dimzan Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλησπερα. Ειμαι κι εγω πολυ κοντα στην αγορα του 2Χ μιας και με 350 ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο οτιδηποτε. Το θεμα μου ειναι αν γνωριζετε τι παιζει με εγγυηση απο τα συγκεκριμενα μαγαζια..? Ειναι παραεισαγωγης? Δεν καλυπτεται απο την εδω αντιπροσωπια? Να σημειωσω πως ειχα-εχω χρονια symbian και θα αργησω να μπλεξω με custom roms (ισως και να μη μπλεξω καθολου) καθοτι δεν τοε χω καθολου το θεμα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν είναι ευρωπαϊκές οι συσκευές καλύπτονται κανονικά από την εδώ αντιπροσωπεία σε θέματα εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Λοιπον το πηρα το τηλεφωνακι και με το καλημερα εκανε over-the-air αναβαθμιση σε v10b. Δε θα επρεπε να κανει σε 10c η 10d με τη μια? Επισης στο skype γτι δεν κανει βιντεοκληση? Δεν υποστηριζεται το κινητο? Αφου και γρηγορο ειναι , και εχει 2 καμερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Λοιπον το πηρα το τηλεφωνακι και με το καλημερα εκανε over-the-air αναβαθμιση σε v10b. Δε θα επρεπε να κανει σε 10c η 10d με τη μια? Επισης στο skype γτι δεν κανει βιντεοκληση? Δεν υποστηριζεται το κινητο? Αφου και γρηγορο ειναι , και εχει 2 καμερες! V10b;;;Ειναι το χειροτερο firmware ου υπαρχει για το κινητο.Συνδεσε το στο pc, κατεβασε το προγραμμα της lg και λογικα θα σου κανει update σε V10d που ειναι μια χαρα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 V10b;;;Ειναι το χειροτερο firmware ου υπαρχει για το κινητο.Συνδεσε το στο pc, κατεβασε το προγραμμα της lg και λογικα θα σου κανει update σε V10d που ειναι μια χαρα. απο το ελληνικο site της lg μου λεγε οτι ο σερβερ δεν ειναι διαθεσιμος λογω συντηρησης. Τελικα απο το αμερικανικο κατεβασα το ubs driver και με τα πολλα εκανε update. Ομως και παλι σε 10c μου εκανε αναβαθμιση. Τεσπα δεν εχω προβλημα, μια χαρα γρηγορα παει το κινητο και δεν μου χει κολλησει τοσες ωρες στα χερια μου, ομως μου κανει λιγο περιεργο. Για το skype ξερει να απαντησει κανεις? Βλεπω οτι ειναι σε ολους το προβλημα ανα τον κοσμο, υπαρχει ομως τροπος να λειτουργησει, εστω και πλαγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 απο το ελληνικο site της lg μου λεγε οτι ο σερβερ δεν ειναι διαθεσιμος λογω συντηρησης. Τελικα απο το αμερικανικο κατεβασα το ubs driver και με τα πολλα εκανε update. Ομως και παλι σε 10c μου εκανε αναβαθμιση. Τεσπα δεν εχω προβλημα, μια χαρα γρηγορα παει το κινητο και δεν μου χει κολλησει τοσες ωρες στα χερια μου, ομως μου κανει λιγο περιεργο. Για το skype ξερει να απαντησει κανεις? Βλεπω οτι ειναι σε ολους το προβλημα ανα τον κοσμο, υπαρχει ομως τροπος να λειτουργησει, εστω και πλαγια? Υπαρχει φιλε λυση για το Skype αλλα θα περιμενεις οπως ολοι μας την αναβαθμιση 2.3 gingerbird για να λειτουργησει η Βιντεοκληση.Νομιζω πως Ελληνας εβαλε το χερακι του στο Skype για την πραγματοποιηση της Βιντεοκλησης και σε αλλες συσκευες εκτος της γνωστες Samsung και HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 απο το ελληνικο site της lg μου λεγε οτι ο σερβερ δεν ειναι διαθεσιμος λογω συντηρησης. Τελικα απο το αμερικανικο κατεβασα το ubs driver και με τα πολλα εκανε update. Ομως και παλι σε 10c μου εκανε αναβαθμιση. Τεσπα δεν εχω προβλημα, μια χαρα γρηγορα παει το κινητο και δεν μου χει κολλησει τοσες ωρες στα χερια μου, ομως μου κανει λιγο περιεργο. Για το skype ξερει να απαντησει κανεις? Βλεπω οτι ειναι σε ολους το προβλημα ανα τον κοσμο, υπαρχει ομως τροπος να λειτουργησει, εστω και πλαγια? Δοκιμασες να κανεις την αναβαθμιση μεσα απο το ιδιο το κινητο και οχι απο το pc... ;Η V10d που ειναι η τελευταια που κυκλοφορει εχει διαφορετικο baseband απο τη V10c και αυτο που προσεξα εγω ηταν οτι η αποδοση του wifi ηταν εμφανως καλυτερη.Οποτε ειναι σημαντικη αναβαθμιση,επισης πολλοι λενε οτι καταλαβαινουν πως το unlock screen με τη V10d ειναι γρηγοροτερο και πιο smooth γενικα,εμενα ομως δε μου φανηκε και πολυ εντονα η διαφορα αυτη. edit: Αν πας να κανεις την αναβαθμιση καλο θα ηταν να ειναι πληρως φορτισμενο το κινητο,αν και δεν νομιζω οτι πολυ ισχυει αλλα καλου κακου προσπαθησε να το εχεις φουλ μπαταρια. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Κατεβαζω τη νεα εκδοση 10d και μετα ... στην επικυρωση πακετου λογισμικου βγαζει "μη εγκυρο πακετο" καμια βοηθεια;;; Ενημερωνω οτι ειμαι root αν παιζει καποιο ρολο... Sent from my LG-P990 using Tapatalk ερωτηση: αν προσπαθησω να κανω την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη θα εχω τα ιδια προβληματα; ή αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ στην αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ; EDIT εκανα update μεσω υπολογιστη...ολα πηγαν καλα...στο κινητο εμφανιζεται πλεον η εκδοση 10d εχασα ομως το ρουτ...ξερει κανεις για ποιο λογο εγινε αυτο; περιττο να αναφερω οτι εμφανιστηκαν ολα τα προεγκατεστημενα προγραμματα που ειχα αφαιρεσει οταν εκανα ρουτ το κινητο Edited August 18, 2011 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 http://bestboyz.de/wp-content/uploads/2011/08/Photo-10.08.11-12-38-29-640x478.jpg Απο οτι φαινεται, το 2.3.4 ερχεται σε λιγες εβδομαδες. Το Update ειναι ετοιμο και αναμενουν το οκ απο τους providers καθε χωρας για να το διαθεσουν στο κοινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 ερωτηση: αν προσπαθησω να κανω την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη θα εχω τα ιδια προβληματα; ή αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ στην αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ; EDIT εκανα update μεσω υπολογιστη...ολα πηγαν καλα...στο κινητο εμφανιζεται πλεον η εκδοση 10d εχασα ομως το ρουτ...ξερει κανεις για ποιο λογο εγινε αυτο; περιττο να αναφερω οτι εμφανιστηκαν ολα τα προεγκατεστημενα προγραμματα που ειχα αφαιρεσει οταν εκανα ρουτ το κινητο Απόλυτα λογικό αυτό αφού πέρασες καινούριο λειτουργικό. Root πρέπει να ξανακάνεις με τον ίδιο τρόπο με την πρώτη φορά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Την V10d που αλλού μπορούμε να την βρούμε εκτός την LG? και το ρωτάω γιατί έχω μέσα την V10a μιας που είναι και η ποιο σταθερή για μένα. Αν υπάρχει πουθενά η V10d να την δοκιμάσω, γιατί από το PC & την LG με πάει πρώτα στην V10c και μετά λέει πως έχω την ποιο νεώτερη...!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Την V10d που αλλού μπορούμε να την βρούμε εκτός την LG? και το ρωτάω γιατί έχω μέσα την V10a μιας που είναι και η ποιο σταθερή για μένα. Αν υπάρχει πουθενά η V10d να την δοκιμάσω, γιατί από το PC & την LG με πάει πρώτα στην V10c και μετά λέει πως έχω την ποιο νεώτερη...!!!:wacko: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 Αυτό το κάνουμε σε περίπτωση που δε θέλουμε να τρέξουμε δύο φορές το κανονικό update? (για να πάρει την v10d) ή έχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα το official πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Έχω την V10C, μου δείχνει την V10D και ότι είμαι και ενημερωμένος.:wacko: ξέρουμε τι προβλήματα είχε βγάλει η V10C... επιγραμματικά..!!! http://s1.directupload.net/images/110819/tkkb29st.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eI_TaU9eY6o μπορει να ειναι η ιδεα μου, αλλα φαινεται αρκετα πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eI_TaU9eY6o μπορει να ειναι η ιδεα μου, αλλα φαινεται αρκετα πιο γρηγορο Σφαίρα πάει..!!! δεν είναι η ιδέα σου.! πλέων το 2πύρινο αποδίδει..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Σφαίρα πάει..!!! δεν είναι η ιδέα σου.! πλέων το 2πύρινο αποδίδει..!!! δεν ειμαι σιγουρος οτι εκμεταλλευεται 2 πυρηνες η συγκεκριμενη εκδοση. αν ξερει καποιος καλυτερα... παντως μακαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 δεν ειμαι σιγουρος οτι εκμεταλλευεται 2 πυρηνες η συγκεκριμενη εκδοση. αν ξερει καποιος καλυτερα... παντως μακαρι Δεν τους εκμεταλλεύεται πλήρως αλλά ειδικά η 2.3.4 κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση τους με βελτιώσεις στα σημεία, μικρότερες θερμοκρασίες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δεν τους εκμεταλλεύεται πλήρως αλλά ειδικά η 2.3.4 κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση τους με βελτιώσεις στα σημεία, μικρότερες θερμοκρασίες κτλ. τρομερη ετσι και βγει δε το πιανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Μόλις ήρθε και το δικό μου από kinitomania. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη και ήταν ολανδική, αλλά είχε μέσα το ελληνικό εγχειρίδιο. Προφανώς την άνοιξαν και το έβαλαν μέσα. Το κινητό μέσα φαίνεται ολοκαίνουργιο και τώρα φορτίζει (η μπαταρία ήταν εντελώς άδεια όταν την κούμπωσα). Δεν το ενεργοποίησα για να δω σε τι γλώσσα είναι το μενού. Χαλάστηκα λίγο να σας πω την αλήθεια. Λέτε να τους πω τίποτα; Να το ανοίξω καθώς φορτίζει ή να το αφήσω να φορτίσει πρώτα πλήρως; Μόλις ανακάλυψα ότι λείπει το καλώδιο HDMI από μέσα. Τους πήρε και τους σήκωσε. **λοιπόν επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν ότι επειδή κάνουν παραεισαγωγή, ανοίγουν τις συσκευασίες για να βάλουν μέσα το ελληνικό manual. Εντάξει λέω μέχρι εδώ, ας είναι. Από κει και πέρα θα μου στείλει το καλώδιο HDMI με δική του χρέωση με παράδοση Σάββατο. Του τόνισα ότι αυτό με τις ανοιχτές συσκευασίες θα έπρεπε κάπου να το αναγράφει στο Site. όσοι ψωνίζετε από κει να ξέρετε. Τέλος να πω ότι ήταν πολύ ευγενικός και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να επιστρέψω τη συσκευή και να μου επιστρέψει τα χρήματα, αλλά η κακή εντύπωση που σχημάτισα δεν αλλάζει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 19, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Μόλις ήρθε και το δικό μου από kinitomania. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη και ήταν ολανδική, αλλά είχε μέσα το ελληνικό εγχειρίδιο. Προφανώς την άνοιξαν και το έβαλαν μέσα. Το κινητό μέσα φαίνεται ολοκαίνουργιο και τώρα φορτίζει (η μπαταρία ήταν εντελώς άδεια όταν την κούμπωσα). Δεν το ενεργοποίησα για να δω σε τι γλώσσα είναι το μενού. Χαλάστηκα λίγο να σας πω την αλήθεια. Λέτε να τους πω τίποτα; Να το ανοίξω καθώς φορτίζει ή να το αφήσω να φορτίσει πρώτα πλήρως; Μόλις ανακάλυψα ότι λείπει το καλώδιο HDMI από μέσα. Τους πήρε και τους σήκωσε. **λοιπόν επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν ότι επειδή κάνουν παραεισαγωγή, ανοίγουν τις συσκευασίες για να βάλουν μέσα το ελληνικό manual. Εντάξει λέω μέχρι εδώ, ας είναι. Από κει και πέρα θα μου στείλει το καλώδιο HDMI με δική του χρέωση με παράδοση Σάββατο. Του τόνισα ότι αυτό με τις ανοιχτές συσκευασίες θα έπρεπε κάπου να το αναγράφει στο Site. όσοι ψωνίζετε από κει να ξέρετε. Τέλος να πω ότι ήταν πολύ ευγενικός και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να επιστρέψω τη συσκευή και να μου επιστρέψει τα χρήματα, αλλά η κακή εντύπωση που σχημάτισα δεν αλλάζει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Απο εκει το πηρα και εγω, δεντ ο ξερα οτι επρεπε να εχει μεσα hdmi καλωδιο. Να τους παρω κιε γω και να το ζητησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Απο εκει το πηρα και εγω, δεντ ο ξερα οτι επρεπε να εχει μεσα hdmi καλωδιο. Να τους παρω κιε γω και να το ζητησω? To HDMI είναι standard στην ελληνική συσκευασία αλλά όχι σε όλες τις χώρες. Αν δεν αναφέρεται στο site οτι λείπει (αν δεν έχει λίστα περιεχομένων συσκευασίας) τότε μπορείς να το ζητήσεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Έχω την V10C, μου δείχνει την V10D και ότι είμαι και ενημερωμένος.:wacko: ξέρουμε τι προβλήματα είχε βγάλει η V10C... επιγραμματικά..!!! http://s1.directupload.net/images/110819/tkkb29st.png το ίδιο μου βγάζει και τι LG PC Suite ότι με την V10C είμαι ενημερωμένος..!!! πως μπορώ τελικά να βάλω την V10D..??? http://s7.directupload.net/images/110819/bwrutrsj.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Μόλις ήρθε και το δικό μου από kinitomania. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη και ήταν ολανδική, Μόλις ανακάλυψα ότι λείπει το καλώδιο HDMI από μέσα. Φιλε μου με συγχωρεις που θα επεμβω, αλλα φταιει το καταστημα, η ο καταναλωτης που δεν ρωταει αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η παραεισαγωγης? Εγω οταν ειχα παρει το Optimus 2Χ (τωρα εχω παρει το Optimus 3D), τσεκαρα ολα τα online καταστηματα πριν το παρω, και ζητησα μαλιστα και serial number της συσκευασιας για να τσεκαρω αν ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια η οχι, και επισεις τσεκαρα αν υπαρχει ταμπελακι στο πλαι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, και επισεις αν υπαρχει ταινια ασφαλειας στη συσκευασια, και μετα το πηρα. Σχεδον ολα τα καταστηματα online που το εχουν με μεγαλη διαφορα τιμης, απο γερμανο πλαισιο και τα λοιπα, τα δινουν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη γιατι κανουν δικη τους εισαγωγη και γλυτωνουν μεγαλη διαφορα τιμης. Κι οσο για το καλωδιο HDMI, γερμανικα ολλανδικα και αλλα, ΔΕΝ το παραλαμβανει μεσα η συσκευασια τους φιλε μου επιβεβαιωμενο αυτο. Εγω ειμαι σιγουρος οτι αν ρωταγες το καταστημα αν ειναι απο την επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια θα σου ελεγε οχι, αλλα δεν ρωτησες στην αρχη φιλε μου αλλα στο τελος αφου το ειχες παρει ηδη.. Κι οσο για το καλωδιο HDMI μπραβο τους που στο στελνουν, γιατι δεν ειχαν υποχρεωση να στο στειλουν, οπως το εισαγουν στο δινουν. (Και φυσικα ΔΕΝ υπερασπιζω κανενα καταστημα, απλα μου αρεσει να λεω το σωστο. Δεν φταινε μονο αυτοι παντα, φταιμε και εμεις.) Edited August 19, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Φιλε μου με συγχωρεις που θα επεμβω, αλλα φταιει το καταστημα, η ο καταναλωτης που δεν ρωταει αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η παραεισαγωγης? Εγω οταν ειχα παρει το Optimus 2Χ (τωρα εχω παρει το Optimus 3D), τσεκαρα ολα τα online καταστηματα πριν το παρω, και ζητησα μαλιστα και serial number της συσκευασιας για να τσεκαρω αν ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια η οχι, και επισεις τσεκαρα αν υπαρχει ταμπελακι στο πλαι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, και επισεις αν υπαρχει ταινια ασφαλειας στη συσκευασια, και μετα το πηρα. Σχεδον ολα τα καταστηματα online που το εχουν με μεγαλη διαφορα τιμης, απο γερμανο πλαισιο και τα λοιπα, τα δινουν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη γιατι κανουν δικη τους εισαγωγη και γλυτωνουν μεγαλη διαφορα τιμης. Κι οσο για το καλωδιο HDMI, γερμανικα ολλανδικα και αλλα, ΔΕΝ το παραλαμβανει μεσα η συσκευασια τους φιλε μου επιβεβαιωμενο αυτο. Εγω ειμαι σιγουρος οτι αν ρωταγες το καταστημα αν ειναι απο την επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια θα σου ελεγε οχι, αλλα δεν ρωτησες στην αρχη φιλε μου αλλα στο τελος αφου το ειχες παρει ηδη.. Κι οσο για το καλωδιο HDMI μπραβο τους που στο στελνουν, γιατι δεν ειχαν υποχρεωση να στο στειλουν, οπως το εισαγουν στο δινουν. (Και φυσικα ΔΕΝ υπερασπιζω κανενα καταστημα, απλα μου αρεσει να λεω το σωστο. Δεν φταινε μονο αυτοι παντα, φταιμε και εμεις.) Δηλαδή με τα λεγόμενα σου πρέπει να πας ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ για να πας να αγοράσεις τηλέφωνο. Να ξέρεις τη είναι και σε τι αντιστοιχεί το serial number, να το πάρεις, να το τσεκάρεις, να μπεις σε αρκετά online καταστήματα, να κανείς της σύγκριση σου (αυτό ίσως είναι το ποιο εφικτό) να γνωρίζεις τη πρέπει να έχουν η συσκευές ανά κράτος στην Ευρώπη στην συσκευασία..!!! καλά εμείς που βγάζουμε τα μάτια μας εδώ μέσα και το κάνουμε από χόμπι, κάποιος άλλως δηλαδή που θέλει να πάρει μια συσκευή δεν θα πρέπει να τον ενημερώσει ο πουλητής για τα υπέρ και τα κατά μιας συσκευής ? δεν πρέπει να προφυλάξει και να ενημέρωση σωστά τον πελάτη του? Αλλά στην χώρα της αρπαχτής που είμαστε η δουλειά είναι να μας τα πάρουν..!!! και αν μας περάσει μας πέρασε.! τον κοροϊδέψαμε και αυτόν σκέφτεται ο μαγαζάτορας..!!! αν μας καταλάβει απλά του ζητά συγνώμη και καθάρισε..!!! Edited August 19, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts