toyristas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Δεν το διευκρίνισα αλλά αυτο που δεν ξέρω είναι αν τα περνάω σε συγκεκριμένο folder. Τη βρήκα την άκρη, ευχαριστω. Edited October 9, 2011 by toyristas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Επίσημα 2.2.2 Ανεπίσημα υπάρχει σε leaked 2.3.4 και σε CM 2.3.5 ή 7 (δεν είμαι σίγουρος) Μετά και την τελευταία αναβάθμιση v10d(e για vodafone branded) δεν υπάρχουν θέματα άξια αναφοράς. Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση . 2.2.2 επισημα ε ? Περιμενα το λιγοτερο 2.3 . Κακο αυτο για την LG και την υποστηριξη του κινητου . Τουλαχιστον υπαρχει σε ανεπισημο αρα βολευεται η κατασταση . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Παιδιά πήρα μια μπαταρία 1980μαΗ απο το ιντερνέτ και δεν ξέρω πως πρέπει να γίνουν οι πρώτες φόρτισεις...Ξέρει κανείς? Το ξέρω οτι είναι ηλίθια η ερώτηση αλλα ας μου απαντήσει κάποιος... Edited October 10, 2011 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Τη μπαταρία φόρτισε την full. Δε χρειάζεται να τη φορτίσεις 20 ώρες όπως κάναμε πριν δεκαπέντε χρόνια :-) Κατά τα άλλα, εγκατέστησα σήμερα το cyanogenmod και έχω ενθουσιαστεί. Απορώ γιατί καθόμουν τόσο καιρό με την stock 2.2 Προτείνω cyanogen 7.1 ανεπιφύλαχτα! Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Τη μπαταρία φόρτισε την full. Δε χρειάζεται να τη φορτίσεις 20 ώρες όπως κάναμε πριν δεκαπέντε χρόνια :-) Κατά τα άλλα, εγκατέστησα σήμερα το cyanogenmod και έχω ενθουσιαστεί. Απορώ γιατί καθόμουν τόσο καιρό με την stock 2.2 Προτείνω cyanogen 7.1 ανεπιφύλαχτα! Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Τι διαφορές έχει? Μια φορά φουλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_theos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 mporo na valo sto optimus x2 keypad elliniko? otan stelneis minima me tin efarmogi pou milas kai grafei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Η μπαταρία θα φορτίσει περίπου σε δύο ώρες. από κει και πέρα δεν έχει νόημα να την αφήσεις να φορτίσει παραπάνω. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδια, να την βαλουμε να τελειωνουμε, διαβαζω πολυ καλα χαρακτηριστικα -CyanogenMod 7 για το LG Optimus 2X:: V7.1.0 (9 Οκτωβρίου του 2011)- η να τους περιμενουμε ακομα (LG)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εγω βαρεθηκα να περιμενω,περιμενω να φορτισει το κινητο και βαζω cyanogenmod (μπορω να ζησω και χωρις 1080p). Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) παιδια, να την βαλουμε να τελειωνουμε, διαβαζω πολυ καλα χαρακτηριστικα -CyanogenMod 7 για το LG Optimus 2X:: V7.1.0 (9 Οκτωβρίου του 2011)- η να τους περιμενουμε ακομα (LG)? Φίλε την έχω 2 μέρες την CyanogenMod 7 και τρώω κωλύματα...!!!! ένα από αυτά είναι να μην έχω τηλέφωνο και να χρειαζόσαστε κάθε φορά επανεκκίνηση για να ξαναπιάσει σήμα...!!! _Γυρίζω στην αγκαλιά της V10d..!! http://s1.directupload.net/images/111012/94ito2b3.png Edited October 12, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 cm7.1 κ εγώ...όλα καλά μεχρι τώρα...τι εννοεί ο φίλος πιο πάνω για τα 1080p ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 cm7.1 κ εγώ...όλα καλά μεχρι τώρα...τι εννοεί ο φίλος πιο πάνω για τα 1080p ? H κάμερα μπορεί να δώσει βίντεο μέχρι 720p αντί 1080p που δίνει από "μαμά" Όπως και δεν δουλεύει το ραδιόφωνο. (και υπάρχουν παράπονα από μερικούς για ποιότητα τηλεφωνικής ομιλίας - δεν ακούει καθαρά ο συνομιλητής. Για το τελευταίο δεν το έχω επιβεβαιώσει) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 εγω τώρα πριν λίγο έβγαλα video και είναι κανονικά 1080 ! εδώ και mediainfo Video ID : 2 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : Baseline@L4.0 Format settings, CABAC : No Format settings, ReFrames : 1 frame Codec ID : avc1 Codec ID/Info : Advanced Video Coding Duration : 7s 132ms Bit rate mode : Variable Bit rate : 10.7 Mbps Width : 1 920 pixels Height : 1 088 pixels Display aspect ratio : 16:9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Γύρισα στην αγκαλιά της V10d..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 mariodj εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σήμα. Μάλλον κάτι δε σου κάθισε καλά... btw η gingerbread είναι σε όλα τα κινητά τόσο γρήγορη και smooth ή είναι λόγω cyanogenmod? Έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα και το smoothness. Ελπίζω και η επίσημη της LG να είναι έτσι. Κατ αρχήν το κινητό ανοίγει στο μισό χρόνο απ ότι με την stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 mariodj εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σήμα. Μάλλον κάτι δε σου κάθισε καλά... btw η gingerbread είναι σε όλα τα κινητά τόσο γρήγορη και smooth ή είναι λόγω cyanogenmod? Έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα και το smoothness. Ελπίζω και η επίσημη της LG να είναι έτσι. Κατ αρχήν το κινητό ανοίγει στο μισό χρόνο απ ότι με την stock. Πώς την περνάω ρε παιδιά? Και πως μετα γυρνάω σε στόκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδια πηρα το 2x και αυριο μεθαυριο θα εινα στα χερια μου... απο ενα γνωστο site ελληνικο.. στα 319€.. επιδει ειναι πολυ καλη η τιμη..μηπως τρεχει τιποτα? λεω μην το ανοιξω και δω να λοιπουν τα ελληνικα απο μενου και πληκτρολογιο.. προσφατα πηρε ενας φιλος μου ενα nexus s και ειδα οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο..απο την vodafone 130€ απο φιλο του. δεν ξερω μηπως εκανα ******* ερωτηση.. Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) παιδια πηρα το 2x και αυριο μεθαυριο θα εινα στα χερια μου... απο ενα γνωστο site ελληνικο.. στα 319€.. επιδει ειναι πολυ καλη η τιμη..μηπως τρεχει τιποτα? λεω μην το ανοιξω και δω να λοιπουν τα ελληνικα απο μενου και πληκτρολογιο.. προσφατα πηρε ενας φιλος μου ενα nexus s και ειδα οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο..απο την vodafone 130€ απο φιλο του. δεν ξερω μηπως εκανα ******* ερωτηση.. Mια χαρα θα ειναι..!!! το μονο που μπορεί να λειπει είναι το καλώδιο HDMI. Πώς την περνάω ρε παιδιά? Και πως μετα γυρνάω σε στόκ? Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom & Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061 είναι η απάντηση..!!! Και μια ακόμη βοήθεια..!!! κατεβάστε την από εδώ..!!! CyanogenMod 7 για το LG Optimus 2X:: V7.1.0 (9 Οκτωβρίου του 2011) https://rapidshare.com/files/3505956391/update-cm-7.1.0-Optimus2X-signed.zip _Εγώ το πέρασα σε 5 λεπτά με το ROM Manager. Έβαλα την CyanogenMod 7 στη εξωτερική SD και μπήκα σε recovery mode - έκανα wipe delete/fatory reset & wipe cache partition - ( με το wipe θα σβηστούν όλα τα δεδομένα μας δυστυχώς, οπότε ένα backup το χρειαζόσαστε πριν ), μετά στη recovery πάμε στο «install zip from sdcard» και το επιλέγουμε.Πάμε στο «choose zip from sdcard» και το επιλέγουμε. Τώρα θα μας βγάλει σε μορφή λίστας τα περιεχόμενα της εξωτερικής sdcard, βρίσκουμε το αρχείο zip της custom rom (CyanogenMod 7) και το επιλέγουμε. Πατάμε «yes» για επιβεβαίωση και περιμένουμε μέχρι να τελειώσει. Αυτό ήταν, πατάμε «reboot system now» και το τηλέφωνο θα ανοίξει με τη καινούρια μας rom.(το πρώτο reboot μετά το φλασάρισμα αργεί αρκετά). Edited October 12, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) ΑΚΥΡΩΝ τα μάζεψα παραπάνω, ας το σβήσει κάποιος μάστορας...!!! Edited October 12, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) To μόνο που δεν μου άρεσε είναι ο ενσωματωμένος launcher (ο awd αν δεν κάνω λάθος). Τον ξήλωσα και έβαλα τον Go Launcher EX ο οποίος πετάει. Επίσης δεν έχω βρει πως χαμηλώνει ο ήχος του συνομιλητή στο ακουστικό κατά τη διάρκεια της κλήσης. Edited October 12, 2011 by |)@|2kW|n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) πώς βάζουμε google maps στο CM7.1 ? δεν περιέχονται στο google apps pack ούτε στο market edit: έφερα τελικά το apk από την προηγούμενη Rom... Edited October 12, 2011 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 πώς βάζουμε google maps στο CM7.1 ? δεν περιέχονται στο google apps pack ούτε στο market edit: έφερα τελικά το apk από την προηγούμενη Rom... http://mobilism.org/viewtopic.php?f=431&t=240515 BTW, το video info από την CM 7.1 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 61.1 MiB Duration : 1mn 16s Overall bit rate : 6 675 Kbps Video ID : 2 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : Baseline@L4.0 Format settings, CABAC : No Format settings, ReFrames : 1 frame Codec ID : avc1 Codec ID/Info : Advanced Video Coding Duration : 1mn 16s Bit rate mode : Variable Bit rate : 6 553 Kbps Width : 1 920 pixels Height : 1 088 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Variable Από ένα video που τράβηξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Τρέξτε τις Android εφαρμογές σας στα Windows 7 http://www.bluestacks.com/download.html καλη φαση ωραιο!!!!! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 http://mobilism.org/viewtopic.php?f=431&t=240515 BTW, το video info από την CM 7.1 Overall bit rate : 6 675 Kbps Από ένα video που τράβηξα. Αν αυτό είναι το bitrate ευχαριστώ δεν θα πάρω. Τώρα έχω ~19 kbps, περίπου τρείς φορές παραπάνω. τα 6,67 δεν φτάνουν ούτε για αξιόλογο 720p. @sfotis νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα του CM7 στο 2Χ. Δεν ξέρω να υπάρχει τρόπος Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Αν αυτό είναι το bitrate ευχαριστώ δεν θα πάρω. Τώρα έχω ~19 kbps, περίπου τρείς φορές παραπάνω. τα 6,67 δεν φτάνουν ούτε για αξιόλογο 720p. @sfotis νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα του CM7 στο 2Χ. Δεν ξέρω να υπάρχει τρόπος υπάρχει το αντίστοιχο camera mod για CM7.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1094424 για ποιο πρόβλημα λες? το maps? λύνεται εύκολα με push το maps.apk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts