Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Δυο ερωτησεις για οποιον ξερει

1) Μηπως με το νεο update υποστηριζει πλεον proxy ?

2) Ειχα κανει root με τον παλαιότερο τροπο χρησιμοποιώντας το ClockworkMod. Πως μπορώ να "επαναφερω" το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση δηλ χωρις ClockworkMod για να περασω το νεο update ?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προβλημα ...

Ακολουθησα τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X, εγκαταστήθηκε κανονικα αλλα τωρα το "LG Mobile Support Tool" μου δειχνει κενο στο "Μοντελο".

Τι εκανα λαθος ? υπαρχει καμια ιδεα απο τους εμπειρους ?

@maklovinsam

μεσω recovery το wipe data ειναι ευκολος και γρηγορος τροπος αν μιλας για τη rom.Για τις sd μεσω Pc

@ytses

1)για proxy δεν εχω δοκιμασει ποτε.

2)Απο το δευτερο μηνυμα σου μαλλον βρηκες τροπο για να επιστρεψεις σε stock κατασταση.

το οτι επεστρεψες σε stock δεν εχει καμια σχεση με το "LG Mobile Support Tool".Πριν που σου εδειχνε πιο μοντελο εχεις ποια rom ειχες?(και ποια εβαλες?)

Το κακό ειναι οτι δεν θυμαμαι τι εβγαζε σαν μοντελο αλλα θυμαμαι οτι παρεπεμπε σε Vodafone ... :(

Αρχικα πρεπει να ειχα την V10c και στην συνεχεια εκανα upgrade σε V20L

Αναρωτιεμαι αν το firmware που εβαλα BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0 ειναι πραγματικα "εργοστασιακο" (σαν να ειχα αγορασει το τηλεφωνο) .

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω το τηλέφωνο οταν το αγορασα ειχε κατι προγραμματακια συμπεριλαμβανομενου ενος fsecure antivirus με το firmware αυτο δεν τα εχει. Δεν θα επρεπε ?

Αμα απεγκαταστησω προγραμματα (car home , tweeter , fb ) θα εχω προβλημα με τα επομενα update ?

Υ.Γ Με titanium απεγκαθιστανται , σωστα ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τι εννοεις προβλημα?Γενικα το κινητο δεν θα εχει προβλημα.Να κανεις update στις εφαρμογες εννοειται πως δε θα μπορεις να κανεις αφου δε θα υπαρχουν...!Αν εννοεις update της LG (ics κτλ) δε θα εχεις αλλα δε ξερω αν θα σου δημιουργησει προβλημα το root.

ναι θα επρεπε...!

Γιατι δεν βαζεις κατευθειαν τη v20q?

αν θες κατεβασε τη απο εδω(ειναι για εγκατασταση απο smartflash)

Σε ευχαριστώ πολύ ! , εβαλα αυτό που μου υπόδειξες και πρεπει να ειναι ΟΚ τωρα :)

Προσπαθω και εγω να κανω αναβαθμιση σε v20q, αλλα το LG update tool μου κολλαει.

Αρχικα εγραφε οτι υπηρχε προβλημα επικοινωνιας μεταξυ κινητου και υπολογιστη, το οποιο και ελυσα κανοντας unroot. (Για να μαι σιγουρος, εκανα μετα ξανα root/ unroot με superoneclick).

Τωρα μου βγαζει οτι "η διαδικασια αναβαθμισης κινητου δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο κινητο", ενω μεσω του κινητου το OTA ενω αρχικα βρισκει καινουργια εκδοση, οταν την κατεβαζει δεν περναει το ελεγχο εγκυροτητας πακετου. (Σημειωτεον οτι το update tool μου γραφει χωρα Greece και εκδοση V20L κανονικα, αλλα οχι μοντελο κινητου)

Εχω την stock rom, απλα εχω βγαλει καποιες εφαρμογες μεσω titanium. Πρεπει να κανω και τιποτα αλλο για να προχωρησει η διαδικασια; (smartflash δεν θελω να δοκιμασω για να μην ξαναστηνω απο την αρχη το κινητο)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Προσπαθω και εγω να κανω αναβαθμιση σε v20q, αλλα το LG update tool μου κολλαει.

Αρχικα εγραφε οτι υπηρχε προβλημα επικοινωνιας μεταξυ κινητου και υπολογιστη, το οποιο και ελυσα κανοντας unroot. (Για να μαι σιγουρος, εκανα μετα ξανα root/ unroot με superoneclick).

Τωρα μου βγαζει οτι "η διαδικασια αναβαθμισης κινητου δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο κινητο", ενω μεσω του κινητου το OTA ενω αρχικα βρισκει καινουργια εκδοση, οταν την κατεβαζει δεν περναει το ελεγχο εγκυροτητας πακετου. (Σημειωτεον οτι το update tool μου γραφει χωρα Greece και εκδοση V20L κανονικα, αλλα οχι μοντελο κινητου)

Εχω την stock rom, απλα εχω βγαλει καποιες εφαρμογες μεσω titanium. Πρεπει να κανω και τιποτα αλλο για να προχωρησει η διαδικασια; (smartflash δεν θελω να δοκιμασω για να μην ξαναστηνω απο την αρχη το κινητο)

Πηγαινε στις ρυθμισεις και μαρκαρε εκει που λεει αν μπορεις να εγκαταστησεις εγαρμογες εκτος μαρκετ.

Πηγαινε στις ρυθμισεις και μαρκαρε εκει που λεει αν μπορεις να εγκαταστησεις εγαρμογες εκτος μαρκετ.

Μιλαμε για το "Ρυθμισεις -> Εφαρμογες -> Αγνωστες προελευσεις (Να επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρρμογων εκτος Market" ετσι; Επιλεγμενο το ειχα εξαρχης.

Τι εννοεις προβλημα?Γενικα το κινητο δεν θα εχει προβλημα.Να κανεις update στις εφαρμογες εννοειται πως δε θα μπορεις να κανεις αφου δε θα υπαρχουν...!Αν εννοεις update της LG (ics κτλ) δε θα εχεις αλλα δε ξερω αν θα σου δημιουργησει προβλημα το root.

Ναι εννοω update σε 20Q ή ICS ... :)

Τι λες να κανω δηλαδη ? Αμα το ξεροοτ πριν το update και λειπουν αυτες οι εφαρμογες λες οτι μπορει να χει προβλημα ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ναι εννοω update σε 20Q ή ICS ... :)

Τι λες να κανω δηλαδη ? Αμα το ξεροοτ πριν το update και λειπουν αυτες οι εφαρμογες λες οτι μπορει να χει προβλημα ?

Εμενα παντως εχει, να ξες. Πριν το root + διαγραφη εφαρμογων (αν και αυτο δεν νομιζω να παιζει ρολο) εκανε κανονικα Update μεσω του tool, τωρα δεν κανει (παρα το unroot)

Μιλαμε για το "Ρυθμισεις -> Εφαρμογες -> Αγνωστες προελευσεις (Να επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρρμογων εκτος Market" ετσι; Επιλεγμενο το ειχα εξαρχης.

Ωραια. Κανε ενα restart. Αφου εχεις ηδη κατεβασει την αναβαθμηση, λογικα θα σου βγαλει στην μπαρα οτι πρεπει να την εγκαταστησεις. Μην ασχοληθεις με το lgtool.

Τελικά πόσο καλή είναι η v20q; κολλάει καθόλου;

Εγώ που την έβαλα, είμαι ευχαριστημένος... το έκανα και root και έβγαλα και μερικά προγράμματα που είχε η LG μέσα και άφησα μόνο αυτά που χρειάζομαι...

Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα δεν βγήκε το update για την Ελλάδα. Εγώ την εγκατέστησα μέσω smartflash και όχι με το LG Update Tool.

Εγώ που την έβαλα, είμαι ευχαριστημένος... το έκανα και root και έβγαλα και μερικά προγράμματα που είχε η LG μέσα και άφησα μόνο αυτά που χρειάζομαι...

Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα δεν βγήκε το update για την Ελλάδα. Εγώ την εγκατέστησα μέσω smartflash και όχι με το LG Update Tool.

Βγηκε κανονικα για ελλαδα σημερα.Εμενα ειναι ελληνικο το κινητο και την εκανα απο αερα σημερα

glofiish ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά εγώ έχω πάνω την sandwitch η οποία είναι πολύ γρήγορη και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω στην v20q μόνο και μόνο για το ραδιόφωνο.

η v20q έχει βγει σε root; και που την βρίσκουμε;

Βγηκε κανονικα για ελλαδα σημερα.Εμενα ειναι ελληνικο το κινητο και την εκανα απο αερα σημερα

Ενταξει θα με τρελανει. Πειτε μου πως θα δω την καταγωγη του κινητου μου, να αρχισουμε τις συγκρισεις. Δεν ειναι δυνατον ακομα να μην βγαζει τιποτα.

Το root λετε επηρρεαζει το update tool, επηρρεαζει ομως και το ΟΤΑ update ;

Ωραια. Κανε ενα restart. Αφου εχεις ηδη κατεβασει την αναβαθμηση, λογικα θα σου βγαλει στην μπαρα οτι πρεπει να την εγκαταστησεις. Μην ασχοληθεις με το lgtool.

Μπα. :( Οταν κανω restart δεν κανει τιποτα, και αν παω να ξανακατεβασω το update επιμενει οτι ειναι "μη εγκυρο πακετο λογισμικου". Αφαιρεσα και την καρτα μνημης μηπως και εφταιγε αυτο, αλλα τιποτα.

EDIT: Εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει με το ClockWorldMod recovery. Θα το ερευνησω και θα επανελθω!

Edited by PMNEDM

Ρε παιδιά διαβάστε και λίγες σελίδες πιο πριν, κατευθείαν μπαίνετε και ρωτάτε πράγματα που έχουν απαντηθεί στην ίδια ή την προηγούμενη σελίδα.

1) ΔΕΝ παίρνουν όλα τα κινητά την ίδια στιγμή το ίδιο update. Άρα σταματήστε να ρωτάτε "το δικό μου γιατί δεν τη βλέπει" ή "πότε θα τη πάρω εγώ". Αν θέλετε ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ να περάσετε μια rom, υπάρχουν ΟΛΑ τα links που χρειάζεστε. Μην κλαίτε όμως μετά επειδή χάσατε τα προγράμματά σας. ΚΑΝΤΕ BACKUP και μετά restore για να μην χάσετε τίποτα. Αν νομίζετε ότι το κινητό φοράει παλιά rom και παρόλα αυτά το LG tool βλέπει λάθος, και εδώ η λύση έχει ήδη αναφερθεί (παλιότερο baseband).

2) Αν προσπαθείτε να περάσετε μια rom είτε μέσω LG Tool είτε ΟΤΑ, τότε ΔΕΝ πρέπει να έχετε το CWM, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε το stock recovery. Επίσης το έχουμε πει δεκάδες φορές. Και επίσης υπάρχει το αντίστοιχο link για το stock recovery εδώ μέσα.

3) Οδηγίες για το πως να περάσετε την -οποιαδήποτε- rom υπάρχουν εδώ μέσα, και πριν από 2-3 σελίδες ειδικά για την V20Q. Επίσης -και εγώ προσωπικά- αναφέρουμε πιθανά προβλήματα και λύσεις. Διαβάστε για να δείτε τι έχουμε ήδη πει, μην το ξαναρωτάτε. Σε κάθε περίπτωση, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ να brickάρετε εντελώς το κινητό, οπότε μην αγχώνεστε. Στο 99% των περιπτώσεων υπάρχει λύση.

4) Επειδή το 2Χ πωλείται στη χώρα μας από παραεισαγωγές από άλλες 15 χώρες, προφανώς ΟΥΤΕ είναι δυνατόν να προβλέψουμε πότε θα δει ποιο update κάθε συσκευή, ούτε ποια προβλήματα θα προκύψουν. Για αυτό το λόγο και κάνουμε πάντα backup, και προφανώς δεν ζητάμε τα ρέστα από άλλους όταν κάτι που κάναμε εμείς πήγε λάθος.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

glofiish ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά εγώ έχω πάνω την sandwitch η οποία είναι πολύ γρήγορη και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω στην v20q μόνο και μόνο για το ραδιόφωνο.

η v20q έχει βγει σε root; και που την βρίσκουμε;

Δεν είναι μόνο το ραδιόφωνο, αλλά και το 1080 HD βίντεο. Έχω δει οτι στις ICS το βίντεο τραβάει έως 720ρ, αν δεν κάνω λάθος.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)