Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

το πλαισιο το εβαλε στα 400 ευρω πλεον, μου ηρθε mail με τις νεες προσφορες. Μαζι δωρο οι χαρτες Ndrive

Και παλι ομως εγω δεν το θεωρω κακη αγορα στα 342 κι ας ειναι παραεισαγωγης. Δεν βρισκω κατι κακο στο να ειναι παραεισαγωγης.

Αλλωστε το τηλεφωνο εινια αγορασμενο απο Ευρωπη και οφειλει να καλυφθει σε περιπτωση βλαβης απο την οποιαδηποτε ευρωπαικη αντιπροσωπια. Υπαρχει νομος σχετικος που το οριζει αυτο.

Για τις αντιπροσωπιες η καραμελα ειναι οτι δεν το επισκευαζουν επειδη δεν ειναι δικο τους ομως με επικληση του νομου και με το φοβο της καταγγελιας στο συνηγορο του πελατη η εγγυηση ισχυει κανονικα.

Φυσικα η ταλαιπωρια ειναι δεδομενη, οποιος το ψαξει ομως δικαιωνεται.

Ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα με τις 2ετεις εγγυησεις. Βασει ΕΕ ολα τα ηλεκτρονικα προιοντα ειναι υποχρεωμενα να εχουν 2ετη εγγυηση. Αν πχ πατε στο πλαισιο και σας πουν οτι εχει 1 χρονο το λαπτοπ δεν ισχυει. Πατε στον 1,5 και σας χαλασε λογω ελατωματος? Τους βριζετε, επικαλειστε τον νομο και ας τρεξουν αυτοι. Εχει γινει μπροστα στα ματια μου και τελικα η εγγυηση λειτουργησε κανονικα.

Εχουμε πολλα δικαιωματα σαν καταναλωτες που δεν τα ξερουμε, δουλευα παλια πωλητης σε καταστημα με κινητα-αξεσουαρ κλπ και στο ιδιο καταστημα δουλευει κολητος μου. Αυτος με ενημερωσε για τα περι δικαιωματων

Αχρειαστο φυσικα να ειναι, εγω αλλωστε δε σκοπευω να το πειραξω, οσο με καλυπτει στη μαμισια μορφη

ΥΓ. Τωρα ειδα το παραπανω ποστ. Ακριβως επειδη ο πελατης δε μπορει να ξερει αν ειναι παραεισαγωγης ή οχι, δεν ειναι και υποχρεωμενος να ρωταει. Η αντιπροσωπια εδω γι αυτο υπαρχει. Εκτος αν η εδω αντιπροσωπια δεν εχει παρε δωσε με την μητρικη εταιρεια (πραγμα απιθανο)

Edited by dimzan

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Και παλι ομως εγω δεν το θεωρω κακη αγορα στα 342 κι ας ειναι παραεισαγωγης. Δεν βρισκω κατι κακο στο να ειναι παραεισαγωγης.

Αλλωστε το τηλεφωνο εινια αγορασμενο απο Ευρωπη και οφειλει να καλυφθει σε περιπτωση βλαβης απο την οποιαδηποτε ευρωπαικη αντιπροσωπια. Υπαρχει νομος σχετικος που το οριζει αυτο.

Μια επισήμανση... παραεισαγωγής είναι οι συσκευές που προορίζονται για αγορά εκτός της Ευρώπης και πωλούνται στην ευρώπη όπου δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Οι συσκευές που λες εσύ είναι απλά εισαγωγής.

Modpic.gif

Μια επισήμανση... παραεισαγωγής είναι οι συσκευές που προορίζονται για αγορά εκτός της Ευρώπης και πωλούνται στην ευρώπη όπου δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Οι συσκευές που λες εσύ είναι απλά εισαγωγής.

Ε τοτε τα δικα μας ειναι εισαγωγης. Το manual που εχει μεσα ειναι NETHERLANDS-FRANCAIS-ENGLISH

Λογικα με τετοιο manual μεσα προοριζονται για πωληση εντος ΕΕ.

Μπερδευτηκα με τις λεξεις παραεισαγωγη-εισαγωγη.

Ο ανθρωπος στο καταστημα μου ειπε οτι ειναι δικη τους εισαγωγη απο γερμανια και οχι απο την ελληνικη αντιπροσωπια

Κατι ασχετο: Ξερετε αν μπορω να κατεβασω offline τους χαρτες του google maps και να λειτουργουν στο google maps?

Edited by dimzan

Δηλαδή με τα λεγόμενα σου πρέπει να πας ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ για να πας να αγοράσεις τηλέφωνο. Να ξέρεις τη είναι και σε τι αντιστοιχεί το serial number, να το πάρεις, να το τσεκάρεις, να μπεις σε αρκετά online καταστήματα, να κανείς της σύγκριση σου (αυτό ίσως είναι το ποιο εφικτό) να γνωρίζεις τη πρέπει να έχουν η συσκευές ανά κράτος στην Ευρώπη στην συσκευασία..!!!

καλά εμείς που βγάζουμε τα μάτια μας εδώ μέσα και το κάνουμε από χόμπι, κάποιος άλλως δηλαδή που θέλει να πάρει μια συσκευή δεν θα πρέπει να τον ενημερώσει ο πουλητής για τα υπέρ και τα κατά μιας συσκευής ? δεν πρέπει να προφυλάξει και να ενημέρωση σωστά τον πελάτη του? Αλλά στην χώρα της αρπαχτής που είμαστε η δουλειά είναι να μας τα πάρουν..!!! και αν μας περάσει μας πέρασε.! τον κοροϊδέψαμε και αυτόν σκέφτεται ο μαγαζάτορας..!!! αν μας καταλάβει απλά του ζητά συγνώμη και καθάρισε..!!!

Δυστηχως φιλε μου δεν ξερεις οτι ειμαστε στην ελλαδα? Αν δεν προσεχεις σε φαγανε ολοι. Δυστηχως ετσι ειναι, δεν ζουμε σε αγγελικο κοσμο πλεον, οποτε πρεπει να προσεχουμε τα παντα, και ειδικα οταν δινουμε τοσα χρηματα που βγαινουν πολυ δυσκολα για τους περισσοτερους απο μας.

Η HMHO σωστή ορολογία είναι "παράλληλης εισαγωγής" και είναι απολύτος νόμιμη, αρκεί να υπάρχουν οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

Εμένα γιατί μου το δείχνει 489?

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σήμερα έφτασε και το καλώδιο HDMI. Μια χαρά.

Όσο για τον φίλο που λέει ότι σαν καταναλωτής πρέπει να ρωτάω από που εισάγεται το προϊόν, δεν απαντάω καν.

Το κινητό εισάγεται από την Ολλανδία, οπότε είναι ok με την εγγύηση.

Τα 399 είναι για μέλη, σε όλους έχει έρθει ενημερωτικό e-mail.

Τώρα είδα το e-mail!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Όταν λέτε "προσφορά" 399 τι εννοείτε; Αφού υπάρχει και φθηνότερο.

Anyway,

Όταν η οθόνη του κινητού σβήνει μετά από λίγη ώρα αδράνειας, το ξυπνάμε πατώντας το power button.

Γίνεται να ξυπνάει και με τα πλήκτρα της έντασης με κάποιον τρόπο; Στο παλιό μου android γινόταν.

• Administrators
Anyway,

Όταν η οθόνη του κινητού σβήνει μετά από λίγη ώρα αδράνειας, το ξυπνάμε πατώντας το power button.

Γίνεται να ξυπνάει και με τα πλήκτρα της έντασης με κάποιον τρόπο; Στο παλιό μου android γινόταν.

Θα χρειαστεί να βάλεις κάποια εφαρμογή από το market όπως το widgetlocker lockscreen, nolock κτλ.

Modpic.gif

Παιδες μια εφαρμογη που να κατεβαζουμε βιντεακια απο youtube στο τηλ μας;
https://market.android.com/details?id=me.exubt&feature=search_result

καλημέρα παίδες

ήθελα μερικές διευκρινήσεις για το 2χ

είχαν αποφασίσει να αγοράσω το black αλλά εδώ και 2ημερες διαβάζω ότι έχει υψηλό sar μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τα sar των 2κινητων γιατί οι απόψεις διίστανται έως τώρα

και ακόμα ένα τελευταίο το 2χ έχει ακόμα τέτοια κολλήματα με τις χαμένες κλήσεις όπως διάβασα παραπάνω?

μπορείτε να μου πείτε και για τις 2οθονες αν έχουν gorrila glass? έτσι διάβασα κάπου!!!

και τα ηχεία του 2χ ακούγονται καλά γιατί θα το έχω σε εργοτάξιο?

καλημέρα παίδες

είχαν αποφασίσει να αγοράσω το black αλλά εδώ και 2ημερες διαβάζω ότι έχει υψηλό sar μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τα sar των 2κινητων γιατί οι απόψεις διίστανται έως τώρα

και ακόμα ένα τελευταίο το 2χ έχει ακόμα τέτοια κολλήματα με τις χαμένες κλήσεις όπως διάβασα παραπάνω?

μπορείτε να μου πείτε και για τις 2οθονες αν έχουν gorrila glass? έτσι διάβασα κάπου!!!

προτιμησε το optimus 2x. πολυ καλυτερο κινητο.

εχει και πιο χαμηλο sar αλλα δεν ξερω ακριβως νουμερα.

κολλημα δεν εχω κανενα μεχρι στιγμης.

οθονη αρκετα καλη αλλα οχι super.

τα ηχεια ικανοποιητικα, το χρησιμοποιω σε εργοταξιο επισης.

φωτογραφικη αρκετα καλη και πολυ γρηγορο στην αναγνωση αρχειων pdf (σχεδια, manuals κλπ)

καλημέρα παίδες

SAR:

optimus 2x ==> head/body 0.58/0.8

optimus black ==> head/body 1.27/1.43

*Τα κολληματα με τις χαμενες κλησεις δεν υπαρχουν πλεον,εχουν κυκλοφορησει αρκετες αναβαθμισεις της συσκευης απο τοτε και ολα πανε καλα.

*Και τα δυο εχουν gorilla glass http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg

*Το ακουστικο του optimus 2x μπορω να πω πως ειναι δυνατο και καλο,το μεγαφωνο ομως δε μπορω να σου απαντησω γιατι δεν πολυ κανω κλησεις με ανοιχτη ακροαση.Αν ομως ρωτωντας για το ηχειο εννοεις αν ακουγεται τοτε δεν υπαρχει προβλημα ακουγεται μια χαρα οταν χτυπαει και το καλο ειναι οτι επιδη το ηχειο το εχει στη κατω πλευρα του ο ηχος δεν μειωνεται οταν το ακουμπας σε ενα γραφειο με την πλατη.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Θα χρειαστεί να βάλεις κάποια εφαρμογή από το market όπως το widgetlocker lockscreen, nolock κτλ.

Τις δοκίμασα και τις τρεις αλλά το συγκεκριμένο feature δε δουλεύει.

Το widgetlocker το κράτησα όμως. Είναι πολύ καλό! με την κατανάλωση δεν ξέρω τι κάνει...

θα το ακούς να χτυπάει, αλλά καλύτερα hands free!

Edited by |)@|2kW|n9

ρε παιδιά θα τρελαθω

ρωτάω πάλι εσάς που είστε ψαχμενοι

optimus 2x

optimus 2x brown

ποια είναι η διαφορά τους???????

μην αγοράσω κάτι και είναι μουφα! !!!!!!!!!

ρε παιδιά θα τρελαθω

ρωτάω πάλι εσάς που είστε ψαχμενοι

optimus 2x

optimus 2x brown

ποια είναι η διαφορά τους???????

μην αγοράσω κάτι και είναι μουφα! !!!!!!!!!

Το brown είναι από πίσω σκούρο καφέ.

Το ίδιο τηλέφωνο είναι.

Το brown είναι από πίσω σκούρο καφέ.

Το ίδιο τηλέφωνο είναι.

να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα

1 μπαταρία με χρήση μόνο bluetooth ανοικτό για κλησεις αντέχει 2ημερες?

2 στο skroutz το βρίσκω με 340€ καλή η αγορά?

1 Οχι

2 Ναι

Για τη μπαταρια κραταω επιφυλαξη γτι καθε μερα το λιωνω το κινητο και δεν το χω αφησει ακομα σε ηρεμια. Και παλι ομως δε νομιζω να βγαζει 2 μερες ποσο μαλλον με ανοιχτο ΒΤ

Η αγορα αξιζει με τα χιλια. Εχω φορτωσει ενα καρο εφαρμογες, δε μου κολλαει σε καμια, και το flow του ειναι απλα τελειο. Δεν λαγκαρει ποτε. Βεβαια δεν το εχω πειραξει και τρεχω την εκδοση v10d. Και για παιχνιδια αν το θες, δοκιμασα μερικα πολυ βαρια και δεν εχει κανενα θεμα.

1. Εξαρτάται από το πόσο μιλάς. Αν το κλείνεις το βράδυ ίσως.

2. Ναι.

Δεν υπάρχει περίπτωση smartphone τετοιας κατηγορίας με χρήση internet (mail,σερφάρισμα κλπ) να μη χρειάζεται φορτιση τουλαχιστον μια φορα μεσα στην ημέρα και φυσικά το βράδυ !

• Administrators
Τις δοκίμασα και τις τρεις αλλά το συγκεκριμένο feature δε δουλεύει.

Το widgetlocker το κράτησα όμως. Είναι πολύ καλό! με την κατανάλωση δεν ξέρω τι κάνει...

Αν δεν απατώμαι έχει επιλογή για unlock και με τα άλλα πλήκτρα. To έψαξες;

Modpic.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)