domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 θα ειναι πιο ισχυρος ο γαλαξιας 2 εννοεις??ε λογικο αφου το hardware του ειναι καλυτερο... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 το μονο καλυτερο ειναι η ραμ του!και η οθονη του απο θεμα αισθητικης (για καποιους)! αλλα επεξεργαστικη δυναμη και γραφικα το 2χ νομιζω ειναι καλυτερο! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) θα ειναι πιο ισχυρος ο γαλαξιας 2 εννοεις??ε λογικο αφου το hardware του ειναι καλυτερο... Στα εως τωρα test φανηκε ο tegra 2 ισχυροτερος, αλλα εγω το περιμενα και λογικο ειναι, η Samsung να μη το αφησει ετσι αυτο και να το παλεψει ως που να το λανσαρει στην αγορα, Γι αυτο και υπερχρονιζει τον exynos στα 1.2. Ως που να βγει, θα το παλεψει οσο μπορει. Παντως ηδη εργαζεται να βγαλει στην αγορα, επεξεργαστη τετραπυρινο στα 2 giga. Δε θελει να χασει την πρωτια της οπως φενεται με τιποτα. θα δειξει παιδια Edited April 8, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ναι τωρα θα βγει με 1.2 οποτε νομιζω θα ειναι λιγο πιο γρηγορο..το sg2 δεν βγαινει και με tegra2 αλλα και με exynos?? αν και νομιζω εδω θα ερθει με exynos...οσο να νε 512mb παραπανω ειναι μεγαλη διαφορα αλλα το θεμα ειναι πως θα αξιοποιησει η sammy το hardware της..για την οθονη δεν εχω να πω τιποτα απλως προσκυνω :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ναι τωρα θα βγει με 1.2 οποτε νομιζω θα ειναι λιγο πιο γρηγορο..το sg2 δεν βγαινει και με tegra2 αλλα και με exynos?? αν και νομιζω εδω θα ερθει με exynos...οσο να νε 512mb παραπανω ειναι μεγαλη διαφορα αλλα το θεμα ειναι πως θα αξιοποιησει η sammy το hardware της..για την οθονη δεν εχω να πω τιποτα απλως προσκυνω :p Εδω ναι, με exynos θα ερθει. Κι οσο για την μνημη του S ΙΙ στο 1 giga που εχει, σιγουρα ειναι μεγαλο συν αυτο, και βοηθαει τρομερα το οποιοδηποτε hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ναι και τις 2 βλεπει ;) Μιλάς για τον υπολογιστή ή και με τον browser της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οποτε τo sg2 με τον tegra 2 εινα ισαξιος με τον δικο μας?? επισης το overvlock σε 1.2 θα γινουν σε ολα τα μοντελα η μονο σε αυτα με exynos?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μιλάς για τον υπολογιστή ή και με τον browser της συσκευής; και τo pc και το κινητο βλεπουν και τις 2 μνημες;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οποτε τo sg2 με τον tegra 2 εινα ισαξιος με τον δικο μας?? επισης το overvlock σε 1.2 θα γινουν σε ολα τα μοντελα η μονο σε αυτα με exynos?? Το αν ειναι καλυτερος ισαξιος η οχι, πρεπει να ερθει στην αγορα και να το δοκιμασουμε, παντως ως που να βγει θα κανει κι αλλες βελτιωσεις η samsung οπου την παιρνει, οσο για το overclock θα υπερχρονισει και τους tegra, ολα τα Galaxy S II θα τρεχουν στα 1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Η πρώτη φόρτιση μόλις ολοκληρώθηκε . Πολύ γρήγορα μάλιστα από το 12% έφτασε στο 100% σε λιγότερο απο 2 ώρες . Κάπου 1:40 έκανε . Η οθόνη μένει μαύρη και δεν έχει led ένδειξης . Αλλά αν πατήσεις ένα από τα πλαϊνά κουμπιά του ήχου σου δείχνει αν γέμισε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Η πρώτη φόρτιση μόλις ολοκληρώθηκε . Πολύ γρήγορα μάλιστα από το 12% έφτασε στο 100% σε λιγότερο απο 2 ώρες . Κάπου 1:40 έκανε . Η οθόνη μένει μαύρη και δεν έχει led ένδειξης . Αλλά αν πατήσεις ένα από τα πλαϊνά κουμπιά του ήχου σου δείχνει αν γέμισε . έλα κ πλησίασες!!ΑΝΟΙΞΕ το το εργαλείο:lol: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 και τo pc και το κινητο βλεπουν και τις 2 μνημες;) Τελικά χρειάστηκε απλά με ανοιχτή τη συσκευή να βγάλω/βάλω την κάρτα και τώρα τις βλέπω και εγώ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Λιγο Off topic συγχωρεστε, αλλα αφου αφου ειμαστε μια παρεουλα αυτη τη στιγμη, και σας αρεσει η τεχνολογια και αυτη τη στιγμη μιλαμε μαζι, θα το γραψω... :O Series 6 PowerVR: Μέχρι και 100 φορές ταχύτερα γραφικά για φορητές συσκευές Η Imagination Technologies μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή αλλά το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιείτε καθημερινά την τεχνολογία της και μάλιστα να την έχετε πάντα μαζί σας. Πολλά από τα smartphone της αγοράς όπως είναι τα iPhone 3GS/4, ή το Samsung Galaxy S, ακόμα και η επερχόμενη φορητή παιχνιδομηχανή Sony NGP, βασίζονται στην PowerVR GPU για την επεξεργασία των γραφικών. Η κατασκευάστρια εταιρεία αποκάλυψε λοιπόν ότι έχει αναπτύξει μια καινούρια σειρά από GPUs με την ονομασία Series 6 PowerVR και κωδική ονομασία Rogue η οποία θα προσφέρει αύξηση ταχύτητας 20 έως 100 φορές περισσότερη από τα σημερινά τετραπύρινα μοντέλα, ενώ η κατανάλωση θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Σύμφωνα με την Βρετανική εταιρεία ο στοχος ειναι να ισοσταθμιστει η αποδοση των νεων PowerVR GPUs με αυτη των "επιτραπεζιων υπολογιστων" μεσα στα επομενα τρια χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλά aby εμένα με έπεισες.. θα συμμετέχω στην ομάδα κρόυσης στα κεντρικά της.Imagination Technologies να της πάρουμε τα πρωτότυπα:p μετά με τη νέα gpu το 2χ θα πιάνει 8.000 στα benchmark.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Όλες οι εταιρίες έχουν αντίστοιχες προτάσεις που ετοιμάζουν για το μέλλον, δεν λέει κάτι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 The million dollar question: To Vanilla or not to Vanilla? Προς το παρών έχω την LG rom.. με τα lg apps/launcher κτλ.. και δεν με χαλάει. Θέλω να παίξω λίγο με το drawer να δω αν με βολεύει γιατί από το μεσημέρι που το έχω δεν πρόλαβα να παίξω πολύ. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως το κινητό λαγκάρει απίστευτα όταν κάνω install εφαρμογές. Μήπως φταίει η sd κάρτα μου για κάποιο λόγο... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 The million dollar question: To Vanilla or not to Vanilla? Προς το παρών έχω την LG rom.. με τα lg apps/launcher κτλ.. και δεν με χαλάει. Θέλω να παίξω λίγο με το drawer να δω αν με βολεύει γιατί από το μεσημέρι που το έχω δεν πρόλαβα να παίξω πολύ. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως το κινητό λαγκάρει απίστευτα όταν κάνω install εφαρμογές. Μήπως φταίει η sd κάρτα μου για κάποιο λόγο... μαλλον οι βλακειουλες της LG πρεπει να φταινε. νομιζω κατι ειχε ποσταρει ο Paul για τα lags. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 κάτσε την stock έχεις?κ λαγκάρει? εγώ βάζω να κατέβει-install εφαρμογή από το μαρκετ κ κάνω άλλα πράγματα.. κ 'οταν στο backround κατέβει η εφαρμογή γρήγορα την εγκαθιστώ κ την δουλεύω.. no ορατό lag. κάπου σε σένα κολλάει?ή κάτι άλλο εννοείς>? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 κάτσε την stock έχεις?κ λαγκάρει? εγώ βάζω να κατέβει-install εφαρμογή από το μαρκετ κ κάνω άλλα πράγματα.. κ 'οταν στο backround κατέβει η εφαρμογή γρήγορα την εγκαθιστώ κ την δουλεύω.. no ορατό lag. κάπου σε σένα κολλάει?ή κάτι άλλο εννοείς>? Μαλλον εννοει οτι τη στιγμη που γραφει installing στη status bar αν πας να κανεις κατι αλλο, τοτε εχει καποια κολληματα. αυτο το θυμαμαι και στο desire σιγουρα σε froyo, τωρα εχει σχεδον μηδενιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Κολλάει όταν κάνω install εφαρμογές.. όταν λέει Installing ναι.. αλλά κατέβαζα 2-3 μαζί. Στο desire τόσο κόλλημα δεν είχα ποτέ, εδώ κολλάει όλη η συσκευή. Είχα την modaco fr10. Την ξαναφλάσαρα με full wipe οπότε θα ξαναδοκιμάσω να δω τι μπορεί να φταίει.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 έλα κ πλησίασες!!ΑΝΟΙΞΕ το το εργαλείο:lol: :p Το πήρα με 60 % Μπαταρία από το Πλαίσιο στις 12:00 το δούλεψα μέχρι τις 22:30 που άδειασε , 100 % και είμαι έτοιμος για αυριο . Ποιόν task manager προτείνετε ? Πες τε καμιά καλή εφαρμογή και για εμάς που ερχόμαστε από τα Symbian :) Πώς κάνουμε Root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 :p Το πήρα με 60 % Μπαταρία από το Πλαίσιο στις 12:00 το δούλεψα μέχρι τις 22:30 που άδειασε , 100 % και είμαι έτοιμος για αυριο . Ποιόν task manager προτείνετε ? Πες τε καμιά καλή εφαρμογή και για εμάς που ερχόμαστε από τα Symbian :) Πώς κάνουμε Root ? root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953182 Μετά χρειάζεσαι recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007863 Για να μπεις recovery πατάς power και volume down.. ΔΕΝ τα αφήνεις μέχρι να μπει στο recovery αλλίως θα σε πάει σε μια οθόνη που λέει s/w upgrade όπου δεν θα κάνει τίποτα... Για task manager δεν θα σου πρότεινα να βάλεις.. δεν χρειάζεται το android. Αν χρειαστείς στο μέλλον το βλέπεις αλλά μάλλον χλωμό. Εμένα τελικά κάποιο κόλλημα είχε φάει.. με το νέο φλασάρισμα δεν τρώω λαγκαρίσματα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά μήπως απλά σας έτυχε?? το λέω γιατί κατέβαζα 7 εφαρμογές από το μάρκετ συγχρόνως, κ ενώ σταδιακά έκαναν install εγώ έκανα και συγχρονισμό τον λογαριασμό μειλ μου και είχα κ ένα flash βιντεο απο browser ανοιχτό για όταν έκανα διάλλειμα απ τις ρυθμίσεις.. μετά έπαιζα 1 παιχνίδι 3d κ παράλληλα κατεβαίναν κ άλλες εφαρμογες. υποθέτω μάλλον βάζετε πιο απαιτητικές εφαρμογές,ε? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά μήπως απλά σας έτυχε?? το λέω γιατί κατέβαζα 7 εφαρμογές από το μάρκετ συγχρόνως, κ ενώ σταδιακά έκαναν install εγώ έκανα και συγχρονισμό τον λογαριασμό μειλ μου και είχα κ ένα flash βιντεο απο browser ανοιχτό για όταν έκανα διάλλειμα απ τις ρυθμίσεις.. μετά έπαιζα 1 παιχνίδι 3d κ παράλληλα κατεβαίναν κ άλλες εφαρμογες. υποθέτω μάλλον βάζετε πιο απαιτητικές εφαρμογές,ε? Όπως είπα, κάποιο πρόβλημα είχε παιχτεί. Καθάρισα λίγο τις sd από αχρείαστους φακέλους, ξαναφλάσαρα και την ρομ και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει τώρα είναι πως εφαρμογές πάνω από 40μβ δεν μπορούν να μπουν γιατί δεν χωράνε στην cache :/ Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα γιατί αγόρασα μια και τώρα δεν μπαίνει! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αυτό θα πεί multitasking Χρήστης ..... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts