Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Οπως έγραψα και στο xda το πολυεργαλείο του Σπύρου είναι τόσο πρακτικό, απαραίτητο και χρήσιμο ...όπως ένας καλός ελβετικός πολυσουγιάς στην ζούγκλα!!!

Καταπληκτικό εργαλείο, πολύ καλή δουλειά με αναλυτικές οδηγίες που αξίζει να το χρησιμοποιήσουμε και να το στηρίξουμε στο xda και για έναν ακόμη λόγο:

Είναι Ελληνικό προϊόν!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

Μια που είναι ''Ελληνικό προϊόν'' ανέβασε και γράψε και εδώ και στα ελληνικά....!!!!!!!!!!!;) για να καταλάβουμε πλήρες την λειτουργιά... τα καλούδια... και το πως το χρησιμοποιήσουμε και εμείς που δεν το έχουμε και κατέχουμε τόσο το αντικείμενο..!...:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και τώρα που είμαι με στοκ και χωρίς recovery πως το κάνω αυτό; Και αν το κάνω... χάνω τα πάντα και ξαναστήνω, ε;..

@Lefteriskou: δυστυχως μου φαίνεται "hardware-ικό" πρόβλημα φίλε... Χωρίς να μου έχει τύχει κάτι τέτοιο βέβαια. Ελπιζω να βρεις λύση από το service!

EDIT: μόλις έγινε και 3ο reset...

Θα σου προτεινα αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038868

Ειναι ετοιμη rootαρισμενη και με το recovery περασμενο. Περνας βλεπεις πως παει και αν δεις τα ιδια κανεις τα παραπανω. Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , τι διαγράφεται?

Είναι αυτό που λέει στο μενού απόρρητο ...επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ?

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μια που είναι ''Ελληνικό προϊόν'' ανέβασε και γράψε και εδώ και στα ελληνικά....!!!!!!!!!!!;) για να καταλάβουμε πλήρες την λειτουργιά... τα καλούδια... και το πως το χρησιμοποιήσουμε και εμείς που δεν το έχουμε και κατέχουμε τόσο το αντικείμενο..!...:lol:

Φιλε,ειναι μεγαλο το κειμενο για να κατσει καποιος να το μεταφρασει.Χρησιμοποιησε το google translate,θα σε βοηθησει.Επισης,αν δεν εχεις αναγκη/προβλημα,δεν σου χρειαζεται τοσο αυτο το ποστ.Ειναι παρα πολυ καλος οδηγος κ χρησιμος βεβαια.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Οπως έγραψα και στο xda το πολυεργαλείο του Σπύρου είναι τόσο πρακτικό, απαραίτητο και χρήσιμο ...όπως ένας καλός ελβετικός πολυσουγιάς στην ζούγκλα!!!

Καταπληκτικό εργαλείο, πολύ καλή δουλειά με αναλυτικές οδηγίες που αξίζει να το χρησιμοποιήσουμε και να το στηρίξουμε στο xda και για έναν ακόμη λόγο:

Είναι Ελληνικό προϊόν!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

Δεν δουλευουν τα Link

Θα σου προτεινα αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038868

Ειναι ετοιμη rootαρισμενη και με το recovery περασμενο. Περνας βλεπεις πως παει και αν δεις τα ιδια κανεις τα παραπανω. Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος

έβαλα recovery με το AllInOneToolkit... Πέρασα την FLEX - ICER αλλά έγινε χειρότερα... Επανέφερα το backup που είχα κρατήσει... Πάλι στα ίδια όμως, σήμερα το πρωί στο άσχετο είδα το κινητό κλειστό...

Το βράδυ θα ξανακάνω full wipe και θα φλασάρω από την αρχή. Υπάρχει κάποιος να επιβεβαιώσει αν το KDZ φλασάρεται όπως στον οδηγό εδώ στο myphone.gr?? Ισχύει ακόμα η ίδια διαδικασία;; (Και αν ξέρει αν υπάρχει διαφορά μεταξύ KDZ και .BIN/.FLS??!! ) :!:

Εγώ αυτό που θα προτείνω είναι να γυρίσετε σε stock V20s,όσοι έχετε κολλήματα-προβλήματα,και να κάνετε αναβάθμιση μέσω του LG-Tool. Είχα κάποια lagαρίσματα όταν την είχα flashάρει (V30A),στον browser,στο play store μέχρι και τα LWPs κόλλαγαν κάποιες φορές,και αποφάσισα να κάνω αυτό που σας προτείνω. Μέχρι στιγμής η συσκευή "πετάει"!

Υ.Γ. Το wi-fi drain δεν είναι κάποιο πρόβλημα... Απλά,έτσι είναι... Μην συγκρίνετε με custom ROMs.. Εγώ θυμάμαι με τη stock GB,σε παλαιότερες εκδόσεις,με το ζόρι κράταγα μια μέρα τη μπαταρία δίχως να αδειάσει.. ;)

Υπάρχει κάποιος να επιβεβαιώσει αν το KDZ φλασάρεται όπως στον οδηγό εδώ στο myphone.gr?? Ισχύει ακόμα η ίδια διαδικασία;; (Και αν ξέρει αν υπάρχει διαφορά μεταξύ KDZ και .BIN/.FLS??!! ) :!:

Εγω χρησιμοποιησα τον οδηγο γιατι δεν ειχα ξανκανει smartflash. Δουλεψε κανονικα

Μόλις έμαθα μέσω live chat που έκανα με εκπρόσωπο της LG, ότι ανέβηκε η ICS και μπορούμε να τη περάσουμε μέσω του support tool. Ανέβηκε μάλιστα από το πρωί για τις open market συσκευές. Θα τσεκάρω μόλις μπορέσω το απόγευμα αν είναι όλα ΟΚ και θα δώσω feedback.

έχω περασμένη την V30a-EUR πως μπαίνω σε recovery mode??? χωρείς την χρήσει του ROM Manager..!!!

Εγω χρησιμοποιησα τον οδηγο γιατι δεν ειχα ξανκανει smartflash. Δουλεψε κανονικα

Έχασες στήσιμο, εφαρμογές κλπ ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Έχασες στήσιμο, εφαρμογές κλπ ?

Με smartflash σιγουρα τα εχασε..

Που εχει LG στην αθηνα;;Θελω να αγορασω μια 2η μπαταρια..10 ευρω ακουσα οτι εχει..

Edited by andrewk

Και σε μένα τρώει λίγα κολλήματα - για να μπεί γενικά σε εφαρμογή ζορίζεται αρκετά!

να ρωτήσω, την αναβάθμιση την έκανα με το lg update tool.

Έχω την εντύπωση ότι τα κολλήματα έγιναν επειδή έκανα χειροκίνητη επαναφορά όλων τον αρχείων της εσωτερικής μνήμης (όπως με συμβούλεψε το εργαλείο)

Μπορώ να ξαναπεράσω με το εργαλείο την ίδια ics ή με επαναφορά θα έρθει στα συγκαλά της?

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Και σε μένα τρώει λίγα κολλήματα - για να μπεί γενικά σε εφαρμογή ζορίζεται αρκετά!

να ρωτήσω, την αναβάθμιση την έκανα με το lg update tool. Μπορώ να ξαναπεράσω με το εργαλείο την ίδια ics ή με επαναφορά θα έρθει στα συγκαλά της?

Την εχω περασει και εγω 2 φορες και μου κολαγε full,πηγαινε προς djangomanouche μερια,να βρεις την ησυχια σου..

Δυστυχώς και εγώ έχω πρόβλημα με v30 euro open. Τώρα που το φόρτωσα εφαρμογές το κινητό σε κάποιες εφαρμογές σέρνεται όσο ποτέ. Μεγάλο πρόβλημα με skype και Facebook. Έχω περάσει με smartflash και τις εφαρμογές μία μία ξανά για να μην έχω πρόβλημα με restore. Έχετε να προτείνεται κάτι καλό δοκιμασμένο σε ics ή να περάσω στην παλιά καλή του temasek;
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

έκανα επαναφορά και ήρθε στα ίσια του! Edited by samniotis
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανας πιο ευκολος τροπος να ρουταρουμε την 30Α χωρις nvflash/smartflash?

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανας πιο ευκολος τροπος να ρουταρουμε την 30Α χωρις nvflash/smartflash?

Γιατί πως μπορούμε να ρουταρουμε την 30Α με smartflash?:wacko:

Για root ρε παιδιά έγραψα πιο πάνω αυτό, είναι πολύ απλό:

1) κατεβάζεις αυτό http://www.multiupload.nl/3NOTPXFDSB

το αποσυμπιέζεις

2) Συνδέεις το κινητό σε APK Mode (χωρίς μπαταρία και κρατάς πατημένα + και - του volume)

(αν χρειαστούν drivers υπάρχουν στο φάκελο που αποσυμπίεσες)

3) Τρέχεις το flash.bat με δικαιώματα διαχειριστή (ίσως και να μην χρειάζεται αλλά εγώ έτσι το έκανα)

περιμένεις και είσαι έτοιμος.

[τα πήρα από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034528&highlight=root+30a αυτο ειχα δει, αλλα ειπα μηπως υπαρχει κατι νωριτερο. Ειχα καλομαθει με το navigation του google maps και τωρα χωρις root μου λειπει.

edit: με προλαβε ο Jaranor (τα ειπε και καλυτερα)

έχω περασμένη την V30a-EUR πως μπαίνω σε recovery mode??? χωρείς την χρήσει του ROM Manager..!!!

Δεν γινεται,εφοσον δεν εχεις περασμενο recovery

Με smartflash σιγουρα τα εχασε..

Που εχει LG στην αθηνα;;Θελω να αγορασω μια 2η μπαταρια..10 ευρω ακουσα οτι εχει..

Αμπελοκηπους φιλε

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)