orlox Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Συνήθως αυτά τα πρόβλημα είναι φύσης baseband. Τι baseband είχες; Αν είχες 20m έπρεπε να είχες και 20 m ril. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 καλημερα σε ολους. Ρε παιδια παω να βγαλω φωτο και μου λεει οτι θα αποθηκευσει στην εσωτερικη καρτα γιατι δε βρεθηκε εξωτερικη ενω εχει. Μπαινω με astrofile και τη βλεπω την εξωτερικη καρτα αλλα δε μπορω να μετακηνισω τιποτα εκει, κανω restart και μετα τη βλεπει... ????? συμβενει και σε κανεναν αλλο αυτο?> 2.3.4 stock εχω πανω. Παλι μου το ξαναεκανε σημερα. λετε να ειναι software? Τη καρτΑ αυτη την ειχα και στο προηγουμενο τηλεφωνο ενα Samsung galaxy i7500 και δε μου εκανε τετοια σχεδια... Τεσπα αν εχει κανεις καμια ιδεα ειμαι ολος αυτια. καλημερα παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Συνήθως αυτά τα πρόβλημα είναι φύσης baseband. Τι baseband είχες; Αν είχες 20m έπρεπε να είχες και 20 m ril. Τωρα...δεν ειμαι και τοσο ειδημων!!Ειχα την V20m και εβαλα την V20o.Δηλαδη τι θα επρεπε κανονικα να κανω?Τωρα που εχω γυρισει σε v20m αν θελω να παω σε v20o ποια γραμμη θα πρεπει να ακολουθησω?Εχω ενα κακο, "Τα ευκολα τα κανω δυσκολα"!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Συνήθως αυτά τα πρόβλημα είναι φύσης baseband. Τι baseband είχες; Αν είχες 20m έπρεπε να είχες και 20 m ril. Εγώ πήγα στην 20Μ με το επίσημο update της LG από 10D. H RIL που έχω στην 20Μ είναι η 20L Italia. Όταν έβαλα την 20Ο η RIL ήταν 20Ο EUR. Τι εννοεί? Να φλασάρουμε πρώτα την 20Μ με smartflash? Αλλά αν δεν κάνω λάθος η baseband είναι ίδια στην 10D στην 20L και στην 20Μ. είναι 1035,21_20110725 Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ πήγα στην 20Μ με το επίσημο update της LG από 10D. H RIL που έχω στην 20Μ είναι η 20L Italia. Όταν έβαλα την 20Ο η RIL ήταν 20Ο EUR. Τι εννοεί? Να φλασάρουμε πρώτα την 20Μ με smartflash? Αλλά αν δεν κάνω λάθος η baseband είναι ίδια στην 10D στην 20L και στην 20Μ. είναι 1035,21_20110725 Εγω τωρα που το βλεπω εχω, 2.3.4-V20m και 1035,21_20110725.Το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι τι ειχα με την V20o? Τωρα να σου πω την αληθεια,φοβαμαι τα πειραματα και αν δεν ειμαι σιγουρος πως και τι θα βαλω!!!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδιά δεν γνωρίζει κανεις για το πρόβλημα που έχω??? και κάτι ακόμα έχω μια εφαρμογή κατεβάσει στο pc πως την περνάω στο κινητό να την κάνω εγκατάσταση?? έχω το pc suite Κανε ενα search στο συγκεκριμενο θεμα εχουν δωσει λυση αλλα δεν την θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τελικά δεν θα βάλω ελληνική ROM γιατί κατέβασα ένα Πληκτρολόγιο και είμαι κομπλέ έχω κανονικά ελληνικά και το κρατάει.Έχω ένα θεματάκι τώρα με το GPS στην status bar το εικονίδιο δεν το κλείνω ποτε το έχω πάντα ανοιχτό έβαλα το forsquare και μπαίνω με wifi αναβοσβήνει ένα στρογγυλό πάνω στο status bar και stigma δεν βρίσκει και το έχω έξω 15 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ πήγα στην 20Μ με το επίσημο update της LG από 10D. H RIL που έχω στην 20Μ είναι η 20L Italia. Όταν έβαλα την 20Ο η RIL ήταν 20Ο EUR. Τι εννοεί? Να φλασάρουμε πρώτα την 20Μ με smartflash? Αλλά αν δεν κάνω λάθος η baseband είναι ίδια στην 10D στην 20L και στην 20Μ. είναι 1035,21_20110725 Και αλλη απαντηση απο τους XDA: ============================================================================================== "Ril comes with the 20o by default. My baseband is 1035.2110725. I guess its from the stock 20m I put on there a couple of weeks ago. I rooted it, flashed this one but do have the "unavailable" problems." =============================================================================================== Να πω τι καταλαβαινω εγω? Αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Φιλος?Το Προβλημα...Προβλημα!Ας πανε να το διορθωσουν πρωτα και μετα βλεπουμε!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγω τωρα που το βλεπω εχω, 2.3.4-V20m και 1035,21_20110725.Το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι τι ειχα με την V20o? Τωρα να σου πω την αληθεια,φοβαμαι τα πειραματα και αν δεν ειμαι σιγουρος πως και τι θα βαλω!!!! και εγώ που έχω V20L έχω επίσης 1035,21_20110725, άρα μπορεί να ειναι το ίδιο και στην V20o..!για την έκδοση kernel τι ξέρουμε? http://s14.directupload.net/images/120106/5eq4n4zd.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Και αλλη απαντηση απο τους XDA: ============================================================================================== "Ril comes with the 20o by default. My baseband is 1035.2110725. I guess its from the stock 20m I put on there a couple of weeks ago. I rooted it, flashed this one but do have the "unavailable" problems." =============================================================================================== Να πω τι καταλαβαινω εγω? Αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Φιλος?Το Προβλημα...Προβλημα!Ας πανε να το διορθωσουν πρωτα και μετα βλεπουμε!! Εγώ έκανα την παρακάτω ερώτηση σε άλλο thread του XDA (για να αρχίσω να μαζεύω το όριο των 10 posts): ========================================== Is there a newer basaband than 1035.21_20110725? This version is the same in all latest stock ROMS (V10D, V20L, V20M). Flashing the V20M (with smartflash) will have a different baseband although it will say 1035.21_20110725? I installed the leaked V20o but I have problems with signal loss after some hours in stand-by. Και πήρα την παρακάτω απάντηση: ================================================= It's one of numerous LG inconsistencies... Different BB with same number. ==================================================== Και απάντησα: I did try different RIL when I had the V20o. I changed the RIL V20o Europe to V20L Italia which I had with V20M update which I did through LG official update. Do you think flashing V20M with smartflash and then installing the V20o will fix the problem? Περιμένω απάντηση. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Kαλησπερα παιδιά νέος κάτοχος και εγώ του lg ήθελα να ρωτήσω τι sd κάρτα και ποια class είναι η καλύτερη . Επίσης έχω απορία για την εγγύηση . Το τηλ. Είναι αγορασμένο απο ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα αλλά πρέπει να είναι παρά εισαγωγή απο Γερμανία επειδή το εγχειρίδιο είναι στα Γερμανικά . Θα έχω πρόβλημα με την lg Ελλάδας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Kαλησπερα παιδιά νέος κάτοχος και εγώ του lg ήθελα να ρωτήσω τι sd κάρτα και ποια class είναι η καλύτερη . Επίσης έχω απορία για την εγγύηση . Το τηλ. Είναι αγορασμένο απο ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα αλλά πρέπει να είναι παρά εισαγωγή απο Γερμανία επειδή το εγχειρίδιο είναι στα Γερμανικά . Θα έχω πρόβλημα με την lg Ελλάδας ; Ευρωπαϊκές συσκευές δεν θεωρούνται παραεισαγωγή και καλύπτονται κανονικά από θέμα εγγύησης. Παραεισαγωγή θεωρούνται οι συσκευές που προορίζονται για αγορές εκτός Ευρώπης αλλά εισάγονται και πωλούνται στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) και εγώ που έχω V20L έχω επίσης 1035,21_20110725, άρα μπορεί να ειναι το ίδιο και στην V20o..!για την έκδοση kernel τι ξέρουμε? http://s14.directupload.net/images/120106/5eq4n4zd.png Αν υποθεσουμε οτι αυτα που μου απαντησε ο Φιλος απο το XDA ειναι σωστα,τοτε ιδια ειναι και στην V20o. Εκτος των αλλων νομιζω οτι βρεθηκε και προβλημα στην παραλληλη λειτουργια wifi και bluetooth οταν χρησιμοποιητε το bluetooth handsfree για μουσικη, κανει διακοπες συχνες. Edited January 6, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ευρωπαϊκές συσκευές δεν θεωρούνται παραεισαγωγή και καλύπτονται κανονικά από θέμα εγγύησης. Παραεισαγωγή θεωρούνται οι συσκευές που προορίζονται για αγορές εκτός Ευρώπης αλλά εισάγονται και πωλούνται στην Ευρώπη. Απο sd card τι class μου προτείνεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Απο sd card τι class μου προτείνεις ; Καλυτερα microsd class 6 και πανω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Αν υποθεσουμε οτι αυτα που μου απαντησε ο Φιλος απο το XDA ειναι σωστα,τοτε ιδια ειναι και στην V20o. Εκτος των αλλων νομιζω οτι βρεθηκε και προβλημα στην παραλληλη λειτουργια wifi και bluetooth οταν χρησιμοποιητε το bluetooth handsfree για μουσικη, κανει διακοπες συχνες. Δεν καταλαβαίνω των λόγω ύπαρξης της V20ο με τόσα προβλήματα, για το GPS δηλαδή έγινε? Εγώ προσωπικά έχω βάλει αρκετές Custom Rom αλλά στο τέλος ξαναγυρίζω στην Stock Rom..! Edited January 6, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλυτερα microsd class 6 και πανω. Συμφωνώ και επαυξάνω, class 6 και class 10 είναι οι καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν καταλαβαίνω των λόγω ύπαρξης της V20ο με τόσα προβλήματα, για το GPS δηλαδή έγινε? Εγώ προσωπικά έχω βάλει αρκετές Custom Rom αλλά στο τέλος ξαναγυρίζω στην Stock Rom..! Σιγουρα δεν εγινε μονο για το GPS αν και ειναι και αυτο σημαντικοτατο.Διορθωνει αρκετα τουλαχιστον οπως αναφερει ο Hell_97 στους XDA. Το να εχεις ομως προβλημα με την αποδοχη των κλησεων και των sms οταν ειναι σε κατασταση stand-by το κινητο αρκετες ωρες και αυτο ειναι σοβαροτατο!!! Ενταξει πιστευω να διορθωθει. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ πήγα στην 20Μ με το επίσημο update της LG από 10D. H RIL που έχω στην 20Μ είναι η 20L Italia. Όταν έβαλα την 20Ο η RIL ήταν 20Ο EUR. Τι εννοεί? Να φλασάρουμε πρώτα την 20Μ με smartflash? Αλλά αν δεν κάνω λάθος η baseband είναι ίδια στην 10D στην 20L και στην 20Μ. είναι 1035,21_20110725 Κοιτάξτε τι βρήκα σε άλλο thread του XDA ============================== Originally Posted by Striatum_bdr Hi, 0823 BB is sometimes very problematic, and not suitable for everybody (cf second image). I think that if you want to use latest custom roms, and especially v20o, you'd better flash v20m baseband, which has the same numeric name as yours but is clearly not the same. I personnally used v20l baseband without big problem, and I just upgraded to v20m one. I just read that v20m baseband is not compatible with Cyanogenmod (only Froyo BB must be used), but flashing a BB is just a 5 minutes work. You have all the BB you want in the Great Temasek shared folder here (in optimus p990 folder): http://www.mediafire.com/temasek For V20m, you have for .fls files to flash, beginning with biggest file and following with decreasing size. There is a how to text file in archive. ============================== Κατέβασα την 725-V20M-baseband.zip αλλά δεν έχει text αρχείο που να λέει πως γίνεται flash. Ξέρει κανένας? Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Κοιτάξτε τι βρήκα σε άλλο thread του XDA ============================== Originally Posted by Striatum_bdr Hi, 0823 BB is sometimes very problematic, and not suitable for everybody (cf second image). I think that if you want to use latest custom roms, and especially v20o, you'd better flash v20m baseband, which has the same numeric name as yours but is clearly not the same. I personnally used v20l baseband without big problem, and I just upgraded to v20m one. I just read that v20m baseband is not compatible with Cyanogenmod (only Froyo BB must be used), but flashing a BB is just a 5 minutes work. You have all the BB you want in the Great Temasek shared folder here (in optimus p990 folder): http://www.mediafire.com/temasek For V20m, you have for .fls files to flash, beginning with biggest file and following with decreasing size. There is a how to text file in archive. ============================== Κατέβασα την 725-V20M-baseband.zip αλλά δεν έχει text αρχείο που να λέει πως γίνεται flash. Ξέρει κανένας? Ειδα το post σου στους XDA.Αντε να δουμε μηπως σου απαντησει κανενας πιο ξεκαθαρα! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Από Modaco είναι αυτές οι οδηγίες Καλό είναι να έχει κανείς (για stock) την ΒΒ της κάθε ROM. Αλλά από όσο ξέρω η v20O ήρθε χωρίς BB, οπότε το πιο κοντινό είναι η L. Μαζί δοκιμάστε πρώτα το ril της "Ο" (ενσωματωμένο στην ρομ) και μετά της "L". Για CM, για τα "δικά" μας κινητά δεν θα συνιστούσα το 824 (που "παίζουν" στο XDA). Εμένα τρέχει το τελευταίο froyo (v10d) με το 218ril (έρχεται με την CM7 και δεν το αλλάζω) και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Edited January 6, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Από Modaco είναι αυτές οι οδηγίες Καλό είναι να έχει κανείς (για stock) την ΒΒ της κάθε ROM. Αλλά από όσο ξέρω η v20O ήρθε χωρίς BB, οπότε το πιο κοντινό είναι η L. Μαζί δοκιμάστε πρώτα το ril της "Ο" (ενσωματωμένο στην ρομ) και μετά της "L". Για CM, για τα "δικά" μας κινητά δεν θα συνιστούσα το 824 (που "παίζουν" στο XDA). Εμένα τρέχει το τελευταίο froyo (v10d) με το 218ril (έρχεται με την CM7 και δεν το αλλάζω) και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά για την 20Ο πιο κοντινή BB είναι η 20L κι όχι η 20M? To είδες πουθενά το ξέρεις σίγουρα? Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά για την 20Ο πιο κοντινή BB είναι η 20L κι όχι η 20M? To είδες πουθενά το ξέρεις σίγουρα? H M είναι έκδοση για τα βρετανικά ο2Χ (ή ήταν Ολανδικα; κάπου το έχασα...) και δεν είναι για τα "δικά" μας. Η "δική" μας είναι η L. H O βγήκε στην Ιταλία, αντικαθιστά την L και όχι την Μ. Ολα αυτά είναι "σκεπτόμενες υποθέσεις" και με κανένα τρόπο δεν αποτελούν θέσφατο :p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 H M είναι έκδοση για τα βρετανικά ο2Χ (ή ήταν Ολανδικα; κάπου το έχασα...) και δεν είναι για τα "δικά" μας. Η "δική" μας είναι η L. H O βγήκε στην Ιταλία, αντικαθιστά την L και όχι την Μ. Ολα αυτά είναι "σκεπτόμενες υποθέσεις" και με κανένα τρόπο δεν αποτελούν θέσφατο :p η m ηταν στα ολλανδικα σιγουρα, γιατι το δικο μου ολλανδικο ηταν και την ειχε μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ναι για τις Ολανδικές συσκευές ήταν που αργήσανε πολύ να αναβαθμιστούν... BTW με το τελευταίο iron kernel που δοκίμασα το droidwall δουλεύει (ακούς Orlox; ) :):) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts