Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ειμαι με Paranoid Android build 13 και θελω να γυρισω σε στοκ

Επειδη διαβαζω για κολληματα και δεν ανοιγει το κινητο σε καποιους που το εχουν δοκιμασει ... ποια ειναι τα ασφαλη βηματα για να ακολουθησω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την τελευταια βδομαδα εχει αλλαξει απο μονος του ο ηχος κλησης και ειδοποιησησ...μεσω ενως file manager το αλλαζω,μου δειχνει οτι αποθηκευεται αλλα και αμεσως να με παρουν τηλ χτυπαει διαφορετικα...ξερει κανεις τι φταιει;

πριν μια βδομαδα περιπου διεγραψα καποιες εφαρμογες του κινητου οπως music,λετε να φταιει αυτο και πως μπορω αν ειναι να το ξαναβαλω;

εχω dmx 1,6,5

ευχαριστω πολυ

την τελευταια βδομαδα εχει αλλαξει απο μονος του ο ηχος κλησης και ειδοποιησησ...μεσω ενως file manager το αλλαζω,μου δειχνει οτι αποθηκευεται αλλα και αμεσως να με παρουν τηλ χτυπαει διαφορετικα...ξερει κανεις τι φταιει;

πριν μια βδομαδα περιπου διεγραψα καποιες εφαρμογες του κινητου οπως music,λετε να φταιει αυτο και πως μπορω αν ειναι να το ξαναβαλω;

εχω dmx 1,6,5

ευχαριστω πολυ

Παίζει να φταίει και αυτό...Εγώ το music δεν το βγάζω ποτέ...

Ξερουμε τιποτα για αλλαγη οθονης ή digitalizer?

Σημερα εφαγε ενα γερο χτυπημα κατω δεξια αν και το γυαλί δεν εσπασε η μιση οθονη pixeλιασε με κατι γραμμες...:(

Ξερουμε τιποτα για αλλαγη οθονης ή digitalizer?

Σημερα εφαγε ενα γερο χτυπημα κατω δεξια αν και το γυαλί δεν εσπασε η μιση οθονη pixeλιασε με κατι γραμμες...:(

Δές το λίγο στο ebay. Σαν διαδικασία λένε πως δεν είναι δύσκολη

Δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν είναι και απλή. Η αλλαγή της LCD για την ακρίβεια είναι πιο εύκολη, καθώς απαιτεί μόνο λύσιμο του κινητού. Η αλλαγή του digitizer όμως είναι λίγο πιο μανίκι, καθώς θέλει ξεκόλλημα-κόλλημα, με προσοχή και χωρίς να σπάσει κάτι...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν είναι και απλή. Η αλλαγή της LCD για την ακρίβεια είναι πιο εύκολη, καθώς απαιτεί μόνο λύσιμο του κινητού. Η αλλαγή του digitizer όμως είναι λίγο πιο μανίκι, καθώς θέλει ξεκόλλημα-κόλλημα, με προσοχή και χωρίς να σπάσει κάτι...

Βασικα δεν εχει σπασει το γυαλι της οθονης αλλα μεσα απο το γυαλι εχει πιεστει η οθονη (Μαλλον LCD ) και εχει pixeliasei η μιση οθονη.

πχ. Οπως σε καποιες οθονες τηλεορασεων τις πιεσουμε με το δαχτυλο μας αλλαζει το χρωμα....αλλα η αποκρυση του touch της οθονης λειτουργει αψογα παντου.

Τι λετε να κανω?

καλησπέρα παιδιά κάτοχος του lg x2 και εγώ . ενώ συνδέω το κινητό με το LGMobile Support Tool με πετάει σφάλμα στην Αναλυση πως η σύδνεση του υπολογιστή με το κινητο απέτυχε να βγάλω την μπαταρία και να ξαναδοκιμάσω . ξέρεις κανεις τι γίνετε ? το δοκίμασα καμια 5 - 6 φορες δεν γίνετε με τίποτα η αναβάθμιση σε ics Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά το update σε επισημη ics αντιμετωπίζω τα εξής:

1)Η μπαταρία ώρες ώρες κολλάει σε ένα ποσοστό και δεν κατεβαίνει. Επίσης αν το βάλεις εκείνη τη στιγμή για φόρτιση δε φορτίζει. Μόνο με restart στρώνει.

2)Το κινητό κάνει από μόνο του restarts όταν δεν το χρησιμοποιώ με αποτέλεσμα αν δεν το κοιτάξω για αρκετή ώρα να φαίνεται κλειστό και να χάνω κλήσεις μιας και όταν ξαναανοίξει ζητάει το pin. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim?

Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό το χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση. Αν δεν είχε και αυτά τα προβλήματα θα ήταν super

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

ψαχνω μια custom rom που να ειναι σταθερη και να εχει καμερα σαν της μαμας σε ποιοτητα.

Eχω την DMX 1.2 με kernel king of birds oc14 που τρέχει μια χαρά χωρείς κανένα πρόβλημα..!!!;) και από Photo kai Video η καλύτερη. Είχα βάλει την DMX 1.6.5 και είχα προβλήματα..!!! να και μια photo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290377&page=767#11500

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Βασικα δεν εχει σπασει το γυαλι της οθονης αλλα μεσα απο το γυαλι εχει πιεστει η οθονη (Μαλλον LCD ) και εχει pixeliasei η μιση οθονη.

πχ. Οπως σε καποιες οθονες τηλεορασεων τις πιεσουμε με το δαχτυλο μας αλλαζει το χρωμα....αλλα η αποκρυση του touch της οθονης λειτουργει αψογα παντου.

Τι λετε να κανω?

Δεν μπορείς να ξέρεις παρά μόνο αν το λύσεις. Ξέρω τι σου λέω, την έχω πάθει. Για να μην παραγγέλνεις τζάμπα τα κομμάτια, άνοιξέ το πρώτα και δες τι έχει σπάσει (LCD, digitizer ή και τα δύο), παρήγγειλε ότι χρειάζεσαι και μετά το φτιάχνεις.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Οπως φαίνεται και στην φοτο το τζαμι μπροστά ειναι άθικτο αλλα η lcd απο μεσα εχει παθει ζημια μαλλον...το digitizer τι ακριβώς είναι?

Απο ebay βρηκα digitizer κ lcd 20 ευρω εκαστο.Βιντεακια με αλλαγη ειδα και δεν ηταν τραγικα δυσκολα.

παιδιά έναν οδηγό για manual official ics με kdz υπάρχει να με στείλει κανεις? γιατί έχω πρόβλημα με τις lg δεν μου το κάνει
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά κάτοχος του lg x2 και εγώ . ενώ συνδέω το κινητό με το LGMobile Support Tool με πετάει σφάλμα στην Αναλυση πως η σύδνεση του υπολογιστή με το κινητο απέτυχε να βγάλω την μπαταρία και να ξαναδοκιμάσω . ξέρεις κανεις τι γίνετε ? το δοκίμασα καμια 5 - 6 φορες δεν γίνετε με τίποτα η αναβάθμιση σε ics

Απο οσο θυμαμαι γινεται αμα δεν βγαλεις την μπαταρια που σου λεει , αλλα ισως να ξεσυνδεσεις και ξανασυνδεσεις το καλωδιο αν χρειαστει

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μετά το update σε επισημη ics αντιμετωπίζω τα εξής:

1)Η μπαταρία ώρες ώρες κολλάει σε ένα ποσοστό και δεν κατεβαίνει. Επίσης αν το βάλεις εκείνη τη στιγμή για φόρτιση δε φορτίζει. Μόνο με restart στρώνει.

2)Το κινητό κάνει από μόνο του restarts όταν δεν το χρησιμοποιώ με αποτέλεσμα αν δεν το κοιτάξω για αρκετή ώρα να φαίνεται κλειστό και να χάνω κλήσεις μιας και όταν ξαναανοίξει ζητάει το pin. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim?

Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό το χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση. Αν δεν είχε και αυτά τα προβλήματα θα ήταν super

Ξέρει Κανείς ;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Απο οσο θυμαμαι γινεται αμα δεν βγαλεις την μπαταρια που σου λεει , αλλα ισως να ξεσυνδεσεις και ξανασυνδεσεις το καλωδιο αν χρειαστει

το εχω κανει πολλες φορες και αυτο . παω στην λυση του σπυρου με το smart flash

Done . το εκανα ετσι ολα πηγαν καλα

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

όταν έβαλα την ics κολλούσε σε αφάνταστο βαθμό όταν έκανα 2 - 3 restart και έγινε και φόρτιση στο κινητό έστρωσε . σας φαίνεται λογικό ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως φαίνεται και στην φοτο το τζαμι μπροστά ειναι άθικτο αλλα η lcd απο μεσα εχει παθει ζημια μαλλον...το digitizer τι ακριβώς είναι?

Απο ebay βρηκα digitizer κ lcd 20 ευρω εκαστο.Βιντεακια με αλλαγη ειδα και δεν ηταν τραγικα δυσκολα.

Από ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ έχει σπάσει μόνο η LCD. Όταν το ανοίξεις θα δεις πόσο εύθραυστη είναι (προσοχή και στην καινούρια, handle with extreme care που λένε στο χωριό μου :p). To digitizer είναι το μπροστινό γυαλί κολλημένο μαζί με το digitizer (δηλαδή το φιλμ που καταλαβαίνει την επαφή), και πάνε μαζί. Για να αλλάξεις αυτό (το μπροστινό γυαλί δηλαδή), θέλεις αρκετή δουλειά (συν heatgun ή πιστολάκι), για την LCD θέλεις μόνο το άνοιγμα και το λύσιμο των διαφόρων εξαρτημάτων.

Από ότι φαίνεται παίρνεις μόνο την LCD, κοιτάς ένα από τα "απλά" videos (γιατί πρέπει να δεις τα extended versions για να δεις και την αλλαγή του digitizer) και προχωράς. Την πρώτη φορά που θα το κάνεις, θα χρειαστείς ένα γεμάτο μισάωρο (προχωρώντας με προσοχή). Δεν μπορείς να χαλάσεις τίποτα αν προσέχεις, ξεκίνα άφοβα...

κανενα καλο προγραμμα για μπλοκ σε διαφημισεις?

Υπήρχαν 2-3 καλά που δούλευαν super, αλλά απαγορεύτηκαν και βγήκαν από το Market πριν 2-3 μήνες περίπου (η ίδια η Google τα έβγαλε γιατί έκοβαν έσοδα από την ίδια, τους διαφημιστές και τους προγραμματιστές)...

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

κανενα καλο προγραμμα για μπλοκ σε διαφημισεις?

Adfree (εκτος play store το εβγαλαν πριν λιγο καιρο , google it)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)