batman_13 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 καλημέρα,θα ήθελα να αναφέρω ταπροβλήματα που εχω με το lg μου,και να μου πείτε τι προτείνετε.Το βασικότερο είναι οτι οταν χρησιμοποιήσω το wi-fi μια φορά,την επόμενη μου βγάζει "σφάλμα" και μόνο με επανεκκίνηση ξαναδουλεύει.Η sim μου κάνει κατι κόλπα και δεν την διαβάζει αρκετές φορές και δεν ξέρω αν φταίει το κινητό γι'αυτο.Γενικά κολλάει αρκετές φορές και κλείνουν όλες οι εφαρμογές αν παω να κάνω 2-3 πράγματα ταυτόχρονα.Τι προτείνετε σαν λύση?Να το πάω στην lg για επισκευή η κάτι αλλο? Κανε αναβαθμιση μονος σου,θα λυθουν.Σε ποια ρομ εισαι? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok1986 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 δεν ξέρω.Που το κοιτάω αυτό?Αναβαθμίσεις εχω κάνει τις lg όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 δεν ξέρω.Που το κοιτάω αυτό?Αναβαθμίσεις εχω κάνει τις lg όλες Settings > Σχετικά με το τηλέφωνο > Έκδοση LGE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια. Το κινητο το πουλησα και εκανα ενα μικρο.. upgrade. Καλη συνεχεια με αυτο το υπεροχο κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Γινεται παιδια ο ηχος της ειδοποιησης των email (gmail) να ειναι διαφορετικος απο τα sms ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Βρε παλικάρια..! πως κάνουμε Root στη V20R..???? με το SuperOneClickv2.3.2 ..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Βρε παλικάρια..! πως κάνουμε Root στη V20R..???? με το SuperOneClickv2.3.2 ..??? ναι.εμενα γινοταν κατευθειαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) ναι.εμενα γινοταν κατευθειαν.. προσπαθώ να κάνω του αδελφού μου και κολλά...!!! στην διαδικασία πριν κάνει της ερωτήσεις που πατάμε ο.κ.....Way..??? :wacko: ____***τελικά με μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου όλα ο.κ.!!! Edited June 5, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok1986 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Settings > Σχετικά με το τηλέφωνο > Έκδοση LGE V20r είναι η έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 V20r είναι η έκδοση Ξαναπερνα την μεσω Smartflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια. Το κινητο το πουλησα και εκανα ενα μικρο.. upgrade. Καλη συνεχεια με αυτο το υπεροχο κινητο!!! Ποτέ ξανά LG ε; :lol: Να πω ότι δε σε καταλαβαίνω; Δε θα το πω. Με γειά το 1X! (μα από 2Χ σε 1Χ :p ) Επιστροφή σε LG μόνο αν το 4Χ πάει και αυτό άπατο σε πωλήσεις και το βρίσκω στα 300-350€ καινούριο. :cool: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok1986 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ξαναπερνα την μεσω Smartflash δηλαδή που το βρίσκω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Αντε να βαλω και τα δικα μου: Με 2.3.4 V20o με την συμμετοχη μονο της εσωτερικης sd 2d:434 3d:1187 Total:4959 ============================================================================= Και μετα απο αρκετο καιρο,πλεον με "cm7kang-O2x-RC3-116" και "SwiftExtreme-hoc-20112011" Kernel,τα αποτελεσματα: Total:7330 Το βασικοτερο,καλη διαχειρηση της μπαταριας,χωρις κολληματα και γρηγορη!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 δηλαδή που το βρίσκω αυτο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 Στο τέλος είναι,γράφει Ελλάδα και Ολανδία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Στα μηνύματα> Ρυθμίσεις> Κανάλια τι ακριβώς ρυθμίζεις; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Στην cm7 χρησιμοποιω αλλον kernel και την καμερα του Kostja_V.Οταν περναω καινουργια εκδοση του temasek πρεπει μετα να κανω εγκατασταση κερνελ και καμερα??Gapps δεν θελει νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Στην cm7 χρησιμοποιω αλλον kernel και την καμερα του Kostja_V.Οταν περναω καινουργια εκδοση του temasek πρεπει μετα να κανω εγκατασταση κερνελ και καμερα??Gapps δεν θελει νομιζω.. θέλει πάλη πέρασμα η camera.!Gapps oxι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Έχω και άλλο πρόβλημα στο πρόσφατα επισκευασμένο 2X μου. Δε μπαίνει σε USB mode. Το συνδέω με το PC και μόνο φορτίζει. Ορίστε; :wacko: απο τις ρυθμισεις, εχεις τσεκαρει στο sd card and phone storage την επιλογη mass storage only?? το καλωδιο που χρησιμοποιεις ειναι το κανονικο?? Το δοκίμασα και με την επιλογή τσεκαρισμένη και με την επιλογή όχι τσεκαρισμένη. Το καλώδιο είναι το ίδιο με το οποίο το δούλευα πάντα (ή το δικό του ή του Optimus One, τα έχω μπερδέψει, αλλά πάντα με το συγκεκριμένο έκανα τη δουλειά). Επίσης στον υπολογιστή στο γραφείο όταν το συνδέω κάνει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή μόνο φορτίζει. Λοιπόν, το κινητό έφυγε για Ελλάδα (τώρα την παλεύω με το παλιό LG Optimus One και ένα Nokia N8) για να το πάει πίσω στο service γνωστός μου. Βρήκα αρκετούς στο Internet με πρόβλημα αναγνώρισης του USB μετά από αναβάθμιση. Θυμίζω ότι τους πήγα το κινητό για αλλαγή digitizer επειδή μου είχε σπάσει από πτώση και θεώρησαν δέον να κάνουν «αναβάθμιση» με αποτέλεσμα να χάσω το root και να πρέπει να μείνω με την απαίσια stock ROM. Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Δε μπορείς να το ρουτάρεις επειδή δε μπάινει σε USB mode και αναγκαστικά το κρατάς έτσι ή το πας στο service (και επειδή μένω Ελβετία δεν είναι εύκολο να πετάγομαι στην Procordia στον Πύργο των Αθηνών). Γελοίοι. Τους εύχομαι να μην πουλήσουν ούτε κομμάτι του 4X στην αρχική του τιμή. Μόνο όταν τα βρίσκεις σκοτωμένα (επειδή δε θέλει να τα αγοράσει κανείς) αξίζουν τα κινητά τους. Και εύχομαι στον συγκεκριμένο που μου έκανε την αναβάθμιση να μείνει άνεργος για να μάθει να προσέχει περισσότερο τα κινητά του κόσμου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Λοιπόν, το κινητό έφυγε για Ελλάδα (τώρα την παλεύω με το παλιό LG Optimus One και ένα Nokia N8) για να το πάει πίσω στο service γνωστός μου. Βρήκα αρκετούς στο Internet με πρόβλημα αναγνώρισης του USB μετά από αναβάθμιση. Θυμίζω ότι τους πήγα το κινητό για αλλαγή digitizer επειδή μου είχε σπάσει από πτώση και θεώρησαν δέον να κάνουν «αναβάθμιση» με αποτέλεσμα να χάσω το root και να πρέπει να μείνω με την απαίσια stock ROM. Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Δε μπορείς να το ρουτάρεις επειδή δε μπάινει σε USB mode και αναγκαστικά το κρατάς έτσι ή το πας στο service (και επειδή μένω Ελβετία δεν είναι εύκολο να πετάγομαι στην Procordia στον Πύργο των Αθηνών). Γελοίοι. Τους εύχομαι να μην πουλήσουν ούτε κομμάτι του 4X στην αρχική του τιμή. Μόνο όταν τα βρίσκεις σκοτωμένα (επειδή δε θέλει να τα αγοράσει κανείς) αξίζουν τα κινητά τους. Και εύχομαι στον συγκεκριμένο που μου έκανε την αναβάθμιση να μείνει άνεργος για να μάθει να προσέχει περισσότερο τα κινητά του κόσμου. Καταλαβαίνω την ενόχλησή σου, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Σκέψου πόσοι θα έλεγαν "Το πήγα στο service και ούτε μια αναβάθμιση δεν του έκαναν". Το ότι δεν δουλεύει σε USB mode είναι σοβαρό θέμα πάντως και κακώς στο έδωσαν σαν "φτιαγμένο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα έναν τρόπο για να κάνεις εγγραφή απο το ραδιοφωνάκι του FM. Παρατήρησα οτι όποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής ήχου είχα όταν το έτρεχα και άνοιγα ραδιόφωνο μου το έκλεινε. Στο μόνο πρόγραμμα μέχρι στιγμής που δεν το κάνει είναι στο "All that recorder". Ανοίγω το ραδιόφωνο το κάνω minimize και ανοίγω και τη συγκεκριμένη εφαρμογή εγγαφής. Το ραδιόφωνο ΔΕΝ μου κλείνει την εφαρμογή αλλά σταματά να παίζει,τότε πατάω εγγραφή ήχου και ξανανοίγω το Fm radio. Ο ήχος καταγράφεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Εύχομαι να βοήθησα κάποιους που τυρανιόντουσαν με αυτό,όπως εγώ και ζητάω συγγνώμη αν είμαι σε λάθος θεματολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Καταλαβαίνω την ενόχλησή σου, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Σκέψου πόσοι θα έλεγαν "Το πήγα στο service και ούτε μια αναβάθμιση δεν του έκαναν". Σίγουρα όχι κάποιος που του περνάει custom ROMs. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 εχει βαλει κανεις των xperia s home launcher?ειναι ποιο ελαφρυς απο το στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπερα και απο μενα!Εχω ενα μικρο θεματακι με το κινητο εδω και 3-4 μερες...Σε ανυποψιαστο χρονο και οποτε του ρθει ενω ειναι κλειδωμενο αναβει η οθονη οπως οταν παταμε το κουμπι πανω για να το ξεκλειδωσουμε και μετα απο λιγο σβηνει.Καποιες φορες το ξανακανει συνεχομενα ανα 10 δευτερολεπτα αλλες φορες σταματαει.Το χει ξανακουσει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπερα και απο μενα!Εχω ενα μικρο θεματακι με το κινητο εδω και 3-4 μερες...Σε ανυποψιαστο χρονο και οποτε του ρθει ενω ειναι κλειδωμενο αναβει η οθονη οπως οταν παταμε το κουμπι πανω για να το ξεκλειδωσουμε και μετα απο λιγο σβηνει.Καποιες φορες το ξανακανει συνεχομενα ανα 10 δευτερολεπτα αλλες φορες σταματαει.Το χει ξανακουσει κανεις? Τι Rom και ποια έχεις επάνω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπερα και απο μενα!Εχω ενα μικρο θεματακι με το κινητο εδω και 3-4 μερες...Σε ανυποψιαστο χρονο και οποτε του ρθει ενω ειναι κλειδωμενο αναβει η οθονη οπως οταν παταμε το κουμπι πανω για να το ξεκλειδωσουμε και μετα απο λιγο σβηνει.Καποιες φορες το ξανακανει συνεχομενα ανα 10 δευτερολεπτα αλλες φορες σταματαει.Το χει ξανακουσει κανεις? Εμενα μου το εκανε καθε φορα που εκλεινα wifi,3g.καποιο προγραμμα ηθελε ιντερνετ κ προσπαθουσε να μπει,αλλα δεν ειχε Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts