Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Εγω τους εστειλα ενα μειλ σημερα και ανεφερα τα γνωστα προβληματα με εντονο υφος και μου απαντησαν το κατωθι:

Αγαπητέ κύριε ........,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, υπάρχει η δυνατότητα να ελέγξουμε την συσκευή σας στο εξουσιοδοτημένο μας κέντρο επισκευών, στέλνοντάς σας ταχυμεταφορική χωρίς χρέωση για να το μεταφέρει στα εργαστήρια μας. Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε, κάποια από τα συμπτώματα που μας αναφέρετε είναι γνωστά στο εργοστάσιο μας και γι' αυτό το λόγο αναμένουμε στο επόμενο δεκαήμερο την νέα αναβάθμιση για το LGP990 V10c που διορθώνει τα σφάλματα αυτά.

Παρακαλούμε να μας κάνετε γνωστό τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να σας εξυπηρετήσουμε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 4800564, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

LG Electronics

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 04/07/2011 13:05 39

The type of inquiry : Software/Hardware updates

Product/Model No. : WCDMA/LGP990

Σας παρακαλώ οπως ανοιξετε το συνημμενο για να διαβασετε το προβλημα που εχω με την συγκεκριμενη συσκευη.

Περναω τωρα την v10c για να δουμε μηπως γλιτωσω την αποστολη στο σερβις.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω τους εστειλα ενα μειλ σημερα και ανεφερα τα γνωστα προβληματα με εντονο υφος και μου απαντησαν το κατωθι:

Αγαπητέ κύριε ........,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, υπάρχει η δυνατότητα να ελέγξουμε την συσκευή σας στο εξουσιοδοτημένο μας κέντρο επισκευών, στέλνοντάς σας ταχυμεταφορική χωρίς χρέωση για να το μεταφέρει στα εργαστήρια μας. Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε, κάποια από τα συμπτώματα που μας αναφέρετε είναι γνωστά στο εργοστάσιο μας και γι' αυτό το λόγο αναμένουμε στο επόμενο δεκαήμερο την νέα αναβάθμιση για το LGP990 V10c που διορθώνει τα σφάλματα αυτά.

Παρακαλούμε να μας κάνετε γνωστό τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να σας εξυπηρετήσουμε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 4800564, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

LG Electronics

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 04/07/2011 13:05 39

The type of inquiry : Software/Hardware updates

Product/Model No. : WCDMA/LGP990

Σας παρακαλώ οπως ανοιξετε το συνημμενο για να διαβασετε το προβλημα που εχω με την συγκεκριμενη συσκευη.

Περναω τωρα την v10c για να δουμε μηπως γλιτωσω την αποστολη στο σερβις.

Αντε να δουμε θα εγινε τιποτα με τα μικρο προβληματακια.Την περασα και εγω τωρα.Αλλα θελουμε την gingerbread 2.3 να του ελεγες.Μαλιστα σημερα μου στειλαν και δωρο ενα μπρελοκ της LG επειδη οταν ειχα αγορασει την συσκευη εκανα και εγω το λαθος και περασα την v10b που ειχε ολο σφαλματα και τους το ειχα δωσει στο service και μου το καθυστερησαν για 10 μερες περιπου για αυτο και το δωρακι και καλα μην τους φυγω απο πελατης.

Edited by Rospy7

Ποση ωρα κραταει ρε παιδια η αναβαθμιση εχει κανα εικοσαλεπτο που μου λει [ Επικυρωση πακετου λογισμικου] ?????????????

Ποση ωρα κραταει ρε παιδια η αναβαθμιση εχει κανα εικοσαλεπτο που μου λει [ Επικυρωση πακετου λογισμικου] ?????????????

Εμενα εκανε 23 λεπτα 203mb ειναι η αναβαθμιση αλλα εκει που ημουν ειχαν 2Mbps ταχητυτα Internet.

rooted γινεται κανονικά; (απάντηση = κανονικά). Ξεκίνησα τη διαδικασία upgrade για να δω αν φτιάξανε τίποτα.

Edit: ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα, δεν φαίνεται να πειράχτηκε τίποτα από το σετάρισμα του τηλεφώνου.

Το μονο που διαπίστωσα στα πρώτα 2 λεπτά είναι ότι στην αρχική οθόνη δουλεύει πάλι το pinch to zoom out ώστε να φαίνονται όλες οι οθόνες, αντί για τα δύο δάχτυλα swype πρως τα κάτω που είχε η b

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

rooted γινεται κανονικά; (απάντηση = κανονικά). Ξεκίνησα τη διαδικασία upgrade για να δω αν φτιάξανε τίποτα.

Edit: ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα, δεν φαίνεται να πειράχτηκε τίποτα από το σετάρισμα του τηλεφώνου.

Το μονο που διαπίστωσα στα πρώτα 2 λεπτά είναι ότι στην αρχική οθόνη δουλεύει πάλι το pinch to zoom out ώστε να φαίνονται όλες οι οθόνες, αντί για τα δύο δάχτυλα swype πρως τα κάτω που είχε η b

το pinch to zoom out δεν είναι smooth ή μόνο εγώ τ βλέπω έτσι;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

εχθές το βράδυ μου έβγαλε αναβάθμιση σε d, οπτικές διαφορές τίποτα θα δούμε στην πράξη.
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• Administrators
Φιλε ελληνικο ειναι το τηλεφωνο σου και σου εβγαλε D

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι, ας μας πει και ο φίλος φυσικά.

Modpic.gif

Αν και δεν θελω να πω πολλα λογια ακομα γιατι ειναι νωρις απο χτες που εβαλα την v10c δειχνει να ειναι μια χαρα το κινητο. Κολληματα δεν εχει κανει ακομα και η μπαταρια δειχνει να αδειαζει με αργο ρυθμο προς το παρον.

Ελπιζω να λυθηκαν τα προβληματα που εχουμε ολοι με τις κλησεις και τις επανεκκινησεις.

Edited by magicmixball

Πρέπει να περάσει πρώτα ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν βγούνε σωστά συμπεράσματα, αλλά σε πρώτη αίσθηση δεν δείχνει κάποιο πρόβλημα. Η μπαταρία δείχνει να αδειάζει πιο αργά αν και αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσω.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

εχθές το βράδυ μου έβγαλε αναβάθμιση σε d, οπτικές διαφορές τίποτα θα δούμε στην πράξη.

Παρολο που η λογικη λεει διαφορετικα, εκ των πραγματων φαινεται οτι η c ειναι μετα την d. Δλδ η πιο προσφατη ειναι η c.

Άσχετη ερώτηση πως βγάζεις μια τόσο μεγάλη κ καθαρή φωτό επειδή κ εγώ βγάζω με (home+power) αλλά δεν είνια τόσο καλή

[ATTACH]21177[/ATTACH]

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Administrators
Παρολο που η λογικη λεει διαφορετικα, εκ των πραγματων φαινεται οτι η c ειναι μετα την d. Δλδ η πιο προσφατη ειναι η c.

Όχι... πρόκειται για ανεξάρτητες εκδόσεις που προορίζονται για διαφορετικές χώρες.

Modpic.gif

Όχι... πρόκειται για ανεξάρτητες εκδόσεις που προορίζονται για διαφορετικές χώρες.

Άρα εμείς που έχουμε την v10a συνέτρεχε λόγος να πάμε στην v10c ???:O

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Administrators
Άρα εμείς που έχουμε την v10a συνέτρεχε λόγος να πάμε στην v10c ???:O

Αν βγήκε επίσημα για τη συσκευή σου ναι μιας και απ' ότι δείχνουν οι πρώτες εντυπώσεις λύθηκαν και τα (αδικαιολόγητα) προβλήματα που παρουσίαζε η v10b.

Modpic.gif

Να προσθεσω και κατι αλλο που παρατηρησα με την v10c. Η ελευθερη μνημη πλεον εχει αυξηθει πολυ σε σχεση με πριν δεν ξερω αν το παρατηρησε και καποιος αλλος αυτο. Με task killer πλεον φτανει στα 220ΜΒ ενω πριν με το ζορι στα 180ΜΒ περιπου.

Να προσθεσω και κατι αλλο που παρατηρησα με την v10c. Η ελευθερη μνημη πλεον εχει αυξηθει πολυ σε σχεση με πριν δεν ξερω αν το παρατηρησε και καποιος αλλος αυτο. Με task killer πλεον φτανει στα 220ΜΒ ενω πριν με το ζορι στα 180ΜΒ περιπου.

Κι εγώ το παρατήρησα αυτό.

Να δούμε τώρα αν βελτιώθηκαν η διάρκεια της μπαταρίας και το ακουστικό στις κλήσεις.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?.... όταν κάνουμε την αναβάθμιση Ας πούμε από την v10a στην v10c χάνονται όλα τα αρχεία:mad:, και ξανά στήνουμε το τηλέφωνο από την αρχή????:wacko:

Μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να αφαιρεσουμε εφαρμογες που ειναι στο κινητο απο την μαμα lg.Ευχαριστω:)

Μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να αφαιρεσουμε εφαρμογες που ειναι στο κινητο απο την μαμα lg.Ευχαριστω:)

Γίνεται πέρνα το Titanium Backup (free) και κάνε uninstall αυτές π θέλεις πρόσεχε όμως μην σβήσεις καμία σημαντική εφαρμογή και μετά η μόνη λύση είναι να κάνεις flash ROM

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?.... όταν κάνουμε την αναβάθμιση Ας πούμε από την v10a στην v10c χάνονται όλα τα αρχεία:mad:, και ξανά στήνουμε το τηλέφωνο από την αρχή????:wacko:

Εγω δεν εκανα καν backup οταν περασα την αναβαθμιση και δεν μου πειραξε τιποτα απο αρχεια κτλ.

Εγω δεν εκανα καν backup οταν περασα την αναβαθμιση και δεν μου πειραξε τιποτα απο αρχεια κτλ.

Καλό ακούγετε αυτό...!!!;)

Φιλε ελληνικο ειναι το τηλεφωνο σου και σου εβγαλε D

είναι από vodafon αγορασμένο.

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)