Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 φανταζομαι αν παει τοσο το hd τι θα κανει με overclocking o tegra!!!!! Έχω δει στο quadrant πάνω 4000+ Δεν λέει κάτι αυτό. Η πράξη είναι που μετράει. Πάντως στο 1.3GHz δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 μια απορια να μου λυσει καποιος. σε hd video super fine quality το bitrate ποσο ειναι? δεν ειμαι σιγουρος αν τα raw video του gsmarena ηταν σε super fine quality και αδικως τα εκρινα κακως μπορει καποιος να παραθεσει στοιχεια απο το mediainfo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 το οτι πολλα ατομα το πουλανε...τι σημαινει???ηδη εχουν μπει 4-5 αγγελιες νομιζω! Ότι συμβαίνει και εδώ ότι συμβαίνει ανεξαρτήτως συσκευής. Με άλλα λόγια... αναμενόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ρε παιδια εχει δουλεψει κανεις το Tango για Βιντεο κλησεις δεν βρισκω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Video H.264 παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ναι το εχω δουλεψει εγω. Τι προβλημα υπαρχει? Το βρηκα αλλα δεν με εντυπωσιασε και μπροστινη καμερα δεν υποστηριζει ασε που δεν ειχε και καλη αναλυση στο video.Το οovoo κανει βιντεοκληση ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δυστυχώς στο oovoo δεν παίζει η μπροστινή κάμερα, for the time being. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δεν εχει autofocus στο video το δοκιμασα πριν 20 λεπτα σε FULL HD 1080p και σε HD 720p μονο εγγραφη και χειροκινητο ζουμ.;) αχ με πληγωσες τωρα!!!!! :wacko: μα καλα ειναι δυνατον????????????? ειπα και εγω........ Lg ειναι αυτη θα εκανε την πατατα της!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) 2η ερώτηση : Είχε στην συσκευασία του τηλεφώνου μέσα CD . ? Εμένα δεν είχε . α) Μπορεί να απαντήσει κάποιος ? β) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε κάθε πότε πότε τα κάνει Synq το τηλέφωνο με τους λογαριασμούς . ? Μέχρι τώρα όταν έρχεται ένα μήνυμα μου στέλνει ειδοποίηση . Κάθε πότε όμως ελέγχει το λογαριασμό ? Από οτι έχω δεί οι επιλογές είναι ενεργοποίηση - απενεργοποίηση , Μπορώ να το ενεργοποιήσω να κάνει έλεγχο π.χ. κάθε 4 ώρες ? γ) Οι εφαρμογές που κατεβάζω από το Market πού αποθηκεύονται ? Μπορώ να καθορίσω εγώ που θα πάνε . Όσες κατέβασα μπορώ να τις μετακινήσω ? Με ενεργοποίηση στις 8:30 εχθές και χρήση normal ως τηλέφωνο το βράδυ είχα 47% ( ανοικτό ΒΤ συνεχώς ) Με ενεργοποίηση στις 8:30 σήμερα και χρήση μικτή τώρα έχω 13% ( ΒΤ , 1 ώρα WiFi , λίγο game , ημερολόγιο , τηλέφωνα , ) , αλλαγή τώρα έχει 9 % π.χ. σήμερα . Προγράματα που τρέχουν .... Αρχική σελίδα LG 4,61% Κλίσεις 1,92% Πληκτρολόγιο LG 0.73% Πλαίσιο Υπηρεσιών goggle 0,5% On-screen phone 0.36% Gmail 0.28% Μηνύματα 0.16% flex provider 0.17% F-secure 0,15% Και πολλά άλλα μικρά % Ποσοστά Στην χρήση μπαταρίας . - Ταπετσαρία 24% ( particle storm ) - Αναμονή κινητού 24% - Αδράνεια 15% - Φωνητικές κλίσεις 12% ( 2 φορές δοκίμασα ) - Προβολή 11% - ΒΤ 11% - Game 6% Σύνολο Χρήσης 7:32:35 Edited April 13, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 α) Μπορεί να απαντήσει κάποιος ? β) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε κάθε πότε πότε τα κάνει Synq το τηλέφωνο με τους λογαριασμούς . ? Μέχρι τώρα όταν έρχεται ένα μήνυμα μου στέλνει ειδοποίηση . Κάθε πότε όμως ελέγχει το λογαριασμό ? Από οτι έχω δεί οι επιλογές είναι ενεργοποίηση - απενεργοποίηση , Μπορώ να το ενεργοποιήσω να κάνει έλεγχο π.χ. κάθε 4 ώρες ? γ) Οι εφαρμογές που κατεβάζω από το Market πού αποθηκεύονται ? Μπορώ να καθορίσω εγώ που θα πάνε . Όσες κατέβασα μπορώ να τις μετακινήσω ? @zakailiou, ενταξει με το update manager της lg? Το εγκατεστησες, οκ? Και αν ναι, σου εβγαλε καποια αναβαθμιση στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ειναι απραδεκτοι οι πωλητες στο πλαισιο.προχθες που πηγα και μου πε οτι δεν γινετε να παρω το lg με επιδοτηση cosmote εστειλα και mail μετα να το ρωτησω στα κεντρικα στο πλαισιο.η απαντηση που μου ρθε σημερα ηταν οτι με την επιδοτηση cosmote μπορω να παρω οποια συσκευη θελω απο το πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ειναι απραδεκτοι οι πωλητες στο πλαισιο.προχθες που πηγα και μου πε οτι δεν γινετε να παρω το lg με επιδοτηση cosmote εστειλα και mail μετα να το ρωτησω στα κεντρικα στο πλαισιο.η απαντηση που μου ρθε σημερα ηταν οτι με την επιδοτηση cosmote μπορω να παρω οποια συσκευη θελω απο το πλαισιο Αυτο ακριβως σου ειχα πει και εγω αν θυμασαι. Εδω στην αθηνα το κανουν, μου ειπαν ναι στη στουρναρη, να το κανουμε? Στο ειπα φιλε μου, παιζει ρολο το καταστημα, απλα εσυ δε με πιστευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Άλλη μια φορά θελω τη βοηθειά σας. Εχω cosmote και η κάρτα ειναι 2 σε 1. Πολλές φορές που κανω την εναλλαγή γραμμης οι γραμμες μένουν κλειστές!! :mad:(τσακώθηκα με τη σύζηγο γιατί τις εδειχνε ότι είναι κλειστό...) Μπορώ να πάρω αλλά...δε μπορουν να με καλέσουν. Παρατηρησα και το εξής, καθε φορα που κανω την εναλλαγή πάντα μου βγάζει σφάλμα (με κόκκινο τριτωνο πάνω δεξια) στη συνδεση του gmail και κάθε φορα πρεπει να βάζω το κωδικό.:mad: Εχει κάποιος αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 α) Μπορεί να απαντήσει κάποιος ? β) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε κάθε πότε πότε τα κάνει Synq το τηλέφωνο με τους λογαριασμούς . ? Μέχρι τώρα όταν έρχεται ένα μήνυμα μου στέλνει ειδοποίηση . Κάθε πότε όμως ελέγχει το λογαριασμό ? Από οτι έχω δεί οι επιλογές είναι ενεργοποίηση - απενεργοποίηση , Μπορώ να το ενεργοποιήσω να κάνει έλεγχο π.χ. κάθε 4 ώρες ? γ) Οι εφαρμογές που κατεβάζω από το Market πού αποθηκεύονται ? Μπορώ να καθορίσω εγώ που θα πάνε . Όσες κατέβασα μπορώ να τις μετακινήσω ? Με ενεργοποίηση στις 8:30 εχθές και χρήση normal ως τηλέφωνο το βράδυ είχα 47% ( ανοικτό ΒΤ συνεχώς ) Με ενεργοποίηση στις 8:30 σήμερα και χρήση μικτή τώρα έχω 13% ( ΒΤ , 1 ώρα WiFi , λίγο game , ημερολόγιο , τηλέφωνα , ) , αλλαγή τώρα έχει 9 % π.χ. σήμερα . Προγράματα που τρέχουν .... Αρχική σελίδα LG 4,61% Κλίσεις 1,92% Πληκτρολόγιο LG 0.73% Πλαίσιο Υπηρεσιών goggle 0,5% On-screen phone 0.36% Gmail 0.28% Μηνύματα 0.16% flex provider 0.17% F-secure 0,15% Και πολλά άλλα μικρά % Ποσοστά Στην χρήση μπαταρίας . - Ταπετσαρία 24% ( particle storm ) - Αναμονή κινητού 24% - Αδράνεια 15% - Φωνητικές κλίσεις 12% ( 2 φορές δοκίμασα ) - Προβολή 11% - ΒΤ 11% - Game 6% Σύνολο Χρήσης 7:32:35 Οχι φιλε cd δεν υπαρχει μεσα στο κουτι του.Το lg suite το κατεβασα και μου παιζει κομπλε αναγνωρισε και το microsd και το σκληρο του κινητου αλλα update δεν πατησα ο μαπας να δω υπαρχει τιποτα φρεσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Άλλη μια φορά θελω τη βοηθειά σας. Εχω cosmote και η κάρτα ειναι 2 σε 1. Πολλές φορές που κανω την εναλλαγή γραμμης οι γραμμες μένουν κλειστές!! :mad:(τσακώθηκα με τη σύζηγο γιατί τις εδειχνε ότι είναι κλειστό...) Μπορώ να πάρω αλλά...δε μπορουν να με καλέσουν. Παρατηρησα και το εξής, καθε φορα που κανω την εναλλαγή πάντα μου βγάζει σφάλμα (με κόκκινο τριτωνο πάνω δεξια) στη συνδεση του gmail και κάθε φορα πρεπει να βάζω το κωδικό.:mad: Εχει κάποιος αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα; Για το δεύτερο ερώτημα να σου πω ότι σε όλα τα android μόλις αλλάξεις γραμμή πρέπει να περάσεις πάλι τον κωδικό. Αυτό είναι μια δικλείδα ασφαλείας γιατί το κινητό θεωρεί ότι άλλαξε η κάρτα Sim. Τώρα για το πρώτο ερώτημα εγώ σε όσα android κινητά είχα, και είχα πολλά, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το 2 σε 1. Μήπως μια από τις 2 γραμμές είναι καρτοκινητό και δεν έχει υπόλοιπο; Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τα νούμερα στο μενού 2σε1?? Και τέλος βάλε καλού κακού τα ονόματα των γραμμών με αγγλικά γιατί έχω δει πολλές φορές να έχει θέμα αν είναι Ελληνικά στο όνομα. Τώρα αν είναι όλο αυτό bug του LG 2X δεν μπορώ να ξέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τα ονόματα των γραμμων είναι στα Αγγλικά (λατινικά). Την ίδια κάρτα την είχα πριν λιγες μερες σε ένα samsung 551 και δεν είχα αντιμετωπίση τέτοιο θέμα!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Και στον κοτσοβολο διαθεσιμο πλεον. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097527 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Στο galaxy s μου με froyo 2.2 επισημη Ελληνικη δουλευει αψογα .με το nexus s μου ομως με 2.3.2 αλλα και μετα την αναβαθμιση στην 2.3.3 δεν δουλευει.ακριβως ιδια συμπτωματα . Άρα λογικά είναι θέμα του gingerbread. Εδώ πλέον οι επιλογές είναι 2. Ή κάνεις υπομονή, ή αν έχεις γνώσεις βρίσκεις κάποιο παλιό apk της εφαρμογής sim application toolkit και το κάνεις push στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 @zakailiou, ενταξει με το update manager της lg? Το εγκατεστησες, οκ? Και αν ναι, σου εβγαλε καποια αναβαθμιση στο κινητο? Δεν υπάρχει κάποιο update για να βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Άρα λογικά είναι θέμα του gingerbread. Εδώ πλέον οι επιλογές είναι 2. Ή κάνεις υπομονή, ή αν έχεις γνώσεις βρίσκεις κάποιο παλιό apk της εφαρμογής sim application toolkit και το κάνεις push στο κινητό. Eυχαριστω τον laz37283! Δεν έχω τις γνωσεις και φανταζομαι δε μπορεις να τις μεταφερεις.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δεν υπάρχει κάποιο update για να βγάλει. Ευχαριστω athanaso77 :) , αυτο ηθελα να μαθω, μηπως αυτες τις μερες βγηκε καποιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) @zakailiou, ενταξει με το update manager της lg? Το εγκατεστησες, οκ? Και αν ναι, σου εβγαλε καποια αναβαθμιση στο κινητο? Όχι φίλε μου , δεν τα κατάφερα . Έπαιξε αλλά με πολλά προβλήματα . Δοκίμασα 2-3 φορές . Κολλούσε η εγκατάσταση τρελά . Στους Drivers USB ήταν πιο εύκολο . Όταν τελικά έγινε έστω και ημιτελής το αναγνώρισε , έβαλα και το IMEI και έκανα κάποια copy σε διάφορους φακέλους . Ολα έγιναν καλά . Ζήτησα update και μου είπε ότι έχω την τελευταία version . Οταν πήγαινα να το κλείσω έσκαγε . Κάθε φορά το ίδιο . Να πω ότι δοκίμασα την ελληνική version από το ελληνικό site της LG. Το suite δεν δούλεψε ποτέ . Θα ξαναδοκιμάσω με το Αγγλικό ( ελπίζω να παίζει ). Οχι φιλε cd δεν υπαρχει μεσα στο κουτι του.Το lg suite το κατεβασα και μου παιζει κομπλε αναγνωρισε και το microsd και το σκληρο του κινητου αλλα update δεν πατησα ο μαπας να δω υπαρχει τιποτα φρεσκο. Αν θέλεις μου λές , α) απο πού το κατέβασες , β) τι κατέβασες γ) με ποια σειρά τα εγκατέστησες . Αναλυτικά αν δεν σου κάνει κόπο . ______________________________________________________________________________________________________________________________________ Όταν περνάμε κάποιες επαφές στο τηλέφωνο π.χ. Έχουμε μία επαφή από τις πολλές που κατέβασε το κινητό μας όταν κάναμε Sync με τον λογαριασμό μας στο Gmail . Η επαφή αυτή μας καλεί από το σταθερό της . Μετά την κλίση πάμε στο αρχείο κλίσεων και του ζητάμε να το αποθηκεύσει στην ήδη υπάρχουσα επαφή . ΟΚ . Πώς θα ενημερωθεί το Gmail ? Edited April 13, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Παιδια αυτο με το ηχειο που αναφερει το gsmarena οτι ειναι πολυ μετριο τι σχολια εχετε να κανετε ? Με ακουστικα το εχετε δοκιμασει ? (γιατι εκει λεει οτι ειναι ακομα χειροτερο ) Τις αγγελιες που ειπε καποιος που τις βλεπουμε ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ενα ενοχλητικό για μένα θέμα. Εχει το ακουστικό πάνω πάνω, και όταν το πιέζω στο αυτί (σε σχετικά θορυβώδες περιβάλλον) με ενοχλεί. Είναι το πάνω μέρος του σκελετού που "κόβει" σαν μαχαίρι. Χάθηκε να το κάνουν και εκεί όπως στα πλαϊνά; Μπαταρία εχθές 10μμ 40% τώρα (7μμ) στο 18% Και στο 15% να πέσει μέχρι τις 10, δεν είναι άσχημα. πτώση 25% σε ένα 24ωρο. (με την υπόθεση ότι τα ποσοστά που δείχνει είναι αληθινά) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Με ακουστικα το εχετε δοκιμασει ? (γιατι εκει λεει οτι ειναι ακομα χειροτερο ) ? Εγώ όταν χρησιμοποιώ τα ακουστικά για μια κλήση ψάχνω ασυναίσθητα να χαμηλώσω την ένταση γιατί με ξεκουφαίνει. :lol: Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts