kprse Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ειμαι με Paranoid Android build 13 και θελω να γυρισω σε στοκ Επειδη διαβαζω για κολληματα και δεν ανοιγει το κινητο σε καποιους που το εχουν δοκιμασει ... ποια ειναι τα ασφαλη βηματα για να ακολουθησω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 την τελευταια βδομαδα εχει αλλαξει απο μονος του ο ηχος κλησης και ειδοποιησησ...μεσω ενως file manager το αλλαζω,μου δειχνει οτι αποθηκευεται αλλα και αμεσως να με παρουν τηλ χτυπαει διαφορετικα...ξερει κανεις τι φταιει; πριν μια βδομαδα περιπου διεγραψα καποιες εφαρμογες του κινητου οπως music,λετε να φταιει αυτο και πως μπορω αν ειναι να το ξαναβαλω; εχω dmx 1,6,5 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 την τελευταια βδομαδα εχει αλλαξει απο μονος του ο ηχος κλησης και ειδοποιησησ...μεσω ενως file manager το αλλαζω,μου δειχνει οτι αποθηκευεται αλλα και αμεσως να με παρουν τηλ χτυπαει διαφορετικα...ξερει κανεις τι φταιει; πριν μια βδομαδα περιπου διεγραψα καποιες εφαρμογες του κινητου οπως music,λετε να φταιει αυτο και πως μπορω αν ειναι να το ξαναβαλω; εχω dmx 1,6,5 ευχαριστω πολυ Παίζει να φταίει και αυτό...Εγώ το music δεν το βγάζω ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παίζει να φταίει και αυτό...Εγώ το music δεν το βγάζω ποτέ... Ξέρετε πως μπορώ να το ξαναβάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ξέρετε πως μπορώ να το ξαναβάλω; Πάρε το αρχείο από το zip της DMX και περασέ το σαν apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ξερουμε τιποτα για αλλαγη οθονης ή digitalizer? Σημερα εφαγε ενα γερο χτυπημα κατω δεξια αν και το γυαλί δεν εσπασε η μιση οθονη pixeλιασε με κατι γραμμες...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ξερουμε τιποτα για αλλαγη οθονης ή digitalizer? Σημερα εφαγε ενα γερο χτυπημα κατω δεξια αν και το γυαλί δεν εσπασε η μιση οθονη pixeλιασε με κατι γραμμες...:( Δές το λίγο στο ebay. Σαν διαδικασία λένε πως δεν είναι δύσκολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Δές το λίγο στο ebay. Σαν διαδικασία λένε πως δεν είναι δύσκολη Δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν είναι και απλή. Η αλλαγή της LCD για την ακρίβεια είναι πιο εύκολη, καθώς απαιτεί μόνο λύσιμο του κινητού. Η αλλαγή του digitizer όμως είναι λίγο πιο μανίκι, καθώς θέλει ξεκόλλημα-κόλλημα, με προσοχή και χωρίς να σπάσει κάτι... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν είναι και απλή. Η αλλαγή της LCD για την ακρίβεια είναι πιο εύκολη, καθώς απαιτεί μόνο λύσιμο του κινητού. Η αλλαγή του digitizer όμως είναι λίγο πιο μανίκι, καθώς θέλει ξεκόλλημα-κόλλημα, με προσοχή και χωρίς να σπάσει κάτι... Δές το λίγο στο ebay. Σαν διαδικασία λένε πως δεν είναι δύσκολη Βασικα δεν εχει σπασει το γυαλι της οθονης αλλα μεσα απο το γυαλι εχει πιεστει η οθονη (Μαλλον LCD ) και εχει pixeliasei η μιση οθονη. πχ. Οπως σε καποιες οθονες τηλεορασεων τις πιεσουμε με το δαχτυλο μας αλλαζει το χρωμα....αλλα η αποκρυση του touch της οθονης λειτουργει αψογα παντου. Τι λετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) καλησπέρα παιδιά κάτοχος του lg x2 και εγώ . ενώ συνδέω το κινητό με το LGMobile Support Tool με πετάει σφάλμα στην Αναλυση πως η σύδνεση του υπολογιστή με το κινητο απέτυχε να βγάλω την μπαταρία και να ξαναδοκιμάσω . ξέρεις κανεις τι γίνετε ? το δοκίμασα καμια 5 - 6 φορες δεν γίνετε με τίποτα η αναβάθμιση σε ics Edited June 8, 2013 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Μετά το update σε επισημη ics αντιμετωπίζω τα εξής: 1)Η μπαταρία ώρες ώρες κολλάει σε ένα ποσοστό και δεν κατεβαίνει. Επίσης αν το βάλεις εκείνη τη στιγμή για φόρτιση δε φορτίζει. Μόνο με restart στρώνει. 2)Το κινητό κάνει από μόνο του restarts όταν δεν το χρησιμοποιώ με αποτέλεσμα αν δεν το κοιτάξω για αρκετή ώρα να φαίνεται κλειστό και να χάνω κλήσεις μιας και όταν ξαναανοίξει ζητάει το pin. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim? Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό το χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση. Αν δεν είχε και αυτά τα προβλήματα θα ήταν super Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ψαχνω μια custom rom που να ειναι σταθερη και να εχει καμερα σαν της μαμας σε ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) ψαχνω μια custom rom που να ειναι σταθερη και να εχει καμερα σαν της μαμας σε ποιοτητα. Eχω την DMX 1.2 με kernel king of birds oc14 που τρέχει μια χαρά χωρείς κανένα πρόβλημα..!!!;) και από Photo kai Video η καλύτερη. Είχα βάλει την DMX 1.6.5 και είχα προβλήματα..!!! να και μια photo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290377&page=767#11500 Edited June 8, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Βασικα δεν εχει σπασει το γυαλι της οθονης αλλα μεσα απο το γυαλι εχει πιεστει η οθονη (Μαλλον LCD ) και εχει pixeliasei η μιση οθονη. πχ. Οπως σε καποιες οθονες τηλεορασεων τις πιεσουμε με το δαχτυλο μας αλλαζει το χρωμα....αλλα η αποκρυση του touch της οθονης λειτουργει αψογα παντου. Τι λετε να κανω? Δεν μπορείς να ξέρεις παρά μόνο αν το λύσεις. Ξέρω τι σου λέω, την έχω πάθει. Για να μην παραγγέλνεις τζάμπα τα κομμάτια, άνοιξέ το πρώτα και δες τι έχει σπάσει (LCD, digitizer ή και τα δύο), παρήγγειλε ότι χρειάζεσαι και μετά το φτιάχνεις. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Οπως φαίνεται και στην φοτο το τζαμι μπροστά ειναι άθικτο αλλα η lcd απο μεσα εχει παθει ζημια μαλλον...το digitizer τι ακριβώς είναι? Απο ebay βρηκα digitizer κ lcd 20 ευρω εκαστο.Βιντεακια με αλλαγη ειδα και δεν ηταν τραγικα δυσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 παιδιά έναν οδηγό για manual official ics με kdz υπάρχει να με στείλει κανεις? γιατί έχω πρόβλημα με τις lg δεν μου το κάνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 καλησπέρα παιδιά κάτοχος του lg x2 και εγώ . ενώ συνδέω το κινητό με το LGMobile Support Tool με πετάει σφάλμα στην Αναλυση πως η σύδνεση του υπολογιστή με το κινητο απέτυχε να βγάλω την μπαταρία και να ξαναδοκιμάσω . ξέρεις κανεις τι γίνετε ? το δοκίμασα καμια 5 - 6 φορες δεν γίνετε με τίποτα η αναβάθμιση σε ics Απο οσο θυμαμαι γινεται αμα δεν βγαλεις την μπαταρια που σου λεει , αλλα ισως να ξεσυνδεσεις και ξανασυνδεσεις το καλωδιο αν χρειαστει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μετά το update σε επισημη ics αντιμετωπίζω τα εξής: 1)Η μπαταρία ώρες ώρες κολλάει σε ένα ποσοστό και δεν κατεβαίνει. Επίσης αν το βάλεις εκείνη τη στιγμή για φόρτιση δε φορτίζει. Μόνο με restart στρώνει. 2)Το κινητό κάνει από μόνο του restarts όταν δεν το χρησιμοποιώ με αποτέλεσμα αν δεν το κοιτάξω για αρκετή ώρα να φαίνεται κλειστό και να χάνω κλήσεις μιας και όταν ξαναανοίξει ζητάει το pin. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim? Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό το χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση. Αν δεν είχε και αυτά τα προβλήματα θα ήταν super Ξέρει Κανείς ; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Απο οσο θυμαμαι γινεται αμα δεν βγαλεις την μπαταρια που σου λεει , αλλα ισως να ξεσυνδεσεις και ξανασυνδεσεις το καλωδιο αν χρειαστει το εχω κανει πολλες φορες και αυτο . παω στην λυση του σπυρου με το smart flash Done . το εκανα ετσι ολα πηγαν καλα Edited June 9, 2013 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 κανενα καλο προγραμμα για μπλοκ σε διαφημισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 όταν έβαλα την ics κολλούσε σε αφάνταστο βαθμό όταν έκανα 2 - 3 restart και έγινε και φόρτιση στο κινητό έστρωσε . σας φαίνεται λογικό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Οπως φαίνεται και στην φοτο το τζαμι μπροστά ειναι άθικτο αλλα η lcd απο μεσα εχει παθει ζημια μαλλον...το digitizer τι ακριβώς είναι? Απο ebay βρηκα digitizer κ lcd 20 ευρω εκαστο.Βιντεακια με αλλαγη ειδα και δεν ηταν τραγικα δυσκολα. Από ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ έχει σπάσει μόνο η LCD. Όταν το ανοίξεις θα δεις πόσο εύθραυστη είναι (προσοχή και στην καινούρια, handle with extreme care που λένε στο χωριό μου :p). To digitizer είναι το μπροστινό γυαλί κολλημένο μαζί με το digitizer (δηλαδή το φιλμ που καταλαβαίνει την επαφή), και πάνε μαζί. Για να αλλάξεις αυτό (το μπροστινό γυαλί δηλαδή), θέλεις αρκετή δουλειά (συν heatgun ή πιστολάκι), για την LCD θέλεις μόνο το άνοιγμα και το λύσιμο των διαφόρων εξαρτημάτων. Από ότι φαίνεται παίρνεις μόνο την LCD, κοιτάς ένα από τα "απλά" videos (γιατί πρέπει να δεις τα extended versions για να δεις και την αλλαγή του digitizer) και προχωράς. Την πρώτη φορά που θα το κάνεις, θα χρειαστείς ένα γεμάτο μισάωρο (προχωρώντας με προσοχή). Δεν μπορείς να χαλάσεις τίποτα αν προσέχεις, ξεκίνα άφοβα... κανενα καλο προγραμμα για μπλοκ σε διαφημισεις? Υπήρχαν 2-3 καλά που δούλευαν super, αλλά απαγορεύτηκαν και βγήκαν από το Market πριν 2-3 μήνες περίπου (η ίδια η Google τα έβγαλε γιατί έκοβαν έσοδα από την ίδια, τους διαφημιστές και τους προγραμματιστές)... Edited June 10, 2013 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 κανενα καλο προγραμμα για μπλοκ σε διαφημισεις? adaway!!Googlαρε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 κανενα καλο προγραμμα για μπλοκ σε διαφημισεις? Adfree (εκτος play store το εβγαλαν πριν λιγο καιρο , google it) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 εβαλα το adaway.αν τα βαλω και τα 2 θα εχω θεμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts