aby Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 ο.κ. κατεβαίνουν.... ίδωμεν!!! είμαι και βαζελος..!!! να βγάλω την εξ. sd η no proplem Μην την βγαλεις φιλε μου την sd ουτε την sim, δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μην την βγαλεις φιλε μου την sd ουτε την sim, δεν χρειαζεται. o.k. ευχαριστώ..! είμαι στο 80% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 εγω μεσω τηλεφωνου κατεβαζω τωρα το λογισμικο!!μου βγαζει οτι ειναι 4 mb....πας στις ρυθμισεις,πληροφοριες για το τηλεφωνο,ενημερωση λογισμικου και θα σου βγαλει οτι ειναι διαθεσιμη ...ελπιζω να πανε ολα καλα με το τηλεφωνο...υπαρχουν τεραστιες διαφορες ?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Θα δειτε πολυ καλυτερη αυτονομια, σαφως καλυτερη διαχειριση μνημης, και σχεδον κανενα lag. Εκανε "επιτελους" πολυ καλη δουλεια η Lg σ αυτη την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) εγω μεσω τηλεφωνου κατεβαζω τωρα το λογισμικο!!μου βγαζει οτι ειναι 4 mb....πας στις ρυθμισεις,πληροφοριες για το τηλεφωνο,ενημερωση λογισμικου και θα σου βγαλει οτι ειναι διαθεσιμη ...ελπιζω να πανε ολα καλα με το τηλεφωνο...υπαρχουν τεραστιες διαφορες ?:happy: Όλα ο.κ. έχω πλέων v10c.Μια διαφορά και σημαντική λένε.... για την μπαταρία, ότι κρατά περισσότερο..... ίδωμεν!!! Edited July 6, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Επειδή με όλα αυτά που λέτε ζηλευώ και λέω να την βάλω έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για backup (μην μου πείτε nandroid) έκανα την τελευταία φορά και με έκαψε! Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Επειδή με όλα αυτά που λέτε ζηλευώ και λέω να την βάλω έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για backup (μην μου πείτε nandroid) έκανα την τελευταία φορά και με έκαψε!Sprite backup. Παντως φιλε μου να ξερεις δεν χανεις τιποτα μετα την αναβαθμιση. Μενουν ολα οπως τα ειχες. Δεν χρειαζεσαι backup Edited July 6, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Επειδή με όλα αυτά που λέτε ζηλευώ και λέω να την βάλω έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για backup (μην μου πείτε nandroid) έκανα την τελευταία φορά και με έκαψε! Δεν προκύπτει ότι θα χάσεις τίποτα.....!!! το μόνο που πήρα (για το φόβο των Ιουδαίων) είναι των τηλ καταλ. & ραντεβού μέσου LG PC Suite IV. καν το μεσώ τηλεφώνου, και πιο γρήγορα και πιο σίγουρα..!!!;) πας στις ρυθμισεις,πληροφοριες για το τηλεφωνο,ενημερωση λογισμικου και θα σου βγαλει οτι ειναι διαθεσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Θα δειτε πολυ καλυτερη αυτονομια, σαφως καλυτερη διαχειριση μνημης, και σχεδον κανενα lag. Εκανε "επιτελους" πολυ καλη δουλεια η Lg σ αυτη την αναβαθμιση. π.χ όταν κάνεις install κάποια εφαρμογή από market δεν κολλάει όπως με την 10a; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 εγω μολις κατεβασα την νεα εκδοση μεσω του κινητου και οχι με usb!!θα δουμε πως θα ειναι σε λιγο...κατι που παρατηρησα ειναι οτι οταν ειχα κατεβασει την v10b και την εκανα εγκατασταση ειχε αλλα γραφικα η οθονη ενώ τώρα λεει updating software και εχει μια άλλη επιφανεια που φορτωνει την εγκατασταση!!εχει σχεση οτι δεν την εκανα μεσω usb? ΥΓ. το update ηταν μονο 4 mb :S ...ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) π.χ όταν κάνεις install κάποια εφαρμογή από market δεν κολλάει όπως με την 10a; Λιγοτερο κολλημα. @tasostasos13 , το παρατηρησα κι εγω αυτο, μεσω κινητου ειναι γυρω στα 4.5 mb, αλλα δεν ξερω να σου απαντησω το γιατι. Μαλλον ειναι fix update (με πασα επιφυλαξη) Edited July 6, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 πρωτες εντυπωσεις!η κεντρικη οθονη μου φαινεται πιο smooth (μπορει να ειναι ιδεα μου :lol: ) Επισης εχει αυξηθει η ραμ και υπαρχει τεραστια βελτιωση στην εναλλαγη κεντρικης οθονης και εφαρμογων!!στην προηγουμενη εκδοση ανοιγα ενα παιχνιδι μαυρισε για λιγο η οθονη και μετα απο λιγο ξεκινουσε και αν παταγα το κουμπι Home ειτε μου εβγαζε σφαλμα οτι η αρχικη οθονη δεν αποκρινεται ειτε κολλαγε λιγο....τωρα αυτο εφτιαξε οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτατα και οταν παταω το home αμεσως αποκρινεται χωρις κανενα προβλημα!!πραγματικα τελεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 πρωτες εντυπωσεις!η κεντρικη οθονη μου φαινεται πιο smooth (μπορει να ειναι ιδεα μου :lol: ) Επισης εχει αυξηθει η ραμ και υπαρχει τεραστια βελτιωση στην εναλλαγη κεντρικης οθονης και εφαρμογων!!στην προηγουμενη εκδοση ανοιγα ενα παιχνιδι μαυρισε για λιγο η οθονη και μετα απο λιγο ξεκινουσε και αν παταγα το κουμπι Home ειτε μου εβγαζε σφαλμα οτι η αρχικη οθονη δεν αποκρινεται ειτε κολλαγε λιγο....τωρα αυτο εφτιαξε οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτατα και οταν παταω το home αμεσως αποκρινεται χωρις κανενα προβλημα!!πραγματικα τελεια :) εσύ έκανες update μέσω κινητού (ΟΤΑ) ή με suite ; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 εσύ έκανες update μέσω κινητού (ΟΤΑ) ή με suite ; εκανα μεσω του κινητου!!εγω ειχα εγκατεστημενη την v10b παρολο που ηταν προβληματικη οποτε μπορει να παιζει και αυτο ρολο που το update ηταν μονο 4 mb...ισως να πατησε στην v10b και να την διορθωσε!παντως στις πληροφοριες του κινητου τωρα μου δειχνει οτι εχω την v10c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) εκανα μεσω του κινητου!!εγω ειχα εγκατεστημενη την v10b παρολο που ηταν προβληματικη οποτε μπορει να παιζει και αυτο ρολο που το update ηταν μονο 4 mb...ισως να πατησε στην v10b και να την διορθωσε!παντως στις πληροφοριες του κινητου τωρα μου δειχνει οτι εχω την v10c Την κατέβασα από το κινητό (v10a) και μου έβγαλε πως ήταν ήταν invalid. πάω να δοκιμάσω από pc! Όσοι το κάνατε μέσω pc το update σας σβήστηκε τίποτα; Edited July 7, 2011 by Tzhmakos Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Εμενα δεν εσβησε τιποτα και ουτε πειραξε κατι. Το update το εκανα μεσω usb και ηταν 200+ ΜΒ.Ειχα v10b. To κινητο παει οπως επρεπε μεχρι στιγμης.Κλησεις δεν εχω παρατηρησει να χανονται. Το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι η διαρκεια της μπαταριας που μετραει ηδη 4ημερα και ειναι στο 25%. Και η μνημη εννοειται που πλεον ειναι αφθονη διαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλημερα εγω την εγκατασταση την εκανα μεσω usb και πιστευω οτι ειναι καλυτερα γιατι κανει κανονικα format στο κινητο.και οχι να την περασει απο πανω.πιστευω ειναι καλυτερα.και backup εκανα με το app list backup απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι οταν μπαινεις στο ιντερνετ οι κινησεις ειναι πιο smooth και δεν κολλανε οπως γινοταν πριν!! κατι ασχετο εγω προβλημα με χαμενες κλησεις δεν ειχα ποτε και ας ειχα την v10b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι οταν μπαινεις στο ιντερνετ οι κινησεις ειναι πιο smooth και δεν κολλανε οπως γινοταν πριν!! κατι ασχετο εγω προβλημα με χαμενες κλησεις δεν ειχα ποτε και ας ειχα την v10b Πως καταλαβαίνουμε οτι χάνουμε κλήσεις..???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 πολυ απλα σε καποια χρονικη στιγμη θα σε επαιρνε καποιος γνωστος τηλεφωνο και δε νθα χτυπαγε και οταν θα σε εβλεπε απο κοντα θα σου ελεγε οτι σε επαιρνε τηλ και οτι δεν απαντουσες και τοτε θα το καταλαβεις :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 πολυ απλα σε καποια χρονικη στιγμη θα σε επαιρνε καποιος γνωστος τηλεφωνο και δε νθα χτυπαγε και οταν θα σε εβλεπε απο κοντα θα σου ελεγε οτι σε επαιρνε τηλ και οτι δεν απαντουσες και τοτε θα το καταλαβεις :happy: Αργά.... πόλη αργά...!!!! δεν είμαστε για τέτοια... κάποιος που δουλεύει με το τηλέφωνο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) Εγώ όπως είπα πιο πάνω δοκίμασα update με ΟΤΑ αό το τηλέφωνο, αν και μου έβγαλε invalid file είχε αλλάξει η οθόνη του ξυπνητηριού... WTF happened :| τώρα το κάνω μέσω pc. Όσοι το κάνατε το update μέσω pc στο country τι σας έβγαλε; United States; http://i51.tinypic.com/21edisk.png Edited July 7, 2011 by Tzhmakos Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) Παιδία εχω το Optimus 2x και το πήγα στο service επειδή τελείωνε πολυ γρήγορα η μπαταρία...Δεν αλλάξανε την μπαταρία αλλα εκαναν αναβάθμιση...Δεν κέρδισα τιποτα... Επίσης την πρώτη φόρτιση δεν την έκανα όπως θα πρεπε...Επαιζα μεχρι να τελειώσει αυτη που είχε μέσα (έτσι μου είπαν στο πλαίσιο)και μετά το έβαλα για 5 λεπτά ανοιχτο,μετά έπαιξα με όση είχε μέσα και μετα παλι το ίδιο...μετα βγηκα και το άφησα μεχρι το πρωί...Ποσο % μπορεί να έχω χάσει? Αν πάρω καινούρια μπαταρία θα δω διαφορά ?Και πώς πρέπει να την φορτίσω?Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Edited July 7, 2011 by denkar13 Λύθηκε το πρόβλημα με το bluetooth...Έσβησα την συσκευή απο τον υπολογιστή και την ξανα πρόσθεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλησπερίζω το forum. Ήθελα απο καιρό να πάρω το κινητάκι αυτό (μιάς και το galaxy 551 δεν με καλύπτει πλέον λόγω οθόνης), αλλά περίμενα να πέσει η τιμή του. Ψάχνοντας λοιπόν στο skroutz είδα οτι έχει κατέβει αρκετά πλέον και θα το παραγγείλω στα 380 ευρώ. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζουμε πότε θα πάρει την 2.3. Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες κάποιες εκτιμήσεις, αλλά όχι κάτι επίσημο. Επίσης απο ποιότητα αναπαραγωγής mp3 τι λέει; Υπήρξε κάποια διαφορά τώρα με τις αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλησπερίζω το forum. Ήθελα απο καιρό να πάρω το κινητάκι αυτό (μιάς και το galaxy 551 δεν με καλύπτει πλέον λόγω οθόνης), αλλά περίμενα να πέσει η τιμή του. Ψάχνοντας λοιπόν στο skroutz είδα οτι έχει κατέβει αρκετά πλέον και θα το παραγγείλω στα 380 ευρώ. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζουμε πότε θα πάρει την 2.3. Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες κάποιες εκτιμήσεις, αλλά όχι κάτι επίσημο. Επίσης απο ποιότητα αναπαραγωγής mp3 τι λέει; Υπήρξε κάποια διαφορά τώρα με τις αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ. ελπιζω πραγματικα να μην πηρες το πρωτπ κινητο στην λιστα του σκρουτζ επειδη απλα ηταν πιο φτηνο!!!ελπιζω να ελενξες απο που ειναι αν ειναι μεταχειρισμενο κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts