Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Καλημερα..Orlox,το "voodoo sound" υπαρχει στο Market?Αν ναι και ειναι αυτο που λες το κατεβασα αλλα δεν ανοιγει γιατι βρισκει προβλημα με τον Kernel.Υπαρχει αλλου για κατεβασμα και δεν ειναι αυτο στο Μarket?

Ειμαι stock rooted με 2.3.4 v20m και Kernel 2.6.32.9

Θέλει να υπάρχει υποστήριξη από το kernel.

Αν σε ενδιαφέρει, πρέπει να βρείς και να βάλεις ένα που να είναι συμβατό. Νομίζω πχ ότι τα HP του Spica πρέπει να είναι. Ψάξε στο xda.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλει να υπάρχει υποστήριξη από το kernel.

Αν σε ενδιαφέρει, πρέπει να βρείς και να βάλεις ένα που να είναι συμβατό. Νομίζω πχ ότι τα HP του Spica πρέπει να είναι. Ψάξε στο xda.

Ευχαριστω.Την ψιλιαστηκα την δουλεια οτι κατι τετοιο θελει αλλα δεν παω τωρα να μπερδευτω και να τυχει να μη μου δουλευει μετα κατι

αλλο!!Λεω τωρα εγω..

Παντως αν το εξωτερικο ηχειακι ηταν λιγο πιο δυνατο,καλα θα ηταν!

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλησπέρα στο forum. Καινούριος κάτοχος κι εγώ του Optimus 2x (μετάβαση από HTC HD2 με typhoon nightly kai tytung πυρήνα). Το κινητό είναι από την πρώτη μέρα με cm204 kang από temasek και ironkrnl. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση : στο hd2 χρησιμοποιούσα το current widget για να βλέπω σε mA την κατανάλωση της μπαταρίας. Από ότι είδα δεν είναι συμβατό με το optimus. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή; Στο google δεν βρήκα κάτι.
God is real, unless declared integer.

Καλησπέρα στο forum. Καινούριος κάτοχος κι εγώ του Optimus 2x (μετάβαση από HTC HD2 με typhoon nightly kai tytung πυρήνα). Το κινητό είναι από την πρώτη μέρα με cm204 kang από temasek και ironkrnl. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση : στο hd2 χρησιμοποιούσα το current widget για να βλέπω σε mA την κατανάλωση της μπαταρίας. Από ότι είδα δεν είναι συμβατό με το optimus. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή; Στο google δεν βρήκα κάτι.

Battery monitor widget

Αλέξανδρος,

Ναι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928149#post3928149

Αν εισαι root.

Κανα search δεν βλαπτει

ευχαριστω με εσωσες ! :)

Υπαρχει στο Market:https://market.android.com/details?id=com.manor.currentwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5vci5jdXJyZW50d2lkZ2V0Il0. δεν ξερω βεβαια αν ειναι το ιδιο και μαλιστα

μου βγαζει αριστερα κατω απο το ονoμα της εφαρμογης οτι ειναι συμβατη με το P990

Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει!

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Δυστυχώς δεν παίζει. Δείχνει 0ma και όταν το βάλεις στο estimated δείχνει ότι να'ναι

Υπαρχει στο Market:https://market.android.com/details?id=com.manor.currentwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5vci5jdXJyZW50d2lkZ2V0Il0. δεν ξερω βεβαια αν ειναι το ιδιο και μαλιστα

μου βγαζει αριστερα κατω απο το ονoμα της εφαρμογης οτι ειναι συμβατη με το P990

Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει!

Για την ίδια εφαρμογή μιλάμε μόνο που δεν δείχνει κατανάλωση. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλο και να μου πει;

God is real, unless declared integer.

Δυστυχώς δεν παίζει. Δείχνει 0ma και όταν το βάλεις στο estimated δείχνει ότι να'ναι

Για την ίδια εφαρμογή μιλάμε μόνο που δεν δείχνει κατανάλωση. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλο και να μου πει;

Το εβαλα μολις αλλα δεν δειχνει Electric Current (mA).

Περίεργο, εμένα παίζει κανονικά (το battery monitor widget). Μάλιστα έχω αγοράσει και το pro.

Αλέξανδρος,

Περίεργο, εμένα παίζει κανονικά (το battery monitor widget). Μάλιστα έχω αγοράσει και το pro.

Μολις το εβαλα και εγω.Δουλευει και στο Automatic και στο estimated.

Όσο αφορά την leaked v20o στο xda γραφουν τα παρακάτω σε μια συζητηση με τον sakarkas1

testing a bunch of their ROM leaked V20o + BB from 20L + RIL 20L

on a single charge the phone worked for more than 2 days.

always called myself from another phone after 4-8 hours of inactivity lg 2x.

NO ONE missed call.

Το δοκίμασε κανείς? Που βρίσκουμε BB from 20L + RIL 20L?

Όσο αφορά την leaked v20o στο xda γραφουν τα παρακάτω σε μια συζητηση με τον sakarkas1

NO ONE missed call.

Την ξαναεγκατάστησα σήμερα. V20L BB & V20L,Italy RIL. Θα κάνω το crash test το πρωί και θα ενημερώσω. Αν παρουσιάσει το signal loss problem θα δοκιμάσω και την V20L Europe RIL.

Εγώ γύρισα πρώτα σε stock V20L με smartflash. οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380

Έκανα το πρώτο boot να δω ότι όλα πάνε καλά και μετά ξαναεγκατέστησα το ClockworkMod με την NVFlash μέθοδο. Οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599&highlight=dummies

Φλάσαρα από CWM την 20ο από CWM

Εγκατέστησα το GETRIL από το market και άλλαξα το RIL από 20ο Europe σε 20L Italy.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

NO ONE missed call.

Καλημερα.Το BB from 20L το εχω εδω,το κατεβαζεις:http://www.mediafire.com/?pljo3b8dd83j0nf

για το RIL 20L δεν ξερω γιατι το GetRil δεν μου δουλευει σωστα και μου δειχνει οτι θελει!!Ουτε με το BusyBox.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος βρε παιδια να βρουμε απο καπου να το κατεβασουμε αυτο το ρημαδι το RIL 20L?

Edited by sakarkas1

Καλημερα.Το BB from 20L το εχω εδω,το κατεβαζεις:http://www.mediafire.com/?pljo3b8dd83j0nf

για το RIL 20L δεν ξερω γιατι το GetRil δεν μου δουλευει σωστα και μου δειχνει οτι θελει!!Ουτε με το BusyBox.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος βρε παιδια να βρουμε απο καπου να το κατεβασουμε αυτο το ρημαδι το RIL 20L?

Αμα περάσεις τη V20L δεν θα έχεις και το RIL V20L?

Αμα περάσεις τη V20L δεν θα έχεις και το RIL V20L?

Ετσι πρεπει να ειναι.

Τελικα περασα με smartFlash την v20L(BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0).

Στην συνεχεια περασα με Nvflash το CWM και επειτα root.

Μετα απο ολα αυτα περασα μεσω CWM την V20o και στην συνεχεια το GetRil απο Market.

Επιτελους μου δουλεψε(GetRil)!!

Αλλαξα το Ril απο V20o σε V20l

Τωρα εχω 2.3.4 V20o με V20l Italy Ril και Baseband 1035.21_20110725 και βλεπουμε!!

Παρακατω και η φωτο απο GetRil.

V20o ROM + V20L,Italy over V20L BB

Λειτουργεί κανονικά. Δεν χάθηκε το σήμα.

Αύριο θα δοκιμάσω με V20o RIL διότι αυτή δούλευε καλύτερα όσο είχα την V20M.

Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν παίζει ρόλο η RIL με τον εκάστοτε πάροχο.

Edited by spyko

V20o ROM + V20L,Italy over V20L BB

Λειτουργεί κανονικά. Δεν χάθηκε το σήμα.

Αύριο θα δοκιμάσω με V20o RIL διότι αυτή δούλευε καλύτερα όσο είχα την V20M.

Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν παίζει ρόλο η RIL με τον εκάστοτε πάροχο.

SpyKo...οπως βλεπεις απο πανω αυτα δεν εχω και εγω τωρα?

Εγω έχω V20L και την ιδια baseband με σενα.Οποτε περναω το leaked V20o με cwm και μετα το σωστο ril με το GETRIL και ειμαι οκ?

Εγω έχω V20L και την ιδια baseband με σενα.Οποτε περναω το leaked V20o με cwm και μετα το σωστο ril με το GETRIL και ειμαι οκ?

Ναι..στο GetRil επιλεξε το Ril που θες.Βασικα επελεξε το Ril που λεει ο SpyKo και εγω.

Edited by sakarkas1

Ναι..στο GetRil επιλεξε το Ril που θες.

Οποθε θεωρητικα μετα δεν θα εχω θεμα...Θασ το δοκιμασω και εγω το απογευμα!

Spyko τι πάροχο έχεις?

Οποθε θεωρητικα μετα δεν θα εχω θεμα...Θασ το δοκιμασω και εγω το απογευμα!

Spyko τι πάροχο έχεις?

Θα πρότεινα να μην αλλάξεις την RIL σε πρώτη φάση. Άσε την V20o που έχει η ROM για να έχουμε μια πρώτη ένδειξη και για αυτή.

Αν φυσικά θέλεις. Εγώ πάντως θα την δοκιμάσω.

Sakarkas1: Ναι τώρα έχεις ότι κι εγώ.

Είμαι WIND. Εσύ αν θυμάμαι καλά Cosmote.

Καλό είναι για το σχετικό θέμα, να αναφέρουμε και την σύνδεση που έχουμε.

Αμα φλασαρεις αλλη rom δεν αλλαζει το baseband?

Από CWM όχι δεν αλλάζει.

Μόνο flashing με smartflash (bin & fls αρχεία) ή με το LG utility (kdz αρχείο) αλλάζει την baseband.

H σύνδεση σου εσένα τι είναι?

Από CWM όχι δεν αλλάζει.

Μόνο flashing με smartflash (bin & fls αρχεία) ή με το LG utility (kdz αρχείο) αλλάζει την baseband.

H σύνδεση σου εσένα τι είναι?

Οκ Τωρα το καταλαβα. Cosmote εχω και εγω. Λογικα το απογευμα θα ασχοληθω και θα εχετε νεα μου. Θα κανω αυτο που ειπες για δοκιμη

Οκ Τωρα το καταλαβα. Cosmote εχω και εγω. Λογικα το απογευμα θα ασχοληθω και θα εχετε νεα μου. Θα κανω αυτο που ειπες για δοκιμη

Εχει δικιο ο Spyko...κρατα για αρχη το V20o Ril να δουμε τι παιζει και με αυτο και να ξερουμε!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)