ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 για Vodafone ή για Plaisio? Για πλαισιο....η vodafone με ενημερωσε το πρωι(γιατι απο εκει θα το παρω) οτι ηδη αρχισαν να παραδιδονται κινητα σε νεες συνδεσεις και καποια στιγμη θα ειναι διαθεσιμα και στο my account Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αύριο το πρωί η Vodafone στην Πάτρα θα μου φέρει το lg 2x... έτσι μου είπαν προχθές... επειδή λέει την ώρα που τους πήρα κάνανε την παραγγελία, οπότε αν προλάβανε την φόρτωση θα φτάσει αύριο, αλλίως παρασκευή. Μάλλον παρασκευή, αλλά για να δούμε. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 με εχετε προβληματισει στο να παρω το πρωτο μου lg(?)περιμενω τις εντυπωσεις σας,αποτι βλεπω εχουν αρχισει οι rom και τα kernel να αναβουν Άλεξ, αν και θα σε συμβουλευα να περιμένεις να το δεις απο κοντα αλλα κυρίως να το δουλεψεις, θα είμαι απο τους πρώτους που θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν το nexus σου, εφόσον το πουλησεις.:lol: Έχω μια τάση στα branded καθαρα προιοντα:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αύριο το πρωί η Vodafone στην Πάτρα θα μου φέρει το lg 2x... έτσι μου είπαν προχθές... επειδή λέει την ώρα που τους πήρα κάνανε την παραγγελία, οπότε αν προλάβανε την φόρτωση θα φτάσει αύριο, αλλίως παρασκευή. Μάλλον παρασκευή, αλλά για να δούμε. Αιντε με το καλο να το παρεις... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 και εγώ στα τηλέφωνα ειμαι ακόμα, για να δούμε θα ρθεί αυτην την εβδομάδα τουλάχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 και εγώ στα τηλέφωνα ειμαι ακόμα, για να δούμε θα ρθεί αυτην την εβδομάδα τουλάχιστον? Απο που το περιμένεις? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Απο που το περιμένεις? από πλαίσιο, πιστεύω να μην καθυστερήσουν κ' άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Έχω μια τάση στα branded καθαρα προιοντα:Dετσι ειναι κωστα,αλλη αισθηση :)sorry για το off Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Vodafone καβαλας.. την πέμπτη 99% μου τό παραδιδουν.. με επιβαιβεωση απο την αποθηκη τους (Αθήνα) Edited April 5, 2011 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 από πλαίσιο, πιστεύω να μην καθυστερήσουν κ' άλλο... το πλαισιο οτι τους εχει καθυστερηση παλι η lg... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Φιλε μου απο 16 μαρτιου το εχω προπαραγγελει και με εχουν κρεμασει με τις ημερομηνιες 2 φορες...η κοροιδια με ενοχλει οχι η αναμονη! Και από τις 1 Ιανουαρίου να το είχες παραγγείλει δεν έχει σημασία . Το θέμα είναι αν έχει αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης . Εμένα 7 του Απριλίου μου έχουν πει εδώ ένα μήνα ...... Περιμένω να δω αν θα είναι συνεπής . Πάντως όταν πρόκειται για νέες συσκευές αυτό συμβαίνει. Απλά είναι η αναμονή της απόκτησης που σε κάνει να στην βαράει στα νεύρα και να παραλογίζεσαι ..... Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητό ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Και από τις 1 Ιανουαρίου να το είχες παραγγείλει δεν έχει σημασία . Το θέμα είναι αν έχει αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης . Εμένα 7 του Απριλίου μου έχουν πει εδώ ένα μήνα ...... Περιμένω να δω αν θα είναι συνεπής . Πάντως όταν πρόκειται για νέες συσκευές αυτό συμβαίνει. Απλά είναι η αναμονή της απόκτησης που σε κάνει να στην βαράει στα νεύρα και να παραλογίζεσαι ..... Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητό ....... 16 μαρτιου που το παρηγγειλα απο πλαισιο ειχαν ημερομηνια 21 μαρτιου....στις 20 μαρτιου την αλλαξαν και την κανανε 5 απριλιου....σημερα ειναι 5 απριλιου και ομως στο site λεει οτι αναμενετε συντομα!αυτο δεν κοροοιδια?εσενα σου ειπαν απο την αρχη 7 απριλη και δεν σε παιξανε....απο που σου το ειπανε Edited April 5, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Και από τις 1 Ιανουαρίου να το είχες παραγγείλει δεν έχει σημασία . Το θέμα είναι αν έχει αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης . Εμένα 7 του Απριλίου μου έχουν πει εδώ ένα μήνα ...... Περιμένω να δω αν θα είναι συνεπής . Πάντως όταν πρόκειται για νέες συσκευές αυτό συμβαίνει. Απλά είναι η αναμονή της απόκτησης που σε κάνει να στην βαράει στα νεύρα και να παραλογίζεσαι ..... Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητό ....... αυτό για τα νεύρα ξαναπέστο, δεν ξέρω πώς γίνεται αλλά με τις αναμονές κ τις καθυστερήσεις αρχίζει κ μου την δίνει σιγά-σιγά… στα νεύρα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εμενα παντως απο την αρχη μου ειχαν πει αναμενεται να ερθει 5-10 Απριλιου και ετσι πιστευω πως ειναι...αν οχι την Παρασκευη στανταρ τη Δευτερα..Εγω παντως Παρασκευη το βλεπω να ερχεται και μακαρι για να παιξουμε λιγο το Σαββατοκυριακο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βιαζεστε τοσο πολυ? Εγω θα το αγοραζα μετα απο κανα 2μηνο γιατι θα παρατηρουσα κ θα μαθαινα καλυτερα τα μειονεκτηματα κ τα πλενεκτηματα του κινητου! Μην ξεχναμε οτι τελειο κινητο δεν υπαρχει... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 ....απο που σου το ειπανε Αν είναι έτσι σε καταλαβαίνω ,,,, σου είπε @@ ο πωλητής . Και εγώ στο πλαίσιο πήγα . Η κοπέλα μου είπε για 7 ( με μικρή επιφύλαξη μήπως το καταφέρει νωρίτερα ) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βιαζεστε τοσο πολυ? Εγω θα το αγοραζα μετα απο κανα 2μηνο Καλά αυτό δεν παίζει με την καμία .... :p ( 2 μήνες να δω τι ? :X ) άλλο η γκρίνια της αναμονής και άλλο το βίτσιο .... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Να ρωτησω κατι offtopic?το expansys πραγματι τα φερνει απο γαλλιά ή ειναι καμια πατεντα για τα μεταφορικά?γιατί διαβασα πιο πάνω οτι η παραδοση γίνετε σε 24 ώρες?ισχύει?συγνωμη για το offtopic Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 κατι ασχετο που παρατηρησα! σημερα που υποτιθεται θα κυκλοφορουσε το κινητο η vodafone ανεβασε στο youtube απο την επισημη σελιδα της το βιντε οτου κινητου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Πηγα απο mall και ο πωλητης μου ειπε την παρασκευη 100% και το αργοτερο. Μου φανηκε αξιοπιστος, με θυμοταν απο την τελευταια φορα που ειχα παει εκει για αλλο λογο πριν απο καμια 20αρια μερες. Επισης εχουν το mock up στη βιτρινα. Δεν μου φανηκε και πολυ μεγαλο σαν μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Πηγα απο mall και ο πωλητης μου ειπε την παρασκευη 100% και το αργοτερο. Μου φανηκε αξιοπιστος, με θυμοταν απο την τελευταια φορα που ειχα παει εκει για αλλο λογο πριν απο καμια 20αρια μερες. Επισης εχουν το mock up στη βιτρινα. Δεν μου φανηκε και πολυ μεγαλο σαν μεγεθος. Μπραβο ρε φιλε μου φτιαξες το βραδυ, γιατι μ' αυτα που ακουγα ειχα φοβηθει πως θα ηταν καμια παντοφλαρα.. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Άλλο ένα σημάδι ότι είμαστε "κοντά": αν παρατηρήσετε στο site της vodafone, στη σελίδα για το 2Χ η φωτογραφία του κινητου δεν έχει τη κόκκινη στάμπα "coming soon" που είχε μέχρι το μεσημέρι. Άντε στην ουρά είμαστε, τον φάγαμε τον γάιδαρο (και ήταν και διπύρηνος) :D Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Άλλο ένα σημάδι ότι είμαστε "κοντά": αν παρατηρήσετε στο site της vodafone, στη σελίδα για το 2Χ η φωτογραφία του κινητου δεν έχει τη κόκκινη στάμπα "coming soon" που είχε μέχρι το μεσημέρι. Άντε στην ουρά είμαστε, τον φάγαμε τον γάιδαρο (και ήταν και διπύρηνος) :D Φιλε μου εμενα στο μυ account με αφηνει να επιλεξω το κινητο και να το αγορασω ειτε σαν συσκευη μονη της ειτε με συνδεση...δεν μου βγαζει την φορμα ζητησης ή το coming soon Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά, το παρέλαβα σήμερα από Vodafone (μέσω εταιρικής επιδότησης). Δεν έχω προλάβει ακόμη να ανοίξω το κουτί, καθώς έχω παραλάβει και πολλά άλλα (σύνολο επιδότησης €12.000!) και για την ώρα "παίζω" με το Nexus S. Χώρια που περιμένω και το screen protector από Brando για να μην είναι ούτε μία ημέρα "γυμνό". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Να ρωτησω κατι offtopic?το expansys πραγματι τα φερνει απο γαλλιά ή ειναι καμια πατεντα για τα μεταφορικά?γιατί διαβασα πιο πάνω οτι η παραδοση γίνετε σε 24 ώρες?ισχύει?συγνωμη για το offtopic ρε παιδια εμενα μπορει καποιος την παραπανω απορια? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 ρε παιδια εμενα μπορει καποιος την παραπανω απορια? Ναι, έρχονται από Γαλλία με DHL και η παράδοση γίνεται όντως την επόμενη μέρα από την αποστολή. Έχω παραγγείλει άπειρες φορές και μόνο όταν μεσολαβεί ΣΚ, ή προκύψει έκρηξη ηφαιστείου, ή δεν πετάνε αεροπλάνα λόγω απίστευτου χιονιού (όλα αυτά μου έχουν τύχει), μπορεί να κάνει 3 ή 4 ημέρες. Φυσικά μιλάψ μόνο για την Αττική. Σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να κάνει 1-2 ημέρες παραπάνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts