amdnikos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Εγω ειδα οτι εχει καρτα T Mobile μεσα, ποιος μου λεει και οτι το κινητο δεν ειναι? Επειδη δεν το γραφει στη συσκευασια? Κι αν ειναι τα ιδια κουτια σε ολα που το ξερεις εσυ? Ας ερθει το κινητο εδω στην ελλαδα και βλεπουμε για καλωδια HDMI. Και το λεω αυτο γιατι το τονισες οτι δεν εχει. Τα δικα μας μας ενδιαφερουν, οχι της ολλανδιας. Τωρα βεβαια αν εσυ θελεις να παρεις απο εκει, αλλο θεμα αυτο. Καλέ μου άνθρωπε. 1. It came directly from the marketing departure of LG. (να βοηθήσω λίγο στη μετάφραση) Ήρθε απευθείας από το τμήμα marketing της LG. Τι συνεχίζουμε και συζητάμε? Που κολλάει ακόμα η T-Mobile? 2. Θες να μου κάνεις quote στο post μου που αναφέρω οτιδήποτε σχετικά με το αν έχει η δεν έχει tv out cable στη συσκευασία του το optimus 2X? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Καλέ μου άνθρωπε. 1. It came directly from the marketing departure of LG. (να βοηθήσω λίγο στη μετάφραση) Ήρθε απευθείας από το τμήμα marketing της LG. Τι συνεχίζουμε και συζητάμε? Που κολλάει ακόμα η T-Mobile? 2. Θες να μου κάνεις quote στο post μου που αναφέρω οτιδήποτε σχετικά με το αν έχει η δεν έχει tv out cable στη συσκευασία του το optimus 2X? :wacko: Καλος ανθρωπος δεν ξερω αν ειμαι.. (Ας λενε ολοι οτι ειμαι) :p Και οσο για τη μεταφραση σ ευχαριστω, αλλα ξερω πολυ καλα αγγλικα, απλα μαλλον δεν καταλαβες τι λεω.. Ειναι ολλανδικο το κινητακι εχει και το προσπεκτους στα ολλανδικα, το τι λεει αυτος τωρα, και γω μπορει να βγω και να πω πολλα. Πιο απλα να το πω? Εγω πιστευω οτι ειναι της T Mobile παντως, η γνωμη μου αυτη ειναι. Edited March 16, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Xαιρετω την παρεα, σκεφτομαι να αγορασω το LG optimus 2X, αλλά δυστηχως το πλαισιο θα φερει Vodafone branded συσκευες, ετσι ειπα να το παρω απο καποιο Online μαγαζι του εξωτερικου. Η ερωτηση ειναι η εξης, με το θεμα εγγυησης τι γινεται? λογικα θα εχει πανευρωπαικη εμβελεια, αλλά λογω οτι ζουμε στην ελλαδα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει. γνωριζει καποιος ? ευχαριστω Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εχει αρχισει να μου την βαραει στα νευρα το τηλεφωνο αυτο....μια το εξαφανισμενο καλωδιο που επιτελους aby πρεπει να χαλαρωσεις αφου θα στο παρει ο βολτρον με 5 ευρω :p:lol: μια το ερχεται σημερα αυριο στο πλαισιο το χαμε χθες και πεταχτηκε για τσιγαρα αλλα κυριως το σημαντικο για μενα ξενερωμα με το ηχειο εχουν αρχισει και παιζουν τα νευρα μου.....:wacko::wacko::wacko: lg το τηλ το θελουμε πριν σουβλισουμε το αρνι οκ???ειναι πολυ χαμηλη η ενταση ηχου του κινητου που το συγκρινουν παιδια??? Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 μια το εξαφανισμενο καλωδιο που επιτελους aby πρεπει να χαλαρωσεις αφου θα στο παρει ο βολτρον με 5 ευρω :p:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εχει αρχισει να μου την βαραει στα νευρα το τηλεφωνο αυτο....μια το εξαφανισμενο καλωδιο που επιτελους hdmi καλωδιο περιεχουν ΜΟΝΟ οι συσκευες που προοριζονται για Δανια και Σουηδια, ολα τα αλλα θα ειναι ΧΩΡΙΣ καλωδιο. Στα pre-release δειγματα που εδωσε η LG το καλωδιο υπηρχε ωστε ο καθε reviewer να εχει τη δυνατοτητα να δειξει τις ικανοτητες του LG στο mirroring. Ναι το ηχειο παιζει χαμηλα σε σχεση με τον αναταγωνισμο Η φωτογραφικη του ξεπλενει τα χρωματα (κλασσικο LG) (ισως να το διορθωσουν με καποιο 3rd party soft) Η μπαταρια του δεν κραταει πολυ (κλασσικο LG) και το θεμα ελεθευρης ραμ θα λυθει με την ελευση του 2.3 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) hdmi καλωδιο περιεχουν ΜΟΝΟ οι συσκευες που προοριζονται για Δανια και Σουηδια, ολα τα αλλα θα ειναι ΧΩΡΙΣ καλωδιο. Στα pre-release δειγματα που εδωσε η LG το καλωδιο υπηρχε ωστε ο καθε reviewer να εχει τη δυνατοτητα να δειξει τις ικανοτητες του LG στο mirroring. και το θεμα ελεθευρης ραμ θα λυθει με την ελευση του 2.3 Σ'αυτα εισαι σωστος τα υπολοιπα οταν με το καλο το παρουν καποιοι θα τα δουμε! Οσο για την ενταση του ηχειου τα lg εχουν ενα κρυφο μενου (ως κατοχος του viewty το ξερω{3845#*990#}) οπου μπορεις να κανεις πολλες μοντιφες οπως και να αυξησεις την ενταση του ηχειου!:devil::devil::devil::devil::devil: Edited March 16, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) ολλανδια εχει βγει ηδη το κινητο, αυτα που λεω ειναι απο τα παιδια που το αγορασανε και ποσταρανε στο xda-dev ;) ξανακανω quote κατι που ρωτησα στην προηγουμενη σελιδα μιας και μπηκε κατω κατω και μαλλον δε θα το δει κανενας :P Xαιρετω την παρεα, σκεφτομαι να αγορασω το LG optimus 2X, αλλά δυστηχως το πλαισιο θα φερει Vodafone branded συσκευες, ετσι ειπα να το παρω απο καποιο Online μαγαζι του εξωτερικου. Η ερωτηση ειναι η εξης, με το θεμα εγγυησης τι γινεται? λογικα θα εχει πανευρωπαικη εμβελεια, αλλά λογω οτι ζουμε στην ελλαδα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει. γνωριζει καποιος ? ευχαριστω σωστο αυτο που λεει ο Ros για το κρυφo μενου, παιζει και στο optimus Edited March 16, 2011 by zarras1 selfquoting Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) ξεχνας οτι ακομα δεν φοραει τη καταλληλη ρομ για να δουλεψει σωστα το τηλεφωνο! Οσο για τα τεστ του gsmarena λαβε υπόψιν αυτο You should bear in mind, we have a pre-release hardware on our hands, so things might be improved with retail units. We've certainly seen that happen before. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-review-564p8.php Edited March 16, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) σωστα , απλα αυτα που αναφερω ομως πιο πανω ειναι σχολια χρηστων που εχουν ΗΔΗ στα χερια του το τηλεφωνο εδω και 3-4 μερες, και δεν βασιζονται σε pre release κατασκευες :) συγκεκριμενα γκρινιαζανε για τα εξης 1. μικρη διαρκεια της μπαταριας (αλλά μιας και μιλαμε για καινουργιες μπαταριες που δεν εχουν φορτιστει πανω απο 2-3 φορες πολυ πιθανο να θελουν καποιους κυκλους φορτισης προκειμενου να ανοιξουν τα κελια) 2. παραπονα για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ξεπλυμενα χρωματα το οποιο λενε οτι θα στρωσει χρησιμοποιοντας καποιο 3rd party λογισμικο για να τραβανε φωτογραφιες 3. Αδυναμια να παιξει σωστα αρχεια βιντεο (παρολο που δοκιμασαν αλλους player το αποτελεσμα λενε οτι δεν ειναι το αναμενομενο βαση του hardware της συσκευης) 4. Mυνηματα τα οποια εχουν διαβαστει εμφανιζονται σαν μη αναγνωσμενα ακομα και στο lock screen της συσκευης (χρησιμοποιηθηκαν παλι 3rd party apps σε καποιους εστρωσε σε αλλους οχι) οχι οτι αυτα θα με αποτρεψουν απο την αγορα του hehehehe Edited March 16, 2011 by zarras1 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Η ερωτηση ειναι η εξης, με το θεμα εγγυησης τι γινεται? λογικα θα εχει πανευρωπαικη εμβελεια, αλλά λογω οτι ζουμε στην ελλαδα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει. γνωριζει καποιος ? Αν το πάρεις από χώρα της Ευρώπης και non branded εκτιμώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. 2. παραπονα για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ξεπλυμενα χρωματα το οποιο λενε οτι θα στρωσει χρησιμοποιοντας καποιο 3rd party λογισμικο για να τραβανε φωτογραφιες Το διάβασες κάπου αυτό; Έχεις δει πολλά προγράμματα στο Android που να αντικαθιστούν την native εφαρμογή της κάμερας; Δεν θα το αναλύσω πολύ, θα πω απλά ότι δεν γίνεται. Αν τα προβλήματα που αναφέρεις υφίστανται... έχουμε θέμα. Edited March 16, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 σωστα , απλα αυτα που αναφερω ομως πιο πανω ειναι σχολια χρηστων που εχουν ΗΔΗ στα χερια του το τηλεφωνο εδω και 3-4 μερες, και δεν βασιζονται σε pre release κατασκευες :) συγκεκριμενα γκρινιαζανε για τα εξης 1. μικρη διαρκεια της μπαταριας (αλλά μιας και μιλαμε για καινουργιες μπαταριες που δεν εχουν φορτιστει πανω απο 2-3 φορες πολυ πιθανο να θελουν καποιους κυκλους φορτισης προκειμενου να ανοιξουν τα κελια) 2. παραπονα για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ξεπλυμενα χρωματα το οποιο λενε οτι θα στρωσει χρησιμοποιοντας καποιο 3rd party λογισμικο για να τραβανε φωτογραφιες 3. Αδυναμια να παιξει σωστα αρχεια βιντεο (παρολο που δοκιμασαν αλλους player το αποτελεσμα λενε οτι δεν ειναι το αναμενομενο βαση του hardware της συσκευης) 4. Mυνηματα τα οποια εχουν διαβαστει εμφανιζονται σαν μη αναγνωσμενα ακομα και στο lock screen της συσκευης (χρησιμοποιηθηκαν παλι 3rd party apps σε καποιους εστρωσε σε αλλους οχι) οχι οτι αυτα θα με αποτρεψουν απο την αγορα του hehehehe Επειδή και εγώ έχω διαβάσει γνώμες από διάφορους χρήστες για αυτά που λες υπήρξαν απαντήσεις : 1. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο , όπως είπες είναι ακόμα αρχή , αλλά και πάλι μην περιμένουμε πολλά . Δεν θα είναι από τα καλύτερα αλλά ούτε από τα χειρότερα android στο θέμα μπαταρία . 2.Η ''θαμπάδα'' που εμφανίζεται στις φωτογραφίες έχει να κάνει με τα auto settings της κάμερας , δηλαδή αν αλλάξεις τα settings βγάζεις καλές φωτογραφίες . Περιμένουν από την LG να το διορθώσει με κάποιο update . 3.Έχει να κάνει πιο πολύ με αρχεία .mkv . Και ο λόγος που δεν βοηθάει το HW , είναι επειδή οι media players δεν εκμεταλλεύονται ακόμα τους δύο πυρήνες . Βέβαια το μέλλον θα δείξει . 4.Αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με) , αυτό είναι γνωστό bug που το έχουν και άλλες android συσκευές . Το κινητό βάζει σαν αναγνωσμένο ένα μήνυμα , το οποίο όμως δεν το κάνει αναγνωσμένο στον server . Μακάρι να τα φτιάξουν αυτά τα bugs βέβαια , αλλά αυτό που με καίει πιο πολύ προσωπικά είναι η κάμερα !!! Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Οσο για την ενταση του ηχειου τα lg εχουν ενα κρυφο μενου (ως κατοχος του viewty το ξερω{3845#*990#}) οπου μπορεις να κανεις πολλες μοντιφες οπως και να αυξησεις την ενταση του ηχειου!:devil::devil::devil::devil::devil: Το viewty σου δεν έχει android. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά εδώ και καλό είναι να μην τα μπερδεύουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Πάντως δεν έχω ακούσει παράπονα για το ηχείο του . Οι περισσότεροι δεν το αναφέρουν σαν πρόβλημα , κάτι που με εξέπληξε . Edited March 16, 2011 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Κάποια αρνητικά που έγραψε ο χρήστης ioannis xyp στο techblog .gr Ο/Η ioannis xyp λέει: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 στις 6:28 ηδη υπαρχει καποιο feedback πρωτων εντυπωσεων απο ατομα που το αγορασαν σε ολλανδια και το εχουν εδω και μερικες μερες, και μιας και εχουμε πιασει ολα τα θετικα της συσκευης θα αναφερω τα αρνητικα που διαβασα: 1. μικρη διαρκεια της μπαταριας (αλλά μιας και μιλαμε για καινουργιες μπαταριες που δεν εχουν φορτιστει πανω απο 2-3 φορες πολυ πιθανο να θελουν καποιους κυκλους φορτισης προκειμενου να ανοιξουν τα κελια) 2. παραπονα για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ξεπλυμενα χρωματα το οποιο λενε οτι θα στρωσει χρησιμοποιοντας καποιο 3rd party λογισμικο για να τραβανε φωτογραφιες 3. Αδυναμια να παιξει σωστα αρχεια βιντεο (παρολο που δοκιμασαν αλλους player το αποτελεσμα λενε οτι δεν ειναι το αναμενομενο βαση του hardware της συσκευης) 4. Mυνηματα τα οποια εχουν διαβαστει εμφανιζονται σαν μη αναγνωσμενα ακομα και στο lock screen της συσκευης (χρησιμοποιηθηκαν παλι 3rd party apps σε καποιους εστρωσε σε αλλους οχι) Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα κινητα ειναι σαν τα motherboad, κανενα δε κανει ολες τις δουλειες σωστα παντα καπου υστερει παντα καπου υπερτερει, και νομιζω οτι αν ο αλλος εχει ψηθει να το παρει δεν θα τον σταματησει τπτ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αυτα γραφτηκαν απο τον "techblog" Ο/Η cVlachakis λέει: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 στις 10:29 ioannis xypolitos, εγώ ρώτησα Vodafone και το κινητό δεν θα είναι branded, ούτε εφαρμογές θα έχει μέσα, ούτε splash screen Vodafone ούτε wallpapers! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Το viewty σου δεν έχει android. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά εδώ και καλό είναι να μην τα μπερδεύουμε. Δεν διαφωνω αλλα αυτο εχει ισως να κανει με την lg υπαρχει και στο 2χ τετοιο μενου! Hidden Menu | Device Test | Full Access | Root Not Required Well this one isn't so difficult but I though I'd share for those that have not worked it out yet. The LG Device Test "HiddenMenu" is apparently on all shipping phones and it's simply disabled via removing the menu entry. To activate you need to create a shortcut to this hidden menu. You can do this with most replacement launchers and apps like BetterCut. Example using LauncherPro (others will use a similar method): Long press on home screen Select Shortcuts Select Activities Scroll down to and expand com.lge.hiddenmenu Select HiddenMenu (first entry) Enter Shortcut name Click on shortcut to launch Hit 'Thanks' below Also now Logcat app: As above Scroll down to and expand LG Debug Select LG Debug (first entry) Enter Shortcut name Click on shortcut to launch Hit 'Thanks' below Enjoy the vast amount of options and tests in there, and be careful as some are destructive. Perhaps Useful: Dim Capacitive Buttons: Device Test | Touch LED Brightness Turn on Camera LED: Device Test | Camera Test | Torch Flashlight Preview Αυτα γραφτηκαν απο τον "techblog" Ο/Η cVlachakis λέει: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 στις 10:29 ioannis xypolitos, εγώ ρώτησα Vodafone και το κινητό δεν θα είναι branded, ούτε εφαρμογές θα έχει μέσα, ούτε splash screen Vodafone ούτε wallpapers! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Δεν διαφωνω αλλα αυτο εχει ισως να κανει με την lg υπαρχει και στο 2χ τετοιο μενου! OK τότε, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Και στο δικο μου κινητο υπαρχει αυτο το μενου αλλα ειναι πραγματα που δεν καταλαβαινω και περα απο τα test device δεν πειραξα τιποτε αλλο για να μη κανω καμια βλαβη. αυτα ειναι για ελεγχο απο το service team οταν το πας για επισκευη να βρουν το προβλημα Αυτα γραφτηκαν απο τον "techblog" Ο/Η cVlachakis λέει: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 στις 10:29 ioannis xypolitos, εγώ ρώτησα Vodafone και το κινητό δεν θα είναι branded, ούτε εφαρμογές θα έχει μέσα, ούτε splash screen Vodafone ούτε wallpapers! α ολα καλα τοτε. μηπως ομως εχει το σημα της vodafone στο καπακι? σιγουρα παντως τις αναβαθμισεις θα τις παιρνει απο τη vodafone αφου βρισκεται και στο lg mobile update tool Edited March 16, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εγω παλι στο viewty εχω πειραξει πολλα (και την ενταση του ηχειου) Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) στο τελος θα παρω μονωτικη ταινια και θα τυλιξω το κινητο μου με την 14.1 σονυ cybershot να τραβαει καλες φωτο.θα του βαλω και ενα ηχειο για ipod και ενα μπαμπα μην τρεχεις να κανω την δουλεια μου ανετα :D:D:lol::p:mad: ας ερθει με το καλο και ο πρωτος που θα το παρει να ξερει οτι για 5 μερες θα χει ολους μας φιλοξενουμενους σπιτι να το ριμαξουμε στα τεστ το κινητο να δουμε και τις φορτισεις και τα παντα....:p ψυχραιμα και ολα θα τα δουμε μην μυριζουμε τα νυχια μας τι εχει...μετρατε μερες και εφτασε.... Edited March 16, 2011 by liontaris Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Εκτος απο την Vodafone θα το φερει και ο Κωτσοβολος: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097527 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Εκτος απο την Vodafone θα το φερει και ο Κωτσοβολος: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097527 Εκτός της Vodafone, θα το φέρουν όλοι, απλά πιο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Καλησπερα... βρηκα εδω τη συσκευη στα 469.5 euro και αμεσα διαθεσιμη.....Διαβασα στους xda οτι ειναι αξιοπιστο μαγαζι... Αν το εχει καποιος υποψη του, ας πει μια γνωμη...Τωρα θα μου πειτε τα 30 euro δεν ειναι μεγαλη διαφορα, αλλα για καποιον μπορει να ειναι.Επισης ειναι και το θεμα ΑΝ η voda θα κρατησει την υποσχεση της και θα το διαθεσει στην ημερομηνια που λεει η θα διαθεσει καποια κομματια για να μας ριξει σταχτη στα ματια και οι επομενοι θα παρουν σειρα 1-2 εβδομαδες μετα... Edited March 16, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλησπερα... βρηκα εδω τη συσκευη στα 469.5 euro και αμεσα διαθεσιμη.....Διαβασα στους xda οτι ειναι αξιοπιστο μαγαζι... Αν το εχει καποιος υποψη του, ας πει μια γνωμη...Τωρα θα μου πειτε τα 30 euro δεν ειναι μεγαλη διαφορα, αλλα για καποιον μπορει να ειναι.Επισης ειναι και το θεμα ΑΝ η voda θα κρατησει την υποσχεση της και θα το διαθεσει στην ημερομηνια που λεει η θα διαθεσει καποια κομματια για να μας ριξει σταχτη στα ματια και οι επομενοι θα παρουν σειρα 1-2 εβδομαδες μετα... Στην ολλανδία έχει ήδη κυκλοφορήσει. Εγώ ψήνομαι πολύ να το αγοράσω από ίντερνετ αν ξέρω πως θα είναι εδώ γρηγορότερα από την vodafone και κερδίσω και 30 ευρώ... Αλλά φοβάμαι πως θα έχει 1-2 βδομάδες για αποστολή και 20ευρώ έξοδα αποστολής οπότε δεν θα συμφέρει! Αν όμως υπάρχει κάποιο μαγαζί που μπορώ να το παραγγείλω αύριο και να το έχω την παρασκευή με 500 ή λιγότερα ευρώ, πείτε μοτ :lol::lol: Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts