andrewk Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 εχω βαλει την cm10 και ειναι ασταθης και θελω να ξερουταρο το κινητο και να το γυρισω σε στοκ πως γινετε ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008189#post4008189 Προσθεσε και αλλα πραγματα στην ics ο stefan.. new official ICS bootloader (NVFlash version) & new ICS partitioning layout (NVFlash version) & Root & Facelock & Google Now & CWM 6 (NVFlash version) & essential tweaks & more widgets & init.d functionality & ad blocking & Μπορω με καποιο τροπο να την περασω χωρις να χασω της εγκατεστημενες εφαρμογες??Το backup του cwm 5 γινεται restore στο cwm 6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 τι διαφορα έχει η lite με την άλλη;πήγα να κάνω αυτά που λέει για την άλλη αλλά το αφησα καλύτερα μη γίνει και τίποτα... edit:Δε μπορεί να διαβάσει την εξωτερική sd...τι να κάνω; Η στανταρ μπανει οπως εισαι οπως εισαι η αλλη θελει παραπανω διαδικασια γιατι εχει παραπανω εφαρμογες. Τις γραφει τις διαφορες αναλυτικα, μπες και διαβασε. Κανε στην εσωτερικη sd εναν φακελο με το ονομα external_sd . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μήπως χρησιμοποιείς την έκδοση από tonyp και harsh; Αν ναι, λογικό είναι γιατί ο kernel αυτής της έκδοσης βασίζεται στα sources του cm10 με αποτέλεσμα να φέρνει κάποια bugs από το cm10 και στην stock έκδοση. Η έκδοση του stefan που είναι απείραχτη με τον original kernel λογικά δεν πρέπει να έχει τέτοια προβλήματα. Του Stefan έχω... Ελπίζω να μην το παρουσιάσει ξανά το θεματάκι. Ίσως ήταν κάτι παροδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008189#post4008189 Προσθεσε και αλλα πραγματα στην ics ο stefan.. new official ICS bootloader (NVFlash version) & new ICS partitioning layout (NVFlash version) & Root & Facelock & Google Now & CWM 6 (NVFlash version) & essential tweaks & more widgets & init.d functionality & ad blocking & Μπορω με καποιο τροπο να την περασω χωρις να χασω της εγκατεστημενες εφαρμογες??Το backup του cwm 5 γινεται restore στο cwm 6?? Πηγα εκει αλλα δεν μπορω να κατεβασω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πηγα εκει αλλα δεν μπορω να κατεβασω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" τι μπορω να κανω? Nα τσεκαρεις την συνδεση σου στο ιντερνετ,ολοι στο φορουμ του στεφαν κανονικα κατεβαζουν,κι εγω τα εχω κατεβασει ολα κανονικοτατα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 δεν φταει η συνδεση... ο server τους ειναι απασχολημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Ρε παιδιά τι διαφορά έχει αυτή με αυτή;Εγώ έχω την πρώτη...για να βάλω την δευτερη θέλει full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Ρε παιδιά τι διαφορά έχει αυτή με αυτή;Εγώ έχω την πρώτη...για να βάλω την δευτερη θέλει full wipe; Ειναι ρομς απο διαφορετικους devs,απλως.Διαβασε τι περιλαμβανει του καθενος κ βρες τις διαφορες.Οταν αλλαζεις μνημη,θελει full wipe,αλλιως θα εχεις προβληματα. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εβαλα την standard και μολις παιρνω τηλεφωνο μαυριζει η οθονη αλλα η κληση γινεται κανονικα.Αν θες να το κλεισεις το το τηλεφωνο δεν μπορεις εσυ παρα μονο μοιλις το κλεισει ο αλλος.Μετα απο κανα λεπτο επανερχεται η οθονη αλλιως βγαζεις μπαταρια και reboot.Ειναι μεγαλο ξενερωμα.Εχει κανεις καμμια λυση πριν ξαναγυρισω σε καποια αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εβαλα την standard και μολις παιρνω τηλεφωνο μαυριζει η οθονη αλλα η κληση γινεται κανονικα.Αν θες να το κλεισεις το το τηλεφωνο δεν μπορεις εσυ παρα μονο μοιλις το κλεισει ο αλλος.Μετα απο κανα λεπτο επανερχεται η οθονη αλλιως βγαζεις μπαταρια και reboot.Ειναι μεγαλο ξενερωμα.Εχει κανεις καμμια λυση πριν ξαναγυρισω σε καποια αλλη Τι εννοεις εβαλες την standard?γινε συγκεκριμενος Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Τι εννοεις εβαλες την standard?γινε συγκεκριμενος Εννοω εβαλα αυτην την ρομ P990-ICS-v28g-3.0-standard http://goo.im/devs/tonyp/P990-stuff/ICS/P990_Stock-ICS-v28g-v3.0-standard.zip Και τωρα ειδα που το συνδεσα στο pc δεν αναγνωριζει την sd ... Edited November 17, 2012 by KAJWBTFE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εννοω εβαλα αυτην την ρομ P990-ICS-v28g-3.0-standard http://goo.im/devs/tonyp/P990-stuff/ICS/P990_Stock-ICS-v28g-v3.0-standard.zip Και τωρα ειδα που το συνδεσα στο pc δεν αναγνωριζει την sd ... Φακελο για την sd πρεπει να κανεις μονος σου.FUll wipe εκανες? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Και φακελο εκανα(αλλιως κολλαγε το κινητο μετα το φλασαρισμα) και full wipe εκανα... Δοκιμασα και αυτην cm-10-20121116-NIGHTLY-p990 και παλι τα ιδια...Δεν ξερω...Εβαλα τωρα την cm-7.2.0-p990 και ειναι οκ...Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει?.. Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Απο που αλλου μπορω να κατεβασω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να βαλω την stock rom? απο το συγγεκριμενο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 δεν με αφηνει και μου βγαζει οτι ειναι απασχολιμενος ο server ... καμοια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Full-Wipe means: - wipe data/factory reset - wipe cache partition - -> advanced -> wipe dalvik cache - -> advanced -> wipebattery statts (optional) - -> mounts an storage -> format cache - -> mounts an storage -> format data - -> mounts an storage -> format system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Full-Wipe means: - wipe data/factory reset - wipe cache partition - -> advanced -> wipe dalvik cache - -> advanced -> wipebattery statts (optional) - -> mounts an storage -> format cache - -> mounts an storage -> format data - -> mounts an storage -> format system Μα ολα αυτα τα εχω κανει..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδια εχει βρει κανενας Baseband που να δουλευει στην Ελλαδα χωρις προβληματα; Οι 725, 218,1120 μου εχουν βγαλει προβλημα μετα απο λιγο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδια εχει βρει κανενας Baseband που να δουλευει στην Ελλαδα χωρις προβληματα; Οι 725, 218,1120 μου εχουν βγαλει προβλημα μετα απο λιγο καιρο. 1,5 χρονο τωρα με 725 κ ταιριασμα ριλ/bb φυσικα,αναλογα την ρομ που φοραω καθε φορα,δεν ειχα προβλημα ποτε.Εξαιρω τις ics κ cm10,που αναγκαστικα χρησιμοποιω κ υπαρχουν(εν γνωση μου) προβληματα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ρε παιδιά η cm10 ακόμα πρόβλημα με τον ηχο έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ρε παιδιά η cm10 ακόμα πρόβλημα με τον ηχο έχει;; Κ δυστυχως θα συνεχισει να εχει, μεχρι να βγει ο κωδικας για τον κερνελ του 990(του 660 δεν ταιριαζει πληρως,ειναι για αλλου ειδους κεραια κ δικτυα) επισημως απο την lg. Ασχετο,μου αρεσε πολυ που καταφεραν να ξεκλειδωσουν τον bootloader του optimus g κ καταφεραν να το rootαρουν.Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι jb θα παρει κααααποια στιγμη στο Q4...κατι μου θυμιζει... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι jb θα παρει κααααποια στιγμη στο Q4...κατι μου θυμιζει... Το Q4 του .....2013? Γιατί η LG έτσι μας έχει μάθει.:mad: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το Q4 του .....2013? Γιατί η LG έτσι μας έχει μάθει.:mad: Για αυτο περιμενω κι εγω φιλε να δω...παντως στην αμερικη,το παιρνουν πολυ φτηνα,κι ολοι εχουν να λενε για την ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με το siii,την οθονη του κ την μπαταρια του.Βεβαια ολοι φοβουνται τις μουφες της lg...Απο την αλλη βεβαια τα βαζουν κ με την sammy,καθοτι εβαλε ολους να αγορασουν το siii με 1gb ram κ τωρα το βγαζει με 2gb ram lte... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Απο που αλλου μπορω να κατεβασω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να βαλω την stock rom? απο το συγγεκριμενο: http://forum.xda-developer....php?t=1035041 δεν με αφηνει και μου βγαζει οτι ειναι απασχολιμενος ο server ... καμοια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημη έκδοση ICS από την LG. Έχω την 2.3.4 V20s και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Εάν δεν υπάρχει, ξέρεται πότε αναμένεται; Ευχαριαστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημη έκδοση ICS από την LG. Έχω την 2.3.4 V20s και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Εάν δεν υπάρχει, ξέρεται πότε αναμένεται; Ευχαριαστώ. Οχι ακομα φιλε, μονο κατι leaks εχουν διαρευσει αλλα για να τα περασεις πρεπει ειτε να εισαι ροοτ ειτε με το nvflash. Λογικα ομως ειναι κοντα και η επισημη ανσβαθμιση (ελπιζουμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts