Tsaglis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλημερα..Orlox,το "voodoo sound" υπαρχει στο Market?Αν ναι και ειναι αυτο που λες το κατεβασα αλλα δεν ανοιγει γιατι βρισκει προβλημα με τον Kernel.Υπαρχει αλλου για κατεβασμα και δεν ειναι αυτο στο Μarket? Ειμαι stock rooted με 2.3.4 v20m και Kernel 2.6.32.9 Θέλει να υπάρχει υποστήριξη από το kernel. Αν σε ενδιαφέρει, πρέπει να βρείς και να βάλεις ένα που να είναι συμβατό. Νομίζω πχ ότι τα HP του Spica πρέπει να είναι. Ψάξε στο xda. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Θέλει να υπάρχει υποστήριξη από το kernel. Αν σε ενδιαφέρει, πρέπει να βρείς και να βάλεις ένα που να είναι συμβατό. Νομίζω πχ ότι τα HP του Spica πρέπει να είναι. Ψάξε στο xda. Ευχαριστω.Την ψιλιαστηκα την δουλεια οτι κατι τετοιο θελει αλλα δεν παω τωρα να μπερδευτω και να τυχει να μη μου δουλευει μετα κατι αλλο!!Λεω τωρα εγω.. Παντως αν το εξωτερικο ηχειακι ηταν λιγο πιο δυνατο,καλα θα ηταν! Edited January 9, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπέρα στο forum. Καινούριος κάτοχος κι εγώ του Optimus 2x (μετάβαση από HTC HD2 με typhoon nightly kai tytung πυρήνα). Το κινητό είναι από την πρώτη μέρα με cm204 kang από temasek και ironkrnl. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση : στο hd2 χρησιμοποιούσα το current widget για να βλέπω σε mA την κατανάλωση της μπαταρίας. Από ότι είδα δεν είναι συμβατό με το optimus. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή; Στο google δεν βρήκα κάτι. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπέρα στο forum. Καινούριος κάτοχος κι εγώ του Optimus 2x (μετάβαση από HTC HD2 με typhoon nightly kai tytung πυρήνα). Το κινητό είναι από την πρώτη μέρα με cm204 kang από temasek και ironkrnl. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση : στο hd2 χρησιμοποιούσα το current widget για να βλέπω σε mA την κατανάλωση της μπαταρίας. Από ότι είδα δεν είναι συμβατό με το optimus. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή; Στο google δεν βρήκα κάτι. Battery monitor widget Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928149#post3928149 Αν εισαι root. Κανα search δεν βλαπτει ευχαριστω με εσωσες ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπέρα στο forum. Καινούριος κάτοχος κι εγώ του Optimus 2x (μετάβαση από HTC HD2 με typhoon nightly kai tytung πυρήνα). Το κινητό είναι από την πρώτη μέρα με cm204 kang από temasek και ironkrnl. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση : στο hd2 χρησιμοποιούσα το current widget για να βλέπω σε mA την κατανάλωση της μπαταρίας. Από ότι είδα δεν είναι συμβατό με το optimus. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή; Στο google δεν βρήκα κάτι. Υπαρχει στο Market:https://market.android.com/details?id=com.manor.currentwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5vci5jdXJyZW50d2lkZ2V0Il0. δεν ξερω βεβαια αν ειναι το ιδιο και μαλιστα μου βγαζει αριστερα κατω απο το ονoμα της εφαρμογης οτι ειναι συμβατη με το P990 Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Battery monitor widget Δυστυχώς δεν παίζει. Δείχνει 0ma και όταν το βάλεις στο estimated δείχνει ότι να'ναι Υπαρχει στο Market:https://market.android.com/details?id=com.manor.currentwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5vci5jdXJyZW50d2lkZ2V0Il0. δεν ξερω βεβαια αν ειναι το ιδιο και μαλιστα μου βγαζει αριστερα κατω απο το ονoμα της εφαρμογης οτι ειναι συμβατη με το P990 Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει! Για την ίδια εφαρμογή μιλάμε μόνο που δεν δείχνει κατανάλωση. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλο και να μου πει; Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δυστυχώς δεν παίζει. Δείχνει 0ma και όταν το βάλεις στο estimated δείχνει ότι να'ναι Για την ίδια εφαρμογή μιλάμε μόνο που δεν δείχνει κατανάλωση. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλο και να μου πει; Το εβαλα μολις αλλα δεν δειχνει Electric Current (mA). Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δυστυχώς δεν παίζει. Δείχνει 0ma και όταν το βάλεις στο estimated δείχνει ότι να'ναι Περίεργο, εμένα παίζει κανονικά (το battery monitor widget). Μάλιστα έχω αγοράσει και το pro. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Περίεργο, εμένα παίζει κανονικά (το battery monitor widget). Μάλιστα έχω αγοράσει και το pro. Μολις το εβαλα και εγω.Δουλευει και στο Automatic και στο estimated. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Όσο αφορά την leaked v20o στο xda γραφουν τα παρακάτω σε μια συζητηση με τον sakarkas1 testing a bunch of their ROM leaked V20o + BB from 20L + RIL 20L on a single charge the phone worked for more than 2 days. always called myself from another phone after 4-8 hours of inactivity lg 2x. NO ONE missed call. Το δοκίμασε κανείς? Που βρίσκουμε BB from 20L + RIL 20L? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Όσο αφορά την leaked v20o στο xda γραφουν τα παρακάτω σε μια συζητηση με τον sakarkas1 testing a bunch of their ROM leaked V20o + BB from 20L + RIL 20L on a single charge the phone worked for more than 2 days. always called myself from another phone after 4-8 hours of inactivity lg 2x. NO ONE missed call. Το δοκίμασε κανείς? Που βρίσκουμε BB from 20L + RIL 20L? Την ξαναεγκατάστησα σήμερα. V20L BB & V20L,Italy RIL. Θα κάνω το crash test το πρωί και θα ενημερώσω. Αν παρουσιάσει το signal loss problem θα δοκιμάσω και την V20L Europe RIL. Εγώ γύρισα πρώτα σε stock V20L με smartflash. οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 Έκανα το πρώτο boot να δω ότι όλα πάνε καλά και μετά ξαναεγκατέστησα το ClockworkMod με την NVFlash μέθοδο. Οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599&highlight=dummies Φλάσαρα από CWM την 20ο από CWM Εγκατέστησα το GETRIL από το market και άλλαξα το RIL από 20ο Europe σε 20L Italy. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Όσο αφορά την leaked v20o στο xda γραφουν τα παρακάτω σε μια συζητηση με τον sakarkas1 testing a bunch of their ROM leaked V20o + BB from 20L + RIL 20L on a single charge the phone worked for more than 2 days. always called myself from another phone after 4-8 hours of inactivity lg 2x. NO ONE missed call. Το δοκίμασε κανείς? Που βρίσκουμε BB from 20L + RIL 20L? Καλημερα.Το BB from 20L το εχω εδω,το κατεβαζεις:http://www.mediafire.com/?pljo3b8dd83j0nf για το RIL 20L δεν ξερω γιατι το GetRil δεν μου δουλευει σωστα και μου δειχνει οτι θελει!!Ουτε με το BusyBox. Δεν υπαρχει αλλος τροπος βρε παιδια να βρουμε απο καπου να το κατεβασουμε αυτο το ρημαδι το RIL 20L? Edited January 10, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Καλημερα.Το BB from 20L το εχω εδω,το κατεβαζεις:http://www.mediafire.com/?pljo3b8dd83j0nf για το RIL 20L δεν ξερω γιατι το GetRil δεν μου δουλευει σωστα και μου δειχνει οτι θελει!!Ουτε με το BusyBox. Δεν υπαρχει αλλος τροπος βρε παιδια να βρουμε απο καπου να το κατεβασουμε αυτο το ρημαδι το RIL 20L? Αμα περάσεις τη V20L δεν θα έχεις και το RIL V20L? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Αμα περάσεις τη V20L δεν θα έχεις και το RIL V20L? Ετσι πρεπει να ειναι. Τελικα περασα με smartFlash την v20L(BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0). Στην συνεχεια περασα με Nvflash το CWM και επειτα root. Μετα απο ολα αυτα περασα μεσω CWM την V20o και στην συνεχεια το GetRil απο Market. Επιτελους μου δουλεψε(GetRil)!! Αλλαξα το Ril απο V20o σε V20l Τωρα εχω 2.3.4 V20o με V20l Italy Ril και Baseband 1035.21_20110725 και βλεπουμε!! Παρακατω και η φωτο απο GetRil. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) V20o ROM + V20L,Italy over V20L BB Λειτουργεί κανονικά. Δεν χάθηκε το σήμα. Αύριο θα δοκιμάσω με V20o RIL διότι αυτή δούλευε καλύτερα όσο είχα την V20M. Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν παίζει ρόλο η RIL με τον εκάστοτε πάροχο. Edited January 10, 2012 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 V20o ROM + V20L,Italy over V20L BB Λειτουργεί κανονικά. Δεν χάθηκε το σήμα. Αύριο θα δοκιμάσω με V20o RIL διότι αυτή δούλευε καλύτερα όσο είχα την V20M. Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν παίζει ρόλο η RIL με τον εκάστοτε πάροχο. SpyKo...οπως βλεπεις απο πανω αυτα δεν εχω και εγω τωρα? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Εγω έχω V20L και την ιδια baseband με σενα.Οποτε περναω το leaked V20o με cwm και μετα το σωστο ril με το GETRIL και ειμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Εγω έχω V20L και την ιδια baseband με σενα.Οποτε περναω το leaked V20o με cwm και μετα το σωστο ril με το GETRIL και ειμαι οκ? Ναι..στο GetRil επιλεξε το Ril που θες.Βασικα επελεξε το Ril που λεει ο SpyKo και εγω. Edited January 10, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ναι..στο GetRil επιλεξε το Ril που θες. Οποθε θεωρητικα μετα δεν θα εχω θεμα...Θασ το δοκιμασω και εγω το απογευμα! Spyko τι πάροχο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οποθε θεωρητικα μετα δεν θα εχω θεμα...Θασ το δοκιμασω και εγω το απογευμα! Spyko τι πάροχο έχεις? Θα πρότεινα να μην αλλάξεις την RIL σε πρώτη φάση. Άσε την V20o που έχει η ROM για να έχουμε μια πρώτη ένδειξη και για αυτή. Αν φυσικά θέλεις. Εγώ πάντως θα την δοκιμάσω. Sakarkas1: Ναι τώρα έχεις ότι κι εγώ. Είμαι WIND. Εσύ αν θυμάμαι καλά Cosmote. Καλό είναι για το σχετικό θέμα, να αναφέρουμε και την σύνδεση που έχουμε. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Αμα φλασαρεις αλλη rom δεν αλλαζει το baseband? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Αμα φλασαρεις αλλη rom δεν αλλαζει το baseband? Από CWM όχι δεν αλλάζει. Μόνο flashing με smartflash (bin & fls αρχεία) ή με το LG utility (kdz αρχείο) αλλάζει την baseband. H σύνδεση σου εσένα τι είναι? Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Από CWM όχι δεν αλλάζει. Μόνο flashing με smartflash (bin & fls αρχεία) ή με το LG utility (kdz αρχείο) αλλάζει την baseband. H σύνδεση σου εσένα τι είναι? Οκ Τωρα το καταλαβα. Cosmote εχω και εγω. Λογικα το απογευμα θα ασχοληθω και θα εχετε νεα μου. Θα κανω αυτο που ειπες για δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οκ Τωρα το καταλαβα. Cosmote εχω και εγω. Λογικα το απογευμα θα ασχοληθω και θα εχετε νεα μου. Θα κανω αυτο που ειπες για δοκιμη Εχει δικιο ο Spyko...κρατα για αρχη το V20o Ril να δουμε τι παιζει και με αυτο και να ξερουμε! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts