Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ναι αλλά σκέψου ότι από froyo θα πηγαίνεις κατευθείαν σε ics..

Όσο για το vf νομίζω ότι έχει σχέση με την Vodafone..

αν πηγαινει κατευθειαν σε ice cream sandwich υπαρχει καποιο προβλημα΄;όσον αφορά το vf θα εχχει το σήμα της vodafone μολις το ανοιγω;ή κατι άλλο που να έχει σχέση με vodafone; κανένα αυτοκόλλητο;επίσης αν το αγοράσω απο εεδώ http://www.vnp.gr/lg-p990-optimus-speed-2x-bl-eu.html ξέρετε αν έχει εγγύηση;συγγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις και ευχαριστω προκαταβολικά.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν πηγαινει κατευθειαν σε ice cream sandwich υπαρχει καποιο προβλημα΄;όσον αφορά το vf θα εχχει το σήμα της vodafone μολις το ανοιγω;ή κατι άλλο που να έχει σχέση με vodafone; κανένα αυτοκόλλητο;επίσης αν το αγοράσω απο εεδώ http://www.vnp.gr/lg-p990-optimus-speed-2x-bl-eu.html ξέρετε αν έχει εγγύηση;συγγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις και ευχαριστω προκαταβολικά.

Όχι δεν έχει πρόβλημα που παιρνει κατευθείαν ics ίσα ίσα καλύτερα...Όσο για σήματα κτλπ δεν ξέρω,δεν είμαι σίγουρος..Γιατί να μην έχει εγγύηση απο το καταστημα εφόσων το περνεις καινούργιο;;

Λοιπόν αυτό που βλέπω είναι πέρα από τις καθυστερήσεις της τάξης των 2 δευτερολέπτων για να ανοιξω κάποιες εφαρμογές που δε ξέρω πως λύνεται, ότι τρεις φορές απενεργοποίησα το τηλέφωνο και από μόνο του μετά από λίγο ενώ είναι κλειστό ανάβει η οθόνη και έχει μαύρο φόντο. Δε προχωράει για να εκκινήσει απλά είναι φωτιζομενη η οθόνη. Βγάζω τη μπαταρία , τη ξαναβάζω, το ανοίγω και ξεκινάει με λάθος ώρα και ημερομηνία. Μετά από κάποια λεπτά εμφανίζει από μόνο του τη σωστή ώρα και ημερομηνία. Τι λέτε να είναι ;

Αξίζει τελικά η cm10.1, έχει bugs???

Μου λείπει το πληκτρολόγιο και η εφαρμογή με τις επαφες(της lg) αλλά οκ..Είναι πολύ smooth,έχει καλη μπαταρία(απο όσο έχω δει ) και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα..Θα δειξει,είναι πολύ νωρίς ακόμα..

Κάποια μ@λακί@ έκανα και έχει κολλήσει το κινητό.

Το κινητό ήταν σε stock 4άρα root και επιχείρησα να περάσω cm10.1 αλλά ενώ έκανα full wipe data/chace κτλ, πάτησα να κάνει install από την sd και την ROM και τα gapps, κάνω reboot και μένει μόνιμα κολλημένο στο αρχικό λογότυπο της LG!

Καμιά ιδέα?

Κάποια μ@λακί@ έκανα και έχει κολλήσει το κινητό.

Το κινητό ήταν σε stock 4άρα root και επιχείρησα να περάσω cm10.1 αλλά ενώ έκανα full wipe data/chace κτλ, πάτησα να κάνει install από την sd και την ROM και τα gapps, κάνω reboot και μένει μόνιμα κολλημένο στο αρχικό λογότυπο της LG!

Καμιά ιδέα?

Μην ανχώνεσαι φίλε..Κατεβασε το tool του Σπύρου και περνα το παλιό layout.. Δεν δουλεύει στον καινούργιο bootloader.. (αν κατέβασες από το site της cyanogen..)

Ευχαριστώ, πώς θα ξέρω όμως ποιο layout να επιλέξω?

Edit: λειτούργησε!

Edited by Lefteriskou

Με την cm10.1 ενώ δούλεψε το κινητό, δεν διαβάζει την κάρτα sd, θέλει κάποια ρύθμιση ?

Αν εννοείς την εσωτερική sd μπες στο τοπικ του Σπύρου στο xda και κατεβάσετε το sd fix.zip.. Φλασαρα το και θα είσαι κομπλέ..

Δοκίμασα και άλλη κάρτα μνήμης μήπως είχε πρόβλημα αλλά και πάλι, ενώ την διαβάζει δεν την βλέπει ούτε, το άλμπουμ, ούτε οι εφαρμογές κτλ...

Λοιπόν αυτό που βλέπω είναι πέρα από τις καθυστερήσεις της τάξης των 2 δευτερολέπτων για να ανοιξω κάποιες εφαρμογές που δε ξέρω πως λύνεται, ότι τρεις φορές απενεργοποίησα το τηλέφωνο και από μόνο του μετά από λίγο ενώ είναι κλειστό ανάβει η οθόνη και έχει μαύρο φόντο. Δε προχωράει για να εκκινήσει απλά είναι φωτιζομενη η οθόνη. Βγάζω τη μπαταρία , τη ξαναβάζω, το ανοίγω και ξεκινάει με λάθος ώρα και ημερομηνία. Μετά από κάποια λεπτά εμφανίζει από μόνο του τη σωστή ώρα και ημερομηνία. Τι λέτε να είναι ;

Δεν μου έχει τύχει (DjangoManouche), απλά είχα επανεκκινήσεις λόγω Viber. Το έκανα Freeze και από τότε όλα ΟΚ.

Πάντως αυτό που λες, μου θυμίζει μια κακή ROM που της έχουν κάνει χίλιαδυο πασαλλείματα για να δουλέψει.... (βλ SD fix, WiFi Fix κλπ)...

Μια καλή ROM απευθείας από τα sources θα δούμε;;;

Δοκίμασα και άλλη κάρτα μνήμης μήπως είχε πρόβλημα αλλά και πάλι, ενώ την διαβάζει δεν την βλέπει ούτε, το άλμπουμ, ούτε οι εφαρμογές κτλ...

Χμμμ για κάνε μια εγκατάσταση της Ρομ απο την εξωτερική sd..

Μια ερωτησουλα.. Ενεργοποιω απο καπου το να μου εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας διπλα στο εικονιδιο?

Μια ερωτησουλα.. Ενεργοποιω απο καπου το να μου εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας διπλα στο εικονιδιο?

Πας ρυθμισεις και απο εκει εξοικονομηση ενεργειας πατας πανω και αφου ανοιξη κατεβαινεις προς τα κατω και κλεικαρεις σταθμη μπαταριας.

Ξαναπέρασα την ROM, πέρασα και άλλη έκδοση και πάλι τίποτα, την εξωτερική sd δεν την βρίσκει ...

Django manouche v1.2

Ποιο layout χρειάζεται για να περάσουμε αυτήν την rom? Gapps χρειάζεται να περάσουμε σε αυτήν?

Ξαναπέρασα την ROM, πέρασα και άλλη έκδοση και πάλι τίποτα, την εξωτερική sd δεν την βρίσκει ...

Οι CM roms χρησιμοποιούν ανάποδα τις sd κάρτες. Την εσωτερική σαν εξωτερική και την εξωτερική σαν εσωτερική. Είσαι σίγουρος ότι δεν βλέπεις την εξωτερική? Μπες σε recovery σύνδεσε το USB και από το mounts and storage έπέλεξε USB Storage. Βλέπεις και τις δύο στο PC?

Ποιο layout χρειάζεται για να περάσουμε αυτήν την rom? Gapps χρειάζεται να περάσουμε σε αυτήν?

Η DM X1.2 είναι stock based ICS ROM, δεν χρειάζεται gapps.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Όσοι βάλατε και DM1.2 και 1.2.1 ποια βρήκατε καλύτερη;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι CM roms χρησιμοποιούν ανάποδα τις sd κάρτες. Την εσωτερική σαν εξωτερική και την εξωτερική σαν εσωτερική. Είσαι σίγουρος ότι δεν βλέπεις την εξωτερική? Μπες σε recovery σύνδεσε το USB και από το mounts and storage έπέλεξε USB Storage. Βλέπεις και τις δύο στο PC?

Έκανα αυτό που λες αλλά ακόμα δεν... Ενώ την διαβάζει το κινητό (στις ρυθμίσεις-αποθηκευτικό χώρος-κάρτα sd αλλά είναι γκρι και βλέπω μόνο τον διαθέσιμο χώρος τίποτα άλλο), όταν πάω πχ στο άλμπουμ του κινητού λέει: Δεν υπάρχει διαθέσιμος εξωτερικός χώρος αποθήκευσης!

Στο pc διαβάζει μόνο την εξωτερική μου (αυτή που δεν διαβάζει το κινητό), ενώ την εσωτερική sd δεν την διαβάζει καθόλου.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)