Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Δε ξερω τωρα το βραδυ μπηκα και ανοιξε με το νεο market.Το κινητο μου αλλανδικο ειναι αλλα δε νομιζω να εχει σημασια σε αυτη τη περιπτωση.Μια φορα ειχα το εξης προβλημα,ειχα κανα hard reset και ανοιξα το market και ηταν η πρωτη εκδοση (με τα ασημενια γραφικα νομιζω),οπως συνεβαινε μετα απο καθε hard reset.Κανονικα εκλεινες το market και με το δευτερο ανοιγμα κανονικα εμπαινε στο γνωστο (πρασινο) market,ομως εκεινη τη φορα οτι και να εκανα δεν ανοιγε το νεο αλλα μονο η παλια εκδοση.Ξανακανα hard reset και παλι τα ιδια.Μετα το αφησα καμια μερα και μπηκε μονη της η νεα εκδοση.Βασικα αυτα ειναι προβληματα απο τους server της google και οχι του κινητου μας οποτε μην φοβασαι.Αφησε το και θα ερθει μονο του πολυ συντομα.

edit: Υπαρχουν καποια προβληματα με την google σε πολλους χρηστες με διαφορες συσκευες,αυτο το λεω για να μην αρχισετε παλι να κραζετε την LG.Αν δεν σας ερθει με το επομενο ανοιγμα το νεο market (3.1.5) καντε τα εξης :

1)Πατε ρυθμισεις>εφαρμογες>κλπ.... βρειτε την εφαρμογη του market και καντε εκκαθαριση δεδομενων.

2)Ανοιξτε το market και πατηστε το home button για να πατε στην αρχικη οθονη και αφηστε το κανα 10 λεπτο κανοντας προσευχες στην google.

Ενα προβλημα που αντιμετωπισα με το νεο market ειναι οτι πηγα να αγορασω μια εφαρμογη και εβγαζε σφαλμα (το εχουν και αλλοι αυτο).

Να επαναλαβω οτι τα παραπανω δεν ειναι θεματα της συσκευης μας αλλα της google.

έχει αναβάθμιση εδώ και δύο μέρες το μάρκετ, καλύτερα γραφικά και λίγο πιο περίπλοκο το έκαναν πιο πολλές ενότητες έβαλαν. πάντως για κόλλημα δεν μου έχει κάνει μέχρι σήμερα.

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

;Πάντως εγώ έχω το τελευταίο μάρκετ (με το νέο λουκ) τουλάχιστον μία βδομάδα.Unrooted phone, απλά αρκετές φορές έχω το Wifi ανοιχτό
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Οσοι εχετε το νεο market μπορειτε και κατεβαζετε κανονικα πληρωμενες εφαρμογες;

Υ.Γ : Ηρθανε τα ακουστικα που περιμενα (shure se215).Το προβλημα με τη χαμηλη ενταση του ραδιοφωνου λυθηκε.Δε ξερω αν φταιει η πολυ καλη ηχητικη απομονωση που προσφερουν ή αν ειναι τα παραπανω db που βγαζουν ή καποιος αλλος παραγοντας,παντως τωρα οχι μονο μπορω να ακουω αξιοπρεπως ραδιο απο το κινητο,μπορω να ακουω και δυνατα οταν το θελω (επισης τα μπασα εχουν παει σε αλλο επιπεδο).

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

;Πάντως εγώ έχω το τελευταίο μάρκετ (με το νέο λουκ) τουλάχιστον μία βδομάδα.Unrooted phone, απλά αρκετές φορές έχω το Wifi ανοιχτό

ναι κανενα προβλημα!!:):)

To νέο market είναι περισσότερο fancy αλλά λιγότερο smooth.

Χθες επέστρεψα σε stock unrooted v10d. Θα είμαι πιο συντηρητικός από δω και πέρα! Το είχα τίγκα στις εφαρμογές και κατά την εγκατάσταση εφαρμογών ψιλοπάγωνε μέχρι να γίνει ολοκλήρωση.

Είμαι έτοιμος για gingerbread (λέμε τώρα)

Οσοι εχετε το νεο market μπορειτε και κατεβαζετε κανονικα πληρωμενες εφαρμογες;

Υ.Γ : Ηρθανε τα ακουστικα που περιμενα (shure se215).Το προβλημα με τη χαμηλη ενταση του ραδιοφωνου λυθηκε.Δε ξερω αν φταιει η πολυ καλη ηχητικη απομονωση που προσφερουν ή αν ειναι τα παραπανω db που βγαζουν ή καποιος αλλος παραγοντας,παντως τωρα οχι μονο μπορω να ακουω αξιοπρεπως ραδιο απο το κινητο,μπορω να ακουω και δυνατα οταν το θελω (επισης τα μπασα εχουν παει σε αλλο επιπεδο).

Αν εισαι μουσικουλης μπορεις να βαλεις την εφαρμογη voodoo sound. Θα δεις μεγαλη διαφορα στην ενταση τουλαχιστον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έδωσες 90 ευρώ για ακουστικά;

Για να ακούς μουσική από το κινητό; Τσίμπα ένα καλό mp3 player τουλάχιστον να μη λυπάσαι και τη μπαταρία.

Αν εισαι μουσικουλης μπορεις να βαλεις την εφαρμογη voodoo sound. Θα δεις μεγαλη διαφορα στην ενταση τουλαχιστον

Στην ενταση δεν υπαρχει προβλημα,εβαλα τον power amp και εχει προενισχυση στο equalizer και βοηθαει και αυτο.Το voodoo sound βελτιωνει και την ποιοτητα του ηχου;

Έδωσες 90 ευρώ για ακουστικά;

Για να ακούς μουσική από το κινητό; Τσίμπα ένα καλό mp3 player τουλάχιστον να μη λυπάσαι και τη μπαταρία.

Φυσικα και δεν τα πηρα κυριως για το κινητο,απλα τα δοκιμασα και σε αυτο για να δω πως ειναι.Το mp3 μου ειναι το iriver H-120 (λιγο παλιο αλλα εχει μεχρι και SRS και οπτικη εισοδο/εξοδο αν σου λεε τιποτα αυτα).

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

πλάκα κάνεις! Το είχα κι εγώ το H-120! Με μια πτώση πρόπερσι το τελείωσα όμως...

Ήταν πολύ καλό μοντέλο, ειδικά για την εποχή του. Τώρα έχω βολευτεί με ένα sandisk sansa clip και πίστεψέ με το έχω ευχαριστηθεί εξίσου, αν όχι περισσότερο. Τρομερή ποιότητα ήχου και τσάμπα.

Επιδη εχει αρχισει να μου την δινει η αναμονή με την αναβάθμιση ποτε θα τους ερθει να την δώσουν λεω να το δώσω πρώτα εγω τωρα που πιάνει κατι ακομα απο τιμη, μιας και το s2 επεσε στα 350 μαλλον θα το κανω τραμπα.

Επιδη εχει αρχισει να μου την δινει η αναμονή με την αναβάθμιση ποτε θα τους ερθει να την δώσουν λεω να το δώσω πρώτα εγω τωρα που πιάνει κατι ακομα απο τιμη, μιας και το s2 επεσε στα 350 μαλλον θα το κανω τραμπα.

Τσαμπα λεφτα θα χασεις απο αυτη την αλλαγη χωρις να παρεις κατι πολυ διαφορετικο,εκτος και αν δεν ειχες εξ' αρχης σκοπο να το κρατησεις αρκετο καιρο οποτε παω πασο και μαλλον σωστα σκεφτεσαι.

πλάκα κάνεις! Το είχα κι εγώ το H-120! Με μια πτώση πρόπερσι το τελείωσα όμως...

Ήταν πολύ καλό μοντέλο, ειδικά για την εποχή του. Τώρα έχω βολευτεί με ένα sandisk sansa clip και πίστεψέ με το έχω ευχαριστηθεί εξίσου, αν όχι περισσότερο. Τρομερή ποιότητα ήχου και τσάμπα.

Τι το sansa παιζει καλυτερα απο το H-120;Θα τρελαθω....

εβαλα το voodoo πολυ δυναμη.... δυναμωνη πολυ τον ηχο...κ απο οτι καταλαβα βελτιωνη κ την ποιοτητα...

εβαλα το voodoo πολυ δυναμη.... δυναμωνη πολυ τον ηχο...κ απο οτι καταλαβα βελτιωνη κ την ποιοτητα...

Στην ποιοτητα μεγαλη διαφορα;Το ραδιοφωνο ειναι τωρα πιο δυνατο ή τα ιδια;Και τελος εισαι root ετσι;

edit: το απλο εβαλες ή το control plus;

ποιο voodoo ακριβως? πως θα το βρω?

https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.controlapp&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.controlappdonate&feature=search_result

στο ραδιο δεν εχει μεγαλη...στο mp3 ομωσ εχει...κ στην ποιοτητα σαν ειδα βελτιωση....το control plus ebala οχι απο το μαρκετ το βρηκα αλλου..2.70 εχει...κ τορα το εκανα ροοτ για να το βαλω..

Τσαμπα λεφτα θα χασεις απο αυτη την αλλαγη χωρις να παρεις κατι πολυ διαφορετικο,εκτος και αν δεν ειχες εξ' αρχης σκοπο να το κρατησεις αρκετο καιρο οποτε παω πασο και μαλλον σωστα σκεφτεσαι.

Τι το sansa παιζει καλυτερα απο το H-120;Θα τρελαθω....

μην τρελαθείς! το clipάκι έχει απίστευτο ήχο..θυμάμαι σε κάτι test τα έριχνε και σε ipod nano/classic κτλ.

Edited by sfortis

σήμερα έριξα NeoBlaze kernel που μεταξύ των άλλων έχει και ενσωματωμένο voodoo sound ,αφού και το τηλέφωνό μας έχει το εξαιρετικό wolfson 8994 codec/headphone amp. Η ένταση ανεβαίνει σημαντικά, η ποιότητα δεν ξέρω, καλή μου φαινόταν και πριν, ίσως είναι ένα κλίκ καλύτερη.

To σημαντικό είναι οτι πλέον οδηγεί σωστά το Line-in του αυτοκινήτου μου :D

ερωτηση προς τους κατοχους αγορασμενο απο Ελλαδα. Εχετε διαθεσιμη στις ρυθμισεις γλωσσα United States(Greek) ή κατι παρομοιο αλλα οχι σκετο Greek;

Host

Παντως παιδια οποιος θελει να εχει λιγο δυνατοτερο ηχο στο κινητο και δε θελει να μπλεξει με root που απαιτει το voodoo sound ας δοκιμασει το power amp που εχε προτεινει και καποιος φιλος απο εδω.Εχει αρκετα καλο equalizer το οποιο εχει και προενισχυση οποτε βοηθαει την κατασταση με την ενταση.Σε οποιον αρεσει και θελει να το αγορασει (γιατι σαν ελευθερο προσφερεται μονο ως trial 15 ημερων) και δε μπορει γιατι εχει προβλημα με το νεο market (το μυνημα που βγαζει για σφαλμα δημιουργιας της παραγγελιας) μπορει να το αγορασει απο pc την εφαρμογη γιατι απο οτι καταλαβα στην ουσια δεν ειναι εφαρμογη αλλα ενα license key,αλλιως περιμενετε μεχρι να φτιαχτει το market (για οσους αντιμετωπιζουν το προβλημα τουλαχιστον).

Παντως παιδια οποιος θελει να εχει λιγο δυνατοτερο ηχο στο κινητο και δε θελει να μπλεξει με root που απαιτει το voodoo sound ας δοκιμασει το power amp που εχε προτεινει και καποιος φιλος απο εδω.Εχει αρκετα καλο equalizer το οποιο εχει και προενισχυση οποτε βοηθαει την κατασταση με την ενταση.Σε οποιον αρεσει και θελει να το αγορασει (γιατι σαν ελευθερο προσφερεται μονο ως trial 15 ημερων) και δε μπορει γιατι εχει προβλημα με το νεο market (το μυνημα που βγαζει για σφαλμα δημιουργιας της παραγγελιας) μπορει να το αγορασει απο pc την εφαρμογη γιατι απο οτι καταλαβα στην ουσια δεν ειναι εφαρμογη αλλα ενα license key,αλλιως περιμενετε μεχρι να φτιαχτει το market (για οσους αντιμετωπιζουν το προβλημα τουλαχιστον).

φιλαρακι καλημερα το προγραμμα που λες ανεβαζει την ενταση οταν χτυπαει το κινητο?????η οταν ακους μουσικη σου ανεβαζει την ενταση?????

μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να το παρω το χ2... εχει απο την lg την 2,3 ginger επισημα? γενικα υπαρχει κατι καλυτερο σε τιμη και αποδοση?
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Ενημερωτικά, το skype παίζει άψογα βιντεοκλήση στη 2.3.4 που κυκλοφορεί ανεπίσημα. (@motifnick επίσημα δεν έχει βγεί)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

φιλαρακι καλημερα το προγραμμα που λες ανεβαζει την ενταση οταν χτυπαει το κινητο?????η οταν ακους μουσικη σου ανεβαζει την ενταση?????

Οχι αυτο το προγραμμα μονο για αναπαραγωγη μουσικων αρχειων ειναι (ενας player ειναι βασικα).Για τη δουλεια που θες δε ξερω αν μπορει και το voodoo sound να κανει κατι....

Οχι αυτο το προγραμμα μονο για αναπαραγωγη μουσικων αρχειων ειναι (ενας player ειναι βασικα).Για τη δουλεια που θες δε ξερω αν μπορει και το voodoo sound να κανει κατι....

.....................ευχαριστω

Ενημερωτικά, το skype παίζει άψογα βιντεοκλήση στη 2.3.4 που κυκλοφορεί ανεπίσημα. (@motifnick επίσημα δεν έχει βγεί)

χμ..το είχα βάλει και δεν έβγαζε καν video call... απο το market έβαλες?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)