Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

last year για κοιτα!

μεγαλε δε στα ειπανε καλα. για κοιτα καλυτερα ;)

http://smartphonebenchmarks.com/index.php?filter_model=HTC+HD2&filter_benchmarkapp=Quadrant&filter_cpu=all&filter_gpu=all

Edited by Voltron

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μεγαλε δε στα ειπανε καλα. για κοιτα καλυτερα ;)

http://smartphonebenchmarks.com/index.php?filter_model=HTC+HD2&filter_benchmarkapp=Quadrant&filter_cpu=all&filter_gpu=all

τι να δω ακομα και με 2.2 το 2χ εχει πιασει 4.4κ! που να τελειωποιηθουν και ρομς δλδ!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

παντως ενω στο πλαισιο γραφει αμεσα διαθεσιμο τωρα που πηρα η κοπελα μου ειπε οτι δεν εχει γινει παραλαβη και οτι παρτε αυριο το πρωι για να σας πω αν εχει ερθει ωστε να το παρετε!!!

τι να πει κανεις ?

αλλο το ιντερνετικο καταστημα αλλα τα φυσικα καταστηματα! και στην βοντα αν κανεις παραγγελια απο καταστημα σου λενε οταν ερθει θα παρετε μηνυμα ενω απο το ιντερνετ εχουν ηδη διαθεσιμα κομματια
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

αλλο το ιντερνετικο καταστημα αλλα τα φυσικα καταστηματα! και στην βοντα αν κανεις παραγγελια απο καταστημα σου λενε οταν ερθει θα παρετε μηνυμα ενω απο το ιντερνετ εχουν ηδη διαθεσιμα κομματια

οχι μου ειπαν οτι απο αυριο θα γινεται η διαθεση του τηλεφωνου!!

OK αλλα να το ξερετε (οσοι δεν το ξερετε) οτι αλλο το ιντερνετικο καταστημα και αλλο τα φυσικα!

πειτε μου οτι δεν εχει autofocus οταν τραβας βιντεο να ξενερωσω!!!!!!!!!!!!

Κάνει autofocus... Χαλάρωσε! :)

Φιλε εσυ που εχεις την ευρωπαϊκη εκδοση εχει το κινητο εχει ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο;

Ναι και στα δυο.

Απο αυτους που το εχουν ηδη στα χερια τους το κινητο, πως τα παει με ακουστικα μουσικα? εχει καλη αποδοση οπως τα νοκια express music? ας απαντηση καποιος γιατι ακουω πολλη μουσικη απο το κινητο.

Μια χαρά τα πάει και ο stock music player θα σε καλύψει...

τι να δω ακομα και με 2.2 το 2χ εχει πιασει 4.4κ! που να τελειωποιηθουν και ρομς δλδ!

με custom rom επιασε αυτο. και στο link που σου εδωσα αναφερει το HD2 να εχει πιασει σχεδον 4κ χωρις overclocking

μαντεψε τη cpu φοραει το HD2 :rolleyes:

HTC HD2 Quadrant 3985 Android 2.2 darkstone SuperRAM FroYo v1.5 Qualcomm Snapdragon QSD8250 1.00 GHz (default) Adreno 200

ramdisk baby ramdisk! μιλαμε δεν υπαρχουν οι τυποι!

Edited by Voltron

παιδια το κινητο το παρελαβα σημερα και ειναι πολυ καλο.. αξιζει να περιμενετε ;) το μονο που με πειραξε αλλα ειναι μαλλον γιατι δεν εχει κανεις τις φορτισεις του ακομα ειναι η μπαταρια..το φορτισα μεχρι 70% και μετα απο 2 ωρες χωρις καθολου χρηση πηγε στα 27 αλλα φανταζομαι ειναι λογικο αφου δεν εχει κανει τις φορτισεις του ακομα ;) επισης δεν μου εχει αναβαθμιστει το market δεν ξερω γιατι... Edited by domigr

απο ηχο κλησης ειναι δυνατος? επειδη ειχα το samsung galaxy s και ο ηχος ηταν χαμηλος καποιος που ειχε το sgs και πηρε το lg μπορει να μου πει αν ειναι πιο δυνατος.ευχαριστω

απο ηχο κλησης ειναι δυνατος? επειδη ειχα το samsung galaxy s και ο ηχος ηταν χαμηλος καποιος που ειχε το sgs και πηρε το lg μπορει να μου πει αν ειναι πιο δυνατος.ευχαριστω

το galaxy s ειχα πριν...κοιτα εμενα δυνατος μου φαινοταν..οπως και σε αυτο ειναι δυνατος..απλα τωρα εχει 2 ηχεια στην κατω πλευρα οπως το iphone και ακουγεται οπου και να το εχεις ενω ο γαλαξιας τα εχει στην πλατη και οπου το ακουμπαγες δεν ακουγοταν δυνατα...

Με την υπερ επιδότηση της Vodafone το κινητό θα μου στοιχίσει 140 ευρώ. Αξίζει να το πάρω ;. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ήρθε με το 2.2 android. Σωστά ;.

το galaxy s ειχα πριν...κοιτα εμενα δυνατος μου φαινοταν..οπως και σε αυτο ειναι δυνατος..απλα τωρα εχει 2 ηχεια στην κατω πλευρα οπως το iphone και ακουγεται οπου και να το εχεις ενω ο γαλαξιας τα εχει στην πλατη και οπου το ακουμπαγες δεν ακουγοταν δυνατα...

Νομίζω φίλτατε ότι δεν είναι και τα 2 ηχεία, το δεξιό είναι ενώ το αριστερό όχι (όπως το βλέπεις από μπροστα-οθονη).

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι λέει τελικά απο μπαταρία, αν το gps κλειδώνει γρήγορα καθώς επίσης και αν αντιμετώπισαν κάποιο reboot ή κόλλημα

Με την υπερ επιδότηση της Vodafone το κινητό θα μου στοιχίσει 140 ευρώ. Αξίζει να το πάρω ;. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ήρθε με το 2.2 android. Σωστά ;.

Γιατι με ποιο ηθελες να ερθει φιλε μου?αν ειχε την 2.3 δεν θα ειχε πιθανον αυτην την τιμή...εξαλλου θα παρει αναβάθμιση σιγουρα στην 2.3...μου ηρθε και εμενα σημερα φιλοι μου...απλα καταπληπτικο και γρήγορο!!

θα την πάρει όμως ;. Είναι σίγουρο λες ;, Δεν νομίζω ότι ήρθε 500 ευρώ γιατί έχει 2.2 και όχι 2.3

θα την πάρει όμως ;. Είναι σίγουρο λες ;, Δεν νομίζω ότι ήρθε 500 ευρώ γιατί έχει 2.2 και όχι 2.3

δες nexus s για να καταλαβεις

με το 50αρι το παιρνω τσαμπε το θεμα ειναι ειναι 50€ συν τους φορους ή χωρις αυτους? Δηλαδη εαν παω στο 50αρι και υποθεσουμε οτι δεν ξεπερναω τα ορια ο λογαριασμος μου θα ειναι 50 €? Edited by ros100

Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι λέει τελικά απο μπαταρία, αν το gps κλειδώνει γρήγορα καθώς επίσης και αν αντιμετώπισαν κάποιο reboot ή κόλλημα

Για μπαταρία δε μπορώ να σου πω ακόμα αλλά το gps κλείδωσε σε 5-10 δευτερόλεπτα (με wifi ανοικτό). Με κλειστό το wifi παλι τοσο εκανε αλλά η αποκλιση μεγαλωσε (έπεσε έξω καμια διακοσαριά+ μέτρα). Μέχρι να γράψω τα παραπάνω, μειώθηκε η απόκλιση στα 10-20 μέτρα. Αντιμετώπισα και κάποια reboot τα οποία όμως οφείλονται στο task killer που εγκατέστησα. Μεγαλη προσοχη εκεί guys...

Aν διαβασεις στο xda λενε οτι δεν χρειαζεται κιλλερ αφου το ανδροιδες αναλαμβανει αυτη την διαδικασια μετα απο την 2.2.2!

Ναι, ανανεώθηκε αυτόματα :D

οκ τωρα μου ανανεωθηκε :P το μονο σπαστικο στο ξεκλειδωμα ειναι οτι για να φευγει απο το ξεκλειδωμα πρεπει να πηγαινω το χερι μου στο κουμπι του χεκλειδωματος το οποιο ειναι πολυ ψηλα :P

παιδια ξερετε ποια εφαρμογη του κινητου ειναι το αντιστοιχο με τα "αρχεια μου" στο galaxy s...

με το 50αρι το παιρνω τσαμπε το θεμα ειναι ειναι 50€ συν τους φορους ή χωρις αυτους? Δηλαδη εαν παω στο 50αρι και υποθεσουμε οτι δεν ξεπερναω τα ορια ο λογαριασμος μου θα ειναι 50 €?

Όχι φυσικά. Απευθύνσου όμως στη Vodafone. Έχει και κάτι άλλους φόρους .

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)