Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μετά από μια σύντομη σύντομη συνομιλία με τον Paul μέσω twitter μάλλον ο Paul μετά την Fr15 δύσκολα θα βγάλει άλλη Ρομ μιας και έχει πάρει το SGII και δηλώνει εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα απόκρισής του.

Κακό αυτό.

Είμαι περίεργος να δω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ποιος θα βγάλει custom rom αφού μέχρι στιγμής μόνο από εκείνος "μαγειρεύει".Οι υπόλοιποι παίρνουν το έτοιμο και κάνουν μικροαλλαγές.

Σε λίγο θα ελπίζουμε μόνο στη CM. :(:(:(

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κακό αυτό.

Είμαι περίεργος να δω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ποιος θα βγάλει custom rom αφού μέχρι στιγμής μόνο από εκείνος "μαγειρεύει".Οι υπόλοιποι παίρνουν το έτοιμο και κάνουν μικροαλλαγές.

Σε λίγο θα ελπίζουμε μόνο στη CM. :(:(:(

Η οποία είναι πολύ καλή. Αλλά άλλη φάση να έχεις επιλογές. Μπαίνεις στο thread του Desire και είναι πιό ωραίο και από site με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους! Γουστάρεις να βλέπεις μόντες development και customisation....

Και εγώ έτσι όπως πάμε μάλλον θα το δώσω για SGS2... :/

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Gmote

To ειχα εγκαταστησει με την στοκ ρομ και ολα δουλευαν ρολοι.

Μετα εβαλα custom ρομ, και ξαναεγκατεστησα τις εφαργμογες.

Παιζουν ολα στο Gmote εκτος απο το σημαντικοτερο

να ακους mp3 απο τον H/Y στο κινητο (αρχεια εικονας και βιντεο παιζουν κανονικα στο κινητο απο το πισι).

Τα ξηλωσα απο πισι και κινητο και τα ξαναεγκατεστησα (gmote + gmote server) αλλά δεν αλλαξε τπτ, παλι το ιδιο προβλημα...Το μυνημα που βγαζει ειναι οτι χανει το connection πραγμα αδυνατον γιατι τα υπολοιπα media παιζουν κανονικοτατα

Γνωριζετε τι φταιει?

αν οχι, μηπως ξερετε καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα?? (με ενδιαφερει να παιζω εικονες,βιντεο,ηχο απο τους δισκους του πισι στο κινητο)

ΥΓ, το γραψα εδω για να μην ανοιγω νεο θρεντ και λερωνω

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

• Administrators
τα εχω ηδη :(

το προβλημα μου ειναι οτι για παραδειγμα τα παιχνιδια φτιαχνουν εναν φακελο στην μνημη τηλεφωνου και παιζουν απο κει..η μετακινηση τους στην καρτα μνημης δεν λειτουργει!οπως και για τους χαρτες GPS !υπαρχει δυνατοτητα να λειτουργησουν καπως απο καρτα SD??

Δυστυχώς το Android σε αυτές τις συσκευές σαν εξωτερική κάρτα αναγνωρίζει την internal storage με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ίδιο πρόβλημα έχει και το Motorola Atrix (μόνο που εκείνο έχει τη διπλάσια internal).

Μετά από μια σύντομη σύντομη συνομιλία με τον Paul μέσω twitter μάλλον ο Paul μετά την Fr15 δύσκολα θα βγάλει άλλη Ρομ μιας και έχει πάρει το SGII και δηλώνει εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα απόκρισής του.

Ο Paul είχε ήδη αρχίσει να απομακρύνεται από τη συσκευή.

Η οποία είναι πολύ καλή. Αλλά άλλη φάση να έχεις επιλογές. Μπαίνεις στο thread του Desire και είναι πιό ωραίο και από site με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους! Γουστάρεις να βλέπεις μόντες development και customisation....

Κατά παράξενο τρόπο το Optimus 2X δεν είχε της απόκρισης που περίμενα από τους developers ως την πρώτη συσκευή με Tegra2 και σε προσιτή τιμή! Δυστυχώς η LG δεν είναι δυνατό όνομα στο χώρο του tweaking με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

ναι δεν χτυπάει κ πολύ το όνομα lg,αλλα που ξέρετε μπορεί σε 3-4 χρόνια

να έχει μεγάλη απήχηση η εταιρεία..

άσχετο αλλά μηπως το 600 του gs2 οφείλονται στα 500 του 2χ??:)(εννοώ περίμενα λίγο πάνω από 650..)

α και ερώτηση official 2.3 ποτε περίπου περιμένουμε?ξέρει κανείς??

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

ναι δεν χτυπάει κ πολύ το όνομα lg,αλλα που ξέρετε μπορεί σε 3-4 χρόνια

να έχει μεγάλη απήχηση η εταιρεία..

άσχετο αλλά μηπως το 600 του gs2 οφείλονται στα 500 του 2χ??:)(εννοώ περίμενα λίγο πάνω από 650..)

α και ερώτηση official 2.3 ποτε περίπου περιμένουμε?ξέρει κανείς??

Μια χαρα μωρε ειναι και η LG.Εχει πολυ καλο value for money.

Εννοειται πως η τιμολογιακη πολιτικη εξαρταται απο τον ανταγωνισμο.

Αν δεν εβγαινε η LG στα 500 θα ηταν πιο ψηλα το SGS 2.Αρα και αυτοι που θα παρουν το SGS 2 στην LG πρεπει να πουν ευχαριστω :p.

Παντως ειδικα στις μερες μας εγω δε θα εδινα το LG για να παρω το SGS 2 δινοντας και χρηματα.(αν ηταν να διαλέξω πιο να αγορασω τωρα ειναι αλλη υποθεση...)

Το κινητο με καλυπτει και ειναι πολυ καλο για αυτο που το θελω.

Εχω το παραπονο πως δε μπορω να παιζω με πολλες customιες αλλα συμβιβαζομαι.

Φημες λενε πως Ιουνιο παμε για GB.

πέραν από τα specs,εγώ οριακά χειρίζομαι με μερική άνεση το φάρδος του 2χ..:)

το dhd δεν ήταν δυνατο να το χειριστώ με ένα χέρι..

το gs2 είναι ανάμεσα στα 2 σε φάρδος..μάλλον άχρηστο για χρήση με 1 χέρι κ αυτό..

πια πήγαμε σε ταμπλέτες και όχι σε κινητά..

άμα το πάμε έτσι κ το λαπτοπ μου είναι καλύτερο:lol:

α ναι τα 2.3 δεν θα υποστηρίζουν 2 πυρήνες ε??

Edited by mertaghon2

πέραν από τα specs,εγώ οριακά χειρίζομαι με μερική άνεση το φάρδος του 2χ..:)

το dhd δεν ήταν δυνατο να το χειριστώ με ένα χέρι..

το gs2 είναι ανάμεσα στα 2 σε φάρδος..μάλλον άχρηστο για χρήση με 1 χέρι κ αυτό..

πια πήγαμε σε ταμπλέτες και όχι σε κινητά..

άμα το πάμε έτσι κ το λαπτοπ μου είναι καλύτερο:lol:

α ναι τα 2.3 δεν θα υποστηρίζουν 2 πυρήνες ε??

Η 2.3 δεν υποστηριζει διπυρηνους αφου η native ειναι φτιαγμενη για το nexus s.Απο εκει και περα πονταρω στους drivers τις nvidia-LG για τη 2.3

Η 2.3 δεν υποστηριζει διπυρηνους αφου η native ειναι φτιαγμενη για το nexus s.Απο εκει και περα πονταρω στους drivers τις nvidia-LG για τη 2.3

μακάρι ώστε να δουμε κ καλύτερα παιχνιδάκια :p!!

απο οτι ειδα πολυ που εβαλαν την αναβαθμιση v10b ειχαν πολλα προβληματα.Εγω σημερα το πηρα απο το service της LG γιατι ειχα ολα τα παραπανω προβληματα ...μου περασαν ξανα την αναβαθμιση και μεχρι στιγμης ολα καλα...το μονο που φοβαμε να κανω ειναι να ξανακανω ROOT το κινητο.

Για μερικους που το εψαχναν με τη μεγιστη διαρκεια μπαταριας με χρηση ως τηλεφωνο μου εβγαλε 3,5 μερες..απο Κυριακη πρωι που το εβγαλα το εβαλα μπριζα σημερα το μεσημερι και ειχε ακομα 10%..εκανα αρκετα τηλεφωνα και sms wi-fi μετρια χρηση και δυο φορες απο κανα 5 λεπτο η καθεμια ανοιξα το modern combat 2 (game) για να το δειξω σε κατι φιλους..Δε ξερω αν εχει σημασια αλλα το χα αφησει κανα 12ωρο πρωτη φορτιση.

edit:ξεχασα να πω οτι εκτος απο ενα βραδυ που το χα σβησει ολα τα αλλα ηταν flight mode και το εχω κατα βαση 2g.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

ολα τα κινητα ειναι ετσι και το Iphone φυσικα

απλα μερικες φορες καποιες εταιριες δινουν πχ σαν δωρο καποιο προγραμμα,δεν σημαινει ομως οτι παει πακετο με την συσκευη,απλα ειναι δωρο

Φιλε το iphone μετα απο jailbreak εχει ολες τις εφαρμογες free και δεν σε χρεωνει data με λειτουργια gps.Aρα το iphone δεν ειναι το ιδιο με τα adroid.Συγνωμη απο τους moderator αν ειμαι εκτος θεματος.

εχει ολες τις εφαρμογες free και δεν σε χρεωνει data με λειτουργια gps..

είτε με wm 5,6.1,6.5

είτε με android ,με τους γνωστούς τρόπους,...,όλα αυτά δωρεάν είναι..

και ούτε σπάσιμο σε στυλ jb δεν χρειάζονται συνήθως.

αλλού πρωτοπορεί το iphone..όχι εκεί.

edit..ανέφερα τα λειτουργικά που δούλεψα εγώ.

και σταματάω το οφτοπικ κ εγώ..

Edited by mertaghon2

• Administrators
Φιλε το iphone μετα απο jailbreak εχει ολες τις εφαρμογες free και δεν σε χρεωνει data με λειτουργια gps.Aρα το iphone δεν ειναι το ιδιο με τα adroid.Συγνωμη απο τους moderator αν ειμαι εκτος θεματος.

Δεν έχεις δίκιο. Ότι ισχύει σε όλα τα λειτουργικά ισχύει και εδώ. Το θέμα είναι ότι δεν μας δίνεται η δυνατότητα να συζητάμε για "σπασμένες" εφαρμογές σε αυτό το forum.

Modpic.gif

καπου τα εχεις μπερδεψει φιλε

το jb δεν εχει σχεση φυσικα με αυτο που λεμε

ολα τα κινητα δουλευουν με εναν τροπο και ας ειναι lg nokia iphone

Στο βιντεο που ξυνει την οθονη δεν μπορουσα να το βλεπω , το λυπηθηκα , αλλα δεν επαθε τιποτα απο οτι φαινεται μετα .

Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον , αλλα ειναι κριμα μια τοσο καλη συσκευη σε χαρακτηριστικα να μην "ενδιαφερει" τους μαγειρες .

Η Cosmote προκειται να το φερει ή ειναι αποκλειστικα απο την Vodafone ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Στο βιντεο που ξυνει την οθονη δεν μπορουσα να το βλεπω , το λυπηθηκα , αλλα δεν επαθε τιποτα απο οτι φαινεται μετα .

Γενικά έχω παρατηρήσει στο Forum ότι πολύς κόσμος υποτιμά το Gorilla Glass και καταφεύγουν με τη μία σε screen protectors που είτε προσθέτουν glare είτε αλλοιώνουν ποιότητα/χρώματα. Δηλαδή κατα την γνώμη μου, με πχ ένα pouch για πιο ασφαλή μεταφορά, το Gorilla Glass δεν έχει αναγκη απο κάτι άλλο.

Όχι.

• Administrators
Γενικά έχω παρατηρήσει στο Forum ότι πολύς κόσμος υποτιμά το Gorilla Glass και καταφεύγουν με τη μία σε screen protectors που είτε προσθέτουν glare είτε αλλοιώνουν ποιότητα/χρώματα. Δηλαδή κατα την γνώμη μου, με πχ ένα pouch για πιο ασφαλή μεταφορά, το Gorilla Glass δεν έχει αναγκη απο κάτι άλλο.

Έχουν περάσει πολλές συσκευές με gorilla glass στα χέρια μου, εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα (καλής ποιότητας έστω) screen protector είναι απαραίτητο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που φοράει ήδη η συσκευή από τη μαμά εταιρία... ακόμα καλύτερα.

Modpic.gif

Τελικα το προβλημα με την νεα firmware V10b κατανταει πονοκεφαλος και τελικα θα ξαναβαλλω την αρχικη rom μονος μου οπως προτεινε και ενα παιδι απο δω μεσα συμφωνα με τον οδηγο του agekalp.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Το ποστ πoυ με ενδιαφερει ειναι αυτο που λεει "Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X" .. Για να προχωρησω και να ακολουθησω τις οδηγιες πρεπει πρωτα να εχω κανει backup με clockwork recovery ;Εχω την official rom σε τελειως στοκ κατασταση,ουτε καν ρουτ..Και κατι τελευταιο επειδη στις οδηγιες δεν το αναφερει και ειναι πρωτη φορα που θα φλασαρω,πριν γινει η διαδικασια και πριν τρεξω το SmartFlashTool_P990.exe πρεπει να τρεξω τους drivers που αναφερονται στον οδηγο;Συγγνωμη αν οι ερωτησεις ακουγοναι παιδικες αλλα ειμαι αρχαριος στο θεμα της μοντας.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators

Ακολούθησε ακριβώς όλα τα βήματα μιας και είναι η πρώτη φορά που θα το κάνεις.

Όσον αφορά το nandroid backup (μέσω του Clockworkmod), ενδείκνυται να πάρεις ένα τέτοιο πριν μπεις στη διαδικασία για αλλαγή rom.

Modpic.gif

Ακολούθησε ακριβώς όλα τα βήματα μιας και είναι η πρώτη φορά που θα το κάνεις.

Όσον αφορά το nandroid backup (μέσω του Clockworkmod), ενδείκνυται να πάρεις ένα τέτοιο πριν μπεις στη διαδικασία για αλλαγή rom.

Αυτο που θα κανω εφοσον θα βαλλω την official θεωρειται αλλαγη rom οποτε και παλι πρεπει να ρουταρω και να παρω backup ή στη περιπτωση μου δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο;

Για ρίξε μια ματια στις Ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Thx Sakis!! :happy:

Από περιέργεια, πού αλλού είχες ψάξει εκτός από τις ρυθμίσεις δικτύου; :confused:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)