Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

για τα led notifications διαβασα σε ξενο φορουμ οτι μπορεις να τα βαλεις μετα!

για ενδειξη ομως φορτισης μπαταριας τι εννοεις φιλε μου?δεν ειναι δυνατον να μην δειχνει οπως και το αλλο lg που εχω κοκκινο οταν φτανει στο τελος της!

για δειτε παιδια εδω ομως:

http://www.optimus2x.net/index.php?topic=353.0

Edited by NasosMazdaspeed6

Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ

WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ερώτηση σε οποιον το έχει. Μπορείτε να δοκιμάσετε το gps σε πόση ώρα lockarei? Έχω δει iphone να lockarei σε 5 δευτερόλεπτα ενώ είχα αποφασίσει για android .

Η σχετικά μικρή free ram δεν μπορεί να επηρεάσει αισθητά την απόδοση της συσκευής σε βαριά χρήση. Εντούτοις, αν θες να το γονατίσεις υπάρχουν τρόποι αλλά αυτό το κάνεις επί τούτου.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να περισσότερη ram, δεν το κρύβω. Με ενοχλεί που στο Desire HD βλέπω τριπλάσια ram.

Θετική εντύπωση μου έχει κάνει η αναπαραγωγή full hd video το οποίο δείχνει να διαχειρίζεται άνετα ο tegra.

Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που με ενοχλούν για συσκευή αυτής της κατηγορίας όπως την πλήρη απουσία led για notifications, ένδειξη φόρτισης κτλ αλλά και την scaled προσαρμογή του φωτισμού της οθόνης που δεν είναι smooth (όπως στο HTC).

Επίσης το LG UI είναι λίγο laggy και θα ήθελα τα πλήκτρα αφής να φωτίζονταν μόνο το βράδυ και όχι και την ημέρα (όπως στο Desire S).

Σ ευχαριστω Γιάννη. Όντως είναι αξιοπροσεκτη η διαχείριση μνήμης του Desire HD.

Μάλλον κακώς αφήνουμε απ έξω το HTC pyramis όταν μιλάμε για νέες συσκευές.

Παρόλο που ψάχνω για ένα ακόμα κινητο δισταζω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@ maximos Αν δεν κάνω λάθος , νομίζω ισχύει για όλα ο χρόνος εξαρταται απο το άν έχει τις θέσεις των δορυφόρων . Αν όχι θα περιμένεις ..... ότι και αν έχεις .

@ Te_salat Για το HTC pyramis ούτε Spec στο GSM arena δεν έχει .

Πως μπερδεύουμε τις κατηγορίες τιμής και τα μελλοντικά κινητά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Edited by zakailiou

@ maximos Αν δεν κάνω λάθος , νομίζω ισχύει για όλα ο χρόνος εξαρταται απο το άν έχει τις θέσεις των δορυφόρων . Αν όχι θα περιμένεις ..... ότι και αν έχεις .

@ Te_salat Για το HTC pyramis ούτε Spec στο GSM arena δεν έχει .

Πως μπερδεύουμε τις κατηγορίες τιμής και τα μελλοντικά κινητά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Το λέω επειδή στο παρελθόν έχω καεί από κινητά με gps σε διαδρομές στην ευρώπη και αν είναι να δώσω τόσα χρήματα έχω απαίτηση και από gps. Εννοείτε πως ο παράγοντας "ανοιχτός ουρανός" μετράει,αλλα βλέποντας το iphone να lockarei στο μπαλκόνι μου χτες σε 5 δευτερα έπαθα πλακα. Εκεί που ένα gps με sirf star 3 που θεωρείτε από τα κορυφαία chip gps κάνει 20 δευτερα κρύο να lockarei.

Βιντεοκλησεις κανονικές από το dialerυποστηρίζει; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος της συσκευής;

Ευχαριστω

ο κωδικος εισαγωγης υπαρχει...αλλα διατιθετε πανω απολα σε συνδεσεις....ψεμματα δεν λενε...!!!

Και τότε γιατί όταν πας να ρωτήσεις στο κατάστημα, οι πωλητές δε σου λένε ότι έχει έρθει και έχει εξαντληθεί, αλλά κάνουν τους Κινέζους και σου λένε από βδομάδα σε βδομάδα;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Και τότε γιατί όταν πας να ρωτήσεις στο κατάστημα, οι πωλητές δε σου λένε ότι έχει έρθει και έχει εξαντληθεί, αλλά κάνουν τους Κινέζους και σου λένε από βδομάδα σε βδομάδα;

να σου πω την αληθεια οτι και να λεμε υποθεσεις κανουμε...αν πιθανον σου πουν οτι εξαντληθηκε θα σε χασουν απο πελατη αλλα αν σου πουν οτι θα ερθει την παρασκευη θα κανεις υπομονη και αυτοι θα κανουν την δουλεια τους..αλλα μην σου φανει παραξενο αν καποιοι δεν παρουν το κινητο λογω εξαντλησεως γιατι οι εταιρειες (vodafone,plaisio) εχουν φροντισει τις νεες συνδεσεις τους...και το πλαισιο νομιζω οταν του ερθει θα το δινει και με συνδεση vodafone....Αλλα υπαρχουν και αλλες λυσεις :

http://multimedia-world.gr/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3352&category_id=75

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1736

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=23805

Μπορει καποιος απο τα παιδια που εχουν παραλαβη το κινητο (να ειναι ομως επισημο ελληνικο) να μου πει αν εχει καποιον κωδικο στο IMEI ή αν μπορεις να καταλαβεις με καποιον αλλο τροπο οτι ειναι ελληνικο γιατι εγω δεν το εχω παραγγειλει απο vodafone και δεν θελω να με κοροιδεψει ο μαγαζατορας, αν και τον ρωτησα και ειπε ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας,ποτε δεν ξερεις ομως με αυτους.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Περα απο την εγγυηση υπαρχει αλλο θεμα για το αν ενα κινητο ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας ή εισαγωγης?

Μπορει να μην εχει ελληνικα περασμενα αλλα σπανια,ενα αλλο περιεργο ειναι οτι τα motorola ερχονται Ελλαδα χωρις το UI της motorola που λεγεται motoblur γιατι για καποιο λογο λενε οτι δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα (οντως εμενα το milestone 2 που ειχα απο εξωτερικο ετρωγε κολληματα ,ενω το defy που ειχα παρει ελληνικο,χωρις motoblur, φαινοταν να πηγαινει πιο γρηγορα απο το milestone 2 στα μενου,τωρα αυτο δε ξερω και αν ισχυει και εξω απο τη motorola)...και φυσικα ειναι να μην μπλεξεις με εγγυησης οπως εγω που τραβαγα τα μαλλια μου για 1,5 μηνα και δεν εβγαλα ακρη. Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Μπορει να μην εχει ελληνικα περασμενα αλλα σπανια,ενα αλλο περιεργο ειναι οτι τα motorola ερχονται Ελλαδα χωρις το UI της motorola που λεγεται motoblur γιατι για καποιο λογο λενε οτι δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα (οντως εμενα το milestone 2 που ειχα απο εξωτερικο ετρωγε κολληματα ,ενω το defy που ειχα παρει ελληνικο,χωρις motoblur, φαινοταν να πηγαινει πιο γρηγορα απο το milestone 2 στα μενου,τωρα αυτο δε ξερω και αν ισχυει και εξω απο τη motorola)...και φυσικα ειναι να μην μπλεξεις με εγγυησης οπως εγω που τραβαγα τα μαλλια μου για 1,5 μηνα και δεν εβγαλα ακρη.

το milestone 2 το ειχα και εγω απο εξωτερικο και δεν συναντησα κανενα προβλημα με το motoblur...επισης οσα κινητα και να εχω παρει και κυριως HTC ειναι απο εξωτερικο και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα και θεμα!!!αλλα φυσικα δεν εμπλεξα με εγγυηση!αρα μαλλον μονο η εγγυηση ειναι το προβλημα....τωρα εχω ενα nexus s απο ξαδερφακι μου απο εξωτερικο εδω και 1 μιση μηνα και δεν εχω κανεννα απολυτως προβλημα!!

Και για να κανουμε μια ευχαριστη παυση απο την αγωνια της αναμονης εχω ευχαριστα νεα,τουλαχιστον εγω τωρα τα εμαθα.Στα περισσοτερα hands-on που βλεπαμαι οι δοκιμαστες λεγανε πως δεν τρελενονταν απο την αποδοση τη καμερας δεδομενου οτι ηταν full hd..βεβαια ολες αυτες οι εκδοσεις του optimus 2x ηταν pre-release.Στο τελικο software παραγωγης λοιπον ηταν αισθητη η διαφορη της καμερας (προσωπικα χαρηκα αρκετα γιατι στο ακουσμα full hd και το γεγονος οτι ηταν 8mp και οχι 5mp ηθελα να δω πραγματικη προοδο) και παραθετω παρακατω το λινκ.

http://pocketnow.com/android/lg-optimus-2x-software-update-improves-1080p-video

Και για να κανουμε μια ευχαριστη παυση απο την αγωνια της αναμονης εχω ευχαριστα νεα,τουλαχιστον εγω τωρα τα εμαθα.Στα περισσοτερα hands-on που βλεπαμαι οι δοκιμαστες λεγανε πως δεν τρελενονταν απο την αποδοση τη καμερας δεδομενου οτι ηταν full hd..βεβαια ολες αυτες οι εκδοσεις του optimus 2x ηταν pre-release.Στο τελικο software παραγωγης λοιπον ηταν αισθητη η διαφορη της καμερας (προσωπικα χαρηκα αρκετα γιατι στο ακουσμα full hd και το γεγονος οτι ηταν 8mp και οχι 5mp ηθελα να δω πραγματικη προοδο) και παραθετω παρακατω το λινκ.

http://pocketnow.com/android/lg-optimus-2x-software-update-improves-1080p-video

:D:D:D:D:D:D:D:happy:

Dual channel είναι η μνήμη του όπως το 3D?Γιατι αν είναι τότε εγώ δεν βρίσκω πρόβλημα στα 512 σε σχέση με τον ανταγωνισμό....

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Aπο το σιτε της βοντα στη σελιδα με τα σπεκς:

"Με την διάθεση της συσκευής δεν θα υποστηρίζεται το Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Σε μελλοντική αναβάθμιση αναμένεται η υποστήριξή του."

ηθελα να ξερα απο που κανανε την εισαγωγη

@ παρις, οχι, απλη ddr2

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Aπο το σιτε της βοντα στη σελιδα με τα σπεκς:

"Με την διάθεση της συσκευής δεν θα υποστηρίζεται το Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Σε μελλοντική αναβάθμιση αναμένεται η υποστήριξή του."

WTF?! καλα σε ολα τα reviews ολοι λενε για το ποσο ευχρηστο ειναι το πληκτρολογιο Out of the box και οτι υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα sms. Με ποια εκδοση του software το ελεγχαν και με ποια θα το παρουμε εμεις; απο το Pre-release στο release, χαθηκαν τα ελληνικα;

παιδες αυτο εγραφε το σιτε της βοντα στα σπεκς της συσκευης κατω κατω, αν θετε πατε να δειτε, απλα μου φανηκε κουλο ΚΑΙ υποπτο (απο θεμα εισαγωγης) γιαυτο και το ανεφερα
Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10581 εδω, στα τεχνικα χαρακτηριστικα. παλι καλα που το προσεξε ο zarras1

edit: athanasso, μπορεις να κανεις dump την rom?

Edited by true_cynop

Καποια παιδια απο εδω μεσα παντως, την εχουν παρει "Δωρακι" απο την Lg :rolleyes: (Δεν αναφερω συγκεκριμενα ονοματα η ατομα οποτε δεν παρεξυγουμαι) Edited by aby

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)