ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) για νεους συνδρομητες στο 50 απερ η επιδοτηση φτανει τα 188 €! Αρα με δυο συνδεσεις βγαινει στα 124€! αν πληρωνονται τα παγια με vodafone citibank visa και με εκπτωση αντι επιδοτησης τα παγια βγαινουν γυρο στα 80 € μαζι με ολους τους φορους!!!!!εξαιρετικα συμφέρουσα επιλογη αν σκεφτει κανεις οτι θα εχει και 500mb νετ http://img857.imageshack.us/img857/6808/bonta.png Edited April 7, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οκ τωρα μου ανανεωθηκε :P το μονο σπαστικο στο ξεκλειδωμα ειναι οτι για να φευγει απο το ξεκλειδωμα πρεπει να πηγαινω το χερι μου στο κουμπι του χεκλειδωματος το οποιο ειναι πολυ ψηλα :P Δυστυχώς ότι λύσεις από άλλες συσκευές έχω χρησιμοποιήσει, δεν μου έχει δουλέψει καμία. Το ψάχνω ακόμα. αν ειχε την 2.3 δεν θα ειχε πιθανον αυτην την τιμή.. Δεν έχει καμία σχέση η τιμή με αυτό. παιδια ξερετε ποια εφαρμογη του κινητου ειναι το αντιστοιχο με τα "αρχεια μου" στο galaxy s... Βάλε έναν file manager από το market, πχ. ES File Manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οκ εβαλα τον astro file απλος ελεγα μηπως ειχε καποιον ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οκ εβαλα τον astro file απλος ελεγα μηπως ειχε καποιον ;) Και αυτός καλός είναι. :rolleyes: Μπορείς να δεις ποια έκδοση φοράει η συσκευή σου και αν όταν πας να κάνεις αναβάθμιση, μπορείς να μου πεις τι μήνυμα σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν έχει καμία σχέση η τιμή με αυτό. Δεν νομιζω να μην εχει σχεση...νομιζω οτι η τιμη του κινητου θα ειχε διαμορφωθει πολυ διαφορετικα εαν εβγαινε με 2.3 και ηταν βεβαια απο τα πρωτα κινητα που ειχε αυτην την εκδοση μετα το nexus s!σκεψου δηλ την δεδομενη χρονικη στιγμη που βγηκε το optimus 2x να ειχε την 2.3 και να ηταν το 2ο στον κοσμο μετα το nexus s!600 ευροπουλα δεν θα μας φτανανε για την συσκευη... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Και αυτός καλός είναι. :rolleyes: Μπορείς να δεις ποια έκδοση φοράει η συσκευή σου και αν όταν πας να κάνεις αναβάθμιση, μπορείς να μου πεις τι μήνυμα σου βγάζει; φοραει την v10a και αμα παω να κανω ota update μου λεει η συνδεση απετυχε λογω σφαλματος επαληθευσης ταυτοτητας...αμα παω να κανω απο τον υπολογιστη μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν νομιζω να μην εχει σχεση...νομιζω οτι η τιμη του κινητου θα ειχε διαμορφωθει πολυ διαφορετικα εαν εβγαινε με 2.3 και ηταν βεβαια απο τα πρωτα κινητα που ειχε αυτην την εκδοση μετα το nexus s!σκεψου δηλ την δεδομενη χρονικη στιγμη που βγηκε το optimus 2x να ειχε την 2.3 και να ηταν το 2ο στον κοσμο μετα το nexus s!600 ευροπουλα δεν θα μας φτανανε για την συσκευη... Και όμως δεν έχει καμία σχέση... Μήπως λες να σας ζητήσουν κανα 100άρικο όταν, με το καλό, πάρει την 2.3...? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν νομιζω να μην εχει σχεση...νομιζω οτι η τιμη του κινητου θα ειχε διαμορφωθει πολυ διαφορετικα εαν εβγαινε με 2.3 και ηταν βεβαια απο τα πρωτα κινητα που ειχε αυτην την εκδοση μετα το nexus s!σκεψου δηλ την δεδομενη χρονικη στιγμη που βγηκε το optimus 2x να ειχε την 2.3 και να ηταν το 2ο στον κοσμο μετα το nexus s!600 ευροπουλα δεν θα μας φτανανε για την συσκευη... Διαφωνώ αλλά συζήτηση να γίνεται, έτσι; :rolleyes: φοραει την v10a και αμα παω να κανω ota update μου λεει η συνδεση απετυχε λογω σφαλματος επαληθευσης ταυτοτητας...αμα παω να κανω απο τον υπολογιστη μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση... Όπως σε όλους. Έχουν ήδη εμφανιστεί εκδόσεις v10b, v10c αλλά εδώ τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Διαφωνώ αλλά συζήτηση να γίνεται, έτσι; :rolleyes: Όπως σε όλους. Έχουν ήδη εμφανιστεί εκδόσεις v10b, v10c αλλά εδώ τίποτα. που εχουν εμφανιστει?? μπορουμε να φλασαρουμε? :P Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) καντε ενα μπακ υπ(nandoiod!) και μετα περαστε οτι θελετε! Edited April 7, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καντε ενα μπακ υπ και μετα περαστε οτι θελετε! μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω ολες τις ρομ και να κατεβαζω οποια θελω και να φλασαρω?? επισης θα ηθελα ο οδηγος με τις ρομ να ανενωνεται ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω ολες τις ρομ και να κατεβαζω οποια θελω και να φλασαρω?? επισης θα ηθελα ο οδηγος με τις ρομ να ανενωνεται ;) Ότι υπάρχει θα το βρεις εδώ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1002 Και εδώ... http://android.modaco.com/category/506/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ότι υπάρχει θα το βρεις εδώ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1002 Και εδώ... http://android.modaco.com/category/506/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/ αυτα τα εχω δει και τα ξερω ;) το εχω ροοταρει το κινητο με custom roms δεν θελω να ασχοληθω.. η τελευταια official που εχει βγει ειναι η 10c?? και αν ναι καπου που να υπαρχουν οι official? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 αυτα τα εχω δει και τα ξερω ;) το εχω ροοταρει το κινητο με custom roms δεν θελω να ασχοληθω.. η τελευταια official που εχει βγει ειναι η 10c?? και αν ναι καπου που να υπαρχουν οι official? Αν θες να είσαι official, μπες στο site της LG και κάνε αναβάθμιση. Όταν θα κάνεις, θα σου πει ότι είσαι up-to-date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εννοοω..πχ στο galaxy s υπηρχε διαφορετικη ρομ στην ελλαδα απο αυτη που ειχε η ολανδια πχ... εδω εχουμε την xwjph και εκει την xwjs8 αρα συμφωνα με τα γραμματα ειναι πιο καινουργια εκεινη αλλα υπηρχαν ολες και κατεβαζαμε οποια θελαμε απο το xda..εδω ειναι μια εκδοση παντου??αυτο εννοω.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 με το 50αρι το παιρνω τσαμπε το θεμα ειναι ειναι 50€ συν τους φορους ή χωρις αυτους? Δηλαδη εαν παω στο 50αρι και υποθεσουμε οτι δεν ξεπερναω τα ορια ο λογαριασμος μου θα ειναι 50 €? 50 ειναι με το ΦΠΑ, με το τελος συνδρομητων ειναι 56 :p για νεους συνδρομητες στο 50 απερ η επιδοτηση φτανει τα 188 €! Αρα με δυο συνδεσεις βγαινει στα 124€! αν πληρωνονται τα παγια με vodafone citibank visa και με εκπτωση αντι επιδοτησης τα παγια βγαινουν γυρο στα 80 € μαζι με ολους τους φορους!!!!!εξαιρετικα συμφέρουσα επιλογη αν σκεφτει κανεις οτι θα εχει και 500mb νετ υπερεπιδοτηση παιρνει μονο η μια γραμμη που θα παρει τη συσκευη, η αλλη θα παρει τη βασικη, εκτος αν παρεις δυο συσκευες βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εδω ειναι μια εκδοση παντου?? Μπορείς να το πεις και έτσι. Παρεμπιπτόντως, αν βρει κάποιος εναλλακτικό τρόπο να "ξυπνάει" τη συσκευή πέραν του power button ας το αναφέρει εδώ. Κάτι nolock, widgerlocker κτλ εδώ δεν μου δουλεύουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οκ αρα οτι βγαινει στο lg mobile αυτη ειναι και η τελευταια παντου ε? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 50 ειναι με το ΦΠΑ, με το τελος συνδρομητων ειναι 56 :p υπερεπιδοτηση παιρνει μονο η μια γραμμη που θα παρει τη συσκευη, η αλλη θα παρει τη βασικη, εκτος αν παρεις δυο συσκευες βεβαια. αρα γυρω στα 80 ευρω! Παντως οι εταιριες στην Ελλαδα μας δουλευουν ολους μου φαινεται απο που και ως που μονο η μια????δυο συνδεσεις δεν κανω? σε πια λογικη το βασιζουν το σκεπτικο τους? ασε που στην αγγλια με 35λιρες σε 18μηνο (εκει ειναι βλακες μαλλον σου δινουν την επιλογη να διαλεξεις και κοιτανε να κρατησουν τους πελατες τους οσο γινεται περισσοτερο):mad:! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οκ αρα οτι βγαινει στο lg mobile αυτη ειναι και η τελευταια παντου ε? Τελικά οι άλλες εκδόσεις είναι branded... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12425871 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Τελικά οι άλλες εκδόσεις είναι branded... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12425871 α οκ οποτε δεν πειραζω τιποτα :p και κατι τελευταιο οταν βγει καποιο update στην ρομ οταν το κανω μετα θα κανω και ενα hard reset ε? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 α οκ οποτε δεν πειραζω τιποτα :p και κατι τελευταιο οταν βγει καποιο update στην ρομ οταν το κανω μετα θα κανω και ενα hard reset ε? Καλό θα ήταν χωρίς να είναι υποχρεωτικό. Ένα άλλο link με όλες τις official rom... http://www.lg-phones.org/lg-optimus-2x-p990-firmware-download.html/comment-page-1 Και με οδηγίες φλασαρίσματος... http://www.lg-phones.org/lg-cookie-kp500-flashing-kdz-firmwares.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 και ποιες απο αυτες εχουν ελληνικα?? hard reset κανεις κλεινοντας το κινητο και κρατωντας πατημενα τα volume down+home+power? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 και ποιες απο αυτες εχουν ελληνικα?? Οι ελληνικές ίσως; :rolleyes: hard reset κανεις κλεινοντας το κινητο και κρατωντας πατημενα τα volume down+home+power? http://nokiafanboy.com/2011/02/24/lg-optimus-2x-tricks-how-to-hard-reset-factory-reset/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Οι ελληνικές ίσως; :rolleyes: http://nokiafanboy.com/2011/02/24/lg-optimus-2x-tricks-how-to-hard-reset-factory-reset/ χαχα νομιζα και οσες ηταν ευρωπαικες :p αρα σωστα το ειπα το hard reset :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts