Tsaglis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Παιδια εχω ξενερωσει αγρια με το κινητο...Το φορτιζω 2 φορες τη μερα??Τι μπορω να κανω??Κλεινω wifi-gps-3g και τα λοιπα αλλα τιποτα..Εχει κανενας καμια προταση??Με βλεπω να το δίνω.. Αυτό που τρώει μπαταρία είναι τα data. Αν βέβαια σκαλίζεις το τηλέφωνο είναι φυσιολογικό. Αν το έχεις στην άκρη και αδειάζει έτσι κάτι τρέχει (εφαρμογή; ) που σου τρώει τη μπαταρία. Σε στοκ αντέχει άνετα δύο μέρες αν δεν το πειράζεις πολύ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αυτό το είδατε που το είχα αναρτήσει το μεσημέρι??? http://s14.directupload.net/images/111211/e4wlljhv.png http://s14.directupload.net/images/111211/a23i8uif.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αυτό το είδατε που το είχα αναρτήσει το μεσημέρι??? Νομίζω ότι καταλήξαμε ότι αφορά την Ολλανδία. Η κατάλαβα λάθος; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αυτό το είδατε που το είχα αναρτήσει το μεσημέρι??? http://s14.directupload.net/images/111211/e4wlljhv.png http://s14.directupload.net/images/111211/a23i8uif.png Μπορεί να μην μπορεί να σε πάει στην 20m γιατί είσαι ήδη 20L. Αν δεν είχες κάνει την αναβάθμιση και ήσουν ακόμη σε stock 2.2.2 ενδεχομένως να σε πήγαινε σε 20m απευθείας... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αυτό που τρώει μπαταρία είναι τα data. Αν βέβαια σκαλίζεις το τηλέφωνο είναι φυσιολογικό. Αν το έχεις στην άκρη και αδειάζει έτσι κάτι τρέχει (εφαρμογή; ) που σου τρώει τη μπαταρία. Σε στοκ αντέχει άνετα δύο μέρες αν δεν το πειράζεις πολύ. Το κινητο το πηρα την παρασκευη...Εχθες το φορτισα 2 φορες αλλα το ελιωσα..Σημερα ξανα το ιδιο χωρις να λιωσω στο Internet.Μονο παιχνιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αν παίζεις παιχνίδια, κουβάλα και τον φορτιστή σου μαζί γιατί η μπαταριούλα δεν θα βγάλει πάνω από 6 ώρες... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το κινητο το πηρα την παρασκευη...Εχθες το φορτισα 2 φορες αλλα το ελιωσα..Σημερα ξανα το ιδιο χωρις να λιωσω στο Internet.Μονο παιχνιδια.. Και παραπονιέσαι; Δεν υπάρχει κινητό που με τέτοια χρήση να αντέχει! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 εγώ το φόρτισα χθες το βράδυ κ τοχω ανοιχτό γύρω στις 11 ώρες εως τώρα!!! έχω πάρει ενα τηλ (γύρω στα 4 λεπτά) και είχα κ 4 αναπάντητες!!! η μπαταρία απο 100% έχει κατέβει στο 26% τώρα που σας γράφω (δεν έχω κάνει τπτ άλλο πράξη/ενέργεια σημερα στο κινητο)!!! μέχρι το βράδυ θαχει αδειάσει σίγουρα!!! δεν είναι τραγικό?? τι λέτε να φταίει ????????? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μπορεί να μην μπορεί να σε πάει στην 20m γιατί είσαι ήδη 20L. Αν δεν είχες κάνει την αναβάθμιση και ήσουν ακόμη σε stock 2.2.2 ενδεχομένως να σε πήγαινε σε 20m απευθείας... Την V20M την γνωρίζει κανείς ? ειναι η ίδια με την V20L..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Την V20M την γνωρίζει κανείς ? ειναι η ίδια με την V20L..? Υπάρχει συζήτηση για αυτή εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3893409#post3893409 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4kriti Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 εγώ το φόρτισα χθες το βράδυ κ τοχω ανοιχτό γύρω στις 11 ώρες εως τώρα!!! έχω πάρει ενα τηλ (γύρω στα 4 λεπτά) και είχα κ 4 αναπάντητες!!! η μπαταρία απο 100% έχει κατέβει στο 26% τώρα που σας γράφω (δεν έχω κάνει τπτ άλλο πράξη/ενέργεια σημερα στο κινητο)!!! μέχρι το βράδυ θαχει αδειάσει σίγουρα!!! δεν είναι τραγικό?? τι λέτε να φταίει ????????? :( και εγω το εβγαλα απο την φορτιση χθες το βραδυ και με 15 λεπτα τηλ,λιγο internet(wi-fi) και λιγο παιξιμο με το μενου ειναι τωρα στο 80%(εχει περιπου 25 εφαρμογες).καποια εφαρμογη που εχεις στην τρωει την μπαταρια,δεν υπαρχει κατι αλλο πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 και εγω το εβγαλα απο την φορτιση χθες το βραδυ και με 15 λεπτα τηλ,λιγο internet(wi-fi) και λιγο παιξιμο με το μενου ειναι τωρα στο 80%(εχει περιπου 25 εφαρμογες).καποια εφαρμογη που εχεις στην τρωει την μπαταρια,δεν υπαρχει κατι αλλο πιστευω τώρα από τις ρυθμίσεις που κοιτάω για την χρηση της μπαταρίας μου λέει αναμονή κιν 49% αδρανές 44% φων. κλήσεις 6% σύστημα android 2% προβολή 2% οπότε???? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 τώρα από τις ρυθμίσεις που κοιτάω για την χρηση της μπαταρίας μου λέει αναμονή κιν 49% αδρανές 44% φων. κλήσεις 6% σύστημα android 2% προβολή 2% οπότε???? :confused: Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο αυτό. Υποθέτω ότι έχεις τα data ή/και το wifi μόνιμα ανοιχτά; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο αυτό. Υποθέτω ότι έχεις τα data ή/και το wifi μόνιμα ανοιχτά; το wifi τοχα αφισει ανοιχτο ναι αλλα κ παλι δεν δικαιολογηται να μου φάει ολη την μπαταρια αυτο . . οταν λες data ? ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 το wifi τοχα αφισει ανοιχτο ναι αλλα κ παλι δεν δικαιολογηται να μου φάει ολη την μπαταρια αυτο . . οταν λες data ? ? :confused: ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ενεργοποίηση δεδομένων. Αν το εχεις ανοιχτό ξοδεύεις data από το data plan (που ελπίζω να έχεις :cry: ) και ρουφάς τη μπαταρία. Τo wifi αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό είναι και αυτό ρουφήχτρα. Μπορείς να το έχεις ανοιχτό μόνο όταν είναι η οθόνη ανοιχτή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ενεργοποίηση δεδομένων. Αν το εχεις ανοιχτό ξοδεύεις data από το data plan (που ελπίζω να έχεις :cry: ) και ρουφάς τη μπαταρία. Τo wifi αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό είναι και αυτό ρουφήχτρα. Μπορείς να το έχεις ανοιχτό μόνο όταν είναι η οθόνη ανοιχτή. τωρα που το βλεπω ειναι τσεκαρισμενο! να το βαλω off? τι ακριβος κανει αυτο οταν ειναι on δηλ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 τωρα που το βλεπω ειναι τσεκαρισμενο! να το βαλω off? τι ακριβος κανει αυτο οταν ειναι on δηλ? :confused: Αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αν το έχεις off δεν επικοινωνεί με το internet μέσω κινητής. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Εχω εκδοση android και 2.2.2 και εκδοση lge v10d..Υπαρχει καποια αναβαθμιση και αν ναι πως μπορω να την κανω??Με pc suite?? Τελικα την εκανα την αναβαθμιση.. Edited December 11, 2011 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πω ρε παιδί μου.... Η ποιότητα ρολλαρίσματος στο μενού είναι απλά απαράδεκτη. Ακόμη και με το Go Launcher EX τη στιγμή που ανοίγω wifi "εν το κουνά απ επαέ"! Το wfs που έχω με 600ρη ρολλάρει πιο smoothly! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Τι Rom εισαι ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Φιλοι,μολις τωρα το παραγγειλα και εγω και πιστευω αυριο να το εχω. Ελπιζω να μη το μετανοιωσω γιατι πιστευω οτι ειναι γρηγορο κινητο!!Διαβασα αρκετα εδω για το κινητο και πιστευω στην βοηθεια σας αν χρειαστω απο εσας που το εχετε οι περισσοτεροι πιο πολυ καιρο. Εν αναμονη λοιπον!!!:D Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Τι Rom εισαι ? Stock V10d 2.2.2 Οταν κατεβάζει και εγκαθιστά κάτι από το market ουσιαστικά δεν μπορώ να rollaρω!! Σκαλώνει πολύ άσχημα! Edited December 12, 2011 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Stock V10d 2.2.2 Οταν κατεβάζει και εγκαθιστά κάτι από το market ουσιαστικά δεν μπορώ να rollaρω!! Σκαλώνει πολύ άσχημα! Όταν περάσεις την 2.3.4. V20L τότε θα τρέχει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Όταν περάσεις την 2.3.4. V20L τότε θα τρέχει καλύτερα. Για να δούμε... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Προβληματα διαβασα ομως για την 2.3.4 Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts