Tsaglis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ασε μην το λες ειχα Νοκια Ν97 και το πουλησα για να παρω το Lg x2.To Ν97 1500ρα μπαταρια εχει αλλα μιαμιση μερα αν σε βγαλει με δυνατη χρηση wi fi εισαι αρχοντας.Συνηθως στην μια μερα μου εσβηνε αντε και κατι ψηλο ωρες. Δηλαδή το 2Χ ξεπερνάει το Ν97 σε διάρκεια; Αν ναι, τότε είμαι εντάξει! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Αυτό, έλπιζα να μη το διαβάσω... Θα θελα μια σύγκριση με iphone4 (αν έχει πέσει στα χέρια σου)... Δε μπορω άλλο τις ******** της Apple (iOs και προπαντώς iTunes), αλλα να μην είμαι και καθε 6 ώρες στη φόρτιση. Με το μηλόφωνο έβγαζα με λογική χρήση (για τα δικά μου δεδομένα) μία μέρα. Περιπου η μιση αυτονομια συγκριτικα με το 4αρι, σαφως ανωτερη (+30%, σαν μια χοντρικη εκτιμηση) απο το Desire HD... Αν εβγαζες με το 4 μια μερα οριακα, στο 2Χ δεν υπαρχει περιπτωση (ο λογος που αφησα πισω μου, προσωρινα τα android phones). Ολα αυτα, με "κανονικη", πληρη χρηση των λειτουργιων του συννεφου (3g, Wifi, sync, push email, ολα ενεργα). Edited April 8, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αυτό, έλπιζα να μη το διαβάσω... Θα θελα μια σύγκριση με iphone4 (αν έχει πέσει στα χέρια σου)... To iphone4 τα πηγαίνει καλύτερα στο θέμα αυτονομίας σχεδόν από όλες τις Android συσκευές (λόγω διαφορετικής διαχείρισης της κατανάλωσης μέσα από το λειτουργικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αυτό, έλπιζα να μη το διαβάσω... Θα θελα μια σύγκριση με iphone4 (αν έχει πέσει στα χέρια σου)... Δε μπορω άλλο τις ******** της Apple (iOs και προπαντώς iTunes), αλλα να μην είμαι και καθε 6 ώρες στη φόρτιση. Με το μηλόφωνο έβγαζα με λογική χρήση (για τα δικά μου δεδομένα) μία μέρα. Το μηλόφωνο μπορώ να παραδεχτώ και εγώ (hater :P) ότι έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από τα android. Πολύ καλύτερη.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καπου διαβασα οτι το LG εχει 32 ωρες αυτονομια με 3g, Wifi κτλ και με απλη χρηση 41ωρες δηλαδη κοντα 2 μερες.Εμενα αμα μου κρατσει καπου στο ενδιαμεσο ευχαριστημενος θα ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsikisMa Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καπου διαβασα οτι το LG εχει 32 ωρες αυτονομια με 3g, Wifi κτλ και με απλη χρηση 41ωρες δηλαδη κοντα 2 μερες.Εμενα αμα μου κρατσει καπου στο ενδιαμεσο ευχαριστημενος θα ειμαι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών παραπάνω (ευχαριστώ για τις απαντήσεις), η αυτονομία του, πρέπει να είναι πολύ μικρότερη απο τα νούμερα που αναφέρεις. Σκέψου οτι για να μου βγάλει μέρα το 4αρι, είχα απενεργοποιήσει push mail και 3G... Και όταν μιλάω για λογική χρήση, εννοώ οτι ούτε το σκιζα στα παιχνίδια, ούτε εβλεπα μια ώρα Youtube τη μέρα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αυτό, έλπιζα να μη το διαβάσω... Θα θελα μια σύγκριση με iphone4 (αν έχει πέσει στα χέρια σου)... Δε μπορω άλλο τις ******** της Apple (iOs και προπαντώς iTunes), αλλα να μην είμαι και καθε 6 ώρες στη φόρτιση. Με το μηλόφωνο έβγαζα με λογική χρήση (για τα δικά μου δεδομένα) μία μέρα. το φορτισα χτες το απογευμα για πρωτη φορα και το εχω ρυθμισει για αυτοματη ενημερωση καιρου facebook twitter email καθε 2 ωρες απο data plan του παροχου μου(οχι wifi)...το επαιξα και λιγο αλλα οχι υπερβολικα και τωρα εχω λιγο κατω απο την μεση την μπαταρια!πιστευω οτι θα στρωσει πολυ μετα απο καμια 10αρια πληρεις φορτισεις Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Κάπου είχα δει ένα πολύ ωραίο benchmark με στοιχεία για την μπαταρία του nexus s, lg 2x, iphone 4, κάποια htc... αλλά δεν το βρίσκω :( Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών παραπάνω (ευχαριστώ για τις απαντήσεις), η αυτονομία του, πρέπει να είναι πολύ μικρότερη απο τα νούμερα που αναφέρεις. Σκέψου οτι για να μου βγάλει μέρα το 4αρι, είχα απενεργοποιήσει push mail και 3G... Και όταν μιλάω για λογική χρήση, εννοώ οτι ούτε το σκιζα στα παιχνίδια, ούτε εβλεπα μια ώρα Youtube τη μέρα... :( Δυστυχως φιλε μου, τοτε θα χρειαστεις φορτιση μεσα στη μερα. Χρηση σαν κι αυτη που αναφερεις εκανα στις τελευταιες android συσκευες που περασαν απο τα χερια μου (ειδικα στο 2Χ παρατηρησα οτι απενεργοποιωντας το 3g η αυτονομια αυξηθηκε κατακορυφα), για να καταφερω να γυρισω το βραδυ σπιτι με ενα υπολειπομενο ποσοστο... ασφαλειας (+20%). Ευτυχως το 4αρι το... εχει! Κάπου είχα δει ένα πολύ ωραίο benchmark με στοιχεία για την μπαταρία του nexus s, lg 2x, iphone 4, κάποια htc... αλλά δεν το βρίσκω Το εχω δει το συγκεκριμενο συγκριτικο, αλλα το αμφισβητω εντονα. Μονο για reference θα μπορουσα να το λαβω υποψην μου, η πραγματικη χρηση αλλα μου εδειξε. Απλα το λεω για να το δουμε πιο προσεκτικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) στη μεταμόρφωση,πλαίσιο,μόλις τελειώσαν τα κομμάτια που είχε..:( να ρωτ'ησω καλύτερο για την μπαταρία είναι να μην την αφήνω να πέφτει πολύ?? ή να αφήνω να σβήνει σχεδόν?? και φόρτιση καλύτερα από υπολογιστή??κ όχι μπρίζα?? ρωτάω γιατi με το diamond2 δεν παλευόταν η μπαταρία,μετά από 6 μήνες χρήση.. είχε πεσει σε απόδοση.. τι λέτε?? Edited April 8, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Υπάρχει πιο καινούρια επίσημη έκδοση λογισμικού από τη V10a για τα ελληνικά τηλέφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Υπάρχει πιο καινούρια επίσημη έκδοση λογισμικού από τη V10a για τα ελληνικά τηλέφωνα; Όχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 στη μεταμόρφωση,πλαίσιο,μόλις τελειώσαν τα κομμάτια που είχε..:( να ρωτ'ησω καλύτερο για την μπαταρία είναι να μην την αφήνω να πέφτει πολύ?? ή να αφήνω να σβήνει σχεδόν?? και φόρτιση καλύτερα από υπολογιστή??κ όχι μπρίζα?? ρωτάω γιατi με το diamond2 δεν παλευόταν η μπαταρία,μετά από 6 μήνες χρήση.. είχε πεσει σε απόδοση.. τι λέτε?? Θα πρεπει να μην το αφηνεις σε γενικες γραμμες να πεφτει κατω απο 10%-20% και να μη φορτιζεις μικρα κενα της μπαταριας(δηλ οταν ειναι 80%-90%)... Διαφορα δεν υπαρχει αναμεσα σε πριζα και pc εκτος της διαρκειας φορτισης οπου στο pc ειναι περισσοτερη... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamilia Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Εγώ είχα το Desire 1 χρόνο χωρίς θήκη και χωρίς ζελατίνα. Είμαι πολύ κατά από την στιγμή που παίρνεις ένα κινητό, αξίζει να το ευχαριστηθείς. Όχι να γκρινιάζουμε για το πάχος και να το διπλασιάζουμε με θήκες. Γούστα αυτά και κολλήματα. Η οθόνη παντως είναι gorilla glass που σημαίνει πολύ δύσκολα γρατζουνιές. Στο desire, 1 χρόνο είχε 2-3 μικρές που δεν φαίνονται καθόλου.. και δεν είναι πως το "πρόσεχα" το κινητό. Θέλω να πω πως του έκανα πάνω από το κανονική χρήση. Συνιστώ να βάλεις. Μέχρι να σου έρθει το screen protector, μπορείς να αφήσεις την υπάρχουσα ζελατίνα που θα βρεις φορεμένη από τον κατασκευαστή, είναι διακριτικότατη. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Όχι....... ¨Αντε δεν κρατιέμαι..... Athanasso.. για πες τι κάνω μόλις το ανοίξω. root + modaco fr8 ή fr9; Περιέχουν τα φιξ φαντάζομαι για το "λάθος" της lg ε; Επίσης τα 29 Mar: 2 must have apps for the 2X; Και τέλος; Αυτό ήταν το modding της ημέρας ε;! Για το ρουτ είδα λέει +1 I recommend you first uninstalling the Car Home app and F-Secure (if you are not using it) because it is highly responsible for freezes and instabilites (AFAIK). Ισχύει; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αχα ευχαριστώ για τις συμβουλες elthis., αλλά έλεγα φορτίζει με μικρή τάση-ισχύ.,δε ξέρω τι:p από τον υπολογιστή(κ γι αυτό αργεί) θα φθείρει λιγότερο την μπαταρία από ότι η δυνατη:rolleyes:μπριζα.. λάθος σκέψη?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ¨Αντε δεν κρατιέμαι..... Athanasso.. για πες τι κάνω μόλις το ανοίξω. root + modaco fr8 ή fr9; Περιέχουν τα φιξ φαντάζομαι για το "λάθος" της lg ε; Επίσης τα 29 Mar: 2 must have apps for the 2X; Και τέλος; Αυτό ήταν το modding της ημέρας ε;! Περίμενε μέχρι το απόγευμα, ο Paul θα βγάλει καινούργια stable έκδοση. Για το ρουτ είδα λέει Ισχύει; Όχι. προχώρα κανονικά όπως είσαι ακολουθώντας τα βήματα φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Όχι. προχώρα κανονικά όπως είσαι ακολουθώντας τα βήματα φυσικά. Thanx! Περίμενε μέχρι το απόγευμα, ο Paul θα βγάλει καινούργια stable έκδοση. Σοβαρά μιλάς; Ξέρεις σε ποιόν μιλάς; Έχω ORD. Ζω για να φλασάρω ρομ! Σιγά μην περιμένω. Unstable μέχρι το απόγευμα και το απόγευμα stable! :D ORD: Obsessive-ROM Updating Disorder Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsikisMa Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Φρικηφρικη φρικη φρικη.εαν εχει χειροτερη καταναλωση και απο htc desire να το χαιρονται.πλακα μας κανουν? σε λιγο λοιπον θα πρεπει να κυκλοφοραμε με μια μπαταρια αυτοκινητου στον λαιμο οπως εχει και η παλια διαφημιση δηλαδη? Ναι ρε γμτ... Είναι ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας για μένα αυτη τη στιγμή. Έχουν φαγωθεί να βγάλουν όλοι λεπτότερο κινητό απο την Apple κι ας κρατάει και 15 λεπτά η μπαταρία του... Η κατάρα του marketing ξαναχτυπά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_freak Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Απο αυτους που το εχουν ηδη στα χερια τους το κινητο, πως τα παει με ακουστικα μουσικα? εχει καλη αποδοση οπως τα νοκια express music? ας απαντηση καποιος γιατι ακουω πολλη μουσικη απο το κινητο. Και η απόδοση του είναι πολύ καλή (το τσέκαρα μέσα σε ΜΜΜ με πολύ φασαρία...) και το μενού πολύ εύχρηστο. Πλέον δεν χρειάζεται να κουβαλάω και το ipod μαζί μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια κατι ασχετο..η οθονη εχει screen protector??γιατι μου φαινεται πολυ λεια αλλα οσο και να ψαχνω μου φαινεται οτι δεν εχει εκτος αν ειναι τελεια κολλημενο :p και κατι αλλο..ποια ειναι η αρχικη φωτεινοτητα της συσκευης γιατι την αλλαξα και θελω να ξαναπαω στην αρχικη και ο μονος τροπος να την επαναφερω ειναι με επαναφορα μαλλον :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Πάντως για όποιον θέλει να το δει Live, μπορεί να πάει στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη. Εκεί υπάρχει ένα κομμάτι διαθέσιμο (εκθεσιακό) και ένα προς πώληση. Δεν το αγόρασα γιατί η Vodafone ναι δίνει 100 ευρώ υπερ επιδότηση αλλά στα νέα προγράμματα και από τα 3 gb internet θα κατέβω στο 1.5 :( . Καλορίζικη σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 φιλε laz,τι περιμενες 2μερες + ;)αφου ξερεις πως ειναι,λογικο ζηταμε,dual/qual ddr2 5000benchmark 4+οθονη αυτες οι συσκευες κατα τη γνωμη μου αν καταφερνουν να μας βγαζουν τη μερα ειναι το απολυτο(με χρηση smartphone οχι nokia 6300) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια κατι ασχετο..η οθονη εχει screen protector??γιατι μου φαινεται πολυ λεια αλλα οσο και να ψαχνω μου φαινεται οτι δεν εχει εκτος αν ειναι τελεια κολλημενο :p ΘΑ πρέπει να έχει επάνω μια ζελατίνα ήδη. και κατι αλλο..ποια ειναι η αρχικη φωτεινοτητα της συσκευης γιατι την αλλαξα και θελω να ξαναπαω στην αρχικη και ο μονος τροπος να την επαναφερω ειναι με επαναφορα μαλλον :p Γιατί δεν το βάζεις στο αυτόματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ΘΑ πρέπει να έχει επάνω μια ζελατίνα ήδη. Γιατί δεν το βάζεις στο αυτόματο; πιστευω θα χαλαει πολυ μπαταρια και θα ανεβοκατεβαινει η εφωτεινοτητα απο μονη της... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts