npor Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλημέρα, Αγόρασα το κινητό και εγώ πριν από περιπου 10 ημερες. Προκειται πραγματι για μια πολύ καλή συσκευή για τα χρήματά της, χωρίς όμως να λείπουν τα προβληματα. Ερχομενος σταδιακά από HTC desire και desire s sto optimus, σίγουρα ειμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και την προσθήκη HDMI αλλά για να φέρω το κινητό στη χρηστικότητα του sense έβαλα go launher ex, dialer one, swift keyboard και opera mobile. Παρόλα αυτά το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι παρόλο που έχω βαλει το wifi policy στο never, το κινητό χάνει το wifi μετα από κάποια λεπτα αδράνειας. Σημειώνω ότι οι πρώτη κίνηση που εκανα ήταν να περάσω την αναβαθμιση (2.3.4 V20L) μεσω υπολογιστη και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις, επίσης δε θα ήθελα να κανω root τη συσκευή και ακόμα περισσότερο να βάλω κάποια custom rom. Έχω κάνει αρκετή έρευνα και έχω δοκιμασει αρκετές λύσεις αλλα δεν έχει δουλέψει καμία. Έχω δοκιμασει διάφορες εφαρμογες από market έχω βαλει το κινητό σε σταθερή ip αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα. . Θα ήθελα τη βοηθειά σας εάν τυχόν γνωρίζει κάποιος λύση στο συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δοκιμασε σε διαφορετικα σημεια μηπως δεν φταιει το κινητο. Η πολιτικη αδρανειας wifi ειναι στην τελευταια επιλογη ετσι;Αν εξαντλησεις ολα τα πιθανα σεναρια πηγαινε service γιατι αυτο που λες δεν το εχω ακουσει σαν παραπονο απο κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 δες μηπως ειναι καποια ρυθμιση του ρουτερ σου. το κανει και σε αλλα wifi δικτυα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npor Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Δοκιμασε σε διαφορετικα σημεια μηπως δεν φταιει το κινητο. Η πολιτικη αδρανειας wifi ειναι στην τελευταια επιλογη ετσι;Αν εξαντλησεις ολα τα πιθανα σεναρια πηγαινε service γιατι αυτο που λες δεν το εχω ακουσει σαν παραπονο απο κανεναν δες μηπως ειναι καποια ρυθμιση του ρουτερ σου. το κανει και σε αλλα wifi δικτυα?? Η αλήθεια ειναι πως δεν έχει τύχει να δοκιμάσω σε άλλο ρουτερ έως τώρα, καθώς χρησιμοποιώ το ίδιο ρούτερ και στο σπίτι και στη δουλειά, όμως τα desire που είχα καθώς και ενα xperia mini που βρίσκεται στο σπιτι δεν αντιμετωπιζουν τέτοιο προβλημα. Edited January 16, 2012 by npor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 ειχα κανει ρουτ το κινητο με την 2.2,τωρα θελω να το ξανακανω με την 2.3 αφου χαθηκε με την αναβαθμιση.η απορια μου ειναι οτι εχει μεινει το εικονιδιο του superuser,ειναι λογικο αυτο;χρειαζεται να το σβησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παντως εγω προσπαθησα να το κανω οπως λεει το πρωτο ποστ αλλα δεν τα καταφερα. ξεκιναει το superuser, αλλα οταν κανει το opening driver (δευτερο βημα) κολλαει το προγραμμα το ιδιο. καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 2.3 Θελει αλλο τροπο rooting Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 στον οδηγο λεει πως κανει για ολους. εχεις να μου προτεινεις κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) στον οδηγο λεει πως κανει για ολους. εχεις να μου προτεινεις κατι?? Root stock Gingerbread on Optimus 2X (P990) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599# Κανε ένα - ένα τα βήματα και θα είσαι ο.κ...! Edited January 16, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919&page=13 Μήνυμα από alakyr στο xda: http://www.facebook.com/LGItalia/pos...50496271322585 for those that don't underastand italian, lg said that they agree with the better performance and user experience of v20o but they aren't satisfied about the part about the signal then they are working on it and delayed the release then soon we could have another better room (or at least I hope =P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919&page=13 Μήνυμα από alakyr στο xda: http://www.facebook.com/LGItalia/pos...50496271322585 for those that don't underastand italian, lg said that they agree with the better performance and user experience of v20o but they aren't satisfied about the part about the signal then they are working on it and delayed the release then soon we could have another better room (or at least I hope =P) Αντε καιρος ηταν!!Να την διορθωσουν και να την δωσουν και επισημα(V20o) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Στη φαση που θα ειναι ετοιμη και θα κατεβαινει επισημα αυτο θα γινετε οπως και με την αναβαθμιση σε 2.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 διαβαζοντας αυτα τα σχολια, δεν μπορω να μην θυμηθω την ανακοινωση για το ICS και να χαμογελασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλησπερα,παιδια οποιος ενδιαφερεται πωλειται LG OPTIMUS 2X 5 μηνων σε αριστη κατασταση με πολλα αξεσουαρ ελληνικο απο κωτσοβολο 250ευρω.6977807762 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλησπέρα σας παιδιά. Έχω ένα Optimus 2x και είναι απείραχτο. Δηλαδή, δεν το έχω κάνει root ούτε έχω βάλει καμιά άλλη έκδοση κτλ. Έκανα update σε 2.3 και δεν είμαι ευχαριστημένος. Για αυτό το λόγο, θέλω να βάλω την CyanogenMod 7, όμως έχω κάποιες απορίες. Για να σιγουρευτώ, και να μην κατεβάσω καμιά άλλη έκδοση, αυτήν εδώ είναι η CM7; http://forum.cyanogenmod.com/topic/32479-cyanogenmod-7-for-the-lg-optimus-2x-v710-9-oct-2011/ Από τα βήματα που λέει στο thread στο φόρουμ από το CM7, πρέπει να τα κάνω όλα ή μερικά δεν πρέπει να κάνω επειδή είναι απείραχτο το κινητό; Επίσης, root θα το κάνω με αυτόν εδώ τον τρόπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 (''Πώς να κάνουμε root το LG 2X'') ή μπορώ να το κάνω και με το SuperOneClick; Τέλος, διάβασα ότι στην CM δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο..αυτό διορθώθηκε ή όχι; Το GPS λειτουργεί σωστά; (Γιατί στην Stock Rom δεν λειτουργεί σωστά :( ) Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος, για αυτό βοηθήστε με αν μπορείτε. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Καλησπέρα σας παιδιά. Έχω ένα Optimus 2x και είναι απείραχτο. Δηλαδή, δεν το έχω κάνει root ούτε έχω βάλει καμιά άλλη έκδοση κτλ. Έκανα update σε 2.3 και δεν είμαι ευχαριστημένος. Για αυτό το λόγο, θέλω να βάλω την CyanogenMod 7, όμως έχω κάποιες απορίες. Για να σιγουρευτώ, και να μην κατεβάσω καμιά άλλη έκδοση, αυτήν εδώ είναι η CM7; Από τα βήματα που λέει στο thread στο φόρουμ από το CM7, πρέπει να τα κάνω όλα ή μερικά δεν πρέπει να κάνω επειδή είναι απείραχτο το κινητό; Επίσης, root θα το κάνω με αυτόν εδώ τον τρόπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 (''Πώς να κάνουμε root το LG 2X'') ή μπορώ να το κάνω και με το SuperOneClick; Τέλος, διάβασα ότι στην CM δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο..αυτό διορθώθηκε ή όχι; Το GPS λειτουργεί σωστά; (Γιατί στην Stock Rom δεν λειτουργεί σωστά :( ) Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος, για αυτό βοηθήστε με αν μπορείτε. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Για να το πώ απλά, όχι σε όλα που ρωτάς! :lol::lol: Να το πάρω ανάποδα: Στη CM7.2 δουλεύουν όλα τέλεια. Με μόνη διαφοροποίηση ότι η κάμερα στο video έχει τη λογική ποιότητα σε βάρος των fps. Δηλαδή όταν έχει καλό φως (μέρα) όλα μια χαρά, αλλά σε χαμηλό φωτισμό (δωμάτιο) ρίχνει τα καρέ/δευτ. και αντί για 30 πάει μέχρι τα 9 (μέχρι εκεί έχω δεί). Αυτό είναι επιλογή τους αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να το αλλάξω. Επίσης κάποιες εφαρμογές της LG, όπως ο launcher και τα widget του δεν παίζουν (λογικό αλλά πρέπει να το ξέρεις) Κατά τα άλλα όλα είναι ένα με δύο επίπεδα πιο καλά/γρήγορα από ότι σε stock. Το ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά, το GPS ποτέ δεν είχα πιο γρήγορο (καμία σχέση με stock), κλειδώνει ....πριν το ανοίξεις! Launcher μπορείς να αφήσεις αυτόν που έρχεται μαζί, ή να βάλεις (τον αγαπημένο μου) Go Launcher, που είναι IMHO καταπληκτικός. Η διαδικασία root. Το 2.3 το έκανα root με άλλο τρόπο Κάποιοι λένε ότι με την τελευταία έκδοση του superoneclick γίνεται. Δεν το γνωρίζω αν κανείς ξέρει ας το γράψει. Προσωπικά δουλεύω την kang του Temasek είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες αλλαγές που γίνονται από την ομάδα CM. Υπόψη ότι μετά την έκδοση 204 (nightly) η ομάδα σταμάτησε να βγάζει "επίσημα" νέες εκδόσεις και έχει αρχίσει να ασχολείται με την CM9 (ICS). Χονδρικά η διαδικασία είναι : κάνεις root το κινητό, περνάς το CWM Recovery, παίρνεις nandroid bakup για να μπορείς να αναστρέψεις την διαδικασία αν κάτι πάει στραβά, αν έχεις δεδομένα που θέλεις να κρατήσεις σε εφαρμογές τις κάνεις Backup με κάποιο εργαλείο σαν το titanium backup ή το my backup, από το CWMR κάνεις πλήρες wipe (factory reset+wipe cache+ advanced/wipe dalvik cache) κάνεις install zip τη rom που θέλεις (από την εξωτερική κάρτα μνήμης κατά προτίμηση) reboot και είσαι (ελπίζω) έτοιμος. Η CM rom έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο τρόπο που φορτώνει τις μνήμες, με άλλα ονόματα, στο λέω για να μην μπερδευτείς. Αν όλα δουλέψουν σωστά περνάς και ένα kernel πχ τον ironkrnl, για να έχεις δυνατότητα OC (το δικό μου τρέχει στα 1.4GHz) Edited January 18, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Για να το πώ απλά, όχι σε όλα που ρωτάς! :lol::lol: Να το πάρω ανάποδα: Στη CM7.2 δουλεύουν όλα τέλεια. Με μόνη διαφοροποίηση ότι η κάμερα στο video έχει τη λογική ποιότητα σε βάρος των fps. Δηλαδή όταν έχει καλό φως (μέρα) όλα μια χαρά, αλλά σε χαμηλό φωτισμό (δωμάτιο) ρίχνει τα καρέ/δευτ. και αντί για 30 πάει μέχρι τα 9 (μέχρι εκεί έχω δεί). Αυτό είναι επιλογή τους αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να το αλλάξω. Επίσης κάποιες εφαρμογές της LG, όπως ο launcher και τα widget του δεν παίζουν (λογικό αλλά πρέπει να το ξέρεις) Κατά τα άλλα όλα είναι ένα με δύο επίπεδα πιο καλά/γρήγορα από ότι σε stock. Το ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά, το GPS ποτέ δεν είχα πιο γρήγορο (καμία σχέση με stock), κλειδώνει ....πριν το ανοίξεις! Launcher μπορείς να αφήσεις αυτόν που έρχεται μαζί, ή να βάλεις (τον αγαπημένο μου) Go Launcher, που είναι IMHO καταπληκτικός. Η διαδικασία root. Το 2.3 το έκανα root με άλλο τρόπο Κάποιοι λένε ότι με την τελευταία έκδοση του superoneclick γίνεται. Δεν το γνωρίζω αν κανείς ξέρει ας το γράψει. Προσωπικά δουλεύω την kang του Temasek είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες αλλαγές που γίνονται από την ομάδα CM. Υπόψη ότι μετά την έκδοση 204 (nightly) η ομάδα σταμάτησε να βγάζει "επίσημα" νέες εκδόσεις και έχει αρχίσει να ασχολείται με την CM9 (ICS). Χονδρικά η διαδικασία είναι : κάνεις root το κινητό, περνάς το CWM Recovery, παίρνεις nandroid bakup για να μπορείς να αναστρέψεις την διαδικασία αν κάτι πάει στραβά, αν έχεις δεδομένα που θέλεις να κρατήσεις σε εφαρμογές τις κάνεις Backup με κάποιο εργαλείο σαν το titanium backup ή το my backup, από το CWMR κάνεις πλήρες wipe (factory reset+wipe cache+ advanced/wipe dalvik cache) κάνεις install zip τη rom που θέλεις (από την εξωτερική κάρτα μνήμης κατά προτίμηση) reboot και είσαι (ελπίζω) έτοιμος. Η CM rom έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο τρόπο που φορτώνει τις μνήμες, με άλλα ονόματα, στο λέω για να μην μπερδευτείς. Αν όλα δουλέψουν σωστά περνάς και ένα kernel πχ τον ironkrnl, για να έχεις δυνατότητα OC (το δικό μου τρέχει στα 1.4GHz) Σε ευχαριστούμε πολύ. Με τα bb και ril τι γινεται? Τα περνάει αυτόματα? Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Για να το πώ απλά, όχι σε όλα που ρωτάς! :lol::lol: Να το πάρω ανάποδα: Στη CM7.2 δουλεύουν όλα τέλεια. Με μόνη διαφοροποίηση ότι η κάμερα στο video έχει τη λογική ποιότητα σε βάρος των fps. Δηλαδή όταν έχει καλό φως (μέρα) όλα μια χαρά, αλλά σε χαμηλό φωτισμό (δωμάτιο) ρίχνει τα καρέ/δευτ. και αντί για 30 πάει μέχρι τα 9 (μέχρι εκεί έχω δεί). Αυτό είναι επιλογή τους αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να το αλλάξω. Επίσης κάποιες εφαρμογές της LG, όπως ο launcher και τα widget του δεν παίζουν (λογικό αλλά πρέπει να το ξέρεις) Κατά τα άλλα όλα είναι ένα με δύο επίπεδα πιο καλά/γρήγορα από ότι σε stock. Το ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά, το GPS ποτέ δεν είχα πιο γρήγορο (καμία σχέση με stock), κλειδώνει ....πριν το ανοίξεις! Launcher μπορείς να αφήσεις αυτόν που έρχεται μαζί, ή να βάλεις (τον αγαπημένο μου) Go Launcher, που είναι IMHO καταπληκτικός. Η διαδικασία root. Το 2.3 το έκανα root με άλλο τρόπο Κάποιοι λένε ότι με την τελευταία έκδοση του superoneclick γίνεται. Δεν το γνωρίζω αν κανείς ξέρει ας το γράψει. Προσωπικά δουλεύω την kang του Temasek είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες αλλαγές που γίνονται από την ομάδα CM. Υπόψη ότι μετά την έκδοση 204 (nightly) η ομάδα σταμάτησε να βγάζει "επίσημα" νέες εκδόσεις και έχει αρχίσει να ασχολείται με την CM9 (ICS). Χονδρικά η διαδικασία είναι : κάνεις root το κινητό, περνάς το CWM Recovery, παίρνεις nandroid bakup για να μπορείς να αναστρέψεις την διαδικασία αν κάτι πάει στραβά, αν έχεις δεδομένα που θέλεις να κρατήσεις σε εφαρμογές τις κάνεις Backup με κάποιο εργαλείο σαν το titanium backup ή το my backup, από το CWMR κάνεις πλήρες wipe (factory reset+wipe cache+ advanced/wipe dalvik cache) κάνεις install zip τη rom που θέλεις (από την εξωτερική κάρτα μνήμης κατά προτίμηση) reboot και είσαι (ελπίζω) έτοιμος. Η CM rom έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο τρόπο που φορτώνει τις μνήμες, με άλλα ονόματα, στο λέω για να μην μπερδευτείς. Αν όλα δουλέψουν σωστά περνάς και ένα kernel πχ τον ironkrnl, για να έχεις δυνατότητα OC (το δικό μου τρέχει στα 1.4GHz) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε. Αλλά έχω μια απορία: Αυτήν η έκδοση που έδειξα εγώ στο πόστ μου τη είναι; Δεν είναι ROM για να την βάλω; (Γιατί στην άλλη που διάβασα, μπερδεύτηκα λίγο, έχει πάρα πολλά μέσα, και δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη και τι είναι η κάθε έκδοση :O Οι NIGHLTIES εκδόσεις τι είναι; Π.χ. αυτήν εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058254 είναι σταθερές εκδόσεις; Επίσης, kernel πρέπει να περάσω; Και τι είναι το OC; :O Ευχαριστώ Edited January 18, 2012 by Sterios89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Σε ευχαριστούμε πολύ. Με τα bb και ril τι γινεται? Τα περνάει αυτόματα? BB δεν βάζει, παραμένει αυτό που είχες ή φλασάρεις κάποιο της επιλογής σου. Προτείνω να κρατήσεις αυτό που έχεις και να το αλλάξεις μόνο αν έχεις πρόβλημα. RIL βάζει το 218. Θέλει RIL από froyo (δεν δουλεύουν τα RIL από GB). Στο δικό μου έχω αφήσει το BB από το v10d και RIL το 218 που έρχεται με την ROM. Δουλεύει άψογα Υπόψη ότι κάθε φορά που αλλάζεις CM ROM βάζει το 218 εκτός αν έχεις ορίσει διαφορετικά μέσα από το app: getril. Σε θεωρητικό επίπεδο, φλασάροντας μια CM7 πρέπει να δουλέψει κατευθείαν. Οπότε μετά δεν πειράζεις τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε. Αλλά έχω μια απορία: Αυτήν η έκδοση που έδειξα εγώ στο πόστ μου τη είναι; Δεν είναι ROM για να την βάλω; (Γιατί στην άλλη που διάβασα, μπερδεύτηκα λίγο, έχει πάρα πολλά μέσα, και δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη και τι είναι η κάθε έκδοση :O Οι NIGHLTIES εκδόσεις τι είναι; Π.χ. αυτήν εδώ: είναι σταθερές εκδόσεις; Επίσης, kernel πρέπει να περάσω; Και τι είναι το OC; :O Ευχαριστώ Η ομάδα CM έβγαλε μια CM7.1 σαν stable αλλά είναι πολύ παλιά και με αρκετές ελλείψεις προβλήματα. Δεν σταμάτησε να βγάζει νέες εκδόσεις, μάλιστα μία κάθε μέρα (κάθε νύχτα για την ακρίβεια = nightlies) μέχρι που έφτασε στη -204. Τότε είχαν ένα πρόβλημα με τους builders (σερβερ που "χτίζουν" τη κάθε rom) και όταν διορθώθηκε το πρόβλημα δεν συνέχισαν να βγάζουν νέες εκδόσεις οι ίδιοι. Αλλά συνέχισαν να αναβαθμίζουν τον κώδικα. Την δουλειά αυτή (να μετατρέπουν τον κώδικα σε rom) την συνέχισαν άλλοι developers, όπως ο Τemasek, που πρακτικά είναι χρήστες της συσκευής, φτιάχνουν rom για τον εαυτό τους και τις μοιράζονται στο XDA. Με λίγα λόγια η CM rom που αναφέρεις είναι ..."αρχαία" και με προβλήματα. Αυτή που σου προτείνω είναι από τις πιο updated. Στο ΧDA θα βρείς και άλλους (κανα δυό) που κάνουν τις δικές τους rom. Kernel δεν χρειάζεται να περάσεις, έχει η rom μέσα το δικό της. Μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις κάποιον άλλο με διάφορα twicks και ξεκλειδωμένες δυνατότητες, όπως την δυνατότητα για OC (Over clock-υπερχρονισμός=καλύτερες επιδόσεις) και UV (undervoltage - μείωση τάσης=μείωση κατανάλωσης). Το κάθε ένα του με τα ρίσκα του βέβαια. Και ναι, οι τελευταίες εκδόσεις είναι πολύ σταθερές, τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο (και στους περισσότερους που διαβάζω) Edited January 18, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 BB δεν βάζει, παραμένει αυτό που είχες ή φλασάρεις κάποιο της επιλογής σου. Προτείνω να κρατήσεις αυτό που έχεις και να το αλλάξεις μόνο αν έχεις πρόβλημα. RIL βάζει το 218. Θέλει RIL από froyo (δεν δουλεύουν τα RIL από GB). Στο δικό μου έχω αφήσει το BB από το v10d και RIL το 218 που έρχεται με την ROM. Δουλεύει άψογα Υπόψη ότι κάθε φορά που αλλάζεις CM ROM βάζει το 218 εκτός αν έχεις ορίσει διαφορετικά μέσα από το app: getril. Σε θεωρητικό επίπεδο, φλασάροντας μια CM7 πρέπει να δουλέψει κατευθείαν. Οπότε μετά δεν πειράζεις τίποτα. Η ομάδα CM έβγαλε μια CM7.1 σαν stable αλλά είναι πολύ παλιά και με αρκετές ελλείψεις προβλήματα. Δεν σταμάτησε να βγάζει νέες εκδόσεις, μάλιστα μία κάθε μέρα (κάθε νύχτα για την ακρίβεια = nightlies) μέχρι που έφτασε στη -204. Τότε είχαν ένα πρόβλημα με τους builders (σερβερ που "χτίζουν" τη κάθε rom) και όταν διορθώθηκε το πρόβλημα δεν συνέχισαν να βγάζουν νέες εκδόσεις οι ίδιοι. Αλλά συνέχισαν να αναβαθμίζουν τον κώδικα. Την δουλειά αυτή (να μετατρέπουν τον κώδικα σε rom) την συνέχισαν άλλοι developers, όπως ο Τemasek, που πρακτικά είναι χρήστες της συσκευής, φτιάχνουν rom για τον εαυτό τους και τις μοιράζονται στο XDA. Με λίγα λόγια η CM rom που αναφέρεις είναι ..."αρχαία" και με προβλήματα. Αυτή που σου προτείνω είναι από τις πιο updated. Στο ΧDA θα βρείς και άλλους (κανα δυό) που κάνουν τις δικές τους rom. Kernel δεν χρειάζεται να περάσεις, έχει η rom μέσα το δικό της. Μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις κάποιον άλλο με διάφορα twicks και ξεκλειδωμένες δυνατότητες, όπως την δυνατότητα για OC (Over clock-υπερχρονισμός=καλύτερες επιδόσεις) και UV (undervoltage - μείωση τάσης=μείωση κατανάλωσης). Το κάθε ένα του με τα ρίσκα του βέβαια. Και ναι, οι τελευταίες εκδόσεις είναι πολύ σταθερές, τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο (και στους περισσότερους που διαβάζω) Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου φίλε! Ελπίζω να τα καταφέρω, γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο.. :/ Σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 καλημερα !!! :) σημερα κατεβασα το VIBER for Android (free calls & sms) !! http://www.viber.com/ φαινεται αρκετα ενδιαφερον :D ξερει κανεις τι καταναλωση εχει με 3gs κλησεις/sms σε data/bytes ?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 @ Τsaglis ποια απτις 3 εχεις βαλει ? :confused: ironkrnL96-20120113h0046.zip ironkrnL64-20120113h0046.zip ironkrnL32-20120113h0046.zip RAM Hack: 32 (96Mb left to the GPU): reboot doesn't work 64 (64Mb left to the GPU): 1080p video recording and reboot don't work 96 (32Mb left to the GPU): camera (being looked into - it used to work), 1080p/720p video and reboot don't work, some recent heavily textured 3D games might not work εδω τι παιζει ακριβως ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου φίλε! Ελπίζω να τα καταφέρω, γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο.. :/ Σε ευχαριστώ πολύ :) Καλό είναι, αν αποφασίσεις να το κάνεις, να έχεις λίγο χρόνο μπροστά σου. Μπορεί να σου βγεί με την πρώτη και όλα οκ, μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος και να παιδεύεσαι. Τίποτα το άλυτο, αλλά θέλει ηρεμία και υπομονή τις πρώτες φορές μέχρι να πάρεις τον αέρα. Τώρα πια φλασάρω δύο συσκευές μέρα παρά μέρα (Ο2Χ & ΧΟΟΜ)! Δεν μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά, αν δεν χρειαστώ wipe (και 30 λεπτά αν χρειαστώ μέχρι να επαναφέρω όλες τις ρυθμίσεις) @ Τsaglis ποια απτις 3 εχεις βαλει ? :confused: ironkrnL96-20120113h0046.zip ironkrnL64-20120113h0046.zip ironkrnL32-20120113h0046.zip RAM Hack: 32 (96Mb left to the GPU): reboot doesn't work 64 (64Mb left to the GPU): 1080p video recording and reboot don't work 96 (32Mb left to the GPU): camera (being looked into - it used to work), 1080p/720p video and reboot don't work, some recent heavily textured 3D games might not work εδω τι παιζει ακριβως ? :confused: Για να δώσει λίγη μνήμη παραπάνω στο λειτουργικό, "κλέβει" από την δεσμευμένη μνήμη από τη κάρτα γραφικών. Αυτό έχει σαν συνέπεια κάτι να μη δουλεύει σωστά. Στα 32ΜΒ "κλοπής" δεν δουλεύει το rebοοt αυτόματα. Αν το ζητήσεις απλά κλείνει η συσκευή και πρέπει να πατήσεις το power. Πχ αν του κάνεις reboot σε recovery το κινητό θα σβήσει και όταν το ανάψεις θα μπεί κανονικά σε recovery. Μικρό το κακό Από εκεί και πάνω αρχίζουν οι δυσκολίες με το να μην δουλεύουν η κάμερα κλπ. Εγώ έχω βάλει την έκδοση με τα 32 ΜΒ ramhack. Μου δίνει 405 ΜΒ συνολικής μνήμης και ~ 120-200 ελεύθερη κάθε στιγμή. Σπάνια έως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την μνήμη με αυτό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) παιδια κ εγω με 2.3.4 ειμαι απογοητευμενος σε σχεση με την 2.2. πραγματι ειναι τοσο χαλια απο πλευρας ραμ η 2.3.4? η φταιει το τηλ μου λετε? ειχα παλια το 2χ με 2.2 κ ηταν αστερι. τωρα το ξαναπηρα κ δεν παλευεται,ολο του τελειωνει η ραμ και κολλαειο browser-τον τερματιζει με το που βγω απο αυτον. streamανω σειρες στην tv βεβαια:p,αλλα τι λετε? φταιει η 2.3.4 η το νεο κινητο μου? μηπως να το δωσω για σερβις???:confused: η να το ξεφορτωθω κατευθειαν να παρω κανενα htc evo 3d??με εχει νευριασει λιγο,καταλαβαινετε.. edit ενω στο παλιο 2χ μου ο οπερα πηγαινε σφαιρα,στο νεο ολο κρασαρει-κολλαει!!!! Edited January 18, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 παιδια κ εγω με 2.3.4 ειμαι απογοητευμενος σε σχεση με την 2.2. πραγματι ειναι τοσο χαλια απο πλευρας ραμ η 2.3.4? η φταιει το τηλ μου λετε? ειχα παλια το 2χ με 2.2 κ ηταν αστερι. τωρα το ξαναπηρα κ δεν παλευεται,ολο του τελειωνει η ραμ και κολλαειο browser-τον τερματιζει με το που βγω απο αυτον. streamανω σειρες στην tv βεβαια:p,αλλα τι λετε? φταιει η 2.3.4 η το νεο κινητο μου? μηπως να το δωσω για σερβις???:confused: η να το ξεφορτωθω κατευθειαν να παρω κανενα htc evo 3d??με εχει νευριασει λιγο,καταλαβαινετε.. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 2.3.4. V10L πιστεύω πως γιαυτό ευθύνεται το SPB Shell 3D ..! Το παρακάτω video ειναι δικό μου..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts