Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Εχει δικιο ο Spyko...κρατα για αρχη το V20o Ril να δουμε τι παιζει και με αυτο και να ξερουμε!

Εσυ ποιο RIL είχες αφήσει και είχες πρόβλημα;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διστυχως απο τα παραπανω δε καταλαβενω τιποτα... Να ρωτησω ομως κατι πιο πεζο, ειμουν σε ενα καφε σημερα η κοπελα μου εδωσε το κωδικο του ιντερνετ που ειχαν αλλα δε μπορουσα να μπω, μου εγραφε "ληψη διευθυνσης ip". Στη notification bar εβγαλε το σημα του wifi αλλα οχι ασπρο οπως οταν συνδεομαι απο το σπιτι αλλα γκρι... δλδ σα να μην ειχε σημα ενω στις ρυθμισεις wifi μου εδειχνε το σημα του συγκεκριμενου ιντερνετ σχεδον γεματο... Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συνεβει και να μη μπορουσα να συνδεθω;

Εσυ ποιο RIL είχες αφήσει και είχες πρόβλημα;

Εγω ειχα την V20m και οταν εκανα εγκατασταση το GetRil δεν δουλευε σωστα και το μονο που μου εβγαζε ηταν V20l(Italy).

Ολες οι αλλες επιλογες δεν λειτουργουσαν ειτε με reboot ειτε με Busysox!

Βεβαια πιθανως να εφταιγε τιποτα αλλο γιατι οπως διαβασες παραπανω σημερα που ξαναφλασαρα δουλεψε σωστα και εβαλα και το Ril που ηθελα.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Διστυχως απο τα παραπανω δε καταλαβενω τιποτα... Να ρωτησω ομως κατι πιο πεζο, ειμουν σε ενα καφε σημερα η κοπελα μου εδωσε το κωδικο του ιντερνετ που ειχαν αλλα δε μπορουσα να μπω, μου εγραφε "ληψη διευθυνσης ip". Στη notification bar εβγαλε το σημα του wifi αλλα οχι ασπρο οπως οταν συνδεομαι απο το σπιτι αλλα γκρι... δλδ σα να μην ειχε σημα ενω στις ρυθμισεις wifi μου εδειχνε το σημα του συγκεκριμενου ιντερνετ σχεδον γεματο... Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συνεβει και να μη μπορουσα να συνδεθω;

Συνδέθηκες, απλά για κάποιο λόγο δεν έβγαινες Internet. Αυτό σημαίνει το γκρι χρώμα.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Συνδέθηκες, απλά για κάποιο λόγο δεν έβγαινες Internet. Αυτό σημαίνει το γκρι χρώμα.

δλδ δε φταιει το τηλεφωνο σε κατι.??

Edited by KPONOSS

δλδ δε φταιει το τηλεφωνο σε κατι.??

Καμμια φορα και τα πιο απλα πραγματα κανουν δουλεια...αν δεν εισαι root κανε μα επαννεκινηση(κλεισε το και ανοιξε το) αν εισαι κανε επαννεκινηση μεσω CWM και στην συνεχεια απο τις επιλογες του κανε wipe cash και μετα reboot.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευεστε ετσι, εγω ειχα προβλημα με την 725 ββ επεφτε το σημα σε 3g, φλασαρα την 824 κ δεν ξαναειχα ποτε προβλημα οποια ρομ κ αν δοκιμασα....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευεστε ετσι, εγω ειχα προβλημα με την 725 ββ επεφτε το σημα σε 3g, φλασαρα την 824 κ δεν ξαναειχα ποτε προβλημα οποια ρομ κ αν δοκιμασα....

Εμένα η 824 ήταν παταγώδης αποτυχία. Δεν δούλεψε καθόλου. (Είμαι σε CM7 kang)

Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε άλλους η 824 έχει λύσει όλα τα προβλήματα σε άλλους είναι οτι χειρότερο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Λοιπον μετα απο 4 ωρες stand-by δεν εχασα τις κλησεις τελικα.

Τωρα ομως διαπιστωσα κατι αλλο που δεν ξερω αν ειναι συμπτωματικο!

Κολλαει καποιες φορες η αρχικη οθονη εκτος απο τα τεσσερα εικονιδια κατω και την Notification Bar επανω!!

Μαλλον τελικα επρεπε να κατσω στην V20m!!

Κολλαει καποιες φορες η αρχικη οθονη εκτος απο τα τεσσερα εικονιδια κατω και την Notification Bar επανω!!

Η V20o ειχε αρκετα προβληματα εν τελει, το λεω εκ πειρας, ισως το leak να βγηκε μετα απο "βιαστικη" δουλεια.

Η V20o ειχε αρκετα προβληματα εν τελει, το λεω εκ πειρας, ισως το leak να βγηκε μετα απο "βιαστικη" δουλεια.

Αναγκαστηκα να κανω Hard Reset και με την ευκαιρια αλλαξα και το Ril απο V20l Italy σε V20o Europe.

Προς στιγμη φαινεται να πηγαινει καλα...και μολις τελεειωσε και το AnTuTu με 5254 Total Score με την εσωτεριικη sd και χωρις εξτρα προγραμματα.Τωρα να δω και με το χασιμο των κλησεων τι θα κανει..φυσικα το πρωι!!

==========================================================================================================

Edit:Την εκανες τελικα την δοκιμη με την V20o Ril Mpoumpis106?

Edited by sakarkas1

Tο χω παθει και εγω σε καφε και στο Τει .

Στο καφε την πρωτη φορα ελεγε "Ληψη διευθυνσης ΙΡ" και δεν συνδεθηκα ποτε . Μετα απο 5 μερες που ξαναπηγα συνδεθηκε ... Κατι παιζει αλλα τι δεν ξερω ...

Υ.Γ Εκτος του Samba FileSharing για ανταλλαγη αρχειων με το Pc μεσω wifi υπαρχει καποιο αντιστοιχο που να μην θελει root ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδιά να ρωτήσω κάτι χαζό. Κανένα ξυπνητήρι που να χτυπάει ακόμα κ αν το τηλέφωνο είναι κλειστό ξέρετε? Γιατί το μαμίσιο χτυπάει μόνο με το τηλέφωνο ανοιχτό.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι χαζό. Κανένα ξυπνητήρι που να χτυπάει ακόμα κ αν το τηλέφωνο είναι κλειστό ξέρετε? Γιατί το μαμίσιο χτυπάει μόνο με το τηλέφωνο ανοιχτό.

Με το τηλ. κλειστο δεν ειμαι και σιγουρος αλλα δεν νομιζω.

Δύστυχος στο Android αυτό δεν γίνεται, ο μόνος τρόπος (για την ακτινοβολία και για την μπαταριά) ειναι να το βάλεις σε Λειτουργιά Πτήσης..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δυστυχως λογω οικογενειακου προβληματος δεν καταφερα να ασχοληθω και απο οτι ειδα με προλαβες κιολας!αυριο λογικα αν ολα πανε καλα θα κανω και εγω την δοκιμη παραλληλα με σενα να δουμε τι θα γινει

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Καλημερα,παντως σε εμενα με 725 V20o Ril Europe και μετα απο 6 ωρες Stand-By....το ιδιο προβλημα"MISSED CALLS"

Καλημερα,παντως σε εμενα με 725 V20o Ril Europe και μετα απο 6 ωρες Stand-By....το ιδιο προβλημα"MISSED CALLS"

Το ίδιο μετά από 3 ώρες. Την είχα βάλει κι εγώ χθες το απόγευμα. Ξαναγύρισα στην 725 V20L (Italy) και το "πρωινό test" ok.

Το ίδιο μετά από 3 ώρες. Την είχα βάλει κι εγώ χθες το απόγευμα. Ξαναγύρισα στην 725 V20L (Italy) και το "πρωινό test" ok.

Αυτο εκανα και εγω αλλα μολις πριν απο μια ωρα.

Spyko κανε μου την χαρη και τραβα ενα screen capture απο το GetRil οπως το εχεις τωρα και ανεβασε το εδω.

Αυτο εκανα και εγω αλλα μολις πριν απο μια ωρα.

Spyko κανε μου την χαρη και τραβα ενα screen capture απο το GetRil οπως το εχεις τωρα και ανεβασε το εδω.

Αυτό είναι.

Συνεχιζει να σου κανει τα κολληματα?

Το απόγευμα θα δοκιμάσω και εγώ

Αυτό είναι.

Ενταξει το ιδιο εχουμε.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Πρόσφατος κάτοχος ενός optimus 2X και γεμάτος απορίες.

Του πέρασα την latest kang CM και δεν μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί. Αρκετά reboots και η μπαταρία φεύγει νεράκι. Έχω δοκιμάσει 2-3 kernels με τελευταίο τον ironkrnl. Εδώ και 2 ώρες που τον έχω περάσει φαίνεται να αποδίδει καλά. Ποιος συνδυασμός ROM/Kernel είναι καλύτερος για εσάς;

Επίσης με το RIL τι γίνεται τελικά; Ποιο αποδίδει σωστά; Όποιο κι αν έχω δοκιμάσει με το GetRIL έχω προβλήματα...

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Πρόσφατος κάτοχος ενός optimus 2X και γεμάτος απορίες.

Του πέρασα την latest kang CM και δεν μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί. Αρκετά reboots και η μπαταρία φεύγει νεράκι. Έχω δοκιμάσει 2-3 kernels με τελευταίο τον ironkrnl. Εδώ και 2 ώρες που τον έχω περάσει φαίνεται να αποδίδει καλά. Ποιος συνδυασμός ROM/Kernel είναι καλύτερος για εσάς;

Επίσης με το RIL τι γίνεται τελικά; Ποιο αποδίδει σωστά; Όποιο κι αν έχω δοκιμάσει με το GetRIL έχω προβλήματα...

Ευχαριστώ.

Έχω το σημερινο kang του temasek με το σημερινο kernel του vadonka. Χρησιμοποιω αυτο τον συνδιασμο απο την αρχη του χρονου (2012 :lol:) και δεν μου εχει κανει ουτε ενα reboot η bsod και ειχα απο τις "προβληματικες" συσκευες. BB και ril εχω τα 725 που ερχονταν με το 10D. Γενικα μην χρησιμοποιεις gingerbread rils. Μην μπερδευτεις με την ονομασια. Υπαρχουν πολλα 725 που ειναι διαφορετικα. Δες εδω πχ http://android.modaco.com/topic/335494-11-nov-smartflash-stock-baseband-release-103521-20110725-v20l-version/

Υπαρχει και το 823(?). Το χρησιμοποιουν αρκετοι χωρις προβληματα αλλα αφου δεν ειχα προβλημα με το 725 10D δεν το δοκιμασα. Παντα να φροντιζεις να εχεις το ιδιο RIL με baseband. Τα kangs ερχονται με το 218 Ril.

H μπαταρια με το normal kernel μου κραταει μια μερα με μετρια χρηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το σημερινο kang του temasek με το σημερινο kernel του vadonka. Χρησιμοποιω αυτο τον συνδιασμο απο την αρχη του χρονου (2012 :lol:) και δεν μου εχει κανει ουτε ενα reboot η bsod και ειχα απο τις "προβληματικες" συσκευες. BB και ril εχω τα 725 που ερχονταν με το 10D. Γενικα μην χρησιμοποιεις gingerbread rils. Μην μπερδευτεις με την ονομασια. Υπαρχουν πολλα 725 που ειναι διαφορετικα. Δες εδω πχ http://android.modaco.com/topic/335494-11-nov-smartflash-stock-baseband-release-103521-20110725-v20l-version/

Υπαρχει και το 823(?). Το χρησιμοποιουν αρκετοι χωρις προβληματα αλλα αφου δεν ειχα προβλημα με το 725 10D δεν το δοκιμασα. Παντα να φροντιζεις να εχεις το ιδιο RIL με baseband. Τα kangs ερχονται με το 218 Ril.

H μπαταρια με το normal kernel μου κραταει μια μερα με μετρια χρηση.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...

Για να είμαι ειλικρινής πολλές φορές μου κρασάρει το wifi κατά την ενεργοποίηση. Άσε που ενώ έχω αποθηκεύσει το δίκτυο στο σπίτι όταν ενεργοποιώ το wifi μέσω του widget δεν συνδέεται. Πρέπει να μπω είτε σε εφαρμογή [πχ. wifi manager] είτε στις ρυθμίσεις του ασύρματου. Έχει να κάνει με το RIL άραγε;

ΒΒ έχω αυτόν που αναφέρεις στο link.

Με βλέπω να κάνω clean install την σημερινή kang.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)