Tsaglis Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εμένα από την άλλη σταθερό είναι με την ίδια kang με τον orlox αλλά οι kernel του vadonka δεν κάθονται καλά στο κινητό μου. Σε δύο μέρες δύο BSOD. Με τον ironkrnl κανένα πρόβλημα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εμένα από την άλλη σταθερό είναι με την ίδια kang με τον orlox αλλά οι kernel του vadonka δεν κάθονται καλά στο κινητό μου. Σε δύο μέρες δύο BSOD. Με τον ironkrnl κανένα πρόβλημα. Το normal kernel εχεις? Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι το μοναδικο κερνελ που καθεται τοσο καλα στο κινητο μου μαζι με το official rom. Πχ το στοκ cm αν εχω κλειστο το "οθονη ενεργη" μου τραβαει bsod στην φορτηση. To wifi ειναι λιγο προβληματικο γενικοτερα. Δηλαδη Αν το κλεινεις και το ανοιγεις γρηγορα crasharei. Αν εισαι υπομονετικος δεν εχει προβλημα. Απλα αν το πατας στο widget αστο λιγο. Μην νομιζεις οτι δεν το εχεις πατησει και το ξαναπατας. Τελος αν ενεργοποιησεις την επιλογη στις ρυθμισεις του wifi off when not conncted εχει λίγη σημασια αν το εχεις ανοιχτο η κλειστο για την μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Λοιπόν έχουμε και λέμε...Συνεβησάν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον sakarkas1 - V20o με v20o Ril --> Missed Calls - V20o με v20l Ril --> Όλα οκ. Κολλήματα μου κάνει στη κεντρική αλλά με την χρήση μου φαίνεται πως στρώνει... Εσένα sakarkas1 σου συνεχίζει τα κολλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Το normal kernel εχεις? Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι το μοναδικο κερνελ που καθεται τοσο καλα στο κινητο μου μαζι με το official rom. Πχ το στοκ cm αν εχω κλειστο το "οθονη ενεργη" μου τραβαει bsod στην φορτηση. To wifi ειναι λιγο προβληματικο γενικοτερα. Δηλαδη Αν το κλεινεις και το ανοιγεις γρηγορα crasharei. Αν εισαι υπομονετικος δεν εχει προβλημα. Απλα αν το πατας στο widget αστο λιγο. Μην νομιζεις οτι δεν το εχεις πατησει και το ξαναπατας. Τελος αν ενεργοποιησεις την επιλογη στις ρυθμισεις του wifi off when not conncted εχει λίγη σημασια αν το εχεις ανοιχτο η κλειστο για την μπαταρια Σε ρομ εχω "σταθεροποιηθεί" και φλασάρω πια μονο μια ρομ κάθε μέρα (temasek). Με το wifi δεν έχω πρόβλημα, ούτε με χαμένες κλήσεις κλπ, ούτε με 3G. Εχθές το δοκίμασα πάλι (τελευταία έκδοση IronkrnL), το άφησα όλη νυχτα στο φορτιστή (στον ίδιο που στο παρελθόν είχα BSOD) και πάλι κανένα πρόβλημα. Μόνο μια φορά έχει κρασάρει, μετά από ~15 λεπτά 3D gaming, πιθανότατα λόγο υπερχρονισμού (1,4 - είχε "ανάψει" το τηλέφωνο) Αυτό το πρόβλημα με το γρήγορο άνοιγμα κλείσιμο, το γνωρίζω αλλά εμένα δεν μου κρασάρει. Απλά αν το πατήσω δύο φορές θα σβήσει και μετά θα ξαναανάψει. Μόλις το ξαναδοκίμασα, κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και στο BT και στα data. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό το συνδυασμό. Το μόνο που δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω είναι να αφήσω το τηλέφωνο χωρίς επανεκκίνηση για 4-5 μέρες να δω πόσο σταθερή συμπεριφορά έχει σε βάθος χρόνου (όλο και κάτι θα φλασάρω ενδιάμεσα!). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παρατήρησα το εξής, μετά από reboot ή power-on αν δεν δώσεις το PIN της SIM μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη εισαγωγής χάνεται και μετά μένει η συσκευή χωρίς δίκτυο κινητής εκτός και ξανακάνεις reset. Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο επαναφέρουμε την οθόνη εισαγωγής PIN της SIM? Στον drawer λέει ότι η SIM είναι κλειδωμένη αλλά δεν είναι "selectable". Δοκίμασα να κάνω κλήση μήπως και την επαναφέρει τίποτα, δοκίμασα on-off plane mode τίποτα. Έχω ψάξει τα διάφορα forums αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Spyko δοκίμασε να πατήσεις το power στιγμιαία να σβήσει η οθόνη και ξανακαθίσει μετά από 10 δευτερόλεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Λοιπόν έχουμε και λέμε...Συνεβησάν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον sakarkas1 - V20o με v20o Ril --> Missed Calls - V20o με v20l Ril --> Όλα οκ. Κολλήματα μου κάνει στη κεντρική αλλά με την χρήση μου φαίνεται πως στρώνει... Εσένα sakarkas1 σου συνεχίζει τα κολλήματα? Εμενα μεχρις στιγμης με V20o και V20l Ril μου δουλευει(να μη το ματιασω)πολυ καλα! Ουτε ειχα Missed Calls μετα απο 7,5 ωρες Stand-By,ουτε κολληματα,παει σφαιρα και το GPS σημερα επειδη πηγα Καβαλα και το δοκιμασα με εβγαλε ασπροπροσωπο.Αν και στην αρχη εκανε 5 λεπτα να βρει και να κλειδωσει δορυφορους εν κινησει(φυσιολογικο αφου ανοιξε για πρωτη φορα),ανοιγωντας πρωτα το Gps Test και επειτα το iGO.Οποτε αν δεν προκυψει κατι αλλο θα παραμεινω ως εχει μεχρι νεωτερας. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εμενα μεχρις στιγμης με V20o και V20l Ril μου δουλευει(να μη το ματιασω)πολυ καλα! Ουτε ειχα Missed Calls μετα απο 7,5 ωρες Stand-By,ουτε κολληματα,παει σφαιρα και το GPS σημερα επειδη πηγα Καβαλα και το δοκιμασα με εβγαλε ασπροπροσωπο.Αν και στην αρχη εκανε 5 λεπτα να βρει και να κλειδωσει δορυφορους εν κινησει(φυσιολογικο αφου ανοιξε για πρωτη φορα),ανοιγωντας πρωτα το Gps Test και επειτα το iGO.Οποτε αν δεν προκυψει κατι αλλο θα παραμεινω ως εχει μεχρι νεωτερας. Κολληματα στο μενου στη κεντρικη οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Να ρωτησω : προβλεπεται η V20o να βγει επισημως στις συσκευες μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Κολληματα στο μενου στη κεντρικη οθονη; Οχι τιποτα...οταν σου λεω σφαιρα-σφαιρα!!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Οχι τιποτα...οταν σου λεω σφαιρα-σφαιρα!!! Εχεις δοκιμάσει κάποια από τις τελευταίες CM. Για να μας δώσεις σύγκριση, γιατί μέχρι και την L δεν υπάρχει καμία σχέση. Από memory leak πως πας; (σε βάθος 48 ωρών και πάνω με κάποια χρήση) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εχεις δοκιμάσει κάποια από τις τελευταίες CM. Για να μας δώσεις σύγκριση, γιατί μέχρι και την L δεν υπάρχει καμία σχέση. Από memory leak πως πας; (σε βάθος 48 ωρών και πάνω με κάποια χρήση) Οχι δεν εχω δοκιμασει.Οσο για Memory Leak,ασε να το δω γιατι δεν του εδωσα σημασια και σου λεω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παίδες έχω μεγάλο πρόβλημα με το RIL. Έχω δοκιμάσει όλα τα 0725 αλλά μετά από κάποιες ώρες χάνει το σήμα. BB: 1035.21_20110218 ROM: Latest CM Kang Πάω για άλλο BB; Ευτυχώς έχω πάρει backup της stock μέσω του cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) "Βραστα Χαραλαμπε" που λεει και ο Λαος! Τελικα σημερα το απογευμα μετα απο 3 ωρες Stand-By παλι ειχα προβλημα με "Missed Calls" Καταντησε Αηδια πια και βαρετο...ξαναγυρισα στην V20m. Τωρα εχω V20m και 0725 V20l(Italy)Ril Edited January 12, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εγώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια δοκιμάζω το LGP990-V20l... Αλλιώς δεν ξέρω ποια άλλη λύση υπάρχει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Εγώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια δοκιμάζω το LGP990-V20l... Αλλιώς δεν ξέρω ποια άλλη λύση υπάρχει. :p Εεεε..βαρεθηκα πραγματικα σου λεω!!Εκει που λες οτι ολα πανε καλα..νασου και κατι παρουσιαζεται!! Αφου δεν ειχα προβλημα με την V20m τι ψαχνομαι? Βαλε RoM - Bγαλε Rom..αλλαξε Ril..ξανααλλαξε Ril!! Φαγουρα εχω μου φαινεται!! Καλα που ειχα κρατησει Backup την V20m! Edited January 12, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Γεια χαρά, σήμερα πήρα ένα LG optimus 2X από easyBuyWorld και έχει τρελαθεί στα reboot και τώρα έχει φτάσει σε σημείο να μην ανοίγει με τίποτα. Έκανα hard reset και συνεχίζει το πρόβλημα. Άν ανοίξει, μετά από λίγο σε τυχαίό σημείο μαυρίζει η οθόνη και ....μετά από κάμποση ώρα κάνει reboot... Καμία ιδέα ? Να το παλέψω ή να το γυρίσω πίσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδια μια ερωτηση που εχω ξανακανει.. Την miui την εχει δοκιμασει κανεις?? γιατι με αυτα που διαβαζω για αυτες που δοκιμαζεται εδω και τα προβληματα που βγαζουν, σκιαχτηκα λιγο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδια μια ερωτηση που εχω ξανακανει.. Την miui την εχει δοκιμασει κανεις?? γιατι με αυτα που διαβαζω για αυτες που δοκιμαζεται εδω και τα προβληματα που βγαζουν, σκιαχτηκα λιγο :D Δεν θέλουμε άλλα iPhones :mad: :p Δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 πίσω φίλε. μη το συζητάς καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δεν θέλουμε άλλα iPhones :mad: :p Δεν την έχω δοκιμάσει. Σε μενα με CM δουλεύει άψογα το ΒΒ της τελευταίας froyo (v10d). Μαζί με το 218 RIL Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Σε μενα με CM δουλεύει άψογα το ΒΒ της τελευταίας froyo (v10d). Μαζί με το 218 RIL Εμένα έχει το V20L και το 218 δεν καθόταν καθόλου καλά. Δοκίμασα το ίδιο ιταλικό RIL αλλά κι αυτό μου έκανε κόλπα. Τώρα δοκιμάζω ένα άλλο V20L το οποίο εδώ και κάποιες ώρες δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εμένα έχει το V20L και το 218 δεν καθόταν καθόλου καλά. Δοκίμασα το ίδιο ιταλικό RIL αλλά κι αυτό μου έκανε κόλπα. Τώρα δοκιμάζω ένα άλλο V20L το οποίο εδώ και κάποιες ώρες δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. To cm στην τα πάει καθόλου καλά με gingerbread baseband. Το έχει περί και ο developer της cm για το optimus. Το καλύτερο μέχρι τώρα που έχω δοκιμάσει εγώ για ελλάδα είναι το BB της 10d 725 με το ανάλογο ril Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Όχι μόνο το γυρνάς πίσω άλλα περνεις και άλλο. Απαίτησε το είσαι σε doa ουσιαστικά πίσω φίλε. μη το συζητάς καθολου Το post σου κάνει φοβερή αντίθεση με την υπογραφή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 "Βραστα Χαραλαμπε" που λεει και ο Λαος! Τελικα σημερα το απογευμα μετα απο 3 ωρες Stand-By παλι ειχα προβλημα με "Missed Calls" Καταντησε Αηδια πια και βαρετο...ξαναγυρισα στην V20m. Τωρα εχω V20m και 0725 V20l(Italy)Ril Μια απο τα ιδια. Γυρισα στην V20L που ειχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts