αναφορά?Δεν έρχεται σαν μήνυμα ωστέ να χτυπάει και το κινητό?

Στα περισσότερα κινητά έτσι έρχεται πλέον. Εχω χρόνια να πάρω κινητό που να μου έρχεται η αναφορά σαν μήνυμα.

Αλέξανδρος,

• Administrators
Λογικά "νομίζεις" ότι στέλνεις με μικρά. Δες και τι λαμβάνει ο άλλος. Αν στέλνεις με 160 τότε λαμβάνει κεφαλαία. (τζάμπα ο κόπος, δηλαδή, σου να γράφεις με μικρά! )

Αυτό ακριβώς. Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms.

Modpic.gif

Οποιος θελει να εχει αναφορα με τη μορφη μυνηματος οπως γινοταν συα παλια καλα μας κινητα πρεπει να καταφυγει σε handcent sms και μετα καπου απο τις εκατονταδες ρυθμισες που εχει να επιλεξει εκει που λεει για αναφορα ξα γινεται απο τον παροχο.Το εχω δοκιμασει και δουλευει απλα δε το εχω εγκατεστημεν αυτη τη στιγμη στο κινητο για να σας πω ακριβως που ειναι στις ρυθμισεις.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από service που εκανα στο 2X, παρατήρησα οτι όταν μου κάνουν κλήση οι ελληνικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται. Πέρασα τις επαφές μέσω gmail και τις πέρασα και με .vcf μεσω της sd αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Από τις επιλογές προβολής των επαφών είτε διαλέξω gmail είτε lgpcsuite, είτε και τα δύο δεν μου εμφανίζονται οι χαρακτήρες.

Επίσης δεν μου εμφανίζονται και οι φωτο επαφων όταν με καλούν παρόλο που όταν ανοίγω την επεξεργασία επαφής εμφανίζονται κανονικα.

Έκδοση LGE V10c

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από service που εκανα στο 2X, παρατήρησα οτι όταν μου κάνουν κλήση οι ελληνικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται. Πέρασα τις επαφές μέσω gmail και τις πέρασα και με .vcf μεσω της sd αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Από τις επιλογές προβολής των επαφών είτε διαλέξω gmail είτε lgpcsuite, είτε και τα δύο δεν μου εμφανίζονται οι χαρακτήρες.

Επίσης δεν μου εμφανίζονται και οι φωτο επαφων όταν με καλούν παρόλο που όταν ανοίγω την επεξεργασία επαφής εμφανίζονται κανονικα.

Έκδοση LGE V10c

To πρώτο που θα σου πρότεινα είναι να "σβήσεις" τον κατάλογο από το τηλέφωνο και να τον ξαναπεράσεις από το google account σου.

Αν δεν δουλέψει, hard reset. Αν και πάλι δεν δουλέψει επιστροφή στο σέρβις.

Αλέξανδρος,

To πρώτο που θα σου πρότεινα είναι να "σβήσεις" τον κατάλογο από το τηλέφωνο και να τον ξαναπεράσεις από το google account σου.

Αν δεν δουλέψει, hard reset. Αν και πάλι δεν δουλέψει επιστροφή στο σέρβις.

Το "σβήσιμο" πως ακριβώς το εννοεις?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Το "σβήσιμο" πως ακριβώς το εννοεις?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

από τις ρυθμίσεις/λογαριασμοί σβήνεις το google λογαριασμό σου και τσεκάρεις ότι όλες οι επαφές σου είναι σβησμένες και αυτές.

Μετά τις ξαναπερνάς με συγχρονισμό φτού και από την αρχή.

Δεν υπόσχομαι ότι θα δουλέψει αλλά η διαδικασία αυτή έχει λύσει μερικά από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με τις επαφές στο O2x.

Αλέξανδρος,

από τις ρυθμίσεις/λογαριασμοί σβήνεις το google λογαριασμό σου και τσεκάρεις ότι όλες οι επαφές σου είναι σβησμένες και αυτές.

Μετά τις ξαναπερνάς με συγχρονισμό φτού και από την αρχή.

Δεν υπόσχομαι ότι θα δουλέψει αλλά η διαδικασία αυτή έχει λύσει μερικά από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με τις επαφές στο O2x.

ολα οκ με hard reset

It's Official: Gingerbread Hits T-Mobile G2x, Available Now Through LG Mobile Software Updater...αντε να έρθει και στα μέρη μας!!!:)

178.19MB update

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP999DW/ATMODW/V21e_00/V21E_00.kdz

http://img27.imageshack.us/img27/6539/20110721112959.jpg

Εντυπώσεις

holy freaking balls this shit is fast! i feel like the apps and screens are opening before i even touch the damn screen!

by the way, the keyboard has the bigger keys like the froyo keyboard but it has the gb skin...

Hopefully the random overheating, data connection, screen of death and other issues are fixed! thats all we need

Holy freakin nut balls batman!!! I got GPS lock in 3 seconds after update. NEVER has that happen on my G2X.

With all the numerous "fixes" we've had on this forum for GPS. My specific G2X would take forever to lock...some times minutes.

With this update, I got a lock in 3 seconds flat...inside my office.

he only two problems I had seem to be fixed.

Wi-fi is solid. I put the sleep policy on "never" and let the phone go to sleep for about 15 minutes. When I woke it up, wi-fi was still connected. Data hasn't tried to reconnect once. I went to the market and wi-fi still stayed connected. It used to reconnect data evertime I went to the market.

GPS is so money now. I never got a lock in my house (lots of trees). Now it locks in under 20 seconds from a cold start (GPS disabled) w/ accuracy down to 30 meters.It does seem to be snappier than the other stock GB release. I also lost no internal data.

Seems all I need is root on this bad boy.

Edited by sakiss

2.3.3 ??? Μα είχε ακουστεί για 2.3.4

Μακάρι να έρθει και από τα μέρη μας (Ο2Χ) να έχουμε το κινητό όπως πρέπει να είναι....

Αλέξανδρος,

It's Official: Gingerbread Hits T-Mobile G2x, Available Now Through LG Mobile Software Updater...αντε να έρθει και στα μέρη μας!!!:)

178.19MB update

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP999DW/ATMODW/V21e_00/V21E_00.kdz

Εντυπώσεις

παρατηρω οτι εχει διαφορετικη εκδοση kernel. εμενα ειναι η 2.6.35

παρατηρω οτι εχει διαφορετικη εκδοση kernel. εμενα ειναι η 2.6.35

Δηλαδή τώρα την κατεβάζουμε την περνάμε και οποίων πάρει ο χάρος...!!!!:lol:

http://s1.directupload.net/images/110721/bgd97n76.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το g2x δεν είναι το ίδιο με το o2x,τουλάχιστον επίσημα.Βλέπω η t-mobile έχει πάρει πιο σοβαρά το θέμα της υποστήριξης απο την ίδια τη κατασκευάστρια,μιας και διαφημίζουν την υποστήριξη πελατών τους δε τους παίρνουμε μαζικά τηλέφωνα για την απευθείας αναβάθμιση στη 4 μπας και το καταλάβουν,να μη καθόμαστε και εμείς μόνο να περιμένουμε στο forum;Το κινητό έχει δύναμη που μένει αναξιοποίητη εντελώς,όταν ο browser δεν έπρεπε να έχει κανένα lag και το ui να έχει αμέτρητα frames και δε ξέρουμε αν αξίζει τελικά το hdmi στην tv που με ένα bluetooth keyboard και mouse αντικαταστούσε άνετα το laptop για browsing!

Το g2x δεν είναι το ίδιο με το o2x,τουλάχιστον επίσημα.Βλέπω η t-mobile έχει πάρει πιο σοβαρά το θέμα της υποστήριξης απο την ίδια τη κατασκευάστρια,μιας και διαφημίζουν την υποστήριξη πελατών τους δε τους παίρνουμε μαζικά τηλέφωνα για την απευθείας αναβάθμιση στη 4 μπας και το καταλάβουν,να μη καθόμαστε και εμείς μόνο να περιμένουμε στο forum;Το κινητό έχει δύναμη που μένει αναξιοποίητη εντελώς,όταν ο browser δεν έπρεπε να έχει κανένα lag και το ui να έχει αμέτρητα frames και δε ξέρουμε αν αξίζει τελικά το hdmi στην tv που με ένα bluetooth keyboard και mouse αντικαταστούσε άνετα το laptop για browsing!

Του χρόνου τέτοιο καιρό θα παρουσιάσουν το LG P1001 και θα έχει της παραπάνω δυνατότης, παίρνοντας για άλλη μια φορά τα euroulakia από την τσέπη μας....!!! αμ πως δηλαδή..... κλέφτες θα γίνουν???;) οι βουλευτές στην Ελλάδα...!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το κινητό θα εχει όλες τις παραπάνω δυνατότητες με μόνο μια αναβάθμιση και ειναι κρίμα...Άυριο θα επικοινωνίσω με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ 2104800564,η υποστήριξη πρέπει να είναι αυτονόητη!

• Administrators
Δηλαδή τώρα την κατεβάζουμε την περνάμε και οποίων πάρει ο χάρος...!!!!:lol:

Το G2X είναι διαφορετική συσκευή από το Ο2Χ. Μην τη βάλεις αν δεν θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Modpic.gif

Αφήστε το viber! Gingerbread ΘΕΛΟΥΜΕ!
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

καλημερα,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να βαλω τα αρχεια poi που κατεβασα στο φακελο poi του igo????

γιατι μου τα κατεβαζει σε kml αρχεια ενω στο φακελο poi του igo εχουν καταληξει poi.

ευχαριστω

Τα post περι Modaco μεταφέρθηκαν στο παρακάτω topic

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305111&page=13

καλημερα,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να βαλω τα αρχεια poi που κατεβασα στο φακελο poi του igo????

γιατι μου τα κατεβαζει σε kml αρχεια ενω στο φακελο poi του igo εχουν καταληξει poi.

ευχαριστω

Καλύτερα να απευθυνθεις εδώ :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=86

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)