Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

ρε παιδια εμενα μπορει καποιος την παραπανω απορια?

Και να ισχυει οτι ειναι απο Γαλλια εγω θα σου ελεγα να μην παρεις κινητο απο εξω γιατι αν τυχει και παθει κατι και δεν το δεχθουν στην ελληνικη αντιπροσωπεια μετα η κατασταση ειναι για κλαματα..εγω που επεσα σε τετοια περιπτωση το κινητο σταλθηκε για επισκευη εκανε 1 μηνα + μεχρι που πηρα το μαγαζι και απαιτησα αντικατασταση με αλλο καινουριο..εκτος και αν θα καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια η συσκευη οποτε δεν παιζει προβλημα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και να ισχυει οτι ειναι απο Γαλλια εγω θα σου ελεγα να μην παρεις κινητο απο εξω γιατι αν τυχει και παθει κατι και δεν το δεχθουν στην ελληνικη αντιπροσωπεια μετα η κατασταση ειναι για κλαματα..εγω που επεσα σε τετοια περιπτωση το κινητο σταλθηκε για επισκευη εκανε 1 μηνα + μεχρι που πηρα το μαγαζι και απαιτησα αντικατασταση με αλλο καινουριο..εκτος και αν θα καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια η συσκευη οποτε δεν παιζει προβλημα.

Εγώ πάλι θα έλεγα το αντίθετο (τουλάχιστον για το expansys). Mία φορά μου έτυχε πρόβλημα (DOA σε Νokia N8), τους το έγραψα, μου έδωσαν άμεσα εντολή επιστροφής (RMA) και με ρώτησαν τι επιθυμούσα (επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση). Τους απάντησα επιστροφή και μου πίστωσαν άμεσα την κάρτα μου. Το μόνο μείον είναι ότι πληρώνεις εσύ τα μεταφορικά. Μικρό το κακό όταν αγοράζεις φθηνότερα (και μάλιστα στην περίπτωση μου και χωρίς ΦΠΑ, λόγω εταιρικού ΑΦΜ) και έχεις και τέτοια εξυπηρέτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εγώ πάλι θα έλεγα το αντίθετο (τουλάχιστον για το expansys). Mία φορά μου έτυχε πρόβλημα (DOA σε Νokia N8), τους το έγραψα, μου έδωσαν άμεσα εντολή επιστροφής (RMA) και με ρώτησαν τι επιθυμούσα (επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση). Τους απάντησα επιστροφή και μου πίστωσαν άμεσα την κάρτα μου. Το μόνο μείον είναι ότι πληρώνεις εσύ τα μεταφορικά. Μικρό το κακό όταν αγοράζεις φθηνότερα (και μάλιστα στην περίπτωση μου και χωρίς ΦΠΑ, λόγω εταιρικού ΑΦΜ) και έχεις και τέτοια εξυπηρέτηση.

DOA στις περισσοτερες περιπτωσεις για καποιο μικρο χρονικο διαστημα δεν ισχυει..?Ας πουμε εδω σε κατι ιντερνετικα μαγαζια που ξερω δινουν DOA για 7 ημερες μονο,μετα αναλμβανει την εγγυηση η εταιρια και στην δικη μου περιπτωση η κατασταση ηταν για κλαματα..Εντελως φιλικα το λεω.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators
Χώρια που περιμένω και το screen protector από Brando για να μην είναι ούτε μία ημέρα "γυμνό".

Μπορείς να το δουλέψεις και με την ζελατίνα που έχει ήδη επάνω. Είναι διακριτικότατη και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου μέχρι να σου έρθει η Brando.

Πάντως για όσους βιάζονται... βλέπω ήδη στο Buy&Sell μια αγγελία!

Modpic.gif

Παιδιά, το παρέλαβα σήμερα από Vodafone (μέσω εταιρικής επιδότησης). Δεν έχω προλάβει ακόμη να ανοίξω το κουτί, καθώς έχω παραλάβει και πολλά άλλα (σύνολο επιδότησης €12.000!) και για την ώρα "παίζω" με το Nexus S. Χώρια που περιμένω και το screen protector από Brando για να μην είναι ούτε μία ημέρα "γυμνό".

Η ζελατινα της zagg εκτος της υφης της που ειναι σαν να κολλαει το δαχτυλο στο scrolling δεν ειναι καλυτερη;...γιατι εγω τετοια παραγγειλα και μαλιστα την maximum cover 26 euro,αν ειναι να την ακυρωσω να παρω αυτη που λες.

Edited by nikos92

• Administrators
Η ζελατινα της zagg εκτος της υφης της που σαν να κολλαει το δαχτυλο στο scrolling δεν ειναι καλυτερη;...γιατι εγω τετοια παραγγειλα και μαλιστα την maximum cover 26 euro,αν ειναι να την ακυρωσω να παρω αυτη που λες.

Η zagg έχει πολύ καλή αίσθηση στην αφή αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει που συνοδεύεται από λιπαντική κόλλα. Μπαίνει εύκολα αλλά αν αποφασίσεις να την ξεκολλήσεις... :cry:

Modpic.gif

Η zagg έχει πολύ καλή αίσθηση στην αφή αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει που συνοδεύεται από λιπαντική κόλλα. Μπαίνει εύκολα αλλά αν αποφασίσεις να την ξεκολλήσεις... :cry:

Οχι δεν ειναι κολλα (προφανως για αυτο που ονομαζουν solution spray θα λες) υγρο ειναι κατι σαν νερο..Αν θες να την βγαλεις βαζεις λιγο ζελοτεϊπ στην ακρη και μετα μαλακα το τραβας προς τα πανω και βγαινει..το χω δοκιμασει για αυτο το λεω..στα δικα μου τα δαχτυλα σαν να κολλαγε ενω ειχα ακουσει για κατι αλλες που ειχαν αισθηση γυαλιου δηλαδη πραγματικα γλστρουσε το χερι σαν να ηταν σε γυμνη οθονη.

edit:ξεχασα να πω το πιο σημαντικο,λενε οτι το βαζεις ετσι ωστε να μην αφησεις δαχτυλιες πανω στη μεμβρανη και μετα φαινεται ασχημο..(α και οταν το κανεις βγαζεις την μπαταρια και το αφηνεις για μερικες ωρες και καλα μην παει το υγρο μεσα στη συσκευη αν και νομιζω οτι ειναι υπερβολη αυτο)

Edited by nikos92

και εμενα μου του δινει μεσω του my account!!!!!!!!!!!!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

και εμενα μου του δινει μεσω του my account!!!!!!!!!!!!

το ζητημα ειναι ποσο καιρο θα κανει να ερθει...

καλα στο buy and sell εχουν πλακα. κανει ο aby ζητηση μεχρι 400 ευρω και απο πανω καποιος το πουλαει σφραγισμενο απο expansys του ερχεται στα 450 :!:

:lol::lol::lol:

καλα αυτος το αγορασε για να το πουλησει σφραγισμενο? :wacko:

......μην παρεις κινητο απο εξω γιατι αν τυχει και παθει κατι και δεν το δεχθουν στην ελληνικη αντιπροσωπεια μετα η κατασταση ειναι για κλαματα..εγω που επεσα σε τετοια περιπτωση το κινητο σταλθηκε για επισκευη εκανε 1 μηνα + μεχρι που πηρα το μαγαζι και απαιτησα αντικατασταση με αλλο καινουριο..εκτος και αν θα καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια η συσκευη οποτε δεν παιζει προβλημα.

αυτολεξι η απαντηση της LG οταν την ειχα ρωτησει ητανε η εξης, το κινητο καλυπτεται απο 2 χρονια εγγυησης για τις συσκευες που εχουν εισαχθει ΜΟΝΟ απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Ξερω οτι θα μου πειτε οτι η εγγυηση εχει πανευρωπαικη εμβελεια, αλλά μη το λετε σε μενα πειτε το σε αυτους.

οφφτοπικ, εν το μεταξυ το θρεντακι εδω και 3 σελιδες εχει γινει εντελως σουρεαλιστικο σε οτι αφορα τις μερα διαθεσης/παραδοσης, δε λεω κατι παραπανω για τους plaisioVodafonoLGιαδες γιατι οι μοδιστρες του φορουμ θα με στειλουν για banακι προωρα

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

kai o kotsovolos apo oti eida to fernei.epeidi vlepo na ginete panikos me kratiseis poy exoyn ginei ktl. osoi den kaname kratisi vlepo na pairnoyme sti deuterotriti foyrnia poy tha rthei se kana mina

• Administrators
καλα αυτος το αγορασε για να το πουλησει σφραγισμενο? :wacko:

Και που ξέρεις πόσα μπορεί να έφερε;

kai o kotsovolos apo oti eida to fernei.epeidi vlepo na ginete panikos me kratiseis poy exoyn ginei ktl. osoi den kaname kratisi vlepo na pairnoyme sti deuterotriti foyrnia poy tha rthei se kana mina

Γράψε αν θες ελληνικά. Τα greeklish απαγορεύονται ρητά στο forum και μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται από τους mod χωρίς προειδοποίηση.

Modpic.gif

Νομίζω ήρθε ώρα να πάρει φωτιά το thread... από αυτούς που το παραλάβανε!

Ας μας πει όποιος το πήρε στα χέρια του πρώτες εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα π.χ. υπερθερμάνση, lag, random reboots, κακό wifi signal...

• Administrators
Ας μας πει όποιος το πήρε στα χέρια του πρώτες εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα π.χ. υπερθερμάνση, lag, random reboots, κακό wifi signal...

Κανένα πρόβλημα σε όσα θέματα αναφέρεις.

Κάποιες minor παρατηρήσεις (έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε) είναι ότι θα προτιμούσα να ανάβει κάποιο led όταν φορτίζει, και θα ήθελα η αυτόματη προσαρμογή του φωτισμού να γινόταν πιο smoothly και όχι scaled.

Modpic.gif

Στο xda είχα διαβάσει για random reboots... και απλά το λέω για να δούμε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η ελληνική παρτίδα..

Υ.Γ. Καλημέρα :)

• Administrators
Στο xda είχα διαβάσει για random reboots... και απλά το λέω για να δούμε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η ελληνική παρτίδα..

Υ.Γ. Καλημέρα :)

Καλημέρα,

Ελληνική παρτίδα έχω στα χέρια μου και όντως δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.

Modpic.gif

σε πολλους παρουσιαστηκε μετα απο διαστημα αρκετων ημερων , χτυπαω ξυλο τα δικα μας να μην ειναι ετσι, αν και απο οτι καταλαβα σε ολες τις προηγουμενες παρτιδες παρουσιαστηκε αυτο. αν διαβασα καλα, -αν- ξαναλεω, μετα το baseband και τη rom του paul, το προβλημα λυθηκε, μειωθηκε, αν πατε στο σχετικο θρεντ κατι ειχε ειπωθει. Επισης το atrix απο οτι λενε εκει παρουσιασε αναλογο θεμα. Προσωπικα το εχω βιωσει στο παρελθον με 2 συσκευες LG KM900 arena, ακριβως τα ιδια που αναφερουν τα παιδια. το οτι βλεπω τωρα αλλο ενα μοντελο της lg να κανει το ιδιο...δε ξερω καπως μου χτυπαει στον εγγεφαλο(οσος ακομα εχει απομεινει), παρολα αυτα σκοπευω να το αγορασω
Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

αυτολεξι η απαντηση της LG οταν την ειχα ρωτησει ητανε η εξης, το κινητο καλυπτεται απο 2 χρονια εγγυησης για τις συσκευες που εχουν εισαχθει ΜΟΝΟ απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Ξερω οτι θα μου πειτε οτι η εγγυηση εχει πανευρωπαικη εμβελεια, αλλά μη το λετε σε μενα πειτε το σε αυτους.

οφφτοπικ, εν το μεταξυ το θρεντακι εδω και 3 σελιδες εχει γινει εντελως σουρεαλιστικο σε οτι αφορα τις μερα διαθεσης/παραδοσης, δε λεω κατι παραπανω για τους plaisioVodafonoLGιαδες γιατι οι μοδιστρες του φορουμ θα με στειλουν για banακι προωρα

οντως ισχυει αυτο, Lg,samsung,s.e. , μονο ελληνικης εισαγωγης πχ στο κουτι στα sony ericsson πανω απο τα imei λεει ΕL μονο τοτε το καλυπτει η ελληνικη αντιπρ. μονο στην νοκια ισχυει πανευροπαικη εγγυηση!!!

Edited by mikemilos

• Administrators
μονο στην νοκια ισχυει πανευροπαικη εγγυηση!!!

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και σε άλλες εταιρίες (δοκιμασμένα) έχει ισχύ και στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή εγγύηση (Motorola, HTC). Για την περίπτωση της LG δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά θα το ψάξω.

Να τονίσω βέβαια ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει κάλυψη της εγγύησης όταν μιλάμε για ευρωπαϊκή συσκευή ανεξαρτήτως εταιρίας.

Modpic.gif

Στις 10 ακριβώς το πρωί έλαβα το παρακάτω mail.

Ειδοποίηση για διαθεσιμότητα Συσκευής

Αγαπητή /έ χρήστη,

Η συσκευή LG Optimus 2X για τη διαθεσιμότητα της οποίας ζητήσατε να ενημερωθείτε, είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά από το http://www.vodafone.gr. Για να δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Με εκτίμηση,

Vodafone

Εγώ βεβαια θα περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει το sgs2 και μετά θα κάνω την επιλογή μου.

Μονο με προγραμμα σε αφηνει να το αγορασεις, σκετη η συσκευη...γιοκ :( Zητω το marketing

edit.... μπορεις και σκετη τη συσκευη, απλα οταν θα σου πει το συστημα οτι εχεις ξεχασει να παρεις και καποιο προγραμα πατας συνεχεια

Edited by zarras1

Παιδια τελος η αναμονη,

http://www.vnp.gr/

Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα το εχει σημερα.Ελπιζω να μην μου πουλαγε φουμαρα.

edit:Ξεχασα να τον ρωτησω αν ηταν ελληνικο ή φερμενο απο εξω οποτε ρωτηστε το αν ειναι,αν και για να λεει οτι σημερα θα το φερει μαλλον ελληνικης εισαγωγης θα ειναι αλλιως θα το ειχε απο καιρο.

Edited by nikos92

Το κινητο είναι πολύ καλό...το πήρε σήμερα πρωί φίλος απο expansys και το χειριστηκα λίγο...ταχυτατο και σταθεροτατο προς το παρών....το δικό μου ακόμη το αναμένω...το παρηγγειλα απο Vodafone χτες και δεν ξέρω πότε θα μου έρθει.?

καλησπερα παιδια!ξερω οτι δεν ειναι το αναλογο θεμα εδω αλλα το εχω γραψει και στους διαξιφισμους απλως θα ηθελα και μια δευτερη γηνωμη...το ποστ ειναι αυτο

Καλησπερα παιδια!!!απο τον Δεκεμβριο εχω το galaxy s...ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου και ασχολουμαι παρα πολυ οποτε για οσους καταλαβαινουν ειμαι απο αυτους που εχουν απογειωσει τον γαλαξια..το θεμα ειναι το εξης...πηρα μερος σε μια κληρωση για το lg optimus 2x και κερδισα με αποτελεσμα να μην ξερω τι να κανω...να κρατησω τον γαλαξια και να πουλησω το optimus μιας και ακομα μπορω να το πουλησω σε πολυ καλη τιμη και ετσι στο μελλον να παρω το galaxy s 2 η το htc pyramid...η να κρατησω το optimus και να πουλησω τον γαλαξια??

αυτα που κυριως με φοβιζουν ειναι η οθονη,η ραμ και το ποσο καλα θα το υποστηριξει η lg...

Edited by domigr

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)